Trött

Klockan är typ kvart över elva nu och jag har la vart vaken i nån halvtimme. Madde ligger fortfarande och sover. Vi kollade på Twilight.. men även på Harry Potter och finixordern, vet inte hur länge Madde kolla på den innan hon somna, men själv somna jag (igen) på samma ställe ungefär som förra gången. Inte bra att sätta sig att kolla på film klockan halv ett på natten.
Idag ska vi tillbringa dagen i stan och kolla på film lite senare mot kvällen tror jag.

Längtar till nästa vecka då Hjo-familjen kommer. Oh, Maja och Oskar, dom är för härliga :) men visst, det är ju Pernilla och Peter oxå ^^ iaf så tror jag att jag får fullt upp den veckan, men jag klagar inte :P

Kvällen igår gick la inte precis som planerat, det var bara jag, Nissan och Madde som dök upp. Men det var helt okej ändå. Skönt i vattnet även om det såg lite mystiskt ut. Medan vi var där och simmade från bryggan till en stege som var kanske 10 meter ifrån eller nått sånt så slog det mig att jag har väldigt dålig kondition. Har inte simmat på riktigt (om man säger så) sen jag var 11 eller nått sånt. Men det ska vi ändra på här i sommar, mer sim i havet och så ska jag ta och skaffa mig ett hopprep, orkar ju inte jogga som jag alltid planerar att göra. Eller orkar gör jag nog, det blir bara aldrig av. Men jag ska ta och förbättra min kondition(!) och där med basta ^^

Hoppas ni har en bra dag :) 
//Kramar

Rolig kväll?

Hm, en kväll att se fram emot. Jag och Nissan kom på igår att vi kunde smsa alla kontakter i vår mobiltelefon och kolla om dom kan komma ner till skrea ikväll för ett kvällsdopp. Istället för att smsa alla, så drog vi ner så att vi smsa alla tjejer, vilket blev att vi bara smsa några styckna - varför vet jag inte, men det blir säkert skoj ändå :)
.. Så när jag slutar jobba ikväll (stänger) så sitter Nissan och väntar på mig och sedan sticker vi till stranden och sen får vi se vem som har kommit dit ^^ ..
Efter det hänger iaf Madde med mig hem, imorgon sticker vi två ner till stan för att hyra massa filmer (fyra stycken men ändå) och köpa lite snacks till det och sen börjar la våran filmdag? Om vi inte sticker till stranden igen eller nått. Får se, vi har inte planerat dagen riktigt. Det får bli som det blir helt enkelt ^^
Hoppas ni har det bra i sommarvärmen, själv sitter man ute i skuggan och njuter :)
//Kramar

Basket on the beach

Det blev ett par timmar vid stranden idag igen. Från två till runt sex kanske. Super kul :). Spelade lite basket medan vi väntade på killarna... men tröttnade och stack ner till stranden och bada fötterna och skojade runt i nån timme innan vi gick tillbaka för att köpa glass och se att en av killarna dykt upp. Sen dök det upp en till och sen två till (okända) som vi spelade mot. Sen stack dom och en annan kom, som inte var okänd.. eller för mig var han det men skit samma ^^
Spelade någon timme till innan vi alla stack hem. Massor av bilder av dagen kan ni se i bildspelet härnedanför. Orkar inte ladda upp alla bilder en och en här på bloggen så blir lättare så antar jag ^^



Basket on the beach
( eller så kan ni klicka här )

Basket on the beach

Ja, idag var jag på stranden igen. Fast inte med Nissan eller Emma. Idag var jag där med Cecilia, Nadja, Natsa och Cissi. Pamela tittade förbi en liten stund oxå.

Vi var kanske inte precis på stranden, men nästan. Vi spelade basket precis bredvid. Det var väldigt varmt så det blev inte så mycket spel - mer pauser skulle jag tro ^^. Men vad gör man inte när solen steker på? Vi tog oss iaf ett litet dopp i havet sen. Iaf jag och de båda C.na, Nadja och Natsa doppade bara fötterna. Efter doppet spelade vi lite mer och sen stack jag och Cecilia hem.. eller vi stack först till Ica för att köpa glass :)

En härlig solbränna har man fått xO

Här kommer lite bilder från dagen (på ett kort står det datum på - ingonera det datumet för det är fel xP)
Jag, Nadja, Cecilia och Cissi
Nadja, jag och Cecilia
Cecilia, Natsa, jag och Cissi

Blades of Glory

Som sagt, kollade ju på film med Nissan i måndags. Blades of Glory hette den.

Två skridskoåkare tävlar mot varandra i 'singel män', Chazz och Jimmy. De är två helt olika personer. Chazz är hård och tuff medans Jimmy är mjuk och väldigt tjejig av sig. Efter ett bråk på en av tävlingarna stängs de båda killarna av från skridskotävlingarna på livstid.
Det går några år och ett stort fan till Jimmy som vill se honom ute på isen igen hittar i lagboken ett kryphål. Om Jimmy börjar i paråkning får han fortsätta att åka. Men det är bara två dagar kvar tills tävlingarna börjar. Jimmy pratar med sin coach Robert.
Jimmy möter Chazz ännu en gång och de börjar bråka med varandra och polisen tar in dom. Coachen ser detta på tv och ser hur "bra" de bråkar (eller vad man kan säga) och får en ide om att Chazz kan bli Jimmys partner. Han går ner till polisstationen och brättar iden för de båda som inte tar det med glädje direkt. Men utan att veta om det så slår de ett vad om att den ena är bättre än den andra och vips så är de partners.
Träningarna påbörjas och tävligar körs och de kommer till final! Jimmy hittar kärleken i en av konkurrenternas lilla syster, Katie. Det ger konkurrenterna en ide om att försöka sabba ett motstånd - Jimmy och Chazz. Efter att Jimmy och Katie varit på deras första date får Katies äldre syskon att förföra Chazz - vilket vore enkelt då Chazz är sexberoende.
När Chazz väl sitter inne i Katies hotellrum tvekar han för första gången. Jimmy kommer in i rummet efter att ha fått ett meddelande om att komma dit. Han blir självklart ledsen över vad han ser och sticker därifrån.
Under hela natten ringer Chazz till Jimmy för att säga att ingenting hände och försöka förklara saker och ting.

Jag vet inte om jag vill säga slutet, men om man är listig så kan man nog fundera ut hur den slutar. Men filmen är bra och ganska rolig faktiskt. Rekomenderar alla att se denna komedi :)


Kick some ice

Dagens låt

Dagens Låt
Follow - Breaking Benjamin

Det är en (möjligtvis mer) kille på youtube som gjort en musikvideo på Breaking Benjamin's låt Follow. Jag tycker den är så klockren. Själva låten är oxå super bra, därför blir den dagens låt :)


Dagens låt

Dagens låt
En kväll i Juni - Markoolio

Jag har gått runt och lyssnat på bl.a. En kväll i juni. Den är helt klart dagens favorit. Så den ska jag spela sönder medan jag tar cyklen och cyklar iväg till stranden lite senare för att bada med Emma och Nissan. Sen ska jag spela sönder den ännu mer när jag är på väg hem igen.

Videoklippet nedanför är när Markoolio framför låten live på "Allsång på Skansen" 2007.



Kramar och ha det så skönt i sommarsolen :)

Summering av v. 25

Jaja.. får la berätta lite om vad jag hittade på i malmö förra veckan
- Jag klippte mig, var på stan. Jag och mamma besökte den nya gallerian Entré som får tummen upp :). Sen var jag, mamma och Leif vid nått naturreservat som jag inte kommer ihåg vad det heter och sen åkte vi och åt glass.
- I onsdags åkte jag hem och så jobbade jag senare samma dag
- I torsdags var jag med Alicia och kollade på "Little Britain" eller vad den nu hete ^^, och så var vi ute och prata massa. Trevligt var det iaf :)
- I fredags jobbade jag plus var på Kleven med pappa, Marika och pappas bror med fru och svär mor/far. Hade kul :) var visserligen den enda som var yngre än 50, men jag bryr mig inte ^^. Fick iaf uppleva en kväll med två regnbågar (på samma gång) (!!)
- Efter det har det inte hänt mycket. Jobbat lite mer och bara slappat. Idag därimot stack jag till stranden med Nissan och efteråt åkte vi hem till henne och kollade på en film som jag inte kommer ihåg vad den hette - men den lär komma upp här senare (när jag fått koll på namnet ^^)
.. och bara så att ni vet, det kanske inte blir så många uppdateringar nu när det är lov och solen är framme - då är jag hellre ute och åstranden än att vara inne och sova. Men lovar att det blir minst en uppdatering i veckan ^^ ..
Här nedan är en liten slideshow på lite bilder jag tagit både hemma, i malmö och på regnbågarna jag skrev om här ovan.


Pics from June (klicka här om du inte kan se bilderna)

Hej

Ojoj, tiden flyger iväg - men ändå inte. Har inte blivit så många inlägg den senaste veckan känner jag.. men jag har bara inte orkat sätta på datorn ( förra veckan var jag nog på datorn endast 10 minuter skulle jag tro ). Det har hänt en del sen jag senast bloggade.. men just nu orkar jag inte skriva om det.. Det får bli i kväll eller något skulle jag tro.

Tänkte iaf droppa in och säga att jag lever ^^

//kramar

Malmö

Det blev en tur till Malmö iaf.. och här sitter jag och ska snart iväg.. någonstans. Vet inte vart än :S
Har iaf skaffat visum idag och .. inget mer vad jag kommer ihåg ^^

Hoppas ni har det bra :)
//kramar

Spelkväll

Igår var det spelkväll igen med Emma och Nissan. Det blev Skip-bo, Mix-Max samt Uno Spinn.. och så lite fika och prat. Hela kvällen var skoj :) Tack tjejer :) Får vi snart ha igen xP
.. och så hälsade Lennârt på. Han är tydligen en kattapa och man kan läsa om honom här.

Medan vi spelade skip-bo sa Emma något som lät väldigt roligt;
"Det är inte det att jag inte kan räkna, jag kan bara inte sifferordningen."
Nissan hade bakat goda muuffins.. som inte ville lämna foliet och såg då ut som en gubbe/alian^^
Som sagt så blev det mycket kortspel..
Ett virrvarv av fötter och ben.

Rubriken är viktig

Ikväll blir det spelkväll :D och imorgon bär det kanske av till Malmö. Får se, jag skulle gärna vilja det för att vi inte har någon GinaTricot butik här i Fbg, visst den finns kanske i Vbg eller i Halmstad, men jag har en biljett till Malmö som jag får se om jag utnyttjar. (anledningen till att jag vill dit är för denna skjorta som jag hittade på GinaTricot när jag var i Göteborg i onsdags) 



Vilket fall som helst, det är sommar och det har äntligen slutat regna. Visserligen regnade det inte igår heller, men ändå så blåser det jätte mycket - har säkert motvind när jag ska iväg senare idag (har jag alltid vart jag än ska).

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så ni får ha det så bra :) 

//Kramar

Trazan Apansson och Banarne

Det var längesedan som man såg Trazan Apansson och Banarne men när jag satte på tven i morse så hade programmet precis börjat. Jag minns senast jag kollade på det, då satt jag som fastklistrad framför tven och ville inte bli störd. Älskade verkligen det programmet. Någon mer som gjorde det? Man blir iaf glad av deras sånger tycker jag ^^.

Men det var iaf kul att få se ett gammalt program. :)

Sommarlov

Nu är det sommarlov. Ett regnigt sådant. Men jag klagar inte. Vart väldigt blöt när jag kom till skolan plus när jag kom hem, men jag klagar fortfarande inte för det är nu sommarlov och 37 dagar kvar tills jag och Eleonor sticker härifrån :)
På tal om Eleonor.. hoppas att du får det trevligt i Åmål och hoppas att du får en fin och rolig skolavslutning trotts allt regnande.

Några i klassen sa faktiskt saker som :
"Har ni tänkt på att detta är sista gången vi kan säga 'ses till hösten'."
och
"Detta är vårt sista sommarlov"
och jag tycker dom har helt rätt, sorgligt nog. Jag fattar inte ens att jag precis gått ut tvåan, vill fortfarande vara den där förstaårs-eleven. Jag fattar inte att det bara är ett år kvar med klassen, härligt på ett sett men samtidigt känns det tråkigt. Så det gäller väl bara till att njuta av sista skolåret när vi börjar igen.

//Kramar

Sista gången

I morses var klassens sista idrottslektion tillsammans. Tråkigt. Ingen mer idrott - iaf inte för oss som inte valt idrott B som i-val nästa termin, vilket jag inte har. Men vi fick iaf gjort lite nya grejer och hade iaf roligt.

Saknar faktiskt idrotten redan. Men jag saknar basketträningarna ännu mer. Får hoppas att det blir spel på stranden snart :)

Imorgon blir det iaf sommarlov. Härlig :). Ska se om jag ska åka till Fynda oxå och köpa ett par skor. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, får se :P

När får ni sommarlov, eller har ni redan fått? Vad ska ni göra i sommar?

Medianer i Göteborg.

5c514603fdb6bf9d0e481eb639bb6187.png

det var en dagen i göteborg. Vi har precis satt oss på bussen som ska va oss hem. Det har vart helt okej ändå. Först lite shopping (köpte inget) och sen kulturmuseet. /Kramar :)


Imorgon..

Jag vill inte att det ska bli onsdag. Varför? Jo, för att vi ska till Göteborg. Jag är trött på Göteborg just nu då jag var där 2 ggr för 2 veckor sedan och jag vill inte dit imorgon. Visst de första timmarna går väl an, men sen när vi får fri tid att gå på stan minst lika många timmar.. då tar jag tåget hem! Kanske inte.. men det är en lockande tanke. En annan lockande tanke är att sjukanmäla sig och inte dyka upp över huvudtaget.. Eller så kan jag göra som en lärare sa till mig
"Åkte du spårvagn när du var där då?"
"Nej"
"Men då kan du åka spårvagn runt en park"
*Tummarna upp*
Han e rolig han, men nej tack. Då är det nog roligare att bara sitta och glo? Jo, jag vet att jag låter som en pestimist men jag orkar verkligen inte åka dit. Det slog mig ändå när jag kom hem för nån halvtimmesedan att jag kan ju alltid gå på bio när alla andra är på stan, men jag tror inte det blir så speciellt kul ändå.

Nån som har någon ide på vad man kan göra.. eller nån som ska vara i Göteborg imorgon?

//Kramar

Dagens låt

Dagens Låt
Heartbeats (Jose Gonzalez)
Jag kan inte komma ihåg var jag hört den .. inte mer än att det har vart i någon film, men mer kommer jag inte ihåg. Låten är fin iaf :)
Någon som vet vilken film låten har varit med i ?

The Dark Is Rising

I förra veckan kollade jag och Nissan på film, The Dark Is Rising var en av dom.

Will har precis fått jullov och han och hans familj har bjudits hem till en rik dam som bor i samma by. På festen får Will möta Old Ones och han får reda på sitt öde. De reser bakåt i tiden för att ge Will en bok som bara han, The Seeker - den sjunde sonen till den sjunde sonen, kan läsa. Han måste hitta 6 tecken (liknande stenar typ) innan mörkret som är honom hack i häl hittar dom och han har redan hittat en. Han får reda på något som han inte visste innan - han har en tvillingbror som blivit kidnappad när han de bara var några dagar gamla. Han blir kär i sin brors flickvän som även är hans beskyddare..
Men frågan är om han hinner hitta alla tecknen och både hitta och rädda sin försvunne tvillingbror innan mörkret tar över?

Den här rekomenderar jag starkt till den som vill se. Fantasy är bäst :) även om trailern var mycket bättre än själva filmen ^^.
Denna filmen ville faktiskt jag och Nissan se efter att ha sett en trailer på den när vi skulle kolla på bio. Kom inte ihåg vilken film vi skulle se då men vi ville iaf se filmen. En av favoritreplikerna ur filmen;
"Well, can I fly?"
"What?"
"You know - shwooorm - fly"


The Mist

I förra veckan kollade jag och Nissan på film, The Mist var en av dom.

The Mist handlar om.. självklart om en dimma (vad annars lixom?). Det är en av Stephen Kings många skräckhistorier som blivit film.
Stormen har precis lagt sig då man ser en tjock dimma komma ner från bergen. David och hans son Billy kör - tillsammans med grannen - Brent ner till stan för att handla. En bybo kommer inspringandes i affären och skriker att ingen får gå in i dimman för att något hemskt lurar där inne. Man tror naturligtvis på den gamle mannen och de stänger sig inne i affären. Senare när David ska hämta en filt ute på lagret till sin son, knuffar någon eller något på garageporten. David och fyra anställda öppnar porten för att se vad det är, tentakler kommer in under den något öppna porten och griper tag i den yngste av arbetarna och drar med honom ut, men man stänger porten och hugger av en liten bit av ena tentaklen.
Under natten "hälsar" gigantiska (och då menar jag gigantiska) gräshoppor och uråldriga fåglar på inne i affären. Någon dör och en blir svårt brännskadad efter att ha råkat komma för nära elden. När det blivit dag beger sig David och en (grym!) äldre dam och några andra killar ut till apoteket som ligger precis bredvid för att hämta medicin till den sårade killen. Där attackeras de av giganiska spindlar.
Det går några timmar och dimman har fortfarande inte lättat, David och några till bestämmer sig för att ta sig till Davids bil för att försöka komma så långt som benisnen tar dom. Några av dom klarar sig genom dimman utan att stöta på några tentakler eller jättespindlar. Till slut så lättar dimman, men det är efter att ...

Hm, jag vet inte om jag vill berätta slutet om det är så att ni vill se denna. Jag kan iaf rekomendera filmen till dom som gillar skräckisar och tål att se blod och äkliga/hemska saker.


Fear Changes Everything

The Reaping

I förra veckan kollade jag och Nissan på film, The Reaping var en av dom.

Denna film handlar om en f.d. präst, Katherine - som slutat tro på Gud - och försöker nu, med hjälp av vetenskapliga metoder, bevisa att alla "mirakel" som händer inte är Guds verk. Katherin och hennes kollega får ett uppdrag i staden Haven, där en flod färgats blodröd, att se vad som håller på att hända där. Floden har inte bara fyllts med blod, utan medan de är där, dyker det upp tusentals gräshoppor, korna blir galna - fast de är fullt friska.. En storm sveper igenom staden och det ser ut som om historien upprepar sig (tio plågor med bibliska förtecken). Hon finner svaret hos en liten flicka som nyss förlorat sin äldre bror. Men första intrycket stämmer inte alltid...

Denna skräckfilm är.. faktiskt ganska bra. Men man bör ju helst inte se den om man inte gillar skräckisar eller är känslig för döda djur eller extremt undernärda människor eller nått i den stilen. Till er som gillar skräckisar och inte sett den, se den :)


Thousands of
years ago there
was a series
of bizarre
occurences that
many belive
to have been
the Ten Bibical
Plagues.

No one thought
they could
happen again.

Until now.

De sista dagarna; skoltidning

Jaha, varit i skolan i typ en timme och tjugo minuter eller nått sådant. Händer inget speciellt idag, kommer mest jobba med skoltidiningen - vilket jag även kan göra där hemma, men jag stannar nog kvar i skolan nån timma till eller så bara för att lixom. Sen blir det ännu mer skoltidning i morgon plus en timme natur troligtvis - och få reda på betyget från provet vi gjorde förra veckan och antagligen slutbetyget.
På onsdag blir det troligtvis GBG, men det är inget bestämt ännu.. Annars blir det väl ännu en dag vid datorn och mer arbete med skoltidiningen. På torsdag.. blir det kanske minigolf och sen ännu mer skoltidning, eller så blir det bara minigolf. Vet inte rikigt. Men på fredag så blir det sommarlov! Härligt värre :D
Sen är det inte alls så många dagar kvar till resan :)
Hoppas ni har det bra :)
//kramar

Ännu en födelsedag

Idag fyller ännu en person år. Hoppas hon har det bra var hon än är nu efter studenten :)

GRATTIS FRIDA 

Födelsedag

Jaha, ännu en födelsedag.. känner även någon som fyller år imorgon - men det tar vi då ^^

GRATTIS PAPPA

Nationaldag och Födelsedag

Ja, idag är det Sveriges Nationaldag. Sen fyller en person jag känner år idag. Ville bara säga

GRATTIS SVERIGE
&
GRATTIS EHWA
Nu ska jag därimot göra mig iordning för att tillbringa kvällen åt att jobba. Hoppas alla har det bra i sommarvärmen :)


/Kramar

Älskade fotölj

Möbler, det har väl alla i sitt rum? Visst har nog någon oxå en favoritmöbel, kanske sängen, en stol eller soffa eller vad man nu har för möbler i sitt rum. Min absoluta favorit är min röda plast fotölj. I den sitter jag gärna ihopkrupen, antigen med en bok eller med datorn. Men även utan att ha något med mig. Kan sitta i den och bara sluta ögonen och lyssna på musik eller regnets smattrande mot fönstret eller rent av "tystnaden" och bara tänka .. ibland tänker jag nog inte alls - vilket kan vara väldigt skönt det med, och att drömma sig bort - det händer väldigt ofta i den fotöljen. Det är ändå mest på vintrarna jag sitter som fastklistrad, med ett täcke omkring sig.. men det händer även på sommrarna att jag inte kan slita mig. Jag älskar verkligen denna fotöljen och ångrar inte att jag skaffade den.

Tyvärr blev det ju så att jag slängde ut en annan go favorit-fotölj, det fanns helt enkelt inte plats för två - annars skulle jag helt klart behållt båda. Det är nog ingen tvekan om saken. Men nu har min katt tagit den under sina tassar och ligger gärna och dåsar i den i min gamla "rum".

Vilken möbel är din favorit i ditt rum?


idag mina vänner, var det mitt o

0-6cdcd0e4b5615fbcc98c72732d3925df.png

idag mina vänner, var det mitt och Nissans första dopp i havet för i år. Jävligt kallt var det men nu är det gjort. Ska hem till Nissan och skryta. Kramar


Plugg

En sång här vacker dag som det är idag känner jag att jag bara vill vara ute i solen och gotta mig i solen. Men jag har ändå valt att sitta inne och plugga på morgondagens (sista) prov. Visst jag kan plugga ute, men jag är nog ändå inne ändå så att jag inte förvärrar min solbränna, speciellt solbrännan på ryggen. Men har iaf tagit en liten paus nu för att vila huvudet ^^

Fick skjuts till skolan imorse då cykeln inte vill som vi vill. Eller snarare cykeldäcket vill inte som vi vill. Pappa har pumpat däcket minst 5-6 gånger bara förra veckan och så i helgen kollade han om det fanns några hål - han hittade 3. Dagen efter när han skulle sätta på däcket på cykeln igen var det ingen luft i den. Då hittade han 2 hål till. I morse var det ingen luft i den igen, pappa har inte kollat hur många hål det finns denna gången utan kör på att köpa en ny slang istället. Smartare? Japp. Så kanske får man skjuts till skolan imorgon oxå. Det är riktigt härligt att gå hem på eftermiddagen faktiskt, det gäller bara att ha rätt sorts skor ^^. Fick köpt Magnum Strawberry Withe på vägen hem. Riktigt god vad den, dock släckte den inte törsten - blev juh ännu mer törstig. Men det gör inget. Fick iaf smakat på nått nytt :).

Nej, nu får jag nog hoppa ner i naturkunskaps-boken om jag ska kunna något på provet. Hoppas ni har det fint :)

//kramar

Live your dream

Kollade ju på film med Madde i helgen. Live your dream var en av de fyra filmerna vi såg.
Zac Efron har huvudrollen i denna film och han spelar en helt vanlig 15 årig kille, Patrick, som spelar baseball bara för att hans far vill och tycker att han har en begåvning och tror att han kommer gå långt. Men Patrick gillar inte baseball och spenderar träningstimmarna hemma hos den gamla hästtränare Huston Jones. Här finner han både kärleken till hästar och till en tjej. Han får en häst av Huston Jones som han börjar träna och ställer upp i nästkommande Derby. Han berättar för sina föräldrar om sin nyfunna dröm som tar det mer som ett skämt men de låter honom fortsätta i två månader.
Efter att Huston Jones dör så vill inte Patrick tävla i loppet så han hoppar av. Flickan, Jill, hittar ett paket som Huston Jones skulle ha gett Patrick. Detta paket får Patrick honom att ställa upp i loppet igen.

Detta var en förutsägbar film redan från första början. Ingen favoritfilm direkt men är man riktigt galen i hästar så tror jag att man kommer att gilla den. Se den om ni har lust :)


The heart of a boy. The soul of a champion.

Step up 2: The Streets

Kollade ju på film med Madde i helgen. Step up 2 The Streets var en av de fyra filmerna vi såg.
Andie bor hos sin mors bästa vän efter det att hennes mor dött några år tidigare. Hon skolkar från skolan och dansar istället  med familjen/danscrew "410". Tyler fixar en audition till henne på Maryland School of the Arts (MSA). Hon kommer in och träffar Moose som visar henne runt. Hon stöter på skolans populära snygging Chase. Trotts att hon trivs rätt bra i skolan så måste hon sluta i "410" och då säger Chase att hon kan starta upp ett eget crew. De samlar ihop några duktiga, "utstötta" och ensamma dansare och börjar tävla i The Streets trotts att det är emot skolans regler. Detta får rektorn reda på och Andie regleras från skolan och hennes mors bästa vän skickar henne till Andies moster i Texas.
Kvällen innan hon ska åka får alla ett meddelande om att det är tävling och medlemarna åker till Andie som följer med dom. Rektorn kommer och hör henne när hon står och pratar inför en grupp människor som inte låter hennes dansgrupp uppträda och han beslutar att hon får börja på MSA igen.

Super bra film som jag tycker att du inte borde missa. Rekomenderar denna starkt.


It's not where you're from.It's where you're at.

Step up

Kollade ju på film med Madde i helgen. Step up var en av de fyra filmerna vi såg.
Tyler och hans två vänner bryter sig in på Maryland School of the Arts (MSA) och de förstör deras scen. Tyler blir tagen av skolans vakt och döms till 200 samhällstjänst som vaktmästare på samma skola. Han börjar intressera sig för en av dansarna på skolan. Nora övar hårt inför examensshowen men när hennes danspartner stukat foten måste hon söka efter en ny dansparter så att hon kan fortsätta träna. När hon inte hittar någon stiger Tyler fram i ramljuset och blir Noras nya danspartner. Men som allt annat i livet så gör han allt halvgjort dvs. han hoppar av att vara Noras danspartner och försöker komma tillbaka till sina vänner som inte vill prata med honom. På en fest vill han ställa allt tillrätta och sticker till Nora där hon står och väntar på sin tur - examensshowen - och förklarar. Nora är besviken på honom för hans tidigare avhopp men hon säger ändå att de går tillbaka till dansen de övade på. 

En toppen film. Om du inte sett den gör det :)


Every second chance begins with a first step.

Bröllopsduellen

Kollade ju på film med Madde i helgen. Bröllopsduellen var en av de fyra filmerna vi såg.
Den handlar om två bästa vänner som delat allt. De två vännernas pojkvänner friar till dom och bröllopsplanerna börjar - som de bestämt sedan de var små bokar de Plaza i juni. Tyvärr så blandar bröllopsfixarens assistent ihop dagarna och de råkar få sina bröllop på samma dag och samma tid. Ingen av tjejerna vill byta dag men de försöker förhandla det. När en annan vän råkar berätta för Emma att Liv håller på att kolla på brevkuvert så skickar Emma iväg inbjudan via mail. Där startar den riktiga Bröllopsfighten. Saker och ting går verkligen överstyr.

Jag blev faktiskt lite granna besviken på filmen. Trodde att den skulle vara bättre än vad jag sett på trailers plus att den var något seg. Men jag rekomenderar filmen ändå :)


Må bästa brud vinna.

Då var man på väg hem från skola

76c58047444268b2c57722a286998c90.png

Då var man på väg hem från skolan. Cykeln har punka så det blir till att gå hem - vem slösar 15 kr för att åka buss som inte ens stannar hemma? Nej dom pengarna lägger jag på glass. Men en halvtimmes promenadskadar ju ingen speciellt inte om man har musik som fördriver tiden.


RSS 2.0