FIlm på film :P

Hm, någon har matchat in det här prefekt.
Först var det juh "Vampyrskräckens offer" som inte var så gripande som sammanfattningen i tidningen var x) Men visst den var ändå rätt bra :P. Sen på en annan kanal - tv4film - så kom "Love Actully" direkt efter så den har jag suttit och sneglat på. Nu börjar "2 fast 2 Furious" på tv6 som jag ska kolla på innan jag lägger mig :)
Imorgon händer nog inte så mycket. Om det är fint väder tror jag att jag ska ta och försöka komma ut och kanske springa lite granna. Annars ska jag vara hemma och plugga lite och sen vid halv tre sticker jag till skolan och har en lektion för att sedan sticka hem igen efter det :) soft dag :P
Nä nu ska jag koncentrera mig på filmen :P
//Kramar

Vampyrskräckens offer

Läste i tidningen innan när jag kom hem.. eller läste är helt fel ord. Skulle snarare kolla vad det gick på tv ikväll.. Det var en bild som fångade mitt intresse, eller det kanske var rubriken Prinsessa eller vampyr? ? Det var nog rubriken.. Iaf, det var nått program om en tjeckisk prinsessa som led av allergi och tålde inte dagsljus. Hon levde på 1700-talet och blev ett offer för vampyrskräcken som härjade på den tiden.

Den har gått en gång tidigare men den såg jag inte, så idag ska jag kolla på reprisen som kommer om typ nu på svt2. Verkar faktiskt vara en bra dokumentär, sammanfattningen fångade mig iaf.. får se om själva programmet oxå gör det. Programmet heter precis som min rubrik; Vampyrskräckens offer eller mer det passande namnet; The Vampire Prinsess som den heter på engelska :)

//Kramar

Flashbacks

Håller mig kvar i gamla dar.. eller man kanske ska säga unga dar ? Vilket som så rullade jag förbi namnet Aaron Carter tidigare idag och det fick mig att tänka på när jag och en gammal kompis och granne stod och dansade till denna låten. Kunde nog texten helt utantill - skulle inte förvåna mig x)

Måste bara säga att han passar inte i den frisyren han hade som liten, visst sött.. men nej, han har mycket snyggare och passande frisyr nu ^^

Aaron Carter - Crusch on you

//Kramar

Peter och draken Elliot

Hade lite tråkigt innan så jag surfade mig in på skivlagret för att kolla in lite filmer och skivor. Jag kom fram till en sida med en massa olika filmer, och hittade en kär gammal favorit; Peter och draken Elliot. Det var verkligen längesedan jag såg den och skulle nog väldigt gärna se den igen, bara för skoj skull lixom. Älskade filmen när jag var yngre, men jag tror nog att jag aldrig fick se början.. Bara sett den när den gått på tv så man har bara slumpvis zappat in kanalen den visats på och fastnat där. Så jag ska nog snart till hemmakväll eller dyligt och leta upp den och kolla på den :)

Bilden nedan är den franska framsidan (antar jag, är inte säker.. men ser ut som franska ord ^^)

Film

Träning

Yes, skönt! Var med på träningen idag :) Kanske inte på själva träningen då jag tränade lite för mig själv. Eller träna och träna, jag sprang medans de andra spela match ^^. Var iaf med på skott-tävlingen, vilket gick bra - laget jag var med i vann :) Själv gjorde jag inte så många poäng, kanske 5-7 av 40 (?). Har ju inte skottat på hur länge som helst! (Hehe, skyller på det ;)
Iaf, så min träning bestod av skott tävling och intervallträning (tre runder) sen mot slutet när de körde stress så körde jag idioten ett par gånger :P Känner att nu har jag gjort mitt. Men konditionen är fortfarande inte på topp, fast den är bättre än vad jag väntat mig.. men än är jag inte klar. Ska försöka få upp konditionen tillräckligt till bib-testet vi ska köra (för de som missade den för någon vecka sedan) efter lovet någon gång. Så jag har några få veckor på mig :)
Nu sitter jag och väntar på att Merlin ska börja, undertiden kollar jag på Jordan, rättsläkare.
Innan jag slutar så vill jag bara säga krya på dig Eleonor(!)  :)
//Kramar

Något är det la..

Pelle har fått nått för sig. För han springer upp och ner för trappan nästan hela tiden. Nyss så slutade han och sprang vidare till fotöljen istället. Han la sig säkert där :).

Annars händer inget idag.. ska till träningen. Ska mestadels bara springa för att få tillbaka den kondition som försvunnit medans jag varit off i typ två veckor. Ska se.. kanske skottar lite oxå.. Det var säsongens sista match i lördags. Den spelades hemma mot Kortedala. Tyvärr var jag inte med då jag jobbade.. Men kollade snabbt upp vad resultatet blev. 24-47. Bra jobbat tjejer, jag tror att ni kämpade på bra iaf :) Hoppas på att jag får bilderna från Natsa idag, har inte fått några bilder på länge för att den lilla glömska busungen glömt usb-minnet hemma. Men idag hoppas jag på att få hem den :)

Hm, nje.. vet inte vad jag ska skriva mera ^^ Ska ner och ta winerbrödet som någon gett mig (antaglien Marika).. *mums* ^^

//Kramar

då är man på väg till Nissan. So

0-266c630045d217b1d8e3883015fb7a32.png

då är man på väg till Nissan. Solen skiner, nästan värmande! Det blåser bara lite lätt, men det förstör inte min härliga vårkänsla som pyr inom mig:) hoppas alla har det bra:) / kramar


Pelle och andra bilder från veckan.

Min lilla skitunge till katt (a) var nyfiken på vad det var som lät utanför fönstret innan. Så även om han vet att han inte får sitta på fönsterbänken så hoppade han upp dit iaf för att titta efter vad som gjort ljuden. Fåglar självklart ^^.



Han var snäll nog att posera framför kameran en liten stund innan han bestämde sig för att fåglarna inte var något intressant. Så han hoppade ner och la sig mellan mig och datorn..




Sen tänkte jag visa lite andra bilder från vårvädret tidigare i veckan.. När jag ändå håller på lixom :P

Årets första pinnglass - oj nej där ljög jag. Men årets första Twist iaf :)


//Kramar

Earth Hour


Ni minns la att det är Earth Hour idag? Dags att släcka alla lampor om lite mer än en timme. Själv har jag planerat hur jag ska göra medans det är mörkt i huset. Eftersom jag är själv så ska jag fixa lite tacos innan 20.30 och sen ska jag sitta med levande ljus och äta tacos och ha min dator bredvid mig (utan sladd ofcourse ;) och kolla på nån film för att få tiden att gå. Om jag inte tar fram en bok som jag läser istället.. Ingen aning om vilket ännu, men har fortfarande tid att fundera över det :)

Sen får ni ju inte glöma att ställa fram klockan en timme klockan två inatt. Sommartiden börjar ju :). Tyvärr så tappar vi en timme där, men var gör det? Sommaren närmar sig juh :D Dagarna blir bara längre och längre, hur skönt är inte det?

//Kramar

Ännu en sjuk jävel?

Satt på jobbet innan idag och läste en tidning på en av mina två raster som jag hade. Den senaste tror jag. Jag fångas av rubriken Italien skakas av 'Fritzl-fall' och jag kunde bara inte låta bli att läsa. Det här tog nästan priset..  Alla har nog hört talas om Österrikaren Josef "Monstret" Fritzel förra året. Då man fick reda på att han våldtagit och hållit undan sin 42 åriga dotter i 24 år! Tillsammans fick de 7 barn(!). En sjuk människa om jag får säga det själv.

Nyheten som var skriven i en av dagens tidningar sa att det fanns ytterligare en. Ytterligare en man som hållt undan sin dotter, 34, och våldtagit henne, tvingat på sin son att våldta sin egna syster. I 25 års tid har den 63-åriga italienaren hållt på, i oktober påbörjades en utredning efter att "Laura" (som hon kallas i Italiensk press) åplisanmält sin bror som under två veckors tid misshandlat och våldtagit henne, efter att hon flytt hem till honom efter ett bråk med sin far. Hennes bror, som är 40 år har själv agerat på samma sätt som sin far mot sina fyra döttrar som är 6, 8, 12 och 20 år gamla - de har tom. fått bevittna varandras våldtäkter!


Jag fattar inte hur det kan finnas sådana här sjuka männsikor. Som en på jobbet sa till mig "De borde skjutas". Och jag håller med henne "De borde skjutas flera gånger om" som jag sa. Nä fy F*n till sådana!


Man lär sig nått nytt varje dag.

Ja det gör man sannerligen. Som tidigare, medans jag fortfarande satt i skolan och tråkade. Då satt jag vid datorn och läste lite trött på BBC News, klickade mig in på nyheter i Sverige.. Hittade inte så mycket, eller kollade inte så noga visserligen. Men när jag bläddrat mig lite längre ner på sidan fick jag ta in ny information som jag inte visste om Sverige.

"Full name: Kingdom of Sweden"

Någon som visste att Sverige inte bara heter Sverige? Själv hade jag som sagt ingen vetenskap om detta förrän idag.

Våren är inte kommen ännu (?)

Det var som jag trodde.. Snön fanns där på backen när man drog undan gardninerna. Trååk :( Hade vant mig vid tanken på att det är vår :) Nu sitter jag här med Nissans vante som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Får inte tag på Nissan, så jag vet inte om hon saknar den eller ej. Hehe, jag var ju busig på lunchen, snodde vanten (a) glömde av det sen och när jag kom upp till Media så märkte jag att jag hade en vante i fickan. Helt oventande. Men men, hon kan la få den på söndag om inget annat :) Händer senare då? Ingen aning. Slutar snart så ska antagligen cykla hem och bara softa. Sticka till träningen och se vad de ska hitta på idag. Kommer inte vara med idag heller :( Kanske på måndag.. får se hur jag känner då :) //Kramar

Men våren då?!

Jag hörde innan idag.. av "Babbsan" att det tydligen skulle snöa imorgon, hon trodde oxå att det kanske till och med skulle börja snöa redan i natt :( Det fina vädret är borta.. Molnen som man såg redan då var inte långt borta - någon timme senare var det mörka moln så långt ögat kunde se.

Så, kommer man vakna upp imorgon och titta ut genom fönstret och se snö eller kommer det vara solsken? Det återstår att se antar jag.

//Kramar

En rubrik här tack

Jaha, ännu en härlig "sommar"-dag. Fast man får nog kalla det mer för en riktig vårdag, för att solen skiner, molnen finns där, men de är tunna. Det är bara den kalla blåsten som gör att sommardagen förblir en vårdag - iaf för mig.


Det har vart lungt i skolan idag. Hade redovisning på svenskan - Shakespeares Macbeth. Det gick inte så bra för min lilla grupp då vi hade ungefär hälfen av bilderna klara och hittade ungefär 3/4 av dom bilderna som var klara. Så vi hade bara ca 8 bilder att visa.. av 20(!) Så jobbigt kan det bli om en är sjuk och har hand om de flesta bilder, fast det gick ju bra ändå :) Idrotten.. var helt okej. Körde lite jägarboll följt av plintbasket och kinesiska muren. De 10 sista minutrerna körde vi spökboll. Jag var dock bara med på jägarbollen och halva plintbasketen då armen bestämde sig för att det var nog, så jag satt på bänken under kinesiska muren, men var med under spökbolls-minutrerna ^^ Sen hände la inte så mycket mer.. mediekommunikationen är ingen ide att gå igenom då vi bara hade genomgång. Kan sen berätta att vi typ blir lediga ons-fre nästa vecka då lärarna och treorna sticker till Stockholm. Men vi har ju två lektioner som vi fortfarande ska gå på - ival (Kinesiskan) och idrotten. Sen ska vi få massa uppgifter som vi ska göra. Har fått en av.. kanske fem(?) Ingen aning. Uppgifter ska vi nog få iaf. Senare i veckan.. eller på mån-tis.


Nä, ska inte tråka ihjäl er mer.. tänker bara tillägga en grej.. Som ni kanske vet håller klassen på att skriva en tidning; vill ni bikta er till tidningen så får ni gärna gå in här och skriva - ni är självklart anonyma om ni så vill :)


//Kramar


Morsning korsning

Det har vart en knasig morgon.. tycker jag.. och ändå har jag inte varit vaken så speciellt länge. Tror det började med att jag vaknade runt fem-halv sex någon gång och kände mig yr - Och det även om jag blundade och låg helt still. Sen när alarmet gick igång blev jag yr igen. Helt utan någon anledning. När jag gick ner så gick jag typ i sicksack.
Balansen är något bättre nu, men hur ofta händer det ? Mig händer det lixom aldrig - förutom idag. Knasigt värre. Hoppas bara att balansen kommer tillbaka innan idrotten börjar x).
Ser ut att bli en fin dag idag :) - på tal om fin.. i tisdags (tror jag att det var) så snöade det ganska rejält när vi satt och åt. När vi var klara så var snöskuren oxå det. Snacka om att det var knasigt oxå.
Nu ska jag ta och göra mig iordning.
//Kramar

Helvetet

För några veckorsedan fick vi i uppgift att beskriva vårt egna helvete. Alltså hur vi upplever helvetet, hur vi tror det ser ut, hur man kommer dit och när m.m. Vår egna tolkning av helvetet helt enkelt. Hur svårt som helst juh! Men jag knådade ihop detta..

Mitt helvete


Det händer ibland att jag hamnar i mitt helvete. Ibland mitt på dan, ibland på kvällen. Vissa dagar inte alls. Det kan komma plötsligt och ibland inte fullt så snabbt.


När jag väl är där ser jag bara ödelandskap och mörker och det är alltid den där stora floden av gyttja någon meter framför fötterna. Här har jag ett val "tänk mer eller gå runt tanken" som det står på en skylt strax bredvid. Det är precis som det låter. Om jag ska tänka mer på saken är det bara till att hoppa i gyttjeån och försöka ta mig över till andra sidan. Inte genom att simma, utan genom att tänka ut tanken. Jag kommer inte upp ur leran förrän den är klar. Om jag istället väljer att gå runt min tanke, måste jag gå till bron, flera kilometer bort. Jag kommer inte kunna se bron förrän jag nästan är klar.


Mesans jag står där på kanten till ån blir det bara kallare och mörkare omkring mig, så det gäller att välja om man inte vill bli kvar när det blir kolsvart. Om jag stannar kvar till dess kan det ta dagar att ta sig ut. Det gäller för mig att välja rätt väg, ibland händer det att jag tar fel och då får jag börja om från början och försöka på nytt.


Och så börjar det regna..


Sara Andersson

Svenska VT 2009


Deckare

Igår kväll påbörjade jag läsningen en bok jag ägt i fyra-fem år utan att knappt ha öppnat den; "Den röda vargen" av Liza Marklund. Fråga mig inte varför jag ville ha boken från första början!
  1. Jag älskade (gillar dom fortfarande) vargar förr i tiden och ville ha den pga titeln
  2. Det var en varg på framsidan
  3. Jag läste nog aldrig baksidan
Jag fick den iaf av Marika någon gång runt jul, läste typ prologen och typ två-tre sidor på första kapitlet innan jag ställde den på hyllan där den har stått orörd sedan dess. Men nu ska jag tragla mig igenom den. Det är inte precis min typ av bokgenre. Det är en deckare, som tar vid där "Sprängaren" slutar. Eftersom jag inte läst "Sprängaren" så kommer jag nog inte fatta så himla mycket. Sen kommer jag nog inte ta till mig så mycket då jag, som sagt, inte gillar så många deckare. Deckare på tv går bra, men inte böcker precis. Fast jag ska nog inte säga nått.. Har ju inte läst någon deckarbok direkt.

Men, jag får hoppas att jag kommer in i boken och att den är bra. Annars kommer jag strunta i att läsa vissa kvällar och då tar det ännu längre tid att läsa ut boken då jag måste gå tillbaka för att kolla vad som hänt.

Ajja, nån som läst den ?

//Kramar

HangHai

Om lite mer än en månad så åker jag och tjejerna (Nissan, Emma och resten av kören) till Liseberg, som vi alltid gör varje år :).

Iår är det en ny aktraktion på Liseberg som man (iaf jag) bara måste åka; HangHai.
Den 16 m höga och 38 m långa aktrationen snurrar 9,5 varv/min och rymmer 40 personer (ca 1000 i timmen)



Längtar :)

//Kramar

Match | Ale - Falkenberg

Ja, det var ju borta match mot Ale idag.. Vi började bra, 0-7 (till oss), i början.. men den vet jag inte vad som hände.. För helt plötsligt drog Ale ifrån..
Slutresultatet blev 92-37. Men jag tycker att vi kämpade på bra ändå :)
Själv.. i sista perioden.. skulle jag ta en av returerna.. försöka iaf.. det tänkte en alespelare oxå.. så på nått sätt råka hon slå(?) till min arm och jag fick ont i den igen.. Uppfatta inte riktigt vad som hände, men fick iaf långt om länge byta så jag fick sitta på bänken den sista minuten.
Men men.. känns lite bättre nu, är lite stel i armen bara.. förkylningen.. hm, ja den är kvar. Huvudverk har man oxå.. Men annars är allt bra :P
Tyvärr blev det inga bilder då ingen hade någon tanke på att ta kort.. även om kameran var med så kom den aldrig upp ur ägarens (Natsas) väska. Men men.
Nästa lördag möter vi Kortedala hemma.. Tyvärr kan jag inte vara med då jag jobbar, men jag säger bara lycka till tjejer :D
//Kramar

På några minuter, kanske 10, fic

4ba33b45ece8f69ad6f5c899651a888d.png

På några minuter, kanske 10, fick jag stressa mig att göra mig iordning för att tjejerna ringde och undra om ja kunde vara med och spela idag. Jag sa ja, så nu är jag någonstans utanför varberg och pratar med Alicia och lyssnar på musik samt larvar oss. Skoj är det. / Kramar


Kort inlägg

Jag mår faktiskt lite bättre idag. Är bara trött just nu. Så ska nog ta och vila lite senare :) Tjejerna spelar idag, borta mot Ale BK - Lycka till tjejer :D
Imorgon blir det till att vakna tidigt och ringa Nissan som jag lovat.. Annars vaknar inte hon och kommer inte till kyrkan när det är dags att sjunga - urs, om jag bara kunde slippa vara hes :/
Nä, ska ta och gå .. se och kolla om det finns te kvar hemma (som jag ska sitta och "droga ner" mig med idag) och sedan sova och kanske läsa lite.. så att Mubina kan få låna boken som jag råkade börja läsa innan det var meningen att jag skulle göra det.. Hehe, lovat henne boken till på Måndag.. och om jag inte får något annat som hindrar mig så tror jag att jag hinner läsa ut boken innan dess :) Lite mer än 150 sidor kvar så det är nog inte några problem.
Nä skulle ju inte tråka ut er mer utan gå ^^
//Kramar

Blind Date

En rolig sak.. som jag och Nissan snacka om både i dag och lite granna igår.. var att hon skulle skaffa en blind date till mig. Första gången jag hörde det började jag gapflabba nästan. Idag kom ämnet upp igen.. fast under andra "planer".

(Igår)
Nissan: Jag ska nog fråga Robin om han vill hänga med till Liseberg med mig.
Jag: Men jag då? 
Nissan: Ja du med :)
Jag: Men då får jag ju gå själv där .. :S
Nissan: Men då tar vi med någon annan kille åt dig
...
Jag: En blind date? (haha)
Nissan: Precis :)

(Idag)
Nissan: Jag vill jobba som marinbiolog
Jag: Gör det då :)
Nissan: Men jag vill inte lämna Sverige. Eller det är inte därför, det är för att jag inte vill lämna Robin.
Jag: Men jag kommer juh lämna dig :O
Nissan: ... :O
Jag: Men du får komma och hälsa på :)
Nissan: Ja!
Jag: Ni kan få bo hos mig :)
Nissan: Så Robin får oxå hänga med?
Jag: Ja, fast då blir jag ju ensam igen..
Nissan: Men då drar vi med någon till dig så du inte blir det :)
Jag: Ännu en blind date?
...

Hehe, jaa. Nissan du är lite busig :P Men du är den bästa :D

//Kramar

Skalmans mat-och-sov-klocka

Då kommer la nått nytt (inte), men jag och pappa bråkade i morse. Bara för att min mobil ringde (alarmet) medans jag var i badrummet så jag inte kunde stänga av larmet på en gång. Varför måste han bråka pga det? Tål han ingenting eller?

Han frågade om det var nån som ringde och jag sa nej och förklarade att det var mitt alarm som hjälpte mig att gå upp på morgorna. Sen blev han typ "spydig" och undrade om det var ett alarm till att jag skulle äta. Jag sa att det fortfarande var för att jag skulle vakna och han bara "men du är ju redan vaken". Men hallå?! Får man inte trycka på fel knapp på morgonen eller?! Sen efter en halv minuters gräl så sa jag "ja, jag ska flytta" (brukar göra det när jag blir trött på att bråka med honom) och han sa "ja, det är la lika bra. Ska du bo i Malmö då eller?". Men jag svarade inte (pratade inte alls med honom på hela dan). Stod bara vid köksbänken och väntade på mina mackor som var i rosten.

Men det lockar väldigt mycket.. att flytta hemifrån, och slippa pappa.. Om han nu tycker att jag är så himla besvärlig, så är det la lika bra att hjälpa honom att bli av med mig.. genom att flytta. Låter mycket bra. Problemet är bara vart? Inte Malmö (sorry mamma).. för jag har ju skolan och vännerna här. Men men .. det får jag ta och fundera över någon annan timme.. Just nu orkar jag inte tänka på det.. Behöver mer fokusera tankarna på en skoluppgift.. textkommunikation.. Sen får jag se vad det blir med det.

I morse.. på lektionen kände jag min något sämre än jag gjort tidigare i veckan.. så jag skicka iväg ett sms till Eleonor, som jag för övrigt skulle tillbringa helgen med, och undra om hon ville backa ur. Vilket hon gjorde, så jag får försöka bli frisk så att vi kan planera in ett nytt datum att träffas ist..
Så imorgon blir det till att sova så mycket som möjligt. Likaså på söndag.. även om jag ska upp tidigt.. Men kan alltid gå och lägga mig sen när jag kommer hem igen runt middag. hehe :) Ska sova bort all föskylning som finns i kroppen :)

//Kramar

Absolute Sommar

Dagens Låt;
Vågorna (Uno Svenningsson)

Med solen i ryggen och vinden i mitt hår .. och för en stund blir jag 5 år gammal
Jag gillar verkligen den här låten, det har gjort i många år nu. Brukar aldrig tröttna på den.. eller jo, där ljög jag. Jag tröttnar alltid på den.. så fort sommar blivit höst och det har blivit kallt igen. Så under nästan hela våren, sommaren och liten bit in på hösten är det nog en av de mest spelade låtarna i min iPod.

Låten har precis ebbat ut och det betyder att jag kan börja städa igen. (hehe). Och snart ser jag att det snart är dags för en annan go sommarlåt .. Oh Boy! (Peps Blodsband). Sen finns där många andra goda sommarlåtar på denna skivan som nog är den mest spelade under hela min sommar. Nästan iaf. Så jag är inte besviken över att jag köpte den (Absolute Sommar) :)

Hoppas alla har det fint i sommar vädret. Själv mår jag prima (bortsätt från armen, men den bryr jag mig inte om nu) Dags att börja gunga med i låtarna och drömma mot sommaren.. Då har man iaf tankarna på annat håll när man städar ^^

//Kramar

PS Hatar verkligen min skivspelare(!) Den är så känslig nu för tiden. Man kan knappt gå omkring, varken i mitt rum eller i rummet under utan att den börjar säga ifrån.. (kan inte förklara bättre, sorry) Men som tur är behöver jag bara stå ut några månader till. Fram till min födelsedag iaf (a) DS

Sitter nu och kollar på en match

46778d31b08b16255d060021ce13e001.png

Sitter nu och kollar på en match, eller mer en liten oseriös match mellan tjejerna och de små killarna. Så himla sova dom är! Speciellt de som är 6-7 år, om de ens är det? Roligt är det iaf att kolla, fast vi leder rätt stort. Killarna är runt 30 medans tjejerna är runt 15. En träning som man vill vara med på, men pga min förkylning och skada i armen (som snart är över) så är jag ''tvungen'' att avstå. Dags att fokusera. Ha det gött :p kramar :-D


The bird in the morning sun

Hur härligt är det inte .. att få vakna upp utvilad och till fåglarnas kvitter medans soln försöker tränga sig in i ens rum (trotts gardiner) ? Så fort det händer mig känner jag verkligen att det kommer bli en bra dag. Varesig om det utger sig att vara sant eller ej så vaknar jag på "rätt sida" och är glad hela dagen, oavsätt om något går fel.

Sån dag kommer det nog vara idag. Så med ett leende på läpparna avslutar jag här..

//Kramar

Resereportage i tidning :)

På lunchen hade vi "elevhandledning" något vi inte brukar ha. Men nu har (och ska) ha det rätt ofta med tanke på att vi ska göra skoltidningen fast.. det heter inte skoltidningen (enligt lärarna..) så om jag ska använda deras ord så får det bli magasin/tidning. Iaf, vi satt och diskuterade lite om vem som skulle göra vad och vem som skulle ta hand om vilket.
Så ja, vi pratade och när vi inte kom på vad vi sagt förra veckan, då vi la fram förslag.. så tog vi fram det pappret för att se om det fanns något som fortfarande var lockande. Efter en liten stund säger Lovisa (som läste listan) resereportage och läraren (samt Lovisa som frågade samtidigt) undrade "Vem är det som ska ut och resa?" Jag räcker upp handen, för ja, jag ska ju ut och resa :) Tilde säger att hon ska till Frankrike. Frågan till mig var vart jag skulle. USA sa jag och typ alla bara "oh" och så på två röda sekunder blev det "Sara kör resereportage om USA". Sedan satt vi och snackade lite om det och läraren bara "Jag ser hur avundsjuka dina klasskamrater blev nu.." Själv vet jag inte för jag kollade inte.. ^^
Iaf, då ska jag ta massa kort och skriva massa anteckningar - fast det hade jag tänkt att göra iaf. Gillar mitt nya "jobb" mohaha x). Fast problemet är nog lite vad jag ska göra innan resan.. Fick ju sticka innan textkommunikationen började för att kinesiska dagen skulle böra.. Får kolla upp det imorgon.
.. eller inte alls. Har ju inga lektioner imorgon(?) Måste se om jag får tag på en i klassen ikväll för att se om det blev bestämt om vi skulle få ledigt eller om vi skulle göra något annat. Annars är jag ledig imorgon :D:D
//Kramar

Kinesiska timmar..

Eller som läraren säger att det var, Kinesisk dag. Men jag kallar det inte för "dag" då det bara höll på i ca 2 och en halv timme.
Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde, bara det att jag trodde att jag kunde lite mer än vad jag gjorde. Det enda vi kunde bäst var siffrorna.
Där var en grupp från Halmstad som oxå läser kinesiska.. som enligt vår lärare inte var så bra som vi.. men det kändes inte som det.
Iaf, i början så hade vi en liten "föreläsning" eller lektion eller vad man nu ska kalla det där vi fick lära känna landet Kina och olika tecken. Detta höll på i ca en och en halv timme. Sen var den en liten bensträcka på fem minuter (som blv tio) När vi började igen så körde vi en liten lek. Vi fick non-stops och pinnar som vi skulle försöka fånga non-stopen med och äta. Fick in tekniken rätt snabbt ändå, men så fort jag la ifrån mig pinnarna för att göra något annat så fick jag typ "lära om" mig igen. Men det var skoj. Hade en liten tävling om vem som kunde äta fem non-stops snabbast (vi var ca 5-6 grupper). Från varje grupp gick det vidare en person som skulle ställa sig framför klassen med de andra som vunnit och så skulle de tävla.
Oj, jisses. Där fanns två-tre personer som åt så snabbt att jag knappt skulle ha hunnit äta upp en innan de hade fått i sig minst 20. Snabbt gick det iaf :P
Helt okej eftermiddag :)

hela huset är förkylt. Eller aa,

4410c52c8bd359a8f16a692b756456bd.png

hela huset är förkylt. Eller aa, jag menar såklart alla invånare i huset. Men jag ska ta och gå till skolan ändå, vare sig jag vill eller inte. Enligt pappa ska man typ ligga på dödsbäddn innan man missar en skoldag. Kanske det var lite att ta i. Men ungefär så är det. Det ironiska med att jag är sjuk är att jag de senaste gångerna alltid vart förkyld när jag ska vara eller är med Eleonor. Är det bara en slump eller är det något annat? Igen aning. Jag bryr mig inte igentligen, bara jag blir frisk så.. Jag vet inte om det blir någon skola imorgon. Alla lärare vi har är borta med ettorna och de har inte hittat på någon aktivitet till oss tvåor. Treoroa ska kolla på bio, men det får inte vi, så man kanske får vara hemma imorgon? Idag väntar iaf en kinesisk dag. *Jippi*?! Nä, får ta och sluta.. Ha det så bra:) // kramar (ps bilden är en bild av nissan. Så, nissan förlåt, om du inte vill att jag ska ha den där så säg till så tar jag bort den)


De som heter Sara får inget veta ..

.. nä sannerligen inte :O ..

Varken jag heller den andra Sara i laget hade ingen aning om att det inte skulle bli någon träning idag så vi dyker ju självklart upp.. till ett tomt omklädningsrum Oo. Lite weard med tanke på att där annars brukar vara minst fem-sex stycken eller mer där när man dyker upp typ fem-tio minuter innan träningen. Men lite snopen blir man när ingen är där. Jag, som hade pengar (eller snarare gratis sms) fick snälla kolla med några andra i laget om det var nån träning.
"Nej, det är träning på onsdag ..." fick jag som svar ungefär fem minuter efter.

"Nice att få reda på det nu" sa vi "Saror" och fick sticka hem igen utan att ha fått någon träning. Okej, jag skulle inte tränat idag, bara kollat på.. men ändå ?!

Då undrar jag det här; hur kommer det sig att folk som var med i lördags (tydligen bestämdes detta på/efter/innan matchen) fick reda på det, även de som inte ens var där fick reda på det. Alla utom två.. Två personer som heter Sara, är det bara sammanträffande eller tänker ingen på oss ? x) (tas som ett skämt)
Till och med coachen som jag snackade med lite granna i lördags då han handlade berättade ingenting för mig.. hur känns inte det där?

Tasktigt läge(?!)

Iaf, I don't care.. fick ju lite motion.. cyklade juh.. men ändå !

Jo, nämnde juh matchen.. och då får jag ju ändå säga att det var hemmamatch mot Kortedala. Resultatet blev 24-47.

Så... istället för att vara på nån träning så får jag sätta på en film.. eller rättade sagt.. jag har satt på en film .. Narnia .. somnade ifrån den igår så tänkte att eftersom jag inte kom så långt in i filmen och jag inte har så mycket att göra och ska ändå vänta på ett program (Merlin (a)) till halv elva.. så är det lika bra att kolla på en film. Vad ska jag annars göra? Hehe.

Hoppas ni har det bra :)

//Kramar


Earth Hour 2009

 Jag vet inte hur många som vet om att det snart är dags för Earth hour. Men om 12 dagar är det dags!
 
Släck för en ljusare framtid - var med du också!
Den 28 mars klockan 20.30-21.30 släcker privatpersoner, organisationer, företag och städer över hela världen ljuset under en timme. Earth Hour är årets största globala klimatmanifestation och startskottet för det viktiga arbetet inför FNs stora klimatkonferens i Köpenhamn i december.
Läs mer om Earth Hour och anmäl dig här!

MTGs radiostationer - RIX FM, Lugna Favoriter, NRJ, STAR FM och Bandit - har meddelat att de kommer "släcka ned" sändningen i radion under själva Earth Hour.

Mer än 930 städer i 80 länder har hittills anmält sig till Earth Hour. Sydney, Peking, London, Los Angeles, Moskva, Köpenhamn, Göteborg och Malmö är några av städerna som kommer att delta.

Promenad

Jag var ute och gick innan.. lika bra att passa på när solen ändå har tittat fram och börjat värma :) Riktigt skönt var det, förutom det att det blåste ändå rätt mycket.. ingen kall vind direkt.. men lagom :)

 Lilla Pontus glodde på mig när jag gick förbi :)

När jag ändå höll på att ladda upp mina bilder jag tagit med mobilen ladda jag upp dessa två bilder oxå. Den vänstra bilden är från i tisdags kväll då jag cyklade till killarnas match.. och den högra är från i måndags när jag stack till träningen..

 

//Kramar

Something

Då ska man snart dra till jobb.. Men innan det så får jag nog ta och piggna till lite mer. Har visserligen vart uppe sen typ tio eller nått.. Men har legat och läst och kollat på tv så jag har inte piggnat till så mycket.. Men om jag inte hinner piggna till gör jag la det när jag går ut i solskenet och sätter mig cykeln. Brukar piggna till då :)
Armen är bättre idag :D Kan röra den mycket mer än vad jag kunnat sen i torsdags.. Men helt okej är den inte :(, vissa rörelser kan jag inte göra ännu, men snart :) Får försöka jobba med höger arm så mycket som möjligt idag för att inte anstränga den andra armen.. (Oj, så här förnuftig brukar inte jag vara :S (?))
Var på träningen igår :D tråkigt att sitta och kolla på :( Ville ju vara med och träna.. Men jag kände innan träningen att jag inte ens kunde springa utan att få ont i armen ( - sprang bara för att Alicia jagade mig pga av att jag gjorde en grej - hämd lixom :P, men det är en annan historia), så jag var inte med. Hade inte planerat att vara med heller. Bara skotta.. men det gjorde jag inte. Satt bara på en plint och lutade mig mot den kalla väggen och kollade på..
Anne frågade iaf om jag kunde hänga med henne till bussen någon halvtimme innan träningen slutade, så jag hängde med :) Satt och snacka med henne ett litet tag - kul :) och sen när bussen kom stack jag hem.. Vet inte riktigt vad jag gjorde när jag kommit hem - har absolut inget bra minne x).
Iaf, inget roligt händer i helgen. Får se vad som händer imorgon.. beror nog lite på väder och vad jag är för på humör :P
Hoppas ni har det bra :)
//Kramar

Ovillig olycka

Jag har nog aldrig hart så här ont sen jag stukade mina fingrar i nian på en basketträning.. Fast denna gången var det ingen träning och inte så likt basket heller. Detta var på gympan i morse. Har inte lika ont nu som innan, men ont har jag. Vi hade nån ny grej på gympan.. kommer inte ihåg vad det heter, men man skulle inte se nått och så skulle man i ett lag försöka skjuta/rulla bollen till andra sidan - förbi motståndarna - och göra mål. Låter kanske som en baggis? Nej, det var det inte för vi hade bindel för ögonen. Men hur visste vi då var bollen var? Bollen hade något liknande klockor som lät när bollen var i rörelse. Så denna sport är för de som kan förlita sig på sin hörsel så att säg ^^

Laget jag var med i skulle rulla iväg bollen till andra sidan.. Nämner inga namn men ** visste inte var han stod och råkade träffa mig ganska hårt. Och med tanke på att bollen var ganska hård oxå (typ liknande en medicinboll), så gjorde det ganska ont. Men jag klandrar honom inte! Varför skulle jag göra det om han inte visste var han själv stod eller var jag befann mig? Fick iaf gå till skolsyster efter att smärtan inte lagt sig och hon sa att det inte var något allvarligt :) Fick armen lindad och fick gå och byta om - vilket tog dubbelt så lång tid som det brukar göra.

Nu sitter jag här och väntar på att vi ska sluta så att jag kan komma hem och få mer tabletter (tabletterna jag fick av skolsyster hjälpte inte ett dugg) sen ska jag vila och sedan åka till skogstorp.. troligtvis skälla på några småungar som alltid klänger på mig och sedan åka hem x) höhö.

Hoppas ni har det bra :)

//Kramar

Jag är utmanad..

Okej, jag är utmanad.. Jag antar utmaningen bara för att det var min goa vän som utmanade mig (a) hehe.

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till! 

1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på 4 bokstäver? Stol
3. Flicknamn? Sandra
4. Pojknamn? Simon
5. Yrke? Snickare
6. Färg? Svart
7. Klädesplagg? Strumpa
8. Mat? Spagetti (och köttfärssås)
9. Sak i badrummet? Shampo
10. Plats/stad? Stockholm
11. Orsak att vara sen? Seg morgon (?)
12. Något man skriker? Satan
13. Film? Stolthet och fördom
14. Något man dricker? Saft
15. Band? Säkert!
16. Djur? Sparv
17. Bil? Saab
18. Sång? Sorry (Jonas Brothers)

Jag utmanar Nissan, Elin och IB och de som vill :)

//Kramar

Nai ! :(

Okej, nu sitter jag på textkommunikationen och undrar vad jag ska göra de två timmar och 40 minuter som är kvar innan den sista lektionen börjar.. Nu är det så här.. jag har glömt mitt USB hemma och kan inte arbeta nu på textkommunikationen.. Min film blev ju förstörd igår pga av dumma lilla mig.. så jag har ingen aning om vad jag ska göra nästa lektion heller.. Antigen går jag ut och tar fler kort.. eller så sitter jag i PC salen och tråkar som tusan.
Så.. Vad ska man göra?
//Kramar

nu är matchen slut. Det blev väl

0-58fe78b6613ad1281701c1b2c8ab95ad.png

nu är matchen slut. Det blev väldigt jämt. 55-55 var slutresultatet. Gött:p


Jag har aldrig vart med om nått

0-59233b427eec0bc7f3a36a21754273bb.png

Jag har aldrig vart med om nått annat. Jag står bakom seketariatet med Alicia, Mubina och Fatima. Natsa och Nadja är domare då de riktiga inte kom. Från att vara en riktig match till att bli en tränarmatch. Rätt kul och slappt är det:p killarna som spelar mot adrian ligger just nu, i tredje perioden, under med 26-33. Men de är duktiga ändå:) lägg märke till att jag skrev slappt och tredje perioden, jag skriver alltså live, direkt från matchen;) nu står det 30-37. Nu ska jag sluta skriva de sista fem minuter som är kvar på tredje period. Hoppas ni har det bra:) kramar


Back in school

Ja, tillbaka i skolan och har en halvtimme kvar innan nästa lektion börjar.

Otur som jag hade så blev bilderna förstörda bara för att jag glömde trycka på en knapp så att man kan rulla in filmen i filmrullen. Så all den tid jag la ner på att gå ut i det kalla vädret var förgäves -.- Fick motion iaf, det är det enda posetiva i det hela. Antar att jag måste ut imorgon igen -.- Orkar inte !! Lånar inte hem någon kamera idag heller då jag antagligen inte hinner.

Efter skolan ska jag troligtvis till Madde snabbt och ta lite bilder för en skolgrej.. Men får se hur det går då jag inte har några gamla kläder ^^ Sen ska jag till tånga för att stå vid seketariatet för killarnas match som börjar 8. Så jag hinner inte ta kort. Kan ju ta lite kort när dom spelar ;) Behöver ju rörliga bilder x) Hehe.. Men nä jag hoppar det tror jag ?

//Kramar


Just nu är jag ute på promenad.

0-6f467645be1df068abaf4ec1e16ffef0.png

Just nu är jag ute på promenad. En liten hagelskur har precis passerat. Kan säga att det är rätt kallt om fingrarna. Men vad skulle jag annars göra? Sitta i skolan och glo på en dataskärm i två timmar? Nej då är jag hellre ute och var kort. Hagelskuren har gott om i lätt duggregn nu. Tror jag ska fortsätta fotta nu:) ha det bra // kramar


En ledig måndag :)

Inget speciellt har hänt idag igentligen. Har för det mesta städat - vilket behövdes i mitt rum. Sen har jag mest suttit och slappat framför datorn/tvn. Jag var på träningen innan som gick bra som vanligt. Fast jag kan inte förstå vad jag har gjort sen förra måndagen.. Det kändes som om all min kondition hade försvunnit.. kanske all kondition.. Kändes typ som om man kommit tillbaka till träningen efter att ha haft ett lov på några veckor och man inte sprungit alls på detta lov. Ajja, det får la va som det är ?
Vi skulle bowla i fredags igentligen, men så sa tränaren förra måndagen att vi bowlar nu på fredag. Idag så sa han att vi ska bowla på fredag nästa vecka, vi ska tydligen ha discobowling då :P. Får se om jag hänger med, har andra planer :D Men man vet aldrig.. ^^
Sen har jag glömt bort att nämna att vi hade borta match mot kullavik (tror jag) där tjejerna som var med kämpade på riktigt bra :) De hade visst lett de två första perioderna som brukar vara de perioder vi är sämst på. Men sen hade visst Kullavik tagit in på dom så slutresultatet blev 52-27. Men jag tycker att det är bra jobbat ändå :)
Jag hoppas att ni andra har haft en bra dag :)
//Kramar

Bolt + Kodnamn: Nina

Idag har jag kollat på två filmer. 2008 animerade Bolt och en "nyinspelad" film från Nikita som heter Kodnamn: Nina på svenska..

Jaah, det är nog många där ute som har sett Bolt. Faktiskt en rätt rolig och fin film :) Den personliga favoriten här är nog.. duvorna.. Men innan jag sett filmen så var hamstern min favorit. Nu kommer han som nummer två ist :) Fast, de kan komma på nummer ett (duvorna och hamstern) :)



Sen var det ju Kodnamn: Nina som jag kollade på. Har sett den innan. Denna actionfilm från 1993 är faktiskt hur bra som helst :) Råder er att se denna om ni har lust :)
Kodnamn: Nina heter faktiskt Point of no return i Amerika.. fast (enligt Wikipedia) är den mer känd under namnet The Assassin. Men "kärt barn har många namn" eller hur är det man säger(?) Det spelar ingen roll hur många namn den har, det är samma innehåll ändå :P 
The govurnment gave her a choice.
Death.
Or Life as an assassin.
Now, there's no turning back.

Hemma

Nu är jag hemkommen :)
Orkar inte packa upp men får väl göra det snart antar jag ^^.

Hur har er helg varit? Min har varit toppen :P För en gång skull köpte jag ingenting vilket är väldigt ovanligt. Fick en klocka av mamma, det är det ända nya som jag har med mig hem. Sen visserligen fick jag en bok oxå, men den var från en bokklubb som jag är med i som kommer till mamma.. så det räknas inte ^^

//Kramar :)

Jag har nyss satt mig på tåget o

5d9bd183db03b2df28bf39b689bf0b5c.png

Jag har nyss satt mig på tåget och öppnat min mini ben&jerrys som jag hittat på pressbyrån. God:) men cookie är godare. Nu satte tåget fart och man är på väg hem. Nu ska jag nog ta upp datan och kolla på bolt som jag fick igår:) kramar:)


En dag i Malmö

Ja, eftersom man är i Malmö så har man inte undgått att stöta på flera polisbilar. De fanns verkligen överallt. Har nog inte sett så många på ett och sammas ställe.. Anledningen var ju självklart pga demonstranterna som protesterade mot Davis Cup-matchen mellan Israel och Sverige.. 


Innan detta så åkte jag och mamma till Burlöv center och kollade lite i affärerna där. Inhandlade en snygg klocka på 200 kronor. Får se om jag kanske köper den andra klockan imorgon (a), skadar inte att jag har fler än en ? (a) ^^ 
Iaf, nice var det :) komma ut på nya "äventyr" är alltid roligt och eftersom jag aldrig varit i Burlöv center så var det mycket att upptäcka. Men jag gick runt där som om jag hade gått där några gånger innan. Hittade bättre än mamma *stolt* fast det är inte så svårt att förstå sig på det om man vet att jag har bättre lokalsinne än henne.

Efter detta åkte vi vidare, tillbaka till Malmö, till en av mammas vänner och var där en liten stund innan vi stack tillbaka till lägenheten :) Väl hemma kollade vi på Melodifestivalen, för första gången detta året om jag ska vara ärlig. Kan säga att det gick bra i början.. då jag sa "den ska vidare" "den ska inte vidare".. Men sen när andra omgången var så gick det inte lika bra. Men men, jag bryr mig inte så mycket om det igenligen.. tror jag (?)

Imorgon åker jag hem, men innan det ska jag och mamma försöka ta oss ner till Mobilia och kolla in affärerna där :) Sen får jag se vad som händer..

//Kramar

Malmö

Nu har jag landat i Malmö, eller det gjorde jag vid sju tiden efter att ha suttit på tåget en halvtimme längre än väntat - tåget var visst försenad..

Iaf, sen jag kom hit har det inte hänt mkt. Jag har fixat lite med headern som jag aldrig blev klar med i skolan.. sen har jag kollar på Så ska det låta vilket var väldigt längesedan jag gjorde. Trevligt :)
Sen angående designen.. får se om jag behåller den.. Det gör jag tillsvidare, får se om jag orkar jobba klart med den senare :P

Men nu är jag trött och längtar efter att få bädda ner mig så att jag kan fortsätta läsa i min bok :) Jag hoppas att ni har det bra var ni än nu befinner er.

//Kramar

snart åker man ner till malmö :)

0-114f688651dc521ab71e3fed2367d9ff.png

Snart åker man ner till malmö :) håller på att packa då jag inte orkat göra det innan. Men det gör inte så mkt. Jag har trotts allt två timmar på mig och jag ska inte ha med så jättemkt :P. Väl där nere hoppas jag att jag kommer stöta på denna söta saken ^^


//Kramar


Design

Kanske ser lite knasigt ut nu, men jag håller på att fixa lite med designen.. Ska se om det blir nått av det. :)

//Kramar

Resultat

Fick reda på idrottsprovet vi skrev i torsdags.. Eftersom jag hade fått ig på det första provet vi gjorde någon gång i höstas (tror jag) så fick jag göra omprov på det samma dag som det andra. Så två prov på samma dag och i samma ämne. Men det gick bra :)
På ena provet fick jag G och på det andra VG :) Känns fint :)
För övrigt har det vart solsken två dagar i sträck nu, okej, visserligen har det vart lite molnigt idag, men vid lunchtid var det riktigt fint väder :) Känns gött, snart är våren här på riktigt. Kanske inte riktigt ännu, men snart :D:D
//Kramar

Vilken tur :)

Hade nog tur idag tror jag :S..
 För nån timme sedan så skulle jag ner och kom halvvägs nerför trappan innan jag kom på att jag glömt nått vid soffan. Så la mobilen i fickan (trodde jag) och sprang upp igen, på näst sista trappsteget hör jag något dunsa till marken, någon sekund senare ännu en dunns och sen ytterligare en liten duns. Det var ljudet av min mobil som slog först mot trappsteget och locket (till betteriet) flög av. Den andra dunsen kom från när mobilen landade på det hårda golvet nedanför. Den sista dunsen kom från batteriet som hade hamnat i vadagsrummet.

Inte en repa fick den :) funkar precis som vanligt oxå :)

//Kramar :D

Mål

Hm, vi har fått i läxa att skriva ner tre viktiga mål vi har i livet. Jag har så många så jag kan inte välja bland dom. Men nu har jag iaf dratt ut tre av alla målen. Någonstans måste man ju börja.. så jag tog de som var högt upp på listan, rätt smart x).
Så nu ska jag bara skriva om när jag vill få dessa målen avklarade och varför typ eller hur eller nått. jag vet inte. Jag har tappat bort pappret, kan ligga där nere någonstans.
Men nu orkar jag inte plugga längre, ska gå ner och kolla om pappsen kan köra mig till affären trotts vårt lilla gräl innan, sen ska jag nog fortsätta plugga.. om jag inte tar det imorgon då vi har håltimma typ. Får se :P
//Kramar
PS. Jag har gett mig. Jag är här med nu medlem i Facebook. Galen? Ja. D.S

Match | Falkenberg - Trollhättan

Ja, i lördags så hade Falkenberg en hemma match. En match mot Trollhättan. Själv kunde jag inte vara med, ville juh eftersom jag inte har mött Trollhättan tidigare. Men jag fick helt enkelt stå och jobba och känna mig nervös undertiden.
Någon halvtimme innan jag skulle sluta dök en av cocherna upp, Lavelle, och blev överraskad att jag satt där bakom kassan. Men han var iaf snäll att berätta att vi förlorade.

På efterhand fick jag veta att det var en jämn match i början, men att Trollhättan mot slutet ledde ännu mer. 33-53 blev slutresultatet. Men av vad jag har uppfattat så kämpade flickorna väldigt bra :) och det är det som är det bästa, oavsätt resultatet. Men, en dag.. Innan säsongen är över, så ska det bli en vinst till oss. Undrar när bara ^^



På fredag är jag dock inte med och tränar :/ ska till Malmö (: Nästa fredag igen är det ingen träning heller, utan det är bowling som gäller. Vi baskettjejer ska se hur det går när vi är i en bowlinghall x). Får se vem som är bäst ;D helt utan tvekan är det inte jag :P

//Kramar

Simone Leah Angelica Johansson

Min vän fick en liten dotter i torsdags (26 feb) kväll :) Halv tolv på natten.
Simone Leah Angelica Johansson blir hennes namn :)

Själv har jag inte sett henne irl, men jag hoppas att det blir snart :) Bilden här nedanför är tagen av Ajjehs (nyblivande mor) ena kompis. 

Well, får snart ta och besöka, orkar nog tyvärr inte med det idag. Hinner inte heller då jag ska plugga.. Inte ska. Måste. x)
Ajja, Grattis Ajje :D <3




//Kramar

RSS 2.0