Göteborg

Nu är man hemkommen från göteborg. Filmen, Twilight. Hur bra som helst!
Ni som inte sett; SEE, kommer inte ångra er =)
  Som sagt, jättebra! Jag ska se till och läsa ut Sagan om de två tornen och Sagan om kungens återkomst nu så fort som möjligt för att ta mig an böckerna i Twilight serien.
posterTnx my friends =)

Lilla Eleonor såg "Kim" i Andra Avenyn när vi var på väg till Nordstan för att äta lite. Ojoj så glad hon blev, och jag bara stod där och skratta typ..
Detta påminner mig när jag precis kommit till Malmö för ett tagsedan. Då sprang Gonza (programledare/artist) in i mig då han hade bråttom till ett tåg antar jag. Chockad. Älskar hans gamla hår :D:D

På tåget hem satt jag och Eleonor och pratade om USA resan. Om allt som kommer hända/vad vi ska göra, vad vi ska ha med och massa sånt. Urs fy och blä! Vill ju dit nu. Det är så orättvist! Det är hela 234 dagar kvar!! Längtar !!

Nu sitter man här och undrar om en vän som kallas Nissan har smittat en. Hon är förkyld lika så jag. Sitter och nyser hela tiden och "gråter" ("gråter" när jag är förkyld, vet inte varför) störade är det iaf! Börjar även få huvudverk :/

Ska gratta min lilla vän i Italien.. Eller aa han e en go vän som iaf fyllde år igår. Han vet inte om att jag grattar honom, men gör det ändå :D Happy Bithday =)

Sen har ju även mina tjejer spelat hemmamatch mot Kortedala idag. Ser på resultatet att det blev 24-47. Synd tjejer men jag är säkert på att ni kämpade väl :D

// Have a nice day =)

Twilight

Det roliga idag är att jag ska upp till Göteborg med Eleonor som hälsar på under helgen. I Göteborg ska vi träffa Michael och gå på bio. Twilight.

Det har varit roligt att återse en kär gammal vän :D Vi har räknat ut att det kan ha vart ca. tre år sedan vi sågs och va under en helg. Annars var det förra året på en begravning. Inte lika kul där inte så att säg.
Men nu är vi här.. i mitt rum. Jag vid min dator och Eleonor vid hennes.

Det var en rolig kväll igår kan jag säga. Jag var lite elak och drev med en tjej på min MSN. Eleonor bara satt bredvid och skratta (okej jag skratta oxå :P) Sen så visste jag inte vad jag skulle göra så jag frågade vilken sida jag skulle gå in på. Eleonor bara "kinesiska muren.se" och så sökte jag på det.. och kom till en resturang hemsida :O
Så kollade vi på Idol lite granna igår. Eller vi kollade bara fram till sista pausen för sen fastnade vi framför datorerna. Men vi kollade på vem som fick lämna idol. Nu är jag glad. Johan fick lämna idol :D Förlåt alla Johan-fans men han är inte bra.. Inte enligt mig.

Det har vart en bra helg so far. Hoppas att det blir det fram till söndag oxå.
Tjejerna i basketlaget har hemma match idag mot kortedala. Jag säger bara stort lycka till tjejer. Hejjar på er :D

Det enda tråkiga med allt det här som händer är att jag tror jag håller på att bli förkyld eller nått. Vill inte :(
Men nu ska jag och Eleonor gå ner och käka frukost. Får se vad som händer sen. Men vid ett tiden så sticker vi ner till stationen :D

// Ha det bra :D

Uppe på media.

Det här är en av de dagar då det inte varit min dag :(
Först så orkade jag inte gå upp och duscha. När jag väl hade duschat så fanns där ingen frukost, all bröd var slut så jag fick tugga i mig skorpor som jag hittade i skafferiet. Sen när jag ska sticka till skolan så stänger jag igen dörren utan att ha med mig några nycklar ut. Som tur e så kom jag inte långt förrän jag upptäkte detta så jag stack hem igen och kom in med hjälp av extra nyckeln så jag kunde springa upp timm mitt rum och hämta nycklarna - av någon konstig anledning fanns dom där och har ingen aning om varför Oo. När jag kom till skolan, märkte jag att jag glömt gympabyxorna så jag fick snällt gå och berätta detta för läraren och så fick jag sitta och kolla på.. Ville juh vara med, det såg kul ut =) Sen har det inte hänt nått mer "oturligt".

Fick därimot en chock när jag pratade med min lärare.. sista lektionen.. Ingen gillar henne speciellt mkt, ingen i vår klass iaf. Men jag börjar faktiskt nästa gilla henne =) Hon var jätte go idag, pratade på om allt möjligt så jag glömde av att fråga vad det var jag skulle fråga henne om på uppgiften x) Men fick gjort det sen :P
Det är det jag gillar på media, vi kan alla bara klampa in i lärararummet och stå och glo när tillexempel Per sitter och kollar på youtube-klipp eller letar nyheter. Senast om nån kändis som hade misshandlat sin fru. Eller bara sitta och snacka allmänt skit. Fick höra igår tror jag att det var Marie och Per som var skvaller lärarna. Om de snappade upp nått som en elev sagt om en kompis kompis eller vad som så kommer dom där och berättar det för varandra - och för de andra lärarna men de lyssnar inte så mkt - och ibland säger de även de till oss oxå.
Det är det bästa. Sen ångrar jag mig sjukt mkt att jag inte började på estet iaf. Men det gör inte så mkt om man har en sjukt go klass och lärare.

Nu ska jag gå och äta min lussekatt :D och hämta lite mer mjölk som jag precis drack upp. Imorgon kommer Eleonor och på lördag sticker vi två upp till Göteborg och kollar på bio med Michael James :D Skoj =)

Nått som inte är lika skoj är att jag upptäkte idag vid lunchen att jag inte kan vara med på matcherna mer denna säsongen pga. jobb och lussetåg och julmiddag som är ivägen. Inte lika skoj. Hoppas att jag får vara med mer nästa säsong =)

Haha, ska la dra nu xP Kram=)

hyperneuroakustiska diafragmakontravibrationer

.. är vad jag har haft sen jag satte mig i soffan typ. Det villsäga en timme typ.. Jobbit X) 
  Fast jag har hört två olika veriationer av varför man får hicka, den ena är att det är någon som tänker på en och den andra är att ... nä kommer inte ihåg den Oo
Ajja, någon gång får man la hicka, oavsett anledning ? ^^

Men jag ska nog bara ta och vila idag. Gjorde klart personproträttet innan i skolan. Ska bara hitta en bild på mig, och se om den behöver ändras, sen är jag klar med det =)

Förutom att vila ska jag nog kolla över både kinesiskan och mediekommunikationen. Och sen .. har jag ingen aning.. Ajja, det kommer fixa sig =)

Ha det så gödde =)

Musik någon ?

Det känns som om de två senaste dagarna har pågått i minst 7 år eller nått. Känns iaf att det var årsedan som det var helg. Jag vill ha helg igen, vilken helg som helst där jag är ledig hela helgen så att jag får sova så länge jag vill på morgonen. Det var längesedan jag fick göra det. Kommer jag nog inte få göra förren på julovet är jag rädd :/
Men, det finns oxå en annan lösning på det hela än att slösa bort förmiddagen på att sova. Det kallas att lägga sig tidigt. Tyvärr finns inte det i min värld. Men jag ska försöka införa det från och med imorgon eller nästa vecka eller nått (a).

Idag har inte hänt mkt. Har äntligen fått intervjun med Chelsea den busen så nu ska jag bara skriva den oxå, och det hoppas jag kommer gå fort. För jag vill inte komma efter i det vi håller på med just nu heller. Ajja, jag kommer att komma ifatt allt som jag halkat efter i så småningom =)

Snackade med min bror innan. Vet inte vrf, var inget vettigt prat. Han ville mer fråga om han kunde komma i helgen och repitera på bugg x) haha. Men tror han får vänta med det då jag har andra planer =)
Annars har jag inte gjort mkt idag. Letat youtube-klipp och kollat på dem, fram till det att datorn inte orkade mer typ.. så nu har jag slutat med det och ska nog snart lägga mig.
Medans jag sökte på olika klipp så hittade jag min barndoms favorit. Lambert. Han e gullig oxå x). Bara att ta en titt lite längre ner om ni vill se =).

Sen har jag oxå fått "musik-brist" orkar inte lyssna på de låtarna jag har. Och de är en hel del.. men ändå inte.. iaf, måste hitta nya låtar. Bra låtar. Någon som har nått bra tips? Låt, band/artist. Spelar ingen roll. Lyssnar på allt så tänkt inte på vilken genre det ska vara. Bara att den är bra ^^ hehe.

Ajja, har inget mer att meddela antar jag .. ska ta och lägga mig och läsa innan jag somnar =)

//Kram :D


John Svensson

Det har nu gått två år sedan du gick bort. Vem kunde ha anat?
Jag minns fortfarande den dagen jag fick reda på att du inte längre var med oss, jag minns den dagen som om det var i förra veckan.. eller kanske även igår. Men ändå så var det för så väldigt länge sedan.

Jag satt och kolla på film med mina två vänner.. några av de bästa som finns i mitt liv. Klockan kan ha vart runt fyra, fem på eftermiddagen då brorsan ringer mitt i filmen 'Midsommer', (den filmen jag aldrig fick se klart, kom bara till typ halva filmen sen var det nått som hindrade mig att se slutet - men det är en annan historia) så jag går till mitt rum för att inte störa de andra i deras tittande..
"Vet du vad som har hänt?"
"Nä vaddå?"
"John är död"
och jag bara skriker "VA?!"
Jag stannar kvar på mitt rum några sekunder.. Inga tårar, okej då går jag ut och kollar på filmen.. Men det skulle jag nog aldrig ha gjort.
För väl ute i tv rummet igen frågar de vad som hänt och då kom tårarna. Satt säkert där och grät framför dom i en kvart eller ännu mer. Jag tycker synd om mina vänner, jag menar att sitta där och lyssna och kolla på när jag gråter (eller vad dom nu kollade på) är antagliten inte så kul. Den roliga stämningen tog slut på två röda sekunder. När 'Midsommer' var slut så tog jag bort kudden från mitt ansikte och gick ner för att tvätta mig i ansiktet medans folket valde en ny film frostbiten.

Trotts att du nästan var min granne, du bodde ju nära, så nära att jag gått kunde hälsa på mer än vad jag gjorde. Och hur många gånger hälsade jag på per år? typ noll. En anledning var att du inte kände igen mig.. visste vem jag var.. en annan anledning var att jag .. vet inte vad den anledningen var. Tänkte la inte på det så till hundra procent då. Men nu gör jag det och då är det försent. Ledsen John. Saknar dina julkort, älskade dom och då kände jag att det verkligen var jul när jag fick dem av just dig. Sen blev det inga fler riktiga jular, inga julkort som sjöng lusse lelle eller nån annan julig låt. Ingen snö heller. Vilken dålig jul den var första gången. Men det är inte det viktiga här. Inte just nu iaf. 

Jag bryr mig inte om nu iaf du glömde vem jag var, du var ju gammal och jag hade förändrats rätt mkt på sju-åtta år som jag inte såg dig. Från en blond kort söt tjej till en lång brunhårig tjej.
Fast det var soppas längesedan som jag var inne i ditt hus nu så minns jag hur det ser ut och hur det luktade. Dit vill jag igen.
Kanske jag kan hänga med Olof när han sticker till sin kompis M. Linn.. Han bor ju ändå där nu, fast det kommer inte att vara detsamma. Kanske skiter i det då.. Vem vet..

Iaf. Som sakt. Saknar dig. 
                                      RIP Lantbrukaren JOHN SVENSSON *24/5-21 - †23/11-06 RIP
grav

School..

IG, kanske -G.. Det är vad jag tror att jag kommer få på provet i kinesiskan jag hade för någon timmesedan. Kom inte ihåg någonting typ. Jo lite.. men jag känner mig inte nöjd med vad jag skrev och så.. Sen var det ett ord jag inte kom på "stor" eller jag vet vad det är, men jag visste inte hur man skrev det på kinesiska så jag skrev det som tecken ist. Hoppas att det gick bra och att det var rätt tecken ^^ . och att jag kanske får ett litet plus i kanten för det? =)

På textkommunikationen satt jag bara och läste på reserepotage. Mestadels om USA även om jag kanske skulle läsa om lite mer länder. Men jag lixom fastnade ^^ men får en ny chans att läsa mer repotage nästa vecka. Ligger lite efter där känner jag. Jag har inte ens börjat på mitt personporträtt som skulle vart klart idag. Men eftersom det inte var så många i klassen idag (troligtvis var de så bakfulla eller nått från igår) så dedlinen sköts fram lite till som tur e. Fick Chelsea till att svara ja, så på fredag ska jag intervjua hene =) hehe. Stackars flicka ^^

På ljudmedia satt jag mest och rita i mitt block och lyssna på musik.. Sen så skrev jag ner lite frågor.. till ett yrkesproträtt.. som ska vara klart innan våren. Så där ligger pappsen illa till ^^ hehe. Jag menar, hur många i sverige är kyrksnickare? Det är inte många kan jag säga. Men hur många vet jag inte riktigt. Har glömt bort den siffran som pappa nämnt någon gång för sisådär 100 årsedan ^^ Iaf fick inte mkt gjort på den lektionen..

Fotografisk bild är nog den enda lektionen idag som jag fick gjort mest på. Framkallade sisådär 5 bilder varav det blev 1-2 ex av och sen fick jag ju göra test på dom för att se hur många sekunder de skulle ligga i ljus. Eller vad man säger. Kan inte det språket så bra X) Men det är snart prov där så jag hoppas att vi har nån genom gång eller nått innan dess. Sen ska ju deadlinen på detta vara klart någon gång nästa eller nästnästa vecka skulle jag tro. Så jag hoppas att jag inte måste göra om någon bild för det är verkligen inte väder till det just nu :(

Annars har det inte hänt mkt. Nu när jag kom hem för en och en halvtimme sedan kanske så kollade jag slutet på Smallville sen så har jag bara surfat runt på nätet. Ska nog ta upp mediekommunikationen snart - där jag oxå ligger efter i och göra klart det. Ajjah. Kramar =)

No no no..

Yes box. Alla snackar om Julspex och Grand.. saker som kommer att hända ikväll. Inget som jag direkt hört talas om. Jo jag har ju hört talas om det, självklart, jag är ju inte dum ^^. Men det jag menar visste inte om att det var idag och sånt. Alla frågar om jag ska dit. Nej nej och åter nej. Jag orkar inte.. vill kanske. Men tänker inte pröjsa några pengar på det just nu. Håller just nu på att spara massa pengar så det är bara julklappar och lite annat som mina pengar ska gå till just nu. Nästa år får det gå till lite födelsedags pengar oxå. Annars ska jag försöka vara noga att inte slänga iväg massa pengar hit och dit ^^ Får se. Det mesta av lönen och det jag får av studiebidraget ska iaf vara kvar i plånboken när månaden är slut, forhoppningsvis =)

Iaf. Nej jag tänker inte gå. Sorry klassen. Går nog inte på förfesten heller.. För det första; jag vet inte var den är.. bara att den är hon en klasskompis brorsa. Sen vet jag inte när. Sen är det en annan sak. Jag har prov imorgon i kinesiska så jag borde nog stanna hemma och försöka plugga.. iaf kolla igenom allt vi gått igenom där. Så får jag hålla tummarna för mig själv att jag klarar det. När jag träffade läraren i lördags på öppet hus så sa han "aa vi får se hur vi gör" hoppas att det var till nått positivt ^^

Ajja. Back to reality. Ska äta och sedan börja plugga antar jag. Ha det så gött
/ Kramar :D

Öppethus + Match | Falkenberg - Bosna

Jaha. Då var man hem kommen.
Imorse så stack man ju till skolan innan nio och var där till ett. Typ. stack fem-tio i ett - men ändå ^^
På öppethus så hände det inte så mkt. Jag skulle guida lite och snacka lite om media. Vilket jag gjorde lite granna men ingen ville typ snacka så det blev inte mkt mer än att jag stod där och gav ut lite skoltidningar lite då och då och fyllde på Daimen när den var slut. Stod där i nästan 3 timmar innan jag fick nog och gick ner till stora huset där jag tycker att jag gjorde mer nytta. Där tog jag en bunte skoltidningar, som föresten våra duktiga media treor gjort, och delade ut medans jag sökte upp Nissan. Fann henne framför en dator. Gick ifrån henne för att åter leta efter Natsa som jag skulle ge sporttejp till - hon hade glömt sin på träningen igår kväll så jag var så snäll att hämta den ^^ .
Annars hände inte mkt. Mötte Nissan igen så hon, jag och några andra gick runt och kollade typ. Skulle till livsmedel för att skaffa glass som dom tidigare under dagen gått runt med - men där var stängt :( Så det blidde ingen glass för mig, Natur hade slut på sin glass oxå som dom gjorde eller nått.. Ajja, får tårta senare så jag klagar inte ;)
Träffade massa underbart folk som man inte sett på ett bra tag :D Undrar bara när jag får se dom igen. Snart hoppas jag ^^
Mer hände la inte på Öppethus ?



På matchen därimot gick det som det brukar - förlorade.
Denna gången förlorade vi med 26-94. Sist vi mötte Bosna blev det 77-34 till dem. 68 poängs skillnad idag mot 43 poäng sen förra gånge. Sämre :( Men men .. De är bra - men de missade väldigt mkt denna gången. Och vad jag kommer ihåg så hade de inte deras coatch med sig den gången, det hade de denna gången.. Spelar nog ingen roll .. men ändå ^^
Våra tjejer kämpade på väldigt bra tycker jag =) Själv var det meningen att jag skulle ta kort med Natsas kamera som e lite halvkonstig.. Men istället fick jag ställa mig bresvid den andra Sara (Chirri) och hålla koll på poäng och vem som satte. Gick bra det med tycker jag även om det blev lite stressigt ibland eller vad man ska säga..



Nog om basketmatchen ^^ Skrev innan att jag inte ska vara ledsen för att jag inte fick någon glass i skolan för att jag får tårta här hemma, det är för att det ska komma gäster hit. Eller om man ska vara noga så har redan någon/några kommit. Känner två par av tre som kommer, tror jag iaf..  xD. Ajja, jag slipper iaf äta själv och sånt stuff ikväll har fått "tillåtelse" eller vad man ska säga att få äta med dom. Så jag antar att jag måste sluta här nu och sticka ner och få en välkomstdrink :P Haha, får nog hälsa lite på folket oxå. Känner igen två röster; Anita och Ingvar, vars dotter var min favorit när jag var liten ^^ Visst de var mina favoriter oxå. De e goa människor. Ajja, ska inte sega mig här. Hör btw att Maggan kom nu oxå, antagligen Hans-Erik oxå ^^

menmen, Ni får ha det så super bra =)
//Kram på er

Tjejlaget jobbar sig uppåt.

Nytt på basketfronten.. Ingenting igentligen... Men om jag inte minns helt fel så nämnde jag att en tjej var på träningen och filmade oss. Den ligger nu ute på internet.
http://tv.hn.se/player/Nyheter är länken dit. Klicka er bara in på lokalt och leta upp rubriken Tjejlaget jobbar sig uppåt.

För tillfället (fredag 14 november 08) ligger den som nr två i listan men allteftersom kommer den säkert att glida längre ner. Checka in ifall ni vill ;) Kan meddela att jag som tur e inte är med så värst mkt så det är ingen ide att leta ;).. Haha knappt att jag kände igen mig själv så det kanske inte är nån ide? Nä ni gör som ni vill. Kolla eller inte kolla det är frågan ?! Ja jag vet jag har dålig humor .. :S

Det var iaf det jag skulle säga denna gången. Var inte med på träningen idag ist satt jag och kollade på.. Sen var det nära att jag fick vara med på matchen imorgon men så kom Chelsea och Nissan där och säger att jag är sjuk fortfarande och så säger Miro att jag inte får vara med denna gången :( Men jag protesterade... inte för att det hjälpte. Ajja, nu är laget utaget för imorgon iaf och jag ska dit och kolla. Ingen kamera (både min och Natsas är sönder) har man (utom mobilen) så det blir inte så många foton tror jag. Iaf spelar hemma mot Bosnia.. Har jag nått minne av att jag redan sagt men ändå (a).

Ha det så gödde. Själv ska jag lägga mig tidigt för en gångs skull.. (inte nu men om nån timme eller så) för att gå till skolan imorgon :/ fyra timmar bara men orka ?! :O Kommer knappt göra nått juh bara stå där och leta efter folk som vill checka in media men inte hittar :O ... Ajjah, det ordnar sig. Bara jag kommer ihåg att gå till idrottssalen innan jag gör något annat för att jag gjorde så att Natsa glömde sin tejp där :( Ledsen för det gumman <3 Ska fixa ny om den inte är kvar <3 promis ..

Nationella prov

Phu, nationella prov i engelska.. skrivining är nu över =) Tror det gick bra.. känner mig nästan nöjd med det hela iaf =)

Sitter just nu och försöker få ihop en undersökning vi gjort i mediekommunikation. Ingen aning om hur jag ska göra bara för att jag vart borta de båda lektionerna vi haft i veckan :(


Sen har jag ingen aning om vad som händer mer idag. Öppet hus imorgon så allt är en ända röra. Vet inte när jag slutar, tror inte vi ska ha rörlig bild idag utan bara ska förbereda till imorgon. Palla igentligen "gå" i skolan imorgon 9-13. Men men, ledig på måndag =D


Sen har jag inte heller haft kinesika på hela veckan. Skulle haft det idag men det var provet då, så jag vet inte hur jag ska göra på onsdag då det är prov. Kan ingenting nu :( kommer typ få ig eller -g eller nått :/. Måste sitta hemma och försöka plugga. Iaf kolla igenom glosor och läsa igenom texterna vi gått igenom redan. Får jag inte glömma att göra.


Sen kom jag oxå på att det är hemmamatch mot bosnia på lördag oxå. Håll tummarna? Det ska iaf jag göra, varesig jag får vara med på matchen eller inte. Vet inte om jag får det bara för att jag var sjuk i måndags. Känner att jag fortfarande inte är riktigt frisk till 100% så får se om jag får vara med på träningen ikäll. Jag vill men ska kolla med coatchen, han vet ju bäst (-.-') eller nått. Ajja, *hoppas*.


Händer nått mer? Nä tror inte det. Fick min iPod igår med posten - super glad =D. ^^ Fick även medelande från STS i onsdags.. antar att mamma har det brevet nu då jag skickade iväg det till henne så hon kan betala.. Nice :P

Nått annat som jag längtar efter att få på posten tro? Inte vad jag vet för tillfället :/


Ajja, inga tårar för det där inte.. brukar inte få brev, men alltid kul att få det =)

Nu ska jag se vad som händer här för nu har nästan alla i klassen dykit upp från provet nere i stora huset. Antar att stressen snart börjar så får ta och sluta.

Lovisa kom precis och undra om jag hade några bilder som jag framkallat som folk som kommer upp till media får se. Har gett henne en, eller aa lämnade den till Mikaela, men dom är i samma grupp. Iaf har ingen annan bra bild. De bilder jag har i skåpet är suddiga eller nått i den stilen, har visserligen en bra bild hemma. Ska ha en till av den här i skolan, men den är borta :(.


Ajja, Ha det gött ska dra, börjar få skrivkramp eller nått i armen :O Vrf vet jag inte :O Kanske är det träningsverk sen i går xD Gymmade då när alla andra i klassen var och bada på klitte. Eller aa Sofie och Jannike vad med då oxå. Ajja, Ha det super kram =)


Frihetsgudinnan

Nu har jag en gaderobsdörr som ser ut såhär. Gillar min "nya" gaderob ^^

Sitter hemma och kollar för det mesta ut på regnet som bara öser ner. Mådde praktiskt taget skit i morse.. lite bättre nu men känner mig fortfarande skit så att säg. Ska ta och mysa ner mig i soffan och kolla på film nu och sedan plugga lite antar jag.
Gick upp vid sju imorse, men gick och la mig efter att ha tagit ipren och alvedon så jag kunde somna om nån timme senare för att vakna upp vid tolvsnåret. Sen dess har jag inte gjot mkt. Satt upp frihetsgudinnan precis. Men nä ska ta och äta frukost nu ^^ kram

Måndag kväll

Ja, nu är man hemkommen från träningen och har duschat och sitter här med pyamas och morgonrock och smuttar på varm oboy. Mysigt.. lite iaf. Sitter oxå och lyssnar på cdskivorna jag inhandlade på Gekås igår. Bra låtar - fast jag har hört dom några gånger innan ^^. Sak samma, nu har jag dom på cdskiva och slipper ladda ner på nått olagligt sätt ;).

Dagen började med blåst och regn. Och i detta vädret fick man ta sig till skolan. Var sånn motvind att jag fick kämpa med att trampa, som om jag hade treans växel på i uppförsbacke, fast jag hade ettans växel i både upp- och nerförs backar. Blöt och försenad klampade jag in med gnisslande skor på mattelektionen. Ingen notis om att jag kommit försent, läraren kommenterade inget iaf.
Svenska var det sen och där satt vi och kollade på "Värsta språket" och talade om halländska/falkenbergska och skånska dialekter och egna ord så att säg. Lärde mig ett nytt halländskt ord iaf och det var "häva" som betyder full typ. Aldrig hört det innan ^^
Efter svenskan var det ljudmedia och det innebar provet som vi alla väntat på .. och som vi skulle haft i onsdags men som inte blev av. Nu är det gjort iaf och jag hoppas jag blir godkänd.
Jag tycker synd om stackars Janne som har oss i ljudmedia. Han försökte berätta vad vår nästa uppgift var men alla i klassen var så inne i hur blåsten rörde sig kan man säg ^^ För ena sekunden blåste det åt höger och på två microsekunder vände vinden. Sen börja det regna och någon blixt sken upp himmelen. Alla klagade oxå på att "min cykel har vält". Jag kan säga att det gjorde min med och fick knappt upp den då den satt fast mellan en cykels hjul och en annan cykel som hade en annan cykel på den.. Lite svårt att förklara. Men jag fick upp den och kunde ta mig hem sen efter engelskan där vi inte gjorde så mkt.

Jag var faktiskt inte med på dansen idag då jag inte klarade av att vara i skolan längre. Hade frysit i princip hela dagen men ändå varit varm. Så jag bad Lovisa och Josse hälsa att jag var sjuk och stack hem där jag la mig i soffan och vilade lite. Jag stack till träningen sen, obvious, och där var jag med hela träningen förutom de sista tio minutrerna för att cotchen sa att jag inte fick för jag var sjuk - men hallå ni skulle ju bara springa fyra ggr i salen och sedan köra armhävningar och situps. Nog klarar jag det om jag vart med under hela träningen även om jag var lite efter alla andra när vi skulle göra "v-cut". Men jag hängde på. Som jag säkert skrivit innan så trodde jag ju att Lavelle skulle köra med oss idag bara för att vi förlora matchen i fredags, men så var det faktiskt inte.
Körde även hem lilla Nissan som ville cykla hem i regnet. Ikke sa nissan du får inte bli sjuk... ^^ XD
En bild på träningen då de kör lite situps ^^ -> situps

Så nu ska lilla förkylda(?) jag snart gå och lägga mig för att försöka komma till skolan imorgon. Om jag inte är värre så jag måste stanna hemma. Nissan blir nog glad om jag gör det - om jag känner henne rätt ^^. Ajja Natti folks ^^

Mamma = bästa mamma ^^

Och mamma har gjort det igen. Fast denna gången har hon skaffat mig en iPod till mig - tsm med Roland(?).. fast denna gången ska jag iaf betala till henne ^^ Får göra det nästa gång jag kommer till henne eller nått :P Det ordnar sig med det senare =).. äntligen typ. Love Ya Mum ^^

Har iaf spenderat min dag på gekås. Åkte upp dit vid tio tiden med bussen och kom inte hem förrän vid fyra - varför kan inte bussarna gå oftare? - Vilket som så fick jag inhandlat lite filmer och cdskivor. Även lite annat nödvändigt ^^ Skaffa oxå ett dekorativ som man sätter på väggen/spegeln (vet inte vad det heter) och den föreställer Frihetsgudinnan. Så den ska upp i veckan. Inte bestämt mig än bara om den ska vara på gaderoben så jag ser den när jag vaknar/somnar (iaf på sommaren) eller om jag ska ha den vid sängen.. och då lär jag bara se den när jag går in i rummet. Får fundera ut det innan jag placerar den ^^
Men några bra vantar hittade jag tyvärr inte så jag får nöja mig med de jag har så länge. Cyklar ju inte så långt igentligen.. inte om jag ska till skolan.. kanske mer om jag ska till skogstorp. Men jag överlever säkert, jag menar.. jag har ju redan gjort det ett par ggr så vrf inte i fortsättningen oxå? =)

Nu efter detta gekås besöket så ska jag spara pengar.. Bara lägga ut för iPoden och lite annat först men sen e det nog slut med allt dyrt för en tid framöver. Men det klarar jag nog.
Julen kommer och med den kommer förhoppningsvis snön =) Vill ha snö.. annars tycker jag att det inte är någon riktig jul. Snö ska det iaf vara på julafton, btw så har jag fått reda på att Marikas barn och barnbarn kanske kommer hit ner då - super kul :D även om jag och pappa kommer att vara hos släkten som vanligt. Men sak samma, om dom kommer så kommer de säkert sovaöver någon natt eller två förhoppningsvis :D

Men vilketsom så hoppas jag att jag får se dom en liten stund iaf =) Så hoppas jag att jag kan komma till den goa Anna och äta lunch =).

Ajja, det är inte jul förren om lite mer än en måndag. Mkt ska hända innan dess =)

Kanske inte så bra rubrik idag då det faktiskt är fars dag. Men får la skriva pappa = bästa pappa på mors dag sen ? Nä vet inte.. beror på hur han vart då .. ^^ Just nu är han go han med =D Inte bråkat med honom på nån vecka nu, skönt :D
Love Ya' dady (även om du går mig på nerverna nästan hela tiden=)

Bye <3


Match | Falkenberg - Lundby

Vad tänkte vi på? Var var vi? Vad gjorde vi? Varför? Dame! Sååå nära! Sämre! Aaahh :(:(

Nästan nyss hemkommen efter att ha haft match mot Lundby. I teamet denna gången var; Jag, Lubna, Mubina, Fatima, Pamela, Olivia, Ann-Sofie, Natsa, Nadja, Chelsea, Alicia och Gözde.
Vi kämpade, men inte som vi brukar. Vi körde inte våra 110% som vi brukar. Förlåt Lundby, men ni var sämre än oss. Jag vet inte vad det var med oss. Båda kämpade, nån måste vinna och i detta fallet blev det (tyävärr) ni.

Men bli inte så glada för det, ni vann bara med 11 poäng. 33-44. Vi kommer igen den 13 december. Båda gjorde vi våra misstag men ... aa.

Orkar inte skriva mer, måste sova då jag ska jobba imorgon hela dan .. typ.
Nästa match är iaf på lördag (15nov) och då möter vi Bonsa. Hemmaplan även nästa vecka.


Ha det bra.


Sommar 2009

Pratade lite granna med mamma igår. Skoj =). Hon berättade bland annat om hur det vart i Huston när hon var där. Hon sa att hon inte fick se så mkt.. inte lika mkt av vad jag kommer se...


Japp, jag ska oxå till USA, kanske inte direkt till Huston men jag kommer iaf till Texas, men kommer även få se lite av LA, Las Vegas, New Mexico, Tennesse, Washington DC, NYC m.m.


Jag verkligen längtar till nästa sommar (2009) då detta verkligen kommer hända. Har drömt om det i flera år. Har haft USA som resmål hur länge som helst och nu är allt bokat. Kan inte fatta det igentligen. Bara lite grejer kvar som ska fixas typ som betalningen (när de papprerna kommer) och sen skaffa pass och lite sånt, men sen är jag där. Om 8 månader och 3 veckor ungefär.

flaggaKan det inte bli sommar nu? ^^

Ajja, det var det jag ville berätta. Kramar så länge :D:D


Emma och jag..

Håller just nu på att baka. Kladdkaka. Om ca nio minuter är den klar :P

Idag har det inte hänt mkt. Untom det att jag kom på en grej innan när jag var på kören. De små ungarna är så gulliga när de försöker härma mig och Emma när vi gestikulerar till texterna som vi sjunger på. Och som vanligt säger barbro "ja de är så påhittiga Emma och Sara, man kommer ju ihåg texten mkt lättare oxå" och det säger hon ungefär varje gång.
Och fnittriga det blir jag och Emma när vi försöker hitta på en rörelse till ett ord och vi inte kommer på nått så det bara blir massa "svammel". Men skoj är det =). Saknade Nissan idag då hon inte var med :( men hon kommer nästa vecka (?) =D.

Ett minus idag är att jag inte hittar mitt bibleotekskort. Hoppas inte det är borta bara. Måste grundstäda och kolla i alla fickor som jag kan komma på. Annars får jag väl skaffa nytt kort :/ Inte kul det där :( Men som tur e så behöver jag den inte än på ett tag.. hoppas jag..

Aja det var lite kort och gott om idag =)
Kram

Tired

Trött. Det är det enda jag har vart idag känns det som. Var trött igår med. Plus att jag hör bara med ett öra typ. Har lock i ena örat :/ och det släpper aldrig heller :O om det släpper så kommer det tillbaka inom loppet på fem minuter typ.
Jag vet inte vrf. Men både på textkommunikationen idag och igår så höll jag nästan på att somna. Varför just på denna lektionen? En fråga som jag får fundera vidare på.

Annars så skulle vi ha prov i morse. Ljudmedia. Men läraren kommer in fem minuter efter vi igentligen börjat och säger att det inte blir nått för att det var svårt att sätta ihop ett prov. Så tillägger han oxå att vi ska ha det på fredag istället. Där var det några som sa emot för att de inte skulle vara här då. Janne, läraren, går ut igen och kommer tillbaka någon minut senare och säger nä jag orkar inte sätta ihop nått prov idag vi får ha provet på måndag ist. Hoppas vi har det då för jag känner att jag kunde det idag för en gångs skull. Visst nu kan jag kanske till och med läsa på det mer så jag kan det ännu lite bättre. Får se vad jag hinner i helgen.. Eller innan det ^^

Kollade på mina negativ idag på foto oxå. Har snart dedline där, datumet är inte bestämt ännu men det kommer snart.. Mitt negativ blev SKIT bokstavligt talat. Mörka bilder. Tror det är pga att kameran jag använde den gången krpnglade i slutet.. Så jag fick snällt gå och ladda ny film för att sedan ladda kameran och ge mig iväg ut i kylan. Riktigt kallt var det kanske inte, man stod ut iaf =). Så får se på tisdag nästa vecka hur bilderna blev. Ska ladda upp två filmrullar då =) Hoppas det inte skiter sig för jag orkar inte gå ut en gång till (a)..

Inget annat som hänt annars. Ska ha prov i kinesiska om två veckor. Skoj - not.

Funderar på att åka till gekås på söndag. Det var nått jag kom på medans jag väntade på Cecilia igår för att vi skulle äta tsm. Men jag vet inte om jag orkar med det. Ska kolla i plånboken om den har råd med det oxå ^^ Annars ska jag nog vara hemma och slöa. På fredag blir det andra bullar än att slöa iaf. Väntar otoligt på att få sms från Lavelle ikväll för att se om jag får vara med på matchen på fredag. villvillvill. Annars kommer jag såklart och kollar på :D. (berättar senare hur det gick då.. och vem vi möter/mötte.. om ni inte redan vet det ^^)

Hänt nått annat? Jo. Även om jag inte orkade och min härna sa att jag skulle hem så sa händerna/armarna nått annat. Tänkte lixom att jag skulle cykla hem direkt efter skolan men på nått sätt hamnade jag framför tångas idrottshall så jag var där i typ 45 min och skottade lite. Körde 21an med Annso och Nadja. Nadja vann, Annso kom sen och så kom jag sist såklart x). Men jag var inte långt efter kan jag säga =). Annars flumma vi bara runt med bollarna och kasta iväg dom "hej vilt" på korgarna. Skoj men trött.

Nu är jag iaf hemma och eftersom det inte är nått på tv ikväll som jag ska se(?) så ska jag lägga mig tidigt. Känner att sömn är det jag behöver mest just nu. Så ska stänga ner här snart och fixa lite grejer och sedan nana.. kanske om en eller två timmar till och med :O lägger mig aldrig så tidigt som 8-9 kan jag säga. Det blir runt 11 som jag lägger mig nu förtiden. Har ingen aning om varför.. bara blir så.

Men men ska la ta och stänga av då då .. ^^ Ha det bra..

P.S Grattis till USAs nya president Barack Obama :D D.S

Måndag, Tisdag

Yes. Två dar i skolan efter ett skönt höstlov och man är redan trött.
Men jag har blivit klar med min musikvideo iaf =) Ska kopiera över den till en skiva imorgon. Riktigt 100% nöjd blev jag inte rikgtigt men men, sånt händer la?

På träningen igår kom det nån som skulle spela in vår träning. Vet inte vad det var för tjej, men matrialet kommer tydligen dyka upp på internet eller nått.. om nån vecka eller två (eller fler) antagligen(?). Har träningsvärk sen gårdagens träning oxå. Pina att gå efter att man suttit still en stund. Så får försöka ta mig upp på nått sett sen när jag ska stänga ner här för att plugga.
Sen har jag oxå blåmärken efter dansen igår Oo. Hade nån "vikarie" som hette Fanny som utbildar sig till dans pedagog och är inriktad på modern klassisk stil eller vad det nu det var så vi var mkt på golvet och rörde oss. Måste vart det man fått blåmärken av? Nä vet inte. Från dansen är det iaf för hon sa i början av timmen att vi säkerligen kommer att få det så...

Idag har det inte hänt så mkt. Snackade om presidentvalet i usa på textkommunikationen, (och personligen tycker jag att Barack Obama ska vinna.. har jag tyckt hela tiden). Vi halkade in på det ämnet iaf + histioria på nått sätt så det blev inte mkt till lektion även om vi fick gjort lite iaf. Snart ska vi antagligen oxå kolla på Gudfadern 2 med =) (personligen tycker jag att det finns bättre filmer än gudfadern, men ändå.. film är alltid film) Annars har det inte hänt mkt.. ?

Kanske ska träna lite imorgon direkt efter skolan om jag orkar. Lär vara rätt trött vilket jag brukar vara på onsdagar. Men får se vad jag orkar och inte orkar, kan ju inte veta det nu ^^

Nä. Vad har hänt mer? Ingen aning ^^ Har inte tid att sitta och tänka på det nu iaf. Ska dra mig uppåt och plugga. Bye =)

23.53

Ja, Klockan slår snart 24.00 och man kom hem för en tio minutersedan kanske. Vart hos Emma ikväll.. haft spelkväll med henne.. och med Nissan. Super kul. Jag vann Uno-spinn. Förlora stort på Petsson och Findus... Vet inte riktigt hur ställningen blev på disney monopol för att vi hann inte spela klart det. Men pengamessigt låg jag nog tvåa :P.. Under kvällen några gånger (spec. under uno spinn) så sa jag "Nu har helvetet brutit ut" (eller nått liknande, kommer inte på exakt vad just nu..) vrf jag sa så vet jag inte.. Kanske för att jag hade så bra bra kort på handen ? Ingen aning kan jag säga.. Men det vet jag knappt aldrig så ^^..

Eftersom pappsen och Marika inte kunde hämta mig så tänkte jag att det var lika bra att cykla både dit och hem, och det gjorde jag oxå. MEN DET VAR SUPER KALLT!
Vet inte hur kallt det var när jag cykla dit, men på vägen hem.. Innan jag stack från Emma så kollade hon upp att det var -1,6 grader. När jag kom hem en halvtimme senare så såg jag att det blivit ännu kallare -2,4 grader. Har varit med om värre kan jag lungt säga! hehe. Ligger iaf nu i sängen och håller på att tina upp :)

Innan idag vaknade jag upp hos Nissan efter att ha haft filmkväll med Annso, Nissan, Liza, Chelsea och Carro. Mysigt :) Kollade på All boys love Mandy Lane (verkligen en konstig film!) och under filmen Sjätte sinnet (sjukt bra film!) så satt jag och Annso och skickade över bilder till varandra och från Lizas mobiler för att.. nä jag vet inte vrf :O.. sen var det Kung Pow som dök ner i dvd-spelaren.. efter det åkte Annso, Chelsea och Carro hem för de orkade inte sova över. Jag Nissan och Liza .. eller snarare jag och Liza (Nissan sov halva filmen) kollade på Silent Hill.
Jo så tog vi en liten paus och kollade på Idol. Kan ärligt säga att jag inte följer idol så jag har ingen aning om vad som händer. Sist jag kolla var det forfarande utagningar.. Tror jag.. Så jag satt där och var lite som ett frågetecken och frågade massor om alla.. eller aa om de fyra sista som sjöng. Mer hände la inte.. ?

Men dagen efter filmkvällen och efter det att jag vaknat (dvs i lördags eftermiddas) så var jag hemma några timmar.. Eller aa.. Jag var inte med Nissan eller Liza iaf. Utan jag, pappa och Marika åkte till Okome och hälsade på farfar och farmor.. även pappas faster och satte ljus till dom. Efter detta åkte vi in till stan igen.. till skogskyrkogården och mötte min farbror och gick med dom till min andra farbror för att tända ljus för honom vid minneslunden.. Sen gick vi till Mats och tände ett för honom. Sen åkte vi hem och jag satte mig vid datorn. På väg till Emma cyklade jag in till kyrkan här hemma och tände ett ljus för John oxå.

RIP; Ida, Sven, Alma, Janne, Mats och John
Pappa kom med den bästa frågan idag. "Kommer du ihåg Albin?" (Almas man). Jag svarar "Nä". Pappa "Inte det?". Jag "Nä, men om jag var tio år äldre kanske jag skulle gjort det". Pappa "Jasså?". Jag "Ja, han dog ju -82?!". Pappa "Ja, det har du ju rätt i"

Mamma kommer hem från USA imorgon.. eh jag menar idag ^^ Riktigt när vet jag inte. Dumma mamma (förlåt!!!!) ska börja jobba redan på måndag. Vilket varken jag eller Roland tror är så spec. lyckat. Men hon är som hon är.
Hoppas bara att man får höra av henne på tele innan hon somnar imorgon.. om hon inte kommer hem sent för jag ska nog för en gångs skull lägga mig tidigt då det är skola på måndag :/
Jag ska nog även ta och läsa igenom några sidor i ljudmedia boken så jag är med lite på noterna på provet när det kommer i veckan.. ^^

Fortfarande lite frusen även om klockan nu är 00.35.. Men jag är varmare nu än vad jag var innan iaf ^^
Här kommer lite bilder från helgen :)

hos Nissan. Spindelnät Filmkväll. Den goa Nissan dekorerar alltid med spindlar och spindelnät :)
farfar, farmorFarmor och farfar |minns bara Alma, Farfar litegrann, tyvärr inte farmor eller Albin för de var borta innan jag föddes| Alma och Albinoch Albin
MinneslundenMinneslunden - Janne | Matsgranne
Spelar Uno SpinnSpelkväll. Emma och Nissan spelar Uno Spinn medans jag redan har vunnit :D

Okej. Klockan är 01.06 (och jag har försökt publicera inlägger i typ tio minuter utan att lyckas. hoppas det går denna gången) Jag är inte ett dugg trött.. Ska nog sätta på en film och kolla på den innan jag sover. Eller.. Aa så gör jag nog ^^ Ha det så jätte bra:) Och glöm inte vantar och mössa eller halsduk och varma kläder när ni går ut på kvällen ! ^^


RSS 2.0