Jeff Dunham and Peanut.

Haha, här sitter jag och tråkar. Eller direkt tråkit har jag inte då jag kollar på Jeff Dunham and Peanut som min kompis tipsade mig om för några dagarsedan. Den dagen ville inte youtube vara med mig så jag kollade på dom idag istället. Sjukt roliga =). Kolla på dom vet ja, ni hittar de tre klippen lite längre ner.. 

Jaa, det blidde visst ett yttligare inlägg innan 2009 träder fram. Jag kan inte fatta det. Känns nästan som om det var förra veckan som jag satt och väntade på att år 2008 skulle komma. Tiden har gått fort. Spec nu på hösten tycker jag. Många gånger har jag suttit i klassrummet och tänkt att just den veckan har gått fort. Sommaren drev ju förbi, inte med någon riktig sommar som man hade förr, men några dopp i havet hann jag med =). I våras då? Kommer inte ihåg så mkt av vad som hände då. Utom att jag vann rätt mkt godis på Liseberg den 14/5 (eller var det 15/5?) vilket som så kan jag meddela att det är mer än hälften kvar av det godiset! Nån som vill ha? x) Jag skojar inte. Mer än hälften är faktiskt kvar. Kom och kolla om ni inte tror mig :O.

Som jag skrev i inlägget innan detta så var det fortfarande lite osäkert om jag och Ajjeh skulle fira det nya året. Nu vet jag att så inte kommer att vara. Så jag ska titta på nån film antar jag. Och läsa ut boken jag håller på med just nu. Passar la bra? Att läsa ut en bok innan nästa år kommer? Tycker jag iaf =). Sen får jag nog göra bananaspliten när pappa och Marika frågar efter den. För det är nästan alltid jag som får göra den. Men jag klagar inte :P. 

Nu har grannen smällt två smällare redan :O Inte så många kanske men det är juh nått. Tror faktiskt att jag kanske går ut till vägen eller nått sen och kollar på fyverkerierna nere i stan. Syns faktiskt ända hem :)

Jag hoppas att ni får er ett gott skratt tillsammans med Jeff Dunham och Peanut och så önskar jag er ett gott nytt 2009 =). Jo, så vill jag tacka er läsare =), har faktiskt fått ett par styckna och det hade jag inte räknat med. Tack =) Kommentera gärna någon gång, gör bloggandet mkt mer roligare ^^. 




// Kramar =)

Gott Nytt 2009 =)

Här sitter jag. Bara några timmar till dess att det blir ett nytt år. Pelle kom precis och la sig bredvid mig. Själv väntar jag på att Ajjeh ska få besked om hon kan komma hit senare eller inte. Om hon får så ska vi vara här och säga hej till det nya året xD. Men undertiden så sitter jag är och bloggar och satte på en film. Mest bara för att kolla så att VHSen funkar här uppe då jag har lånat en film av Nissan idag som är på VHS. Vissa filmer funkar, andra inte. I värsta fall får man ta och se den där nere ^^.
   Filmen jag satte på var visst Spirit - hästen från vildmarken, det var ett tagsedan man såg på den faktiskt. Men jag kan den utantill ändå x). Fina låtar är det iaf, det är vad jag tycker.

Men vad ska man hitta på senare då? Om Ajjeh inte kommer? Hm, ja de du. Det vet inte ens jag. Sitter la anagligen framför datorn eller tven och inte gör nått som vanligt. Kommer säkert bli så även om Ajjeh kommer, men då blir det nog roligare.

Kom nyss att tänka på en serie jag kollade på när jag var yngre. Antigen är det Lilla huset på prärien eller så är det Dr. Queen - två helt olika serier, jag vet, men fick bara ett litet minne från en scen i en av dom. Kommer bara inte på från vilken serie x). Men en sak vet jag, och det är att jag gärna vill se dom igen. Dom är ju så bra ^^.

Men sak samma, någon gång får jag säkert se dom. Någon gång nästa år kanske? Inte blir det detta året iaf. Kom på nu att jag har några youtubeklipp som två av mina vänner vill att jag ska se. Och i brist på att ha nått att göra så tror jag att jag ska sluta blogga för denna gången och så får jag se om jag hinner skriva igen innan året är slut. Om jag inte gör det så får ni ha ett gott nytt år och så hörs och ses vi nästa år?!

"Släck ingen eld om du glömmer bort glöden." "Kommer aldrig ge mig, aldrig någonsin ge upp nu." Slutar inlägget med två meningar från en av låtarna i Spirit.

//Kramar =)


New Clothes.

Jag i ny stil (klickbar bild)

Jaa, idag var jag och mamma på Jägersro och hittade klänningen jag sökte efter igår. Denna gången i rätt storlek =).
Bilden är resultatet av hur jag ser ut när det är på. Ni som känner mig kanske redan vet att det absolut inte är min stil direkt. Inget bra fotto på mig direkt (men det bjuder jag på för en gång skull) men det är iaf ett där man får se min "nya" stil.

Imorgon åker jag och mamma till Mobilia en sväng och kollar in en skivspelare som jag vill ha (bild på den lite längre ner..)
Sen åker jag hem till fbg igen. Det blir säkert bra. Ska jobba på tisdag. Och sen ska jag troligtvis vara med Ajje på nyår.
Sen blir det ett nytt år =). Härligt.
skivspelare Funderar på att köpa denna.. Inte säker ännu..

Jaa, det var allt för mig idag tror jag. Säg gärna vad ni läsare tycker om mina nya kläder som jag köpte idag (översta bilden).

//Kramar


Ny stil?

Malmö, Pildammsparken. Fåglar. 2008-01-01
En bild från tidigt iår. 1 Januari. Några fåglar i pildammsparken, Malmö.

Tjenare.. Jag har nu varit i malmö sen igår eftermiddag. Ojoj, tiden går fort. Idag har jag och mamma varit i stan i princip hela dagen. Snacka om att vara trött när man kom hem. Men nu börjar jag bli lite piggare. Fast ska ju sova ist. Men innan jag sover ska jag kolla klart på Mission Impossible 2. Nån mer än jag som tycker att den är bra?

Imorgon hoppas jag att jag hittar min klänning som jag letade efter idag. Visserligen hittade jag den, men den fanns inte i min storlek.. Men det är bara att hoppas, om den inte finns så är det inte hela världen. Jag menar, hur ofta ser man mig i klänning? Typ aldrig x). Men håller nästan på att byta stil känner jag. Brukar ju testa kläder som jag annars inte skulle ta på mig om jag är ute på stan och inte har nått och göra. Och då har jag kommit på mig själv att jag tyckt det passar på mig. Vilket inte händer annars. Men vem vet? Det är bara att vänta och se..

Mer "orkar" jag inte skriva då Mission Impossible börjat igen. Så ska ta och fortsätta kolla =).

//Kramar

Jul i Länghem

Jaa, igår var jag i Länghem och firade ytterligare en jul. Skoj var det :D Har alltid skoj med Marikas barnbarn trots att den äldsta är typ 12 år. Men sak samma, de är goa hela bunten :D

Jag fick lite julklappar där med. En liten julgran som man sätter in i datorns usb-uttag som lyser när datorn är på, mkt vacker =) sen fick jag 900gram godis Oo "Farmor" heter sorten och är god =), har inte öppnat och ätit något ur min lilla burk än, men har ätit dom förut så jag vet =).
Sen spelade vi julklapps spelet oxå. Jag kammade dock inte hem något denna gången. Men det var skoj :D

Mycket trevlig och tiden gick snabbt.

Nu är jag i Malmö. Kom la hit för nån timme eller två sedan.. Skoj =)
Det var fullt på tåget. Fick stå upp till Halmstad, sen intog jag snabbt en plats som blev ledig. hehe.

Imorgon ska vi in till stan och kolla i affärer =) .. jo jag har oxå fått Brisingr nu. :D:D



Nu tänker jag lägga in lite bilder som jag tog nu under juldagarna..

Amelie/Tomtemor Tomtefar hade så mkt att göra iår så Tomtemor hjälpte till. =)
Jag och Sofie Jag fick vantar av Tomtemor. =)

  Jaa, mer bilder från julafton kommer inte då det inte fanns så många..
Över till juldagen, inte så många bilder här heller, några bara.. Fick betydligt mer bilder under gårdagen lixom.

Ida Lilla jag och Ida gick ut och tog kort på olika saker i trädgården. =)
Ute Hittade en liten bänk med fröset vatten på..
Ute Och så hittade vi detta..

Barnflickor Jag, Ida och Elin var fascinerade av Majas lilla dator.. x)
Tomten Tomtefar kom en dag försent till Länghem. Men han kom iaf och gav mig detta fina paket ..Julgodis (Obs. Innehåller 900gram godis)

Jaa, det var la allt för mig. Nu ska jag och mamma fram till Ica och handla.. Ha det så bra =)
// Kramar


God Jul =)

Kanske lite sent att säga god jul nu? Det är ju ändå trotts allt den 25 december nu när man tänker efter. Fast man kanske säger god jul även idag? Ingen aning. Sak samma iaf. =)

Jag har haft en sjukt trevlig dag. Först var jag hos Anna med pappa och brorsan och hans pappa. Åt soppa och fikade. Gott som alltid, och väldigt mättande. Sen vid tre åkte vi hem och missade början på Kalle Anka, men vad gör det när man kan hela programet utantill? hehe. Efter det så packade vi våra saker och stack iväg till Vinberg och firade jul med släkten.. en liten del av den iaf.
Där fick jag två filmer (Superhero movie och Wayne's World collection) sen en bok (Damernas detektivbyrå) och sen två par vantar =) Något man behöver nu när det är kallt ute och ens gamla vantar är hål i typ. ^^ Sen fick jag ju 200 kr oxå =).
När vi spelade "julklappsspelet" så fick jag en söt handduk.. Det roliga var att alla fick precis en julklapp var, så ingen blev utan =).
Sen spelade jag och kussen Sofie lite spel och sjöng/spelade på gitarr (Sofie spelade gitarren och sjöng medans jag föll in på de rader jag kunde).
Mkt trevlig kväll (och middag) har jag haft idag =).

Innan idag så öppnade jag Emmas julklapp.. Av henne fick jag pepparkaks kola.. inte smakat på det än men det lär la bli snart antar jag ^^. Av Nissan (som jag öppnat några dagar tidigare) fick jag Noblesse choklad, örhängen och biobiljett. Tack båda två för underbara julklappar =)

Jo, höll på att glöma. Nu när jag, pappa och Marika kom hem så öppnade vi lite julklappar som vi gav varandra. Då fick jag ett USB-minne på 8GB (:D), ett halsband och en "resborste" som jag kallar det.

Tummen upp.

Hoppas ni alla haft en minst lika bra dag som jag själv har haft =)
Imorgon (senare idag) bär det av till Länghem för att fira ytterligare en jul. Får se om jag kammar hem en julklapp i julklappsspelet då oxå =)

// Kramar =)

Webshots.



saarandersson ; ett litet meddelande från mig till er alla. Eller aa, nått litet iaf. Vill bara meddela att jag har webshots och skulle vara väldigt glad om ni tittade in dit och/eller skrev en liten kommentar eller två till de bilder som hitills poppat upp dit. Mer kommer, så om ni vill kan ni hålla er uppdaterade där. Ni gör vad ni känner för iaf =).

 // Kramar =)

Dan' före dopparedan.

Mina två första dagar av denna veckan har inte vart någon ledighet alls. Jobb jobb och åter jobb typ. Men jag klagar inte. Fick in lite pengar på kontot iaf =) (inte för att de kommer förrän runt den 25 men ändå, ni fattar la ?)
Igår var det mycket att göra trotts att  man satt i en kassa som inte syns från "central"-gångarna så att säga (kassa 1-2). Så varken jag eller Veronika hade så mkt att göra imellanåt om inte någon kund hittade till oss. Men annars var det full rulle. Idag så sattt både jag och Veronika vid kasssorna 6-7 och det var verkligen annorlunda där. Inte en enda ledig stund fick man. Men det är bättre det än att inte ha nått att göra. Ajja. Sak samma lixom typ. Dessa dagarna gick bra iaf.

Idag efter jobbet så stack jag till kronan för att möta pappa som stod och väntade på mig. Vi skulle nämligen in i en affär och kolla på Nikon D60 och Nikon P80. Anledningen till detta är att vi inte haft någon fungerande kamera sen slutet på sommarlovet då den gick sönder. Sen hade pappa sett i tidningen att det fanns bra kameror till ett bra pris oxå. Jag var där i fredags och kollade upp lite. Denna gången var pappa med och vi fick lite mer information. Istället för att få två brochyrer med oss hem som jag fick då i fredags så fick jag med mig en Nikon D60.

Jag har tagit lite test bilder, några får ni se lite längre ner, redan nu kan jag säga att det var ett bra köp. =) Me like.

Imorgon är det julafton och jag har ingen julkänsla alls. Det känns inte som om det är julafton ens. Nått fel på mig eller? Hoppas på att jag får julkänsla imorgon iaf och att det kommer bli en fin dag. Får sova nästan hur länge jag vill. Ska inte iväg förrän strax innan tolv så får la gå upp vid tio typ och göra mig iordning iaf. Får se imorgon iaf. Skoj att träffa Anna igen, längesedan sen sist :(. Jag får banne mig ta och skärpa mig när det gäller att hälsa på henne, plus mormor. Snart är året över och i över ett halvår har jag och brorsan snackat om att jag ska hänga med honom till henne men det har inte blivit av. Har snart inte träffat henne på.. aa.. nä.. vet inte på hur länge, men det var några årsedan sist kan jag säga :(.

Ny kamera
Pelle plutten. Så fort jag la mig på golvet för att ta ett kort på honom så la han sig och posa. Två-tre gånger på raken faktiskt. Vilket han inte brukar göra annars.
Nya kameran
Personligen tycker jag att detta var en av de bästa bilder jag tog idag.
Ny kamera
Den första bilden jag tog. "Offret" blev en tulpan som står nere i köket.
Ny kameraNy kamera
Här testade jag skärpan. Högra bilden är suddig, det är oxå meningen. Eller aa, tog ett suddigt kort med mening kanske man ska säga.. Ni fattar la?
Ny Kamera
Ingen kommentar här.
Ny Kamera
Lite juläpplen såhär i juletid tyckte jag passar bra.

Och med den bilden så avrundar jag här för denna gången. Natti natti =).

Min lördag.

Igår var jag verkligen inte hemma på hela dagen! Från kvart i nio på morgonen till tjugo i elva på kvällen.
Först så möttes jag, Alicia, Natsa, Nadja, Lubna, Sara K, Annso och coatchen Miro klockan nio i skolan. Vi åkte och hämtade vår andra coatch Lavelle hemma hos honom (om jag vetat om det kunde jag ju bli hämtad där :O, har närmare dit ^^). Men iaf, vi kom iväg och körde till Göteborg. Närmare bestämt till Lundby för att spela vår sista match för denna säsongen. Nästa säsong börjar någon gång till våren och då ska vi vara ännu tuffare och verkligen försöka. Okej, vi försöker vinna nu oxå men Lavelle har sagt att han och Miro lovar oss att göra så vi får bättre kondition och bättre spel. Men det är bara om vi kommer att dyka upp två gånger i veckan. För vissa gör inte det. Men iaf. Matchen gick hyfsat bra ändå. 54-35. Enligt hemsidan iaf. Har för mig resultaten var nått annat, men det kan kolla upp det när jag får bilderna från Natsa.

På vägen hem stannade vi som vanligt i Kållaren och gick in på McDonnalds. Både jag och Nadja köpte (efter vår McFich, som jag tyckte inte smaka som den brukar) McFlurry. Det borde vart nån julspeciall på glassen eller nått för både jag och Nadja fick mer glass än vad man brukar få. Glassen var över kanten på locket till och med Oo men gott var den som alltid =).

Vi kom tillbaka till skolan typ tjugo minuter innan jag skulle börja jobba. Okej, det tar bara ca fem minuter att gå från skolan till jobbet, men eftersom jag inte hade hittat mina arbetsbyxor imorse så hade pappa lovat att ringa om Marika visste var dom var. Han ringde och sa att han skulle komma med dom. Så jag stod utanför personalingången i typ tio minuter innan pappa dök upp. Så fick springa in och byta om på lite mindre än fem minuter. Men jag kom i tid iaf =).
Och jag som var väldigt trött tyckte att denna kvällen gick ovanligt segt. Jill, som jag stängde ihop med igårkväll ska på semester i januari så jag fick en av hennes tider som hon försöker byta bort. Så nu ska jag stänga på en söndag oxå =). Hehe.

Idag händer inte mkt. Håller på städa och ska strax ner och stoppa i mer tvätt i tvättmaskinen för jag antar att den tvätten jag stoppade ner för någon timmesedan är klar. Golvet i mitt rum lär oxå ha torkat vid det här laget så ska tillbaka till världen utanför denna datorn så att säg ^^.

Ha det så bra =) // Kramar

Plans for tomorrow

Jaa, det kommer inte bli så lång kväll för mig idag. Ska lägga mig efter att jag duschat. Innan jag duschar ska jag äta och Olof ska ringa. Sen kan jag äntligen ta mig i säng. För sova det behöver jag.

Imorgon måste jag vara pigg för att jag ska upp vid halv åtta och göra mig iordning för att åka ner till skolan och möta tjejerna i laget. Borta match :D Fick vara med iaf :P Nice, inte spelat/kollat på match på jätte länge så ska bli kul. Hoppas bara att jag är taggad, då blir de ännu bättre :D Btw så möter vi Lundby

Problemet är bara att jag kommer vara sjukt trött sen (antar jag) när jag sticker till jobbet. Kommer hem nån timme eller en och en halvtimme innan så jag ska ströva omkring i stan innan jag börjar så jag kommer inte vara överhuvudtaget imorgon. Åker vid tjugo i nio och kommer hem runt tjugo i elva skulle jag tro. Om det inte regnar och jag blir hämtad.
Det sämsta med det hela är att jag missar Tacosen som tydligen skulle bli imorgon :(. Men då tar jag det som frukost på söndag istället ;) Haha. Brukar jag göra när det har blivit tacos över (a).

Ajja, ska se varför Olof inte ringer. Vill komma i säng. Vill sova. Sov inte så bra i natt så jag är jätte trött nu. Ajja, ha det bra :D //Kramar

Jullov

Ja, nu var det äntligen jullov. De fyra timmar som har gått på mitt lov har jag tillbringat tiden med Cecilia. Fast innan jag träffade henne så mötte jag Nissan och delade julklappar med henne.
Hon har nu öppnat sina julklappar så jag kan glatt lägga in "hyss-bilderna" .

Iaf, eftersom Cecilia skulle träffa sin klass vid halv tre så kom vi fram till att vi kunde fika någonstans innan dess. Så vi gick runt och kollade lite i affärer innan vi hittade ett cafe som ingen av oss varit på. Café Blå. Väldigt fint ställe och go personal =). Dit går jag gärna igen om jag får chansen ^^.
Chocolate Cicilia beställde en kopp chocklad.

Sen fick jag köpt klart mina julklappar. Skönt. Nu slipper jag tänka mer på det. Bara att det ska slås in men det fixar jag imorgon tror jag. Fast jobbar typ hela dan imorgon så jag vet inte.. eller gör jag det? Nä jobbar ju kväll ^^ har jag för mig :O Får ta och kolla upp det snart ^^.

Sista träningen för i år är idag oxå. Jag ska dit men jag orkar inte röra mig en centimeter till. Vill vara som Pelle, sova när jag vill på dygnet. hehe. Han sov faktiskt nyss på min arm. Gullungen=). Men jag ska försöka masa mig upp ur soffan och trampa ner till stan igen. Läskigt att komma till skolan på ett lov Oo.

//Kramar =)

Två dar' med Emma.

Igår eftermidda och kväll tillbingade jag tiden med min roliga vän Emma. Det var super skoj :D.
För det första skulle vi hitta på ett hyss till Nissan som hon ska få i julklapp, kan inte säga vad det är för att riskera att hon läser min blogg innan fredag (eller onsdag). Men i sinom tid lär ni få reda på det =).

Emma och jag har ett gemensamt intresse; Smurfarna.
Så efter att vi gjort vårt hyss och satt och vänta på att de skulle torka satt vi vid datorn och var på bluebuddies och skojade runt där lite. Hittade en julkalender som vi började öppna olika luckor. Vi kom till dag 12 och hittade Smurf Poem Maker. Självklart satte vi igång och fixa till en liten dikt.
(Det var bestämda ord på vissa ställen och så fick man sätta dit några andra på de tomma ställerna. Det fanns olika spalter och stod det tex 5, 7, 2 så skulle först ett ord i spalt 5 stå där och sen 7 och sen 2. Så jag och Emma räknade hur många ord det fanns i spalten och sa tex. 9 om det fanns nio valord i spalten och så sa den som gjorde dikten kasnke "3" och så skrev den andra personen ord nummer 3. Hoppas ni fattar vad jag menar för jag är inte så bra att förklara.)
De vi "hittade på" är märkta såhär de som är "fasta" ord så att säga ser ut såhär

Kan börja med att visa Emmas poem som hon snickrade ihop.
The pretty Papa swiftly fights the raindrop.
Squishy, big muchrooms quietly welcome a funny, Smurfy raindrop.
Wisdom is a squishy smurfette.
Oh, wisdom!
Butterflys toot!
The Smurfette belchs lika a smelly cloud.
Smurfettes Smurf like squish butterflys.
Why does the Smurfberry jump?
Sing swiftly lika a fluffy butterfly.
Truth, wisdom, and friendship.
Where is the flyffy butterfly?
All flowers love squish, funny clouds.
Never welcome a butterfly.
Jag känner att sista meningen var klockren; Never welcome a butterfly. Både jag och Emma tycker att denna var den bästa då min (lite längre ner) var mer roligare.
The big mushroom calmly loves the Smurfberry.
Smelly, cuddly clouds softly tickel a old, old cloud.
Friendship is a big flower.
Ooh, truth!
Papas laugh!
The raindrop jumps like a squishy cloud.
Flowers laugh like evil Gargamels.
Why does the flower laugh?
Celebrate swiftly like a Smurfy Papa.
Life, friendship, and truth.
Where is the cuddly cloud?
All butterflys squeeze Smurfy, old butterflys.
Never embrace a Papa.
Ja, detta var min lilla dikt. Mer rolig eller? Ni som läser får gärna tycka och kommentera dessa två dikter. Skulle vara skoj om ni gjorde det =D.
Och sen om man översätter dikterna till svenska. Ojoj, låter ännu roligare :D

Men innan vi hittade denna "poetsida" så kollad vi på ett smurfklipp på youtube. Emma tog min mobil och tog massa kort på det. Rätt bra bilder ändå.
Här kommer några personliga favoriter från gårdagen.
Jag med mobil hos Emma. 17dec08Lilla jag med Emmas mobil. | Lilla Emma 17dec08
hos Emma. 17dec08Vi tryckte in alla smurfar som Emma ägde i ett smurfhus (svamp)
De bilder som kommer nu är bilder från youtube. Alla från samma serie Smurfarna.
Hos Emma. 17dec08  Hos Emma. 17dec08  Hos Emma. 17dec08  Hos Emma. 17dec08



Ja, dag två här då. Kom faktiskt nyss hem efter att ha vart hos Emma och fortsatt med hysset.
Inte lika länge idag då det var ca tre timmar mot gårdagens ca fem timmar. Men det var super skoj. Lite kladdigt men skoj :P

Hos Emma. 19dec08 Vi skrev några knasiga meningar med Emmas kylskåpsmagneter där det till slut blev
godis polis sa jag skall drika bubblande is
låg fjantig singel sjung deppig
vilken chips lördag festival
Om du frågar mig så låter det helt okej. Bara lite gramatikfel lite här och var, men vad gör man om man bara hittar dom och inte kan ändra i orden så att säg ? Det får bli så =D

Hos Emma. 19dec08Så här blev våran lussekorv (hysset). Här har vi inte fått i färgen men efter vi gjorde det så.. Hos Emma. 19dec08blev det som på dessa två bilderna =). Hos Emma. 19dec08 Efteråt så skrev vi även "Lussekorv av Emma o Sara" Hos Emma. 19dec08
Hos Emma. 19dec08Vi hade lite deg kvar igår som vi tänkte att hm, hon skulle kanske vilja ha sin pöjks initialer "RB". Sagt och gjort så blev det och efter att vi färglaggt bokstäverna blev det såhär: Hos Emma. 19dec08
Hos Emma. 19dec08 En liten extra bild.. Emma i full fart med att måla en av lussekorvarna ^^

Emma; du är en rolig liten sak :D Alltid kul med dig =).

//Kramar

13.49

Ja. Då var man hemkommen. Eller kom hem strax efter kvart över tolv. Sedan dess har jag suttit i en bil. Jag och pappsen tog en sväng bort bot långås, hässlås och lite längre bort ändå (kommer inte ihåg hur långt bort vi körde, iaf inte vad det heter där borta. Men det gick bra att köra iaf =).
När jag kom hem gav Marika mig ett papper från ica. Där på fanns en liten julhälsning och ett presentkort =) Nice.

Nu snart ska jag äta sen ska jag cykla ner till Emma så fort jag bara kan och fortsätta med vårt lilla hyss till Nissan (a).

I skolan så var det julklappsutdelning innan jag slutade för dagen. Själv fick jag choklad (Toblerone). Som om jag inte har nog med toblerone från Liseberg i våras?! Har ju inte ens ätit upp den, bara typ 11 stycken och av de 11 har jag gett bort kanske hälften! Så vad ska jag nu göra med de två som jag fick idag? Nä du, det har jag ingen aning om. Äta upp är nog en bra ide, men jag är inte så förtjust i toblerone för tillfället. Ibland är jag det och då kan jag äta hur mycket som helst. Men det var längesedan jag var det. Det blir la uppätet någon gång förhoppnings vis =).
Media julklappsutdelning. 2008 Här är min lilla julklapp från någon uppe på media. Fick ett litet "rim" med där det stod:
God jul
Gott nytt år &
Glad choklad
Tack till vem det nu än var som gav den till mig ^^ (okej det var Mikaela, men jag vet inte vem som köpte den iaf)

Nu får jag ta och gå och käka så jag kommer iväg =) // Kramar :D

I dont know..

Jaa, nu har man vart hemma ett tag. Ont i huvudet och trött. Fysiskt och psykiskt typ. Hungrig är jag med. Orkar inte gå ner och äta nu. Jag orkar ingenting just nu. Vill bara lägga mig och sova sova sova och aldrig vakna igen.. Inte detta året iaf. Kan vakna på julafton men sen går jag och lägger mig igen. Låter bra =)

Luciatåget gick bra. Utom det att jag fick en snäll huvudverk sen efter kronan. Annars gick det fint =) Kunde inte se publiken bara pga att kronan skulle åka av om jag hade huvudet rakt x) Fick titta ner i golvet. Men det gick bra det med =).
Fick korv med bröd och festis efteråt. Istället för det tråkiga (som vi alltid får) lussekatt och pepparkaka. Visst det är mys det med, men ibland är det bättre med variationer.

Pallar inte med att skriva mer. Inga bilder på mig som Lucia blev det. Så ni lär inte få se några. Fast jag har visserligen (tror jag) några bilder när jag var Lucia för nått årsedan. Men nä, dom orkar jag inte leta upp. Ska sova. Nationella prov i morgon bitti. Engelska Speaking är det. Nice - not. Får bara hålla tummarna på att allt går bra =).

Ajja, Natti natti gott folk =)
//kramar


Mkt bra jobbat =)

Fick lämnat in personporträttet om Chelsea idag. Finally typ. Läraren Per hann inte läsa allt tydligen men han kom till mig och sa "Jag har tyvärr inte hunnit läsa hela din artikel, men ingressen är väldigt intressant så jag längtar till att få läsa vidare" och det låter ju positivt =).

På lunchen, eller aa man kan la kalla det lunch eftersom jag inte hade nån matte x). Iaf då tillbringade jag tiden med Cecilia. Sen mötte jag Nissan och hängde med henne upp till Natur medans Cecilia skulle ha lektion. Jag, Nissan och Karl spelade schack. Två mot en. Sen kom en annan kille (ingen aning om vem, men nån i Nissans klass) och då blev det tre mot en. Stackars Karl =). Cecilia kom lagom till det att Nissan och de började. Schackspelet blev oavgjort x).
Jag hängde med Cecilia till Ica där hon skulle köpa lite grejer till lussekatterna hon ska baka senare idag. Och sen hade vi ett väldigt "allvarligt" snack om typ nästan allt. Tack =). Vi sa hejdå minst tre gånger innan det blev ett riktigt hejdå xD

Sista lektionen sa läraren att vi skulle "bli besatta av reklamfilmer under jullovet", så ska ta och kolla på mkt reklam -.- .. Fick sluta tidigare idag oxå =) Sköönt :D

Nä orkar inte skriva mer nu (a). Ska ta och ringa Babsan och kolla när jag ska komma till henne. Lucia idag (a). Ajja, bara kronan passar idag så är det helt okej =). Sista lussetåget för iår oxå. Trevligt.
Ajja // Kramar :D

God morgon.

Ja här sitter jag. Halv åtta på en måndagsmorgon. Ska snart ner och äta lite frukost tror jag, för att sedan hoppa (cykla) iväg och ha första lektionen för dagen; Svenska. Skulle haft matte, men tänkte att det är lika bra att skippa den lektionen idag eftersom jag ändå är klar i kursen. Kan alltid gå på morgondagens lektion om det är så, för då ligger inte matten på första lektionen ^^.

Igår var jag uppe i göteborg igen, julhandla denna gången. Hitta la lite av det jag skulle ha. Hittade bara inte till min kusin -.- så får snällt ta och ge mig ut på stan och se om jag hittar nått där. Orkar inte med det idag, kanske imorgon eller på onsdag.. eller torsdag? Då slutar jag ändå vid ett :P

Nä. Dax för mig att gå upp. Död som man är kommer jag nog inte komma upp än på ett tag ändå :/. Hur trött som helst är jag, fattar inte varför då jag ändå la mig som jag brukar. Ajja, brukar ju vara trött på morgonen, inte så konstigt då jag är en nattuggla nästan. ^^

// Ha en bra dag =)

Julmusik

Hemma nu efter att ha lussat i Vinbergs Byggdegård. Stackars Emma som var Lucia idag, fick ont i huvudet av kronan :'( Och jag ska ha den kronan på tisdag.
Kronan är gammal och borde bytas ut(!) Jag fick iaf testat den nu innan jag stack hem så att det skulle passa tills jag ska använda den. Snälla Berit hjälpte mig =) Tack.

Innan jag åkte och lussade så satt jag och kollade på tv. Såg att Kajsa Kavat var på tv så jag satt och kollade på den. Tyvärr så var det inte från början men det gör inte så mkt =) Har alltid tyckt den har vart fin. Fin på sitt sätt om ni vet vad jag menar .. ? Fast det finns så många "julbarn sagor", eller vad man kan kalla dom, som går på tv som är fina. Men även om jag tycker så kanske inte ni gör det, men sak samma säger jag då, för alla har sin egna smak och tycker inte likadant som någon annan. Jag säger bara det jag tycker och tänker just nu och sen får ni tycka vad ni vill :P

Nu har jag inte så mkt att göra idag. Så jag kanske ska ta och baka mina pepparkakor som jag tänkt göra för en vecka sedan. Om jag börjar så fort det är undandukat där nere (har precis ätit) så kanske jag kan ta mig ann degen :P
Sen ska jag se om jag hinner kolla på Harry Potter och hemlighetens kammare när den går vid sjutiden. Annars spelar mamma in den så det spelar ingen roll om jag missar den ^^ Eller så snor jag Nissans xD. Nä ska skona henne =) 

.... Och apråpå ingenting; Tack Micheal James för igår =) Hade mkt trevligt ska du veta =). ..

Christer Sjögren's gamla julskiva Ett julkort från förr ljuder än en gång ut från min cdspelares högtalare. Snart får man byta skiva till en annan av hans julskivor (När ljusen ska tändas därhemma). Eftersom jag har brist på julskivor så brukar Christer Sjögren få vara den som sjunger julsånger för mig. Ibland händer det faktiskt att jag tar och sätter i Peaches. Men det händer inte lika ofta. Visst jag kan ju ladda ner julmusik oxå om jag tröttnar på låtarna jag har hemma. Men det orkar jag inte (a).

Här kommer en låt som jag nyligen hittade på youtube. Kanske inte själva låten men själva "personerna" eller vad man ska kalla dem.
Mina damer och herrar, jag presnterar Lonney Tune med låten Jingle Bells. Sjung gärna med därhemma och skapa lite julstämning =).

//Kramar =)

Santa Cup

Okej. Cupen är över =) Och vi behöll inte vår etta plats utan gav dem till lärarna detta året. Istället kom vi på en tredjeplats som jag tycker att vi förtjänar bra =).
Kan säga att vi förlorade alla matcher - första mot lärarna andra mot ettorna och sista mot treorna. Men eftersom treorna kom på tredjeplats (vi kom på fjärde) så fick vi möta dom igen och då vann vi. Så på så sett kom vi trea.
Men det var superkul som vanligt =) Nästa år tar vi alla, eller hur 07MP! :D

Ja, nu är jag hemma och lyssnar på gamla brända cdskivor som jag "hittade" innan. De har alltid stått bland de andra skivorna, jag har bara inte lust att kolla/lyssna på dom.
Snart blir det nog lite spel med Super Mario - Jag äger på super mario xD

// Kramar :D

My mailbuddy

Skickade nyss iväg ett mail till min lilla vän i Uganda (mailkompis). Vi pratar om lite allt möjligt och han(?) och är glad för min skull att jag får åka till USA. Självklart fick man frågan om man kommer till Uganda någon gång. Och jag bara "Aa kanske, men inte än på länge" (fast på engelska såklart).
Så skrev jag efter massa annat, typ som om att jag gärna vill resa jorden runt någon gång "I have big dreams but hey, Im only a human" och om jag får säga det själv så är det sant. Jag har stora drömmar, vissa kanske aldrig går i uppfyllelse, men "jag är bara en människa".

Jag mår toppen. Faktiskt. Det fatta jag inte förrän jag skrev det i mailet. Det gäller bara att tänka ^^.
   Hur mår du själv då?

// Kramar

Som sagt ...

Nu är det nästan fint igen i mitt rum =). Eller ja det ser mkt bättre ut än vad det gjorde innan. Jag kan faktiskt gå i mitt rum nu, på golvet x). Skönt =) Nu ska jag bara damma av lite och dammsuga sen tror jag allt är klart =). Nu slipper jag tänka på att städa under helgen iaf. Vilket är skönt när jag har lite annat att göra..

Typ som imorgon, då ska jag vara i skolan - vet inte ens hur min dag ser ut imorgon Oo och sen ska jag till Gbg och möta Michael James där och vi ska på konsert sen..
På lördag ska jag lussa och försöka se om jag hinner gå och kolla på matchen mot kvarnby då det ändå är hemma match och jag inte hunnit/kunnat kolla eller vart med på en enda match sen 26 december då det var bortamatch mot just kvarnby. Men jag vet att även om inte jag är med och spelar så kommer det gå super bra. Det gick ju jätte bra den senaste matchen då vi förlora med fyra poäng. Hejja Falkenberg basket.
Sen på söndag hade jag planerat att åka upp till gbg igen. Har inte bestämt nått exakt än. Men småplaner. Måste julhandla lite och här i fbg finns det inte så många roliga affärer så att säga. Eller aa, här finns inte allt jag ska ha/ge bort så lika bra att åka till en större stad ^^. Funderade på att åka till Gegkås istället, men det blir inget av eftersom jag tänkte åka dit då mamma skulle göra det. Men nu ska hon inte dit så jag hoppar över det jag med, så det blir gbg istället x).

Det var min helg det. Idag så har jag oxå vart lite förvirrad i skolan. Precis som jag kommer att vara imorgon. Eller, inte direkt förvirrad.. utan mer snarare.. vet inte hur man ska säga det. Men iaf idag så kunde jag slutat vid tio tiden eftersom jag inte hade någon lektion efter matte nationella provet (del II) som jag hade idag. Men jag slutade inte riktigt då för jag hade en bild kvar att framkalla innan jag är tvungen att lämna in hela köret (2 inramningar, 1 bakgrundsbild, 1 förgrundsbild, 1 mellanplans bild och en exponerings bild) på onsdag. Och nu kan jag göra det utan att försöka fjäska mig till en ny dedline. Detta skulle igentligen vara klart den 3 dec men eftersom typ ingen var klar så flyttades visst dedlinen fram - som tur var. Men jag kom hem runt tolv iaf så det var inte så farligt =).
Imorgon kommer ännu en liten fråga om hur länge jag kommer gå i skolan. Antigen går jag 11.15 till typ 13.00 eller nått i den stilen eller så går jag till 14.30. Vet inte över huvudtaget om jag har den sista lektionen eller om den blir inställd eftersom det är santa cup imorgon för alla mediaelever och medialärare (plus vår idrottslärare och kanske mattelärare).
För er som inte vet vad santa cup är för något kan jag berätta att det är en innebandytunerig för oss på mediaprogrammet. Inget annat program är med och medverkar. Det är en av de bra sakerna med Media. Vi gör roliga saker tillsammans. Förra året vann min klass. Super skoj =) Hoppas att vi tar hem det detta året oxå. Själv planerar jag att vara med detta året eftersom jag inte var med förra året. Tänkte vara med då men det blev inte så, fråga mig inte vrf. Men får helt enkelt se hur det går imorgon och om vi har några lektioner =)

Jag har en liten vän som är helt tossigt bra på att göra helt sjuka historier. Om ni inte har något att göra och om ni har hennes humor (vilket jag tydligen har) så tycker jag att ni ska ta och läsa en av hennes historier. Klicka här för att komma till den. Jag vet inte rikgtigt om jag ska nämna hennes namn då hon nästan börjar bli en liten "kändis" (som hon och jag säger) på min blogg. Visst jag behöver ju inte nämna hennes riktiga namn, vilket jag inte brukar göra och .. nä skit samma. Ni som vill veta vem författaren till historien är så är det Nissan helt enkelt! :D

Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik. Fast det har jag visserligen redan gjort i några timmar nu. Satte en julcd i cd-spelaren först för att få nått att lyssna på medans jag städade. Så jag har hunnit dra igenom tre julskivor plus några låtar på youtube nu när jag suttit här. Har julkänsla just nu =) Får se vad som händer i veckan. Om jag hinner baka pepparkakor. Jag hörde/läste att det tydligen ska snöa imorgon :O Det hoppas jag nästan verkligen inte. Visst det får gärna snöa men inte så länge som jag ska cykla till/från skolan x) haha. 

Hela dan.. eller aa från det att jag kom hem från skolan.. så har jag vekligen haft energi. Och det är inte slut än. Jag vill vara trött så jag kan sova xP Fick en liten exra energi-kick kan man la säga då en cool vän till mig nämnde för mig att hon snart ska beställa biljetter till USA. Planet lyfter om 222 dagar :D. Och jag säger som hon sa; Jag kan inte tro att det är sant! och det kan jag verkligen inte heller. Det känns som om jag befinner mig i en dröm där allt jag vill händer och att jag snart ska vakna upp och märka att det inte kommer vara någon resa över Atlanten. Fast "problemet" är att jag vet att jag inte befinner mig i en sådan dröm och att jag kommer se ett land som jag har önskat att åka till i väldigt många år. Nu får jag chansen och det får jag uppleva med en väldigt go och glad vän som man känt ett bra tag nu. Mer kan man inte önska. Saken är ju den att det känns så långt bort, 222 dagar, men jag tror att tiden igentligen kommer att springa iväg. Lika så kommer tiden i USA (tre hela underbara veckor) säkert bara kännas som en vecka eller nått i den stilen.
Sånt gillar inte jag igentligen. Att tiden går allt för fort när man har roligt, medans tiden går segt (oftast) om man har något att längta efter. Tiden går spec. segt om man har tråkigt x).

Men tråkigt har jag inte just nu för senast jag kolla på klockan var den 20.34 och nu är den 21.13. Vart tog den tiden vägen? Det har la bara gått fem minuter? tio max!
Märker oxå att jag har skrivit en hel del och börjar tömma mitt huvud nu så jag tror inte det blir så många rader till idag.

Vill bara säga innan jag stänger ner här att jag älskar mina vänner. Ni vet vem ni är =). Känner att jag behövde säga det, fråga mig inte varför, för du kommer troligtvis inte få något riktigt svar på den frågan isf.

Sen har jag en annan liten grej att berätta. Det kanske inte betyder så mkt för er läsare men för mig betyder det mkt. Och det är att pappa har lovat att fundera över om jag ska få flytta över till mitt gamla rum igen. Nej, inte till mitt lilla (skit-)rum
 i tv-rummet på övervåningen. Ja, till mitt allra första egna rum. Då kommer jag troligtvis få brorsans gamla rum oxå. Dessa rummen står just nu tomt pga att min pappa hyr ut de två rummen. För det finns en "skiljevägg" mellan de två rummen (plus kök och toalett) och huset som vi bor i. Jag har aldrig gillat att pappa hyr ut det. Visst man får nya vänner/bekantskaper och det var så jag fick tag på min foderhäst (RIP) och pappa får pengar för det (om jag skulle bo där får han inga pengar) ha är allt om pengar här eller? Men om nu pappa säger ja till att jag får rummet så blir jag överlycklig. Visst det finns en tjej som kanske ska hyra det till hösten då hon börjar gymnasiet. Men henne kickar jag gärna ut (mohaha). Nä men inte för att vara elak. Jag älskar mitt gamla rum. Om pappa säger ja så betyder det att han litar på mig, att han tror att jag kan klara mig på "egen hand". För där ligger hans största argument. "Du kommer inte kunna sköta det" Men hallå ?! Jag bor fortfarande hemma. Jag får la fortfarande äta med er, eller ska jag sluta upp med det och äta för mig själv när jag flyttar in dit (om jag nu gör det). Nä det hoppas jag verkligen inte =). Men jag hoppas, hoppas verkligen att jag får rummet tillbaka =). Tacka vet jag Marika som har hjälpt mig att få pappa att tänka om=) (förut sa han bara nej utan att tänka, nu ska han tänka igenom det). Kom på en liten nackdel med att ha detta "stora" rummet. Och det blir att man måste städa dubbelt (eller kanske till och med trippelt) så mkt som jag gör annars i mitt nuvarande rum. Och jag gillar inte ens att städa. Fast det är inte så pjåkigt ändå när man har goa låtar att lyssna på =).

Nä några rader förvandlades visst till att bli 18 rader x). Så tror nog att jag ska ta och sluta här på riktigt :P
//Kramar och natti =) (hoppas jag inte har fått er att somna ^^)

Min helg

Det var ett litet tagsedan jag kom hem nu. Typ två och en halvtimme sedan kanske..
Kan säga att jag är inne just nu på bdb och kollar på alla bilder som typ alla laddat upp under helgen (inte orkat vara på daotorn så jag har en massa grejer att göra en sån här måndagseftermiddag). Jag gick in på en tjej från lagets bdb, Olivia. Och där stod det att resultatet mot kullavik i lördags att de bara förlorat med 4 poäng. Jag blev helt paff så jag gick snabbt och kolla in resultatet på hemsidan. 41-37 skit bra tjejer :D:D Riktigt glad över er :D Snart tar vi nog och vinner en match oxå. Bara två matcher kvar av denna säsongen visserligen men det kommer ju fler till vårterminen och då hoppas jag att jag kan vara med mer än vad jag vart med denna säsongen. VILL SPELA. Men jobbar ju och har annat att göra när matcherna är. Det är inte så spec. kul då =(. Menmen hoppas det blir bättre nästa säsong, poängmässigt och att jag får vara med mer ;P eller får får jag ju men kan(!) det är en fråga.

I fredags har jag för mig att jag skrev vad jag hade för mig .. Vilket var eh.. bara skolan och träning. Eller aa jag tränade inte utan satt och kollade på med Gözde. Super kul :D

Annars, i lördags så gick ja la upp med tuppen - inte riktigt, någon timme senare eller så - men iaf gick upp tidigt och stack till jobbet med Marika. Fullt upp hela tiden juh ! Ingen ledig stund - utom på rasten. Helt slut blev man ju näsan. ^^ Sen vet jag inte vad jag hade i tankarna, men det spelar ingen roll för jag var uppåt och glad typ hela tiden. Kunderna skojjade med mig oxå, några iaf. Skoj det med ^^ nästan. Många känningar var inne då oxå. Typ som Ewha, Leif & Lotta, Tobias, Gözde m.m. skoj =). När jag slutat stack jag och Marika hem och bytte om och stack ner till jobbet igen. Men denna gången i finkläder och inte i jobbkläder ^^. Vi skulle nämligen till Heagårds Skafferi. Ett helmysigt ställe måste jag säga! Men jag hörde att det var dyrt som satan, eller aa om man kallar 400 dyrt. Då menar jag inte 400 kr för alla ca 50 anställda som var där. Nejnej, hörde att det var per person :O Då kanske det är dyrt? Men det var sjukt go mat - av den julmat jag åt iaf (sillpotatis, skinka, köttbullar och prinskorv) var väl det enda jag kunde äta. Efterrätten sen.. Blev ju mättare på efterrätten än på varmrätten. Iaf sjukt gott och roligt alltihopa :D Det knasigaste var med det här stället var typ att det bara fanns dryck med alkohol i. Typ cider på 4.2, vin, shots.. Galet Oo och de frågade inte ens oss fyra som var med om vi var över arton eller inte. De bara tog det för givet! :O Men sjukt go stämning var det iaf :D

Över till söndag.. Olof väckte mig genom att smsa mig strax innan tio (a) låg och smsa med han ett par minuter innan jag steg upp för att ringa mamma. Kommer inte ihåg varför jag skulle ringa henne så tidigt.. eller om kanske hon ringde mig först och sen ringde jag upp henne? Så kanske det var :P Iaf pratade med henne lite granna, skoj =)
Efter det åt jag lite frukost och väntade på att pappsen skulle bli klar med lite ränkningar. Sen stack vi ner till Ica och handlade pepparkaksdeg och julmust. Mmm =). Jag planerade faktiskt att baka pepparkakor igår (där av degen X) men fick annat och göra istället så får se hur det går imorgon. Iaf, kom hem och jag fick göra iordning middagen medans pappa gjorde nått, han kom iaf in och höll koll på potatisen de sista minutrerna medans jag kollade på idol-reprisen. Visste redan vem som åkt ut, stackars Robin :(
Efter lunch.. så övningskörde jag för första gången =D det gick faktiskt bra för att vara första gången om det är någon som frågar :P Körde en liten runda i området sen oxå. Trevligt. Tack pappa.
När vi kommit hem efter att ha varit ute och kört lite granna så ringde jag och beställde en pizza så åkte pappa och jag ner och hämta den sen ( pappa körde ofcourse ). Go pizza =) Kollade på Drive me crazy som e sjukt bra :P eller kanske bara bra. Det finns bättre filmer. Men.. nä den får vara bland min lista "sjukt bra filmer" iaf x).
Mer hände la inte under den dan/kvällen. Jo kollade på en annan film oxå som var rätt bra, efter halva filmen - kanske mindre än så - så förutsatte jag att tjejen skulle bli tsm med din pojkvänns bror och hennes syster skulle bli tsm med tjejens dåvarande pojkvän. Och gissa vad - det hände. Men den var la okej ändå :P familj.. något hette den och gick på tv3 vid nio tiden. Efter det så kom scrubs som jag kolla på och sen så slockna jag i soffan ( med vilje).

Det var min helg =) Idag var jag i skolan och slutade ändå rätt tidigt. Kom hem vid halv tre och satte på tvättmaskinen - behöver verkligen rena kläder! Så ska ner nu snart och hänga upp de på tork.
Hade redovisning på dansen sista lektionen. Sjukt! Jag hade valt låt i torsdags (Jump med Madonna) sen i fredags satte jag ihop dansen och har inte tränat sen dess. Men det gick faktiskt bra, jag kom ihåg den och fick bra beröm för den med. Fast gjorde ett fel - fast det gjorde inte så mkt för det var nästan samma rörelse som jag skulle gjort annars såå.. skit the same (a) .. På vägen hem .. ungefär halvvägs hem .. såg jag en bil .. i den bilen satt en gammal man .. den mannen var väldigt lik John .. Och precis i den sekunden som jag såg denna gamla mannen fick jag en så himla tydlig bild framför mina ögon på John. <3.

Nu snart ska jag la till träningen. Och för en gångs skull ska jag var med X) Knappt rört mig på två veckor undrar hur detta ska gå. Hoppas bara jag överlever x) hehe men det gör jag nog. Får sluta så att jag kan hänga upp mina blöta kläder på tork :P

// Ha det super gott =)

Stuff

Idag har det inte hänt så speciellt mkt. Skola och kollat på när tjejerna tränat. Riktigt duktiga x).

Iaf. Okej, skolan. Fösta timmen var kinesiska. Helt okej. Fick väl lära mig lite nya pinyin och tecken. Skojskoj.
Kom till datasalen uppe på media, men hann knappt logga in på bdb innan en lärare kom och sa till oss som satt där att hans elever snart skulle ha salen så han slängde ut oss. Mkt roligt. Inget att göra. Sticker ner till bibblan och kollar om jag hittar nån bra bok men det gör jag inte så sticker upp till Media igen och tar fram kinesiska böckerna igen. Fick gjort det mesta av läxan iaf. Stack och åt sen med Lovisa och Jossan.
Sen började rörlig bild. Hur tråkigt som helst hade ju inget att göra. Tog iaf fram mina dvd-skivor som jag tatt med hemifrån för att jag lovat mina två underbara vänner Annso och Nissan att ge dom en kopia av musikvideon. De förtjänar de då de faktiskt var med i videon! Efter det satte Janne mig i arbete. Gestalta en känsla.  Hm, nästan lätt är det. Det största problemet är att hitta en känsla vilket jag satt och funderade ut i en och en halv timme utan att komma på något. Eller aa en timme.. den sista halvtimmen orkade jag inte med mer. Sen kollade jag på Jeppes och Mattias video. förlåt om jag säger detta men den videon var seröst hur knäpp/knasig som helst och bara för det så var det skit rolig XD Som vi skrattade. Den blir säkert bättre när den är klar. Det var fortfarande grejer kvar att göra på den. Men det är iaf en video grundad på budordet: Du skall ikke stjäla och hade en liten svag touch av Sallads finger (så Nissan, du bör inte se den XD) Iaf stack hem efter det.

Kom hem och då hände det inte mkt. Stack till träningen vid femsnåret och blev typ påhoppad av några personer iaf. Trevligt att träffa alla igen. Saknat. Jag och Gözde satt och kollade på. Mot slutet tröttnade jag och började öva kast jag med (de andra höll på). Sen hände la inte så mkt mer. Stack hem.

Och väl hemma så kollade jag upp när den fjärde boken av Stephenie Meyer's bokserie Twilight skulle komma ut på svenska. Kan meddela att Så länge vi båda andas kommer ut i mars 2009.  När jag ändå var på den sidan så kollade jag lite på länkar som jag fann längre ner (wikipedia) och gissa vad. Blev riktigt snopen. Det finns en sida som heter bokhora.se. Jag vet inte om ni redan visste om det men det gjorde inte jag. Vem kan hitta på en sån hemsida?! Jag menar, jag har säkert inte nått emot själva innehållet (klicka aldrig på länken, men den skulle leda till en presentation av "så länge vi andas") men jag menar webb-titeln bokhora det kallar jag lite trakasseri ! Eller ?

Mer har inte hänt idag. Jag fick tag på Nissan som jag inte snackat med på flera dag. Försökt få tag på henne men det har inte gått. Anledningen var tydligen att hennes mobil är död och hon kan inte ladda den för att laddaren är sönder. Bra att veta. Då slipper jag gå runt och undra om trollen har tagit henne eller nått.

Om 19 dagar är det julafton :D Urs, tiden går så fort jag måste hinna köpa julklappar till de jag inte köpt till ännu! Det är bara pappa och Nissan som är klara. Jag har till kusinerna, Marika, mamma, Anna kanske, Olle, Olof, Ajjeh, Emma och några till antar jag som jag ska skaffa klappar till. Vet inte vad de vill ha bara :/ Ska försöka gräva mig lite och se vad jag kan klämma fram ur dem ;).

Nu orkar jag inte skriva mera.. ska ta och öva lite till på min lilla dans och skriva upp vad jag har för rörelser så att jag kommer ihåg dem till på söndag då jag ska träna ännu mer så jag kan den till på måndag. Det kommer att gå skit rent ut sagt.
Nä ha det så gödde / Kram :D

Min Torsdag

Idag var jag tillbaka i skolan. Men jag har typ inte gjort något för det.
Först så var jag inte med på idrotten - vi fick sovmorgon idag bara för att vi inte skulle ha en "vanlig" idrottslekton utan våran klass och två-tre andra klasser hade friskis och svettis. Från min klass så satt jag Sofie J och Jonathan och kollade på. Min anledning var att jag inte är helt fullt frisk ännu. Såg rätt kul ut när de virrade runt där och försökte göra sitt bästa x). Nästa lektion var mediekommunikation och vi hade blivit indelade i grupper i tisdags och de grupperna hade vart i stan och gjort någon undersökning. Jag hade visst kommit med Tilde och Emilie ett par goa tjejer =). De var redan klara - trodde de - men Kalle sa att vår vanliga lärare Antia ville ha mer än det gamla vanliga. Så vi stack ner till Kicks (igen) och frågade ut dem om de trendigaste, oträndigaste, dyraste och billigaste herrdofterna som fanns där. Det gick bra tycker jag. Vi kom tillbaka till Media och satt och pratade med Michelle. Mycket trevligt samtal x).

Jag kom hem och mådde inte bra. Mådde illa igen när jag kom halvvägs till skolan men jag stack dit ändå. Orkar inte missa mer än vad jag gjort. Iaf kom hem och vet inte riktigt vad jag gjort.. men jag kollade iaf på halva Smallville, sen somnade jag och sov i några timmar. Vrf? Tycker jag har sovt mkt de senaste dagarna xP. Ajja det var skönt iaf.

Imorgon planerar jag att vara social och sticka till träningen.. Bara för att kolla på men ändå :P Saknar tjejerna där borta =) Sen ska pappa leta upp (någon gång snart) skateborden som han hittade på ett jobb för några år sedan - jippi :D ^^

Måste bara säga en sak till Nissan så jag hoppas att hon läser detta; Krya på dig tjejen!!!!

// Ha det så bra =)


RSS 2.0