Thaimat

tallrik
Som jag redan sagt så har jag tillbringat min kväll med tjejerna.
De snälla människorna; Nadja, Annso, Natsa och hennes mamma lagade mat. Mkt gott :)
Faktiskt första gången som jag åt vårrullar och kan säga att jag har missat nått där ^^

Som vanligt var det skoj med flickorna. Och tränaren sen när han kom med hans tjej.. som är lite populär bland vissa ^^
Hoppas det blir nått sånt här igen snart :) Iaf något liknande för jag tycker verkligen om stunderna med tjejerna.. både på och utanför planen.
Många fina stunder har man med dom. Och det blir bara mer och mer :)
Chelsea, Annso, Aliciaresten

Ännu fler kattungar ..

Jaha, då har man smitit in här igen..

Det var en fin höstdag igår. Dock så förstördes den rätt tidigt av att jag gick in i fårhuset för att jag fått höra att vi har ännu en till kull kattungar där bakom höbalarna. Det första jag ser på golvet är en av kattungarna som ligger stilla.. stilla.. i samma ställning som Simbas pappa gör när han dog i Lejonkungen ni vet.. (?) Vrf den dog har vi ingen aning om.
När jag några minuter senare räfsar löv under kastanjeträdet hör jag en kattunge jama. Kollar bort mot fårhuset och tryckt mot dörren sitter en svartvit liten kattunge och skriker och kollar på mig. Fåren bräker typ som "få tyst på na' någon gång".. jag funderade lite på vad kattungen försökte säga... kanske att jag skulle hjälpa hans/hennes syster/bror. Jag vet inte. Vet inte ens om det finns mer kattungar som inte vågat sig fram ännu. Måste be pappa när han kommer hem att han kollar det + begraver den stakkarn'. Sedan får vi a och ringa runt i området och se vem dessa tillhör. Pappa har en aning om att det kan vara grannen "rakt ner" så att säg. Ingen aning om vad dom heter, gillar dom inte för att mannen i huset är så himla lat att han tar bilen för att komma till brevlådan som ligger 20-30 meter från hans dörr! En gång såg jag iaf att han gick och då blev jag glad. Men en sak som jag inte förstår är att vrf kattmammorna vill ha sina kattungar hos oss. I vårt fårhus. Har de inte egna :S? De gör visserligen ingen skada, men ändå ?!

Annars gjorde jag inte så mkt igår, utom att jag fick ett samtal från chefen och undra om jag kunde komma och jobba tre timmar samma eftermiddag. Sure sa jag och la på. En minut senare ringer hon igen och kollar om jag kan jobba på fredag oxå vilket jag inte kan så någon annan fick la det jobbet antar jag. Fick iaf jobbat och efter det så väntade jag i en timme för att få åka hem med Marika, orkade inte cykla xO. Undertiden som jag väntade pratade jag med broren min och hyrde filmer på hemmakväll och handlade lite på Ica.

Det var min dag igår. Idag ska jag nog forsätta "plocka" löv.. fast innan det ska jag kolla på Smallville som jag missade igår. Men den är snart slut. Så ska ut och jobba lite, sen kommer jag in igen och kollar om "Hem till byn" är något att se på idag annars går jag ut igen.. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag.. jo jag ska ju äta Thai idag med tjejerna i laget :D innan det måste jag nog ner till stan och kolla upp en grej :)

Ha det så bra :) Kramar

Pelle kommer och kollar på och håller mig sällskap :)
Efter halva arbetet (typ 30-40 min) ser kärran ut såhär..löv

Short story about Pelle.

Här ligger man i soffan och försöker stava då man inte ser tangenterna på ens laptop. Visst jag kan ju alltid vända mig om, det är jag helt medveten om. Men det ingen vet.. utom jag och snart ni.. är att jag kan inte vända på mig för jag är världens bästa katt (enligt mig) som ligger på ena armen, därav blir det lite svårare att skriva ändå. Men det fungerar.

Jag har absolut ingen aning om vrf jag sitter/ligger här igentligen. Finns ju massor att göra nu när det är måndag morgon och man ä ledig från skolan. Men ändå så sitter man här och lyssnar på musik (Just nu spelas 'A beautiful day in Oslo' med Billie the vision and the dancers) .. Men det var inte så viktigt att veta..
När jag ändå är här kanske jag ska berätta om en av mina favoriter i mitt liv? Jag har nämnt honom förr, och kan nämna honom igen om någon skulle ha missat vad han heter. Pelle. Japp det namnet bär en av de bästa. Den enda katten jag har känt i princip hela mitt liv. Från år 1994 fram till nu.. och förhoppningsvis får jag känna honom många år till :)

Som sagt, han är gammal den här pojken. Som ni kanske redan räknat ut så blev han 14 i sommras. Det var faktiskt en slump som vi skaffa katt. Det var inte meningen från början, för då bodde mamma hemma och hon var/är allargisk mot pälsdjur.. Men när grannen kom och frågade om vi kunde ta hand om två underbara kattungar så kunde vi inte säga nej.. kan nämna att mamma var helt omedveten om detta för vi gömde ungarna i badrummet och gav dom mat och vatten.
Och ja ni läser helt rätt, jag skrev två katter. En var kolsvart och en grå randig. Sotis och Pelle. Tyvärr så dog Sotis, Pelles bror, typ runt -96 eller nått. Kommer inte ihåg exakt. Men vid detta laget hade mamma fått reda på att vi hade katter i huset och hon hade först blivit rasande men så småningom vande hon sig vid de små knyten.

Som sagt, Sotis blev bara 2-3 år innan han dog.. blev påkörd av nån bil som skulle vända på vår gård. Urs vad hemskt det var att se han ligga där.. Fortfarande en svag bild i huvudet på hur det såg ut :O

Pelle själv fick ta hela ansvaret på att vakta gården från andra katter. För man hör ibland imellanåt att det är katter som bråkar därute och det är inget trevligt ljud för er som inte vet hur det låter.. men det händer inte så ofta nu för tiden, nu får katter gå runt här men inte allt för mkt.
Jag kommer inte ihåg vilket år det var den gången när han bråkade med en annan katt och fick ett jack i örat. Det var flera årsedan nu iaf.

För något årsedan fick jag reda på av min dåvarande bästis att Pelle hade tillhört hennes mormor innan han sprang bort och hamnade hos oss. Så de flyttade igentlig en bara typ 5 km eller nått. Har fått ett sött kort av dom på Pelle när han ligger nerbäddad i en barnsäng. Riktigt gullig:).

Från att ha gått från en busig och sprallig kattunge så har han nu blivit en stor underbar kramgo och halvbusig katt. Han kan fortfarande få för sig att flugor och smågrejer är världens roligaste sak att hoppa efter. Men för det mesta ligger han bara i soffan eller i en fotölj och sover, om han inte är ute eller äter.. Eller är med mig vid datorn och klöser på tangenterna eller som han gör just nu - högtalaren. (Bra musik pelle?)

Jag kan säga att varesig det är sommar eller vinter, vår eller höst så fäller han så inormt mkt. Man kan se var han har varit och strykit/legat någonstans.

Om han verkligen får för sig att det finns möss under diskhon så sitter han utanför luckan och kollar på oss som för att säga 'öppna dörren så jag får ta några möss åt er'. Klart vi gör det och där kan han sitta i timmar. Senast satt han där igår kväll. Tror inte att han fångade något för när jag kom ner senare på natten/morgonen så hande han tröttnat och sov på kontoret där han brukar vara om nätterna om han är inne.

Det sista jag tänker säga (ännu en gång) är att Pelle är den finaste grönögda bondkatt som jag känner till. Han är en riktig kramgo vän :)

bild tagen för cirka exakt ett år sedan.
pelle vid datorn bilder tagna någon gång förra året. datanörden

Match | Kvarnby - Falkenberg

Så är man hemma igen efter en helt go match :P
Som jag har för mig så sa jag att vi säkerligen skulle förlora men att vi skulle göra vårt bästa. Och det var precis det som hände..

Kan säga att det blev både roligt, oroligt och stressigt på en och samma gång innan matchen började. eller aa kanske inte oroligt direkt men aa .. (a)
Ska berätta vad jag menar.. Vi kom iväg vid tjugo i tolv och kom i god tid till matchen - trodde vi haha - vi kom iaf till en byggnad, som enligt Lavell kvarnby brukar spela, vi kommer in och vet inte riktigt vart vi ska ta vägen. Vi ser en tavla där det står "Kvarnby 14.45" vi kollar med killen i informationen var vi ska vara och han säger att ingen match med dom är bokad - så att säg.. Men vi får ett omklädningsrum och får iaf byta om och sedan säger dom vart våra coatcher är. Vi kom till en basketplan. Men motståndarna var inte där, tänkte inte vi på. Vi började värma upp medans Miro tyckte att det var lite konstigt att ingen från kvarnby basket var där så han ringde motståndarens coatch (tror det iaf) och kommer tillbaka och säger att vi var i fel byggnad. Så vi tjejer sprang tillbaka till omklädningsrummet och hämta våra grejer och sprang ut i bilen igen.
Som tur är så skulle vi inte långt, typ tre-fyra minuter med bil. Så vi kom dit en kvar innan matchen skulle börja eller nått.. Väl där gjorde vi lite power layup och sånt. Det ni.. X)

När båda lagen var på plats kunde matchen börja. Hände la inget spec. utom det att stackars Chelseas axel hoppa ur led Oo men innan dess gjorde hon lagets första poäng - även hennes första poäng på en match. Men Chelsea var ändå uppe och spelade match igen efter samma period var slut.
Skyttekungen idag blev nog Lubna skulle jag tro, även om Chelsea, Mobina, Natsa och någon mer kanske (?) även gjorde poäng :)
Jag tycker ändå synd om stackas Natsa som blev sur(?) på sig själv för att hon missa sina två straffkast som hon fick göra. Men vem som helst kunde ju missa! Så jag säger såhär Natsa; Skit i det, du kommer igen. Du kommer säkert få mer chanser och då sätter du :)
Ja, mer hände la inte.. Jo, vi vann sista halvperioden.. så att säg.. kom inte ihåg ställningen så .. Men vi vann den iaf :) Dock räknas det inte men slutresultatet blev iaf 63-25.

Efter denna matchen så stack vi till .. öö kungsbacka(?) och åt på McDonalds.. Skoj.. Ska bara komma ihåg att ta med matchkläderna imorgon x) - alla(nästan) ville ha på dom när vi åt på McDonalds så vi hade det. Och ska ta med dom till träningen imorgon. Kan inte komma då men jag springer in någon gång efter att jag vart på introduktionsutbildning med pappsen :P Eller så kanske jag kan lämna kläderna hos Natsa imorgon innan jag sticker dit? Får se hur jag gör :) Vilket fall så måste jag komma ihåg att ta med 18 (20) kr till imorgon oxå.. eller kanske på onsdag. Är skyldig Fatima och Mobina pengar för glassen som dom köpte till mig.. tycker det va lite dåligt att man inte kunde köpa något under 25 kr på kontatkort.. men men fick min glass iaf :D
Efter detta åkte vi hem...

Nästa match är på fredag v.45.. hemma mot Lundby.

Morgon 10.57 - vintertid

Ja, då har man vaknat - för ett par timmarsedan - och är redo för att åka iväg på match som befinner sig i Göteborgstrakten, i just Kvarnby.
Samlas gör vi om en halvtimme!! Brukar inte vara nervös, faktiskt, men för en gångs skull så är jag det nu :O vet inte varför.

Kvarnby som ligger tvåa i våran serie kommer säkert slå oss som ligger näst sist. Tyvärr. Men vi tjejer från fbg ger oss inte så lätt! Vi kommer kämpa på :P

Jag vet inte vad det var med mig imorse kan jag säga. Jag ställde mig och laga spagetti - som frukost Oo. Sen när pappa kommer ner och ställer om klockorna så blir jag sur på mig själv för att jag kunde ju sovit en timme extra! Så istället för att ha gått upp halv tio som jag trodde gick jag upp halv nio :/
Ajja, skulle ju ändå upp någon gång så nu slipper jag stressa x)

Jag hoppas att ni där ute oxå har ställt som klockan?! Själv ska jag nog dra mig neråt och dra på mig träningsoverallen eller vad man säger x) .. Fast innan dess ska jag nog kolla mailen och lite sånt x) Ha det så bra :D

match soon :)

Sitter och kollar på tyst vittne just nu. Det var ett tagsedan man såg den faktiskt. Har inte sett till "Nicki" ännu.. Eller vad nu hon hette^^ Ajja, saker och ting förändras ju.

Tycker det var lite onödigt att gå till träningen idag igentligen. Ett) Båda coatcherna kom typ tio min försent. Två) Vi satt och snackade i nån kvart. Tre) Fick bara en halvtimmes träning pga detta.
Inte helt kul. Blev inte ens svettig ^-) .. Ajja, ingen träning på hela nästa vecka. Ska iaf träffa dem på onsdag och äta hemlagad thai-mat :) mysigt värre :D
Fick oxå reda på att jag är en av de 10 som ska vara med och spela match på söndag i Kvarnby.. Längesedan jag spelade så ska bli skoj :D

För övrigt träffade jag Ajjeh idag :D.. Det var verkligen längesedan som jag såg/träffa henne så det var skoj :) träffa hennes pöjk och crux-vänner oxå :). För det var där jag har tillbringat min kväll. På crux. Även om det var trevligt så tror jag inte att jag ska fortsätta x) det var ju mer ajje som ville att jag skulle komma och sen hade vi ju som sagt var inte setts på länge.. men det skadar aldrig att vara med en gång :P
Och sen kan jag tillägga att jag hatar min bror förtillfället! Han ringer strax efter nio.. eftersom jag inte kan svara smsar jag honom och frågar om det är viktigt och om jag kan ringa tillbaka. Han ringer mig men kan inte svara då för att jag satt och pratade om nått.. eller mer lyssnade.. Så fråga ännu en gång om det var viktigt och om jag kunde ringa honom. Han säger att det är viktigt och jag blir ju orolig. Han ringer aldrig efter nio eller så... och eftersom han sa att något hade hänt så kunde jag inte unvika att bli orolig. Ringde honom iaf när jag kom ut och det viktiga han hade att säga var "Jag har klippt mig". Va tusan Olof?! Du anar inte hur irriterad jag blev på dig! Som tur e så e du min bror så jag älskar dig ändå, men just nu så hatar jag dig verkligen bara för att det.. Kanske överdriver men just nu har jag lust till det om nu någon tycker att jag gör det.

Imorgon händer inte mkt. Ska nog ta och ringa mamma någon gång innan fyra och önska henne en trevlig resa över atlanten till USA (Houston, Texas) på söndag.. Är väldigt mkt avundsjuk på henne kan jag säga! Så himla svartsjuk!! Vill med till USA! Iaf ska prata med henne och se till så att hon och pappa pratar oxå. Sen innan klockan slår fyra ska jag till jobbet.. Stänger imorgon -.-
Ajja. Inte en helt rolig dag imorgon.. men jag ska inte klaga, tjänar ju pengar ^^

Ajja, ska kolla klart på Tyst vittne kanske.. om jag orkar.. och sen ska jag lägga mig. Ha det gött och natti natti ^^

Lov =)

Känner mig nöjd med det jag gjort i skolan idag :)
Okej.. Kinesiskan gick bra faktiskt :O, men just nu syftar jag på den andra lektionen jag hade idag. Rörlig bild. Jag blev nästan klar med min musikvideo jag håller på med där :)
Bara någon minut max kvar att fixa innan den är helt klar. Läraren "ville inte ha kvar oss" och sa att vi skulle sticka hem efter bara en timme, halva gruppen gjorde det en timme eller nått sånt senare kommer han igen och säger samma sak. Och så tillägger han när Jeppe säger att han vill vara kvar och att han går efter schemat "du som aldrig har gått efter schemat denna terminen ska väl inte komma och säga att du inte vill ha höstlov?" eller nått i den stilen. Lite kul lät det faktiskt :) Men vilket som så satt han kvar. Jag stack sedan typ tio minuter eller nått efter det så nu sitter jag i soffan och kollar på Smallville (reklam just nu).
Och som sagt, nu är det höstlov :D Bara två grejer kvar som jag ska göra idag.. Träna och umgås med Ajjeh och andra på Crux :)
Fast skojja där innan om att det var reklam. Den är nämligen slut nu så får återgå till programmet.
Ha det så bra i höstregnet (som finns här i fbg iaf)

Hsm3

Om nån minut börjar det sista avsnittet av heroes för denna säsongen.

Kom nyss hem från Vbg efter att ha kollat på High School Musical 3 med Madde och Linn. Den var verkligen fin, kommer den ut på dvd så är den min! Fick tårar i ögonen på den ^^ Se den ni som inte sett den och som gillar hsm eller musikalfilmer.

Var bara det jag skulle säga, nu berjar heroes så ska dra ^^ Kramar


Veckan som kommer ..

Just nu har jag ingenting att göra. Städade mitt rum lite granna igår, men jag tror jag behöver städa igen xD Jag är hopplös på att hålla iordning kan jag säga.. så får göra det senare.

Vet inte riktigt hur jag ska göra imorgon. Har två lektioner, ena på morgonen (9.30-10.50) och den andra börjar inte förrän 13.10 (och slutar 14.30).. Frågan är bara vad man ska göra under den långa rasten/håltimman. Tydligen, enligt matsedeln (som stämmer ibland) så får vi kålpudding, pot. (som antagligen inte är klar) och sås. Kanske ska ta och bestämma mig för att imorgon är min cykeldag? (Äta hemma)
Efter att man cyklat till skolan två ggr och hem två ggr så ska man iväg igen - denna gången till en annan skola och träna :D Men orka? Ja, det måste jag nog göra :P

Idag har det vart en lugn dag tycker jag, inte mått det bästa men jag har överlevt ^^
  Längtar till på tors. för då ska lilla jag och Madde (kanske någon mer?) till Varberg och kolla på Hsm3 - japp här är ännu en High school musical-fan - och få reda på hur det slutar för dessa ungdomar ^^

Annars händer inte mkt innan lovet börjar, förutom det att jag sticker iväg från träningen lite tidigare på fredag för att vara med på Crux - ärligt talat vet jag inte vad det är men Ajje vill så väldigt gärna att jag kommer, så hon ska möta upp mig någonstans och så ska vi och några (många?) andra ungdomar spendera kvällen där :)
Sen jobbar man ju i helgen - stägning. Jippi?!

Nä ser att det regnar ute så jag ska nog göra det gamla vanliga och sätta mig på fönsterbänken och titta ut och lyssna på musik och kanske läsa lite :P mys faktiskt :)

Hade så bra i höstvädret.


Älskade Nettiz <3

Satt och kollade på lite gamla bilder både som jag har på datorn (den gamla) och i alla (fyra) fotoalbumen. Och så finner jag den bästa vännen jag har fick lära känna under tre underbara sommrar.
Men nu är de sommrarna över och kommer bara upprepas i mitt minne, ty de kommer aldrig mera finnas. Men jag vill bara att var Nettis än är så vill jag berätta för henne att hon var min favvis, hon var mer favvis hos mig än Ella och Rosita var kan jag säga.

Då kanske många av er undrar vem denna Nettis är? Det är min foderhäst.. eller min gamla foderhäst. Nettis är visserligen bara mitt smeknamn på henne för hennes riktiga namn är Network. Men hur som helst så så fick jag reda på att hon hade gått bort i juni förra året (2007). Jag klandrar henne inte, hon blev ju trots allt 22 år. Men jag älskar henne för hon var där hos mig på sommaren och sa aldrig emot.. Eller jo kanske ibland, på hennes egna gulliga lilla sätt.
Nu finns hon bara kvar i mitt minne, i mitt hjärta och på kort. Den bästa travaren som fanns <3 (enligt mig) För jo, Network var en "liten" springare på 1,55 i mankhöjd.
Jag minns fortfarande första dagen jag fick se henne stå i hagen borta i Kalv.
   Jag visste inte att pappa hade fixat en foderhäst till mig den sommaren 2003, så jag, Helené, Andreé och deras kusin var på skrea strand och badade. Tror vi hade kommit tillbaka till deras sommarstuga när pappa ringer till mig och frågar vad jag är. Så han hämtar upp mig och jag bytar om lite snabbt i bilen. In på gården åker vi efter ett par (många) mil. Hälsar på familjen vi nyss lärt känna (en helt annan historia, men i korta drag, deras dotter Jasmine bodde hos oss medans hon gick på gym) de hämtar en brun häst från hagen och binder upp henne i stallgången. Kärlek vid första ögonkontakten - fast det är det med nästan alla hästar jag träffar och får lära känna ^^ - vilket fall fick jag provrida.  Network själv var inte villig att gå ifrån stallet så en bit på grusvägen skrittade vi medans Jasmines ena brors tjej gick bredvid. Vi vände om mot stallet igen och då gick det undan. När jag och Nettis och hon andra (kommer inte ihåg hennes namn, kanske det var Emma?) kom tillbaka till gårdsplanen och jag glidit ur sadlen så tog Jasmines bror hand om Network medans hennes föräldrar bjöd mig och pappa på fika och de diskuterade om massa (vet inte vad) Men någon vecka senare så kom Network ner till oss och gissa att jag blev glad! Sen dess har vi haft våra stunder :)
Bockat och smitit från sadeln.. Minnen för livet ^^ Men vi har haft det fint tillsammans ändå :')
Kommer minnas henne lääänge till..

Ska jag berätta lite kort vem Ella och Rosita är då kanske? Gör det ändå ^^ när jag ändå håller på och har tid.
  Rosita är faktiskt den enda hästen som pappa själv har gillat. Hon gick bort 2004, med en ålder på 26 år. Men denna hästen, även om hon var lite envis och halvelak mot slutet, så har hon vart en underbar häst. Denna hästen lärde jag mig rida på. Och anledningen till att just Rosita är pappas favorit är att han fick motion av henne ^^ (han fick ju springa med mig när jag var nybörjare för jag kunde ju inte mkt). Men hon är fin och har alltid funnits i mitt hjärta sen dess.
  Ella därimot, är motsatsen till Nettis. Medans Nettiz var rätt slö när hon ville så var Ella hetlevererad hela tiden så att säga. Jäkla stark är hon oxå. Men jag har fått henne att gå på tygeln och allt. Det var inte många som klarade det. Max jag och typ två eller tre till. Vi som kunde kontrollera henne hade även Ella som favoriter, medans de andra hade andra favoriter bland hästarna i stallet. Visst det hade ju jag med. Men Ella var bäst. Sen kom nog Mynta, Musse (El Mustang), Nisse (Nail), Mira, Attila - som tyglar sig själv, mkt coolt :P (en annan historia det), sen har vi ju Dilba och Dora, tvillingarna som alla älskar (Shettisar) och självklart Pricken (Picadelly) och Goliat.. och Salut!

Finns det nått mer att säga? Kommer inte på nått. Men bara av att titta på bilder på den gamla goa tiden när jag red.. Det får mig bara att vilja rida igen. I 9 år, utan uppehåll, på samma ridskola. Sen blev det helt stopp lixom. Saknar det verkligen, och vem vet.. kanske får börja igen någon gång? Förhoppningsvis på Suse igen, men man vet aldrig vad framtiden bär med sig. Nissan var iaf sjukt gullig förra året (8 sep) hon bjöd mig på en tur på islandshäst när jag fyllde år, och då hade jag inte ridit på ett år. Hon är fin hon :)

Lite bilder ... För er som vill se..  OBS! Alla kort är tagna någon gång under år 2006. (några på våren, några på sommaren och några på hösten)

Fina bästa <3Underbara polle <3 <- Två bilder på mig och Network.

2006<- Jag och Ella     2006<- Jag och Mynta
2006<- Goliath   2006<- Dora  2006<- Dilba


Hemma

Japp, då var man hemkommen :)
Under tiden som jag satt och åkte tåg så kom jag att tänka på att jag glömt berätta hur det gick för tjejerna i matchen i lördags nä de mötte kullavik. Det blidde 14-34 till dem. Men det är bra spelat. Och av vad jag hört av en av tjejerna så gjorde de deras bästa, och kullavik ÄR bra.

Den snälla mamma och jag var på nån skola idag för att det var informationsmöte om STS språkresor och det gjorde att jag blev ännu mer sugen på att åka iväg på en sån coast to coast i USA. Men får se vad pappa säger, jag har frågat honom men han är så seg på att svara ("det kan vi prata om senare").. Det säger han alltid .. :(
Plus, hade knappt stigit ur bilen förren vi hade börjat bråka, vi bråkar allt mer och mer nu för tiden tycker jag :O För det mesta är det la lungt, men jag hatar när vi bråkar.
Men men, alla bråkar la med sina föräldrar någon gång i livet antar jag..

Aja, skola imorgon.. Får se vad som händer då. Kom på nu att det är nån till föreläsning som sker, fast denna gången om anabola steroider. Ingen aning om när och var men det får jag kolla upp. Skicka precis iväg ett mess till en i klassen.. hoppas hon har koll på det ^^^

Jo får la säga att jag färgade även håret igår :)

Nä nu är maten klar så ska dra. Ha det :)

One day

Då har man två nya skor och tröjor :)
Visserligen blev det inte den skon som jag hade siktat mig in på, men en nästan likadan :) Sen blidde det basketskor som jag ska använda :) Slipper jag vara orolig att stuka fötterna :P
Annars blev det ju som sagt två tröjer, en grå med nån disney figur på - kommer inte ihåg vad han heter, och sen en med vargar på :) ("me like")
Skulle blitt en blå Ipod oxå, men den fanns inte inne :( utan kommer kanske någon gång nästa vecka. Så när dom ringer så ska mamma dit och köpa en till mig (och så får hon pengar av mig sen^^)
Sen är jag nyklippt oxå :) Visserligen toppade jag det bara, men nu har jag inga kluvna toppar längre :)

Efter att ha varit i stan i ca. 6½ timme, så ska man nu snart åka iväg till Coop och handla, så fort som V76 är slut iaf. Får se om jag hittar något där ^^.. Nä ska nog inte köpa mer grejer. Får spara :)

Jag och mamma satte oss vid en "Thai- fast food"-koisk eller vad det nu hette och tog varsin kebab med pitabröd :) gott och mättande.

Hm, vad ska man hitta på sen när man kommer hem igen? Senare ikväll blir det iaf film :) Stolthet och fördom - igen ^^
    Oj, vad trött jag blev helt plötsligt :O Ajja, får ta en glass eller nått i frysen innan jag åker till Coop - om man piggnar till av det? ^^ hehe  ajja, ska sluta nu. Kramar


Film; Shakespeare in love

Sitter och kollar på "Shakespeare in love". Den är faktiskt bra och jag sitter och tänker på "Romeo och Julia" hela tiden.. Filmen påminner mig om den lixom.. lite granna iaf.
Det är en helt crazy film !! X)

För er som inte sett den så blir Shakespeare kär i Viola och Viola i honom. Violas mor håller på att gifta bort henne med Lord Wessex.
Viola klär ut sig till kille för att få vara med i "Romeo and Ethel". (På denna tiden var det bara män som fick vara med i pjäser). Shakespear vet inte om att Viola är utklädd till Thomas Kent, som hon kallar sig när hon är man. Men senare så får han reda på det.
Allt detta får den fattige Shakspeare upp glöden med att skriva och skriver klart sin pjäs och ändrar titeln till den kända "Romeo och Julia"

Jag tror han skriver klart pjäsen iaf. Filmen är inte slut än x) Men den är bra och rolig :P För er som inte sett den borde se den om ni vill :)

Nä nu slutar jag skriva här för att kolla klart. Natti

Framme

Japp, då är man här i Malmö igen då :P kom hit för ca en timmesedan..
Just nu gör jag ingenting, surfar omkring på internet och lyssnar på musik. Medans mamma sitter vid en annan dator och kollar på tv, och vad Roland gör har jag ingen aning om. Sitter kanske vid den tredje datorn? ^^

I morgon ska jag klippa mig :) toppa bara men ändå :).. Så ska jag och mamma vara i stan och kolla på videokamera, ipod och en tröja.. antaglien lite mer grejer.. jo skor oxå.. sen får vi se vad som händer :)
På söndag ska vi till nån skola på information (STS språkresor) :D efter det åker vi till stationen och jag är på väg hem till fbg igen :)

Ha det så gödde :)


I'm more than a bird
I'm more than a plane
I'm more than some pritty face
                                   I'm not crazy
Five for Figthing / Smallville

Avslutnings låt

Skogstorpskolan, 2007, 9c, avslutningsmiddagen
på melodi Trettiofyran av Eddie Meduza
   (   Ändringar har kommit i efterhand, tyvärr har jag inte det pappret :(   )


Denna klass har varit våran uti många herrans år
Denna klass har varit vår och det har nog satt sina spår
Denna klass den har hängt i och den har stått i vått och torrt

Men nu är det slut på det för nu skall 9c bort


Ja, nu är det slut på gamla tider

Ja, nu är det färdigt inom kort

Nu skall hela 9c flyttas, nu skall hela klassen bort

Så vi tar farväl och stora tårar rullar på vår kind

Nu är det slut på gamla tider nu går vi i gymnasiet in


Denna klass var ganska rar och släppte solsken till oss in

Våra lärare var generösa och klappa ej till våran kind

Dom var snälla och lite gnälliga och dom ville alla väl

Och dom var våra i alla väder fast än dom va lite C


Ja, nu är det slut på gamla tider

Ja, nu är det färdigt inom kort

Nu skall hela 9c flyttas, nu skall hela klassen bort

Så vi tar farväl och stora tårar rullar på vår kind

Nu är det slut på gamla tider nu går vi i gymnasiet in


Här i skolan har vi härjat sen vi alla varit små

Här i skolan har vi slagits lite gula lite blå

Ja, våra lärare har fått stå pall för smällar hårda så det dög

Dom när vi gick genom väggen så att spån och plankor flög


Ja, nu är det slut på gamla tider

Ja, nu är det färdigt inom kort

Nu skall hela 9c flyttas, nu skall hela klassen bort

Så vi tar farväl och stora tårar rullar på vår kind

Nu är det slut på gamla tider nu går vi i gymnasiet in

Malmö nästa

Imorgon, 16.36, exakt(?), så stiger jag på tåget och drar ner till Malmö :)
Där nere har jag ingen aning om vad jag ska göra. Hoppas på att klippa mig :) och att skaffa en mp3 och videokamera (mamma och pappa får stå för den ^^).. Funderar på att skaffa en tröja oxå, kan ju köpa den här i fbg oxå. Men vill se vad mamma säger om den oxå (a). Sen vet jag inte vad som händer.. jo visst ja. vi skulle ju åka till Ikea :D

Och för att man åker iväg imorgon så innebär det att jag måste packa idag.. Men innan det ska jag till skogstorp med babbsan. Efter det ska jag hem och hämta videokamera (skolans som man har fått låna (: ) och se till så att jag och pappa kommer iväg till stan. För där ska jag först hänga med pappa till en av alla bilskolor och prata med dem. Direkt efter det så ska jag träffa Annso och Nissan för att filma. Sen kan jag packa..

Idag har det inte hänt så mkt i skolan heller. Det gamla vanliga typ.. Har sovmorgon imorgon :D börjar 11.35 och har bara en lektion så jag slutar vid 15.30 .. kanske lite tidigare :) Nice.. Ska höra med Annso ifall hon kan hänga med och filma imorgon då.. hon slutar ju när jag börjar så.. men det är bara om vi inte blir klara med allt idag.
Nu när jag tänker efter har jag ändå rätt mkt kvar att göra och det ska nog vara klar om en vecka. Tror jag :S. Får kolla upp det imorgon ^^

Om exakt två veckor är jag i gbg :D längtar dit :)
Har inget mer att tillägga vad jag vet. Ha det bra, kramar :)


Varför?

Okej. Blev riktigt paff idag i skolan ..
Ingen jublade när en kille blev knuffad så att han tappa sitt glas
Det gjorde de i förrgår, då någon tappade ett glas.

Alltid är det någon som jublar när någon tappar sitt glas/tallrik. Men vrf? Det är inte schyst.

Någon som kan svara på vrf vissa gör så?

Flyg, flyg..

Flyg, flyg lilla nyckelpiga flyg
Imorgon blir det bättre väder
och då får du nya kläder

Hur längesedan var det inte jag såg en nyckelpiga?!
Om man inte räknar med precis just nu så var det antigen tidigt i sommras eller förra året. Och just nu sitter jag och kollar på en nykelpiga som äter chocklad Oo.


Fick en liten chock när jag först fick se en prick på tagentbordet efter att jag läst en liten text. Flytta över denna fina nyckelpigan till chokladen som jag tidigare under dagen ätit upp.

Två prickar har han/hon :)

Nä nu måste jag fortsätta plugga om det går :) Kram

Krönika

När vi började skolan denna terminen fick vi i uppgift att skriva en krönika i svenskan. Skrev först en om vem man är, hur man är och sådär.. helt plötsligt, någonstans i mitten ändrade jag ämne och börja skriva om nått annat som jag hade i minnet. Pennan bara skrev och skrev, tänkte inte så mkt när jag skrev den. Men det blev en mkt bätte krönika än den jag började på....


Känner jag dig?

Alla vet vem jag är, bara jag säger vad min pappa heter eller vad jag bor.

                      Jag minns för jätte många år sedan när jag, pappa, min halvbror och hans far, min mammas morbror och en kusin på mammas sida alltid samlades vid lunchtid på julafton hemma hos mammas moster och åt klimpsoppa och korv. Efterrätten var alltid delade päron med grädde. Min mammas morbror, John, gav alltid mig och min bror varsitt kort som spelar julmusik när man öppnar det.


Men så en jul kunde jag och min far inte komma, minns inte varför, men jag fick inte sitta i Johns knä den julen och lyssna på mitt julkort, vi kom inte året därpå heller.


För några år sedan, fyra eller fem år kanske så var jag med i föreningen WWF, världsnaturfonden. Jag och min kompis/granne fick runt och sålde grejer till andra som gick till WWF. När vi kom till Johns hus och han öppna dörren trodde jag faktiskt att han skulle känna igen mig. Men senast jag såg honom var jag kanske sju åtta år och blond, men denna gången var jag tolv tretton och brunett.


Han var trevlig och bjöd in oss och fråga var vi bodde, vi svarade lika ärligt och artigt. "Jag bor i Stålagård" säger ju jag, och såg man hur han tänkte efter lite och frågade efter några sekunder om jag var dotter till Ingvar som bodde där. Klart. Pappa kommer han ihåg men inte mitt namn. Vilket fall så köpte han en grej och när jag vid jul kom tillbaka för att ge honom sin sak hade han glömt bort mig igen. Men han fick sin termos i alla fall.


För två tre år sedan ringer min bror och berättar att han är död. Puts väck, bara för att han snubblat i sitt hus och blivit liggande där, i fyra dagar utan mat och vatten. När brevbäraren såg att inte John tagit in posten på ett tag gick han och kolla om det hänt något, och tur var väl det, annars skulle han få ligga där på golvet ännu längre. Även om han kom till sjukhus så överlevde han inte.


Jag känner mig hemsk över att jag inte hälsade på honom oftare. Jag minns än hur hans farstu och kök såg ut och ibland kan jag drömma mig bort till de stunder när jag satt i hans kök med en av alla hans katter i famnen. Saknar det. Saknar honom.


I julas var jag hemma hos mammas moster för första gången på länge och åt den goda maten jag längtat efter. Men jag kände att det saknades en person. Den personen hette John.

© 2008 Sara Andersson


Minnesberättelse

Innan sommarlovet fick vi i uppgift att skriva en minnesberättelse på svenskan.. Satt och tänkte i ungefär tio minuter och försökte välja mellan två-tre minnen. Valde ett minne och satte mig ner och skrev ...

Skyddsängeln i Grekland


Vissa saker minns man bättre än andra. Som tillexempel när jag var på Rhodos, Grekland med pappa och mamma, och min bror. Det är en grej där som jag minns tydligare än alla andra minnen som jag har därifrån.

Bilolyckan.

Visst, det var varmt och härligt att vara där. Roligt och spännande. Men varje gång jag tänker tillbaka är det bilolyckan som dyker upp i mitt minne först.


Det var sent på eftermiddagen och vi var alla trötta och satt på bussen tillbaka till hotellet tror jag. Pappa sa till mig att stanna kvar i bussen. Jag gjorde inte som han sa utan hoppade ut. Snurrade i luften. En bil kommer. Blir påkörd.

Men som tur är var det två snälla killar som satt i bilen. Som kastade in den tjutande främmande flickan i bilen tillsammans med hennes far och åkte direkt till sjukhuset.

Och kvar vid bussen stod mamma och brorsan som fick vänta på en taxi.

Jag minns inte om jag hade ont, men det borde jag ha haft. Hade blåmärken över hela ryggen.

Väl inne i ett rum på sjukhuset fick jag ligga på nån bänk och kolla in i en lapp som pappa höll i medans någon röntgade mitt huvud.

Det hade inte hänt något allvarligt. Så jag fick åka tillbaka till hotellet, och lägga mig och vila, fast jag fick inte somna riktigt, utan blev väckt med jämna mellanrum för att babbla upp lite grejer.


Jag minns inte så mycket mer än det. Men efter att detta minne dykt upp kommer ett annat minne upp. Vad jag sa till killen i receptionen när vi skulle åka hem. "Hejdå please." Eftersom alla sa "please" till honom hade jag uppfattat det som att han hette så. Men till mitt försvar så kunde jag inte engelska och fattade inte att det betydde snälla.


© 2008 Sara Andersson

Om inte..

Nu kan inte pappa och Marika komma och säga att jag inte gjort något i huset! Att jag bara sitter vid datorn och vid tv.n är inte sant ! Jag pluggar oxå.. och jag städar (mitt rum iaf). Men idag får de nog ta tillbaka allt dumt de sagt om hur lat jag är och alla bråk vi haft om att jag aldrig hjälper till.
För att jag har nämligen tvättat mina kläder (för en gångs skull) städat hela övervåningen (brukar göra det lite då och då.. men ändå)... Jag gör ingenting sålänge som de tjatar på mig. Jag vägrar. De ber inte ens snällt och ändå måste jag be snällt om de ska göra nått för mig.. Men de bara "nu städar du där innan du lägger dig" och blabla. Gillar inte sånt :(
Om dom inte säger tack när de kommer hem ska jag nog inte vika en tum för dom om de säger att jag ska göra något för dom... känns mktmkt bättre om man får ett tack för nått man har gjort!
Inte för att de kommer läsa detta men det struntar jag i.. Jag har ett liv :O  (som jag tydligen skaffade i Kina innan jag stack till USA för att hälsa på Ajje, enligt Ajje då..)
(behövde bara "klaga av" mig lite, blir så himla arg på dem ibland bara)


Just nu har jag tagit en paus i allt städande för att kolla på Smallville :D gamla avsnitt, men det gör inget. Smallville som Smallville (a)
Jag har även fått skolfoto idag. Inte skolkatalogen tyvärr, men enskilda kort och klasskortet fick jag iaf :) Kunde vart ett bättre klasskort kan jag säga x) Ajja, bara att sitta och vänta på skolkatalogen då då ..

Kommer inte på mer så ska dra och leta upp två löjliga bilder på internet :O En av mina lärare vill det. Kram

Don't drink and drive

Hop. kan någon säga om det går nått bra på tv på fredagskvällarna? Smallville är ju slut nu :( inte kul

Jag är iaf glad att det finns nått att titta på, fast inte på fredagar, utan på torsdagar.. Heores så klart ^^
Men det är ändå Smallville jag vill se på när det är fredag. Ett bra avslut på veckan lixom.
Sen e jag besviken på mig själv över att jag somnade på det sista avsnittet i fredags.. Kan inte fatta hur trött jag var, och sen trodde jag att den skulle börja 9 som den alltid gjort men det gjorde den inte utan kl 10. Helt knas, men fick se halva innan jag somnade.

Får ta och hitta nått annat att kolla på..
mkt bra
mkt bra serie :D


Bara för att jag inte har något speciellt för mig så kan jag berätta att jag just nu sitter på bibblan och väntar på Cecilia som slutar vid fyra. och jag får bara sitta här i typ 45 minuter till. Så den sista kvarten får jag nog ta och leta upp nån bok eller nått.. för jag vill inte stå ute i regnet och vänta i en kvart!
Har varit på "dont drink & drive"-föreläsning oxå. Varade bara i en halvtimme då vi bara kollade på en film som handlade om några som omkommit eller varit med i en sådan olyka. Hemskt. Det var en tjej som hade blivit påkörd av en rattfyllorist för många år sedan och hon hade blivit förlamad i hela kroppen. Och när det stod sen vad hon hette (Petra) och att hon kom från Fbg så hajjade alla i salongen till.
Nä det var inget skoj. Och det var två tre bilder där som jag fortfarande har framför mina ögon när jag blundar. HEMSKA var dom verkligen. Urs :(
     har ett "fint" armband nu... som är orange och det står don't drink and drive på det :P

Hoppar raskt över till ett annat ämne för jag känner obehag bara jag tänker på det. ursurs.
Eh, vilket ämne ska man ta då?
Hm, nä kommer inte på nått så jag ska avrunda nu och hitta på nått annat i 40 minuter.. Kram

Godmorgon :)

Ja, då har en ny vecka börjat. Jag hade tänkt spendera min dag i skolan, men en ny vän och träna.
Jag trodde - fram till igår kväll när Nissan sa att hon skulle på nån "Drink & Drive"-föreläsning då kom jag på att jag (och klassen) oxå skulle på den. Såå.. jag har ingen estetisk verksamet idag eftersom dessa två krockar med varandera. Ajja, inte hela världen :P .. Men det betyder oxå att jag måste vänta på Cecilia i en timme i stället för kanske en halv(?) men sak samma, vill inte att hon ska vara i stan och tråka från 4-7, så bjöd hem henne då jag bor ganska nära.. man slipper ta bussen iaf -.-
Ingen aning om vad vi två ska gö men det ordnar sig då.. Vi ska iaf tillbaka till skolan vid sju och träna :P Skojskoj :)

Nått annat som händer idag ?
Hm, nä tror inte det. :)

Kan säga att det är väldigt kallt i köket, i hela huset faktiskt. Utom möjligen mitt rum(?) och badrummet. Urs urs, orkar inte frysa mer än vad jag gjort i helgen >.< 
Men det är en annan historia (a)

Tror jag sa avsluta nu och göra mig klar till skolan - matte första timmen -.- jippi?!
Ajja, ha en bra dag iaf :) Kramar


Söndag..

Okej. testar igen.. hade skrivit lite om helgen innan, men det gick galet och sidan sa att sidan inte kunde visas sen efter att jag tryckt på knappen "publicera".. Men sånt händer antar jag ...


Iaf så har det inte hänt så jätte mkt i helgen.

I fredags var jag i skolan, och så filmade jag lite.. När jag skulle tanka in filmen så ville det inte sig. Jag hade typ en halv inut kvar på allt jag filmat in.. men så stannar allt upp och datorn säger att det inte funkar.. eller nått. Fattade inte den rutan som poppa upp när allt stannade. Men det funkade inte iaf. Efter det var jag i stan för att jag trodde att vi skulle filma. MEN det regnade så jag och Annso sa att vi skulle skita i att filma. Ska ta det på Tisdag istället då jag ändå slutar tidigt :D:D

Så efter jag vart hos optikern (för körkortstillstånd :O) och sen gick jag till torggrillen och åt för att sedan gå till bibblan för att joina Nissan och Chelsea och vår nya medlem Cecilia :D

På bibblan fann jag tvillingarna Anna och Emma och även Johanna, blev lika glad att se dem alla tre :D:D och de lyllosarna hade haft studiedag :O

Efter det så gick vi (Chelsea, Cecilia, Gözte(som kom när jag kom) och Nissan) till träningen :)

    Jag ville kolla på Smallville senare samma kväll. Fick se halva sen somnade jag :(

Över till lördag då då .. Jobbade från 10.15 till 18.15, nästan samma tid som Marika, bara det att hon började 10.00.. så jag åkte med henne så jag slapp cykla :P På vägen hem stannade vi upp vid Tommys och beställde kebabtallrikar. Vilket var lite konstigt sen när dom var klara. De ropar ut alla pizzor som var klara - men inte vår beställning - pizza som tallrik lixom :S... Ni fattar, hoppas jag. Vilket fall fick vi själv fråga efter maten efter att vi stått och kollat på vår beställning i fem minuter (de stod i en påse uppe på ugnen). en som jobbar där bara "har ni vart här hela tiden?" man lixom Hallå? du har inte sagt att de var klara, då kan vi inte heller säga att vi vill ha dom .. eller? Vilket fall fick vi dom och kom hem och fick äta :)

Snabbt över till söndag då.. eller det blir ju idag ^^ ... Det började med att jag vaknade och upptäkte att pappa dagen innan köpt fel mjölk :O Så fick snällt gå och fråga om han kunde köra och handla. Därpå jag hängde med och skaffade fram rätt mjölk. Men vi köpte annat oxå, annars skulle pappa bara sagt att jag skulle cykla. Jag fick även köpt mig två filmer - Finding Neverland och Stolthet och fördom - Så idag har jag kollat på finding neverland, som är mkt bättre på trailern kan jag och Nissan intyga (fast Nissan sa det först till mig)


Men filmen var fin ändå :).. Ska snart se den andra filmen.. får se när bara :)
Sen har jag oxå fått laga mat till pappa och mig för att pappa vägrade göra det :O (som alltid) Men efter det fick jag skynda mig att göra mig iordning och cykla till krykan - ty vi körsångare skulle sjunga då. (suck :O - gillar att sjunga, men jag orkar inte lyssna på när prästen pratar och sen så fattade jag inte programmet vi hade fått heller :S men det är en annan historia.)... När vi stod där och vänta på att få gå in (efter att prästen pratat lite) så stod jag och Emma och pratade lite.. Helt utan förvarning så "snubblar" hon bakåt mot dörren :O tur e så var dörren bara fem cm bakom eller nått så ingen blev skadad. Men hur ofta brukar man stå stadigt på golvet och helt plötsligt bara "snubbla".. Kan säga att hon och jag fick ett (tyst) skrattanfall då :O..
Annars har det inte hänt så mkt idag faktiskt.. Inte vad jag kan komma på iaf.

Det har varit match i kortedala för falkenbergs basket (tjejerna) iaf. Jag har två resultat.. Ena är 16-48 och den andra 30-51 i båda fallen förlora vi. Och jag har fått två av tjejerna som var med på matchen att säga 30-51 så jag antar att det var det och att hemsidan har fel.
Nästa match är på lördag, hemma mot Kullavik, och eftersom jag inte är hemma den dan så säger jag lycka till tjejer :)

Har nog inte mer att säga så ska la säga tack och adjö för denna gången ? Hade :)

Plan förstörd..

Min briljanta plan på att sticka hem under matrasten/håltimman är nu förstörd.
Så nu sitter man här i skolan och ska på elevhandledning om fem minuter.
Sen sticker jag hem en timme för att hämta mina grejer som jag "glömde" imorse. Trodde ju att jag skulle få komma hem i typ tre timmar så jag kunde ta med dom sen, men nej då. Får åka och hämta dom iaf..
Ajja,. Ha det bra=)

Internationella barndagen

Okej, då har jag en fråga.. Hur skoj är det att klippa upp en bil? Fick i uppgift på en av lektionerna idag att tanka in en "film" som brandkåren skickat till oss på media för att vi ska klippa ihop det till nått. Vet inte vad. Men iaf, jag hade inget att göra så jag fick i uppgift och hålla koll på denna halvtimmes film - skit roligt kan jag säga, NOT.
Där fanns ingen action i det hela x)..
För övrig så kollade vi på en annan film idag (på engelskan och svenskan) vilket var "Oh, brother where art thou?". Sett den innan, men den e fin :)
Annars så har det inte hänt så mkt. Matteläraren, Jonas, glömde ta med sig en stensil till mig - igen - har fått sitta med den gamla matteboken. Hoppas han kommer ihåg den till imorgon. Jag har även - tsm med en klasskompis och tre andra - dansat street dance, mkt skoj :)

Idag, om ca. två timmar, ska jag på möte (personalmöte). Samma tid är träningen så jag hoppas att mötet inte drar ut på tiden, för jag vill verkligen gå på den. Kommer en människa dit idag som jag inte träffat på väldigt länge, och jag saknar henne. Du får komma på fredag Mona :). På tal om fredag :O Chelsea sa till mig i lördags på killarnas match att dom har pratat lite löst om att vi killar och tjejer (eller var det bara tjejerna?) kanske ska bowla på fredag :D Hoppas det blir :) Då blir jag glad, har inte bowlat sen sist xO, det villsäga, eh, typ halvårsedan? Nä jag vet inte. Förra terminen var det iaf med klassen :)

Imorgon har man värsta låånga håltimman. Eller aa, halva klassen har det. På tal om det så måste jag göra klart textkommunikationen till imorgon ^^ Har ingen sådan lektion imorgon men läraren vill ha in alla så han hinner kopiera dem till på onsdag. Om det inte regnar imorgon så åker jag hem - 11.20-14.35 ..

Kollar.. eller mer lyssnar på tv. Och de säger att det är Internationella Barndagen idag :) Hade ingen aning om det. Googlade lite och fann på wikipedia att första måndagen i oktober så infaller denna dag, så att säg. Det ska jag komma ihåg :P Men när ställer man om (tillbaka) tiden? Det är la snart :S?

Ha det super :) Kramar

..

Ska bara rätta mig själv från helgens matcher..
Hade inte så mkt fel angående poängen, men skrev att killarna förlorade med 12-06, det var 12-96 och våran match slutade 21-70, inte 20-67 som jag först skrev..

Annars har helgen varit okej :)
Läste ut boken idag, var mkt fint där i slutet - över tvåhundra sidor på sju-åtta timmar.. kanske ännu mer.
Nu måste jag ta kort oxå, och skriva ut dom till imorgon - ajcaramba (stavning?) - får se hur det löser sig. om jag tar bilder imorgon bitti kanske - får hoppas att jag hinner skriva ut dom, annars får jag sätta in det på usb och skriva ut dom som svartvitt i skolan. Ajja det löser sig :)
Kunde tyvärr inte spela in min musikvideo i helgen(idag) iaf pga att det regnade och blåste så fruktansvärt mkt. Så vi bestämmde att vi skulle ta och filma någon gång i veckan. Exakt när vet jag inte, får se på Nissans schema - det enda jag inte kan i huvudet när hon slutar ^^ - Annso slutar halv 2 varje dag utom fre., Madde slutar tjugo över två varje dag. Jag fyra/tio i ett eller halv tre. Sen är det Nissan.. Hon kan inte sitt egna schema så får själv kolla in det. Men det gör jag imorgon, nu ska jag lägga mig och sova och grunna på vilka bilder jag ska ta imorgon :)

Kram och natti :)

Match | Falkenberg-Libertad

Kan inte fatta att jag är uppe innan klockan åtta en lördagsmorgon. Hoppas bara jag kan sova ut imorgon :)

Varit och kollat på två basket matcher idag :) Killarnas och tjejernas :)
Skulle tydligen vara med när tjejerna spela, men både Nassa och Anne sa i går att jag inte skulle vara med så jag utgick från det. I eftermiddags så sa Lavelle "ska du inte vara med". Jag blev dubbelschockad och besviken att jag fått fel information. Men det är sånt som händer. Får se hur jag gör nästa vecka, då det är bortamatch på söndag mot Kortedala. Men jag kan inte göra två saker samtidigt, ska sjunga då oxå. Ska kolla med Nissan och se vad hon ska göra. Vill vara med. Ajja, får vara med på träningarna i veckan iaf.
Ni kanske vill veta ställningen? Killarnas match - som var deras alldra första - blev ställningen 12-96 till Tynnered basket. Våran match, blev ställningen 20-67 till CDC Libertad, om jag inte minns helt fel om ställningarna..

Förövrigt har jag inte gjort något annat vettigt idag. Ska läsa lite och se om jag kan göra klart min storyboard då vi ska spela in det imorgon. Efter det ska jag sova :) känner att jag behöver det just nu

- kort inlägg idag men sånt händer - ha det bra så länge :)

Ännu en dag..

Jaha, klockan är snart halv tre och jag har med andra ord nästan varit hemma i två och en halvtimme. Skulle igentligen sluta vid det här laget med pga. av provet fick vi sluta när vi ville efter det att vi gjort klart det. Känner mig inte helt nöjd med det kan jag säga. Ett par frågor som jag hoppade över varav en som jag inte visste hur jag skulle formulera mig^^.. typ.. ajja, provet är gjort och jag kan inget ändra eller göra mer på det.
Jag gillade proven på historia lektionerna förra året, fick använda boken :O men då skulle man ju formulera med egna ord och inte så som det stod i boken.

Hm. har lite saker kvar att göra på storyboarden, väntar på svar från Annso som jag har frågat om hon vill vara med och hon skulle tänka tills idag. Tyvärr träffar jag henne inte så får se till att hon smsar mig senare. Om hon säger nej får jag övertala Chelsea som redan sagt nej. Fast vid lunchen sa hon att om Annso säger nej så kan hon vara med :)
Annars vet jag inte vad jag ska göra.

Prov nästa vecka.. I mediekommunikation denna gången. Hoppas att det går något bättre ^^

För ett litet tag sedan så nämde jag att tre från basketlaget skulle vara med i tidningen. Här är artiklen på HN's hemsida http://www.hn.se/m_standard.php?id=1002580&avdelning_1=115&avdelning_2=235& :)

Smallville börjar snart efter det ska jag göra mig ordning tror jag och sticka ner till bowlinghallen och möta alla klasskompisar - nästan alla - och bege oss till en av oss. Sedan drar vi till skogstorp :)
Ha det super :)

P.S Match imorgon och jag vill vara med! (= D.S

Lite om allt..

Ja, nu ställer jag mig samma fråga som jag ställde häromdagen. Varför sitter jag och bloggar när jag igentligen ska plugga? Jag är hopplös med stora bokstäver :)

Jag kom hem för snart en timmesedan - ska man inte då ha hunnit plocka fram en bok. Tex. en bok som heter "rörlig bild" och sedan läsa i den? Jo det borde man hinna på nästan en timme. Jag må vara seg men denna gången ligger faktiskt boken framme, och uppslagen bredvid mig, på sidan 36. (onödig infortmation där - jag vet ^^)

Jag ska, om en timme bege mig hem till min kära granne så att man kan komma ner till skogstorp utan att anstränga sig mer än en liten promenad på fem minuter. Ska även påminna mig själv att ta med block och penna för att jag ska utsätta Nissan för en hemsk intervju.. Haha, nä den är inte hemsk :) Handlar bara om skolk, om vad hon tycker om det och vad hon tycker om att det ska läggas in i betygen om nått år. Själv vet jag nästan vad hon skulle/ska svara så jag har redan skrivit ner lite av vad hon "sagt". Haha, det är kanske inte så en journalist skriver - genom att skriva kommentarer och sånt innan man pratat med personen - men jag är en udda journalist som känner min vän :)
På tal om journalistik. Tre i basketlaget; Alicia, Sara C och Nadja var med Johan och Lavelle på Hallands Nyheter i tisdags för att bli intervjuade. Så innom ett par dagar dycker det upp i tidningen och om jag hittar det här på internet så kommer jag nog ge er länken ;). Om jag orkar och tänker så långt just då (a), själv ska jag iaf läsa den och klippa ut den i den vanliga papperstidningen och sedan sätta in i min scrapbook som jag redan gjort en annan gång då jag själv nästan var med i tidningen. Det var inte bara jag, utan Amanda och Ajje oxå :) Våra namn stod med under en bild, men bilden var på två småtjejer som höll upp en skylt x) Tror inte det var vi där nä x) Men på internet så fann man rätt bild över rätt text som tur va :)

Har alltid turen med mig när det gäller att vara med i tidningen har jag märkt. Har alltid kommit precis utanför bilden, eller som jag precis nämnde, så har det vart fel bild med :P Känner mig ganska lugnad där kan jag säg :P Skulle vara skrämmande att se sig själv i tidningen när man slår upp en sida. Se en stirra tillbaka på en. Nä hoppas jag slipper att vara med om något sådant, gör mig inte så bra på kort alltid.

Nä nog snackat om det. Imorgon är det prov och jag har ingen som helst koll. Bara på den Anglosaxiska berättarstrukturen. Vilket kanske inte säger er så väldigt mkt. Men be mig inte förklara för jag e så dålig på det, spec. om jag måste förklara med ord och inte få använda penna och papper så att man kan rita upp det och visa. Alltid lite lättare då tycker jag :)

Varför kan jag inte bara ta mitt förnuft till fånga och stänga ner datorn? Iaf internet. Bara så att jag får börja på att plugga! Kan man plugga och sjunga samtidigt? Haha, nä tror inte det går så bra x) men testa går ju.
Förra torsdagen var det bara jag där typ :O Eller aa den första kvarten, sen kom två till sen den sista kvarten kom lilla Nissan anfådd som bara den :O

Har fortfarande ingen "huvudperson" i min musikvideo :( Måste leta upp Annso !! Chelsea ville inte :/ Ajja, det är väl så här det blir när man väl kommer ut i arbetslivet så jag får ta och vänja mig antar jag. :O

Nä NU ska jag bannemig sluta, om jag inte gör det snart så får jag stå för mina konsekvenser och stå där imorgon med lång näsa och se hur dum ut som helst när provet ligger framför mig på bänken. Då får jag skylla mig själv att jag inte läst på. Och jag vill inte ha IG på provet, så bäst att dra och plugga de sista 45 minutrerna innan jag ska dra mig iväg. Ha det super.


RSS 2.0