Filmkväll med Madde

Igår stack jag ner till stan och mötte Madde utanför Hemmakväll. Vi hyrde fyra filmer och sedan gick vi till Ica för att köpa lite snacks till filmerna och sedan stack vi hem. Väl hemma drog vi (som vanligt) fram madrasser till tven och fixade iordning oss. Runt halv åtta kanske (?) var vi klara och satta igång den första filmen: Bröllopsduellen följt av Step up, Step up 2 och sist men inte minst Live your dream.

Klockan kan la ha vart runt två-halv tre på morgonen innan alla filmer var igenomtittade, då satte vi oss och spelade en omgång Skip-bo. Vi kollade ut och såg en söt ren på gården, hann tyvärr inte fotta.. eller de blev inga bra fotton då klockan ändå var typ halv fyra eller nått. Medan Madde la sig för att få lite sömn kröp jag upp i min säng och läste ut en bok, var fortfarande ganska pigg så det var ganska nära på att jag skulle gå upp igen för att ut och gå. Men jag låg var några minuter för att sedan somna in. Det är bara mörkt typ en eller två timmar nu. Jätte härligt :D

Vaknade av att telefonen ringde fem över tio. Sen dess har man vart vaken och varit ute största delen av dagen. Härlig (eller inte) solbränna på knän, armarna (sys mest på ena), nacke och ansikte. Toppen! Not!
Idag har vi iaf inte gjort så mycket. Målat lite, spelat kort och snabb monopol. Vi gick oxå över till "skolans" gungor där vi brukade hänga förut och snackade gamla minnen.

Madde stack hem och jag har inte gjort någonting sen dess. Fick städat lite på mitt rum. Ska dammsuga mattan när reklamen kommer. Kollar just nu på Terminator.

Hoppas ni har det bra. Skriver mer senare.

//Kramar

Pinsamt värre (?!) ..

.. nästan iaf. 

Det började ringa på mobilen för typ en halvtimmesedan - när jag som bäst höll på att läsa alla bloggar som jag inte orkat med på typ två veckor - det var Hemmakväll. Haha, inte ofta de ringer, men jag kan säga att jag fick en liten chock när han berättar sa:
- Du har lämnat tillbaka fodralet men skivan var inte i.
Hur ofta händer det? För hoppningsvis så var det både första och sista gången det händer mig iaf. Hoppade på cykeln och stack ner till stan för att sedan typ en cirka tjugo minuter/halvtimme vara hemma igen. 

Urs. Haha, nä nu ska jag fortsätta läsa de jag inte hann med innan - 31 av 110 kvar.

//Kram

Göteborg

Igår blev det ca två timmar på Nordstan igen. Denna gången var det Nissan som hängde med :)
Inhandlade en snygg jeansjacka som jag checkat in tidigare i veckan, medan Nissan själv inhandlade en bok "Dejta eller dumpa" som var väldigt rolig xP
På väg hem strax efter sju fick vi reda på att tåget inte stannade i Falkenberg - även om det var ett Öresundståg! - så, eftersom vi fick reda på det försent fick vi se Falkenberg Station flasha förbi fönstret medan vi väntade på att få hoppa av i Halmstad för att ta ett tåg tillbaka.
Haha, jo.. det är sant X)
Men på sätt och vis var det ändå rätt bra(?) att vi kom på fel tåg. Om vi inte hade gjort det så hade vi aldrig träffat den söta Loui (8 månader!) och hans mamma. Oh, han var så söt när han diggade med i musiken som kom från mobilen. Tänk er en liten unge gunga med huvudet och ler stort till ringsignaler (typ) xP. Super söt :)
Vi kom iaf hem, vid halv tio kanske. Tyvärr missade vi en musikföreställning som säkert var en super hit bara för att vi missade den. Men men, tror vi och de som spelade överlever :)
Nissans öga. Hade en annan bild här innan, men tog bort den, men denna funkar lika bra :). Tack för dagen <3
//Kramar

Färgad eller ikke färgad?

När du föddes var du svart.
När du växte upp var du svart.
När du mår illa är du svart.
När du fryser är du svart.
När jag föddes var jag rosa.
När jag växte upp var jag vit.
När jag blir generad blir jag röd.
När jag mår illa blir jag grön.
När jag fryser blir jag blå.
Och när jag dör blir jag grå.
Ändå kallar jag dig färgad.

Vem det nu är som har skrivit denna så tycker jag att den har ett väldigt bra slut. Ändå kallar jag dig färgad. Ja du, det är underligt det. Jag kan nog bara inte hålla med om att man blir grön eller blå när man mår illa eller fryser. Kanske mer om man får ett blåmärke? Då blir man både blå, grön och gul (ibland iaf). Bortsett från det så tycker jag att den är ganska bra ändå. Eller vad tycker ni?

Efter regnet kommer solen

Det luktar så gott efter en regnskur. Eller hur? :)
För någon timmesedan var här en rejäl hagelskur och åska. Men efter det kom solen fram igen en liten stund för att sedan försvinna. Nu blåser det ganska mycket.
Nä, nu ska jag fortsätta plugga och ... lyssna på musik :P
//Kramar

Göteborg

Just nu tittar jag på Solsting & Snesprång och jag måste bara säga att Dagotto är bara för rolig. Älskaj den postbäjaje.

Men innan idag så var det först skola till tolv och sen Göteborg från två till sju. Tack Cecilia för att du hängde med :).
Det blev inget som hängde med hem. Men kanske åker upp imorgon igen när jag slutat skolan då jag fortfarande har fyra biljetter kvar (som ska utnyttjas innan onsdag denna vecka). Nån som vill hänga med? xP

Hade iaf en rolig eftermiddag :). Tror jag fick en ny favorit affär oxå. Vet bara inte vad den heter x) Men där hittar man iaf snygga kläder till ett rimligt pris!

Hoppas ni har det gött :)
//Kramar

Götet

Idag blir det Göteborg. Det var nått jag inte visste när jag vaknade imorse. Men för ca en eller två timmesedan så bestämdes detta. Detta för att jag har biljetter kvar att utnyttja, och de går ut idag. Så Cecilia "får" två biljetter medan jag tar de andra två och så blir dom använda :) skönt det :P
Solen skiner och jag ska göra mig klar för den lilla resan. Kanske ses?
Aliquando et insanire iucundum est !

"Välkomna aldrig en fjäril"

Emma vill så gärna att jag lägger upp smurfdikterna på svenska oxå. La ju upp några dikter i tosdags på engelska, här kommer dom alltså igen - fast på svenska. Så varsegod Emma ;)


De två fösta är av mig

Den smurfiga Gargamel älskar tyst Smurfan.

Fluffiga, onda gammelsmurfar jagar lugnt ett roligt, luktande moln.

Tro är en stor svamp.

Ooh, vänskap!

Fjärilar hoppar!

Smurfbäret tutar som en fin blomma.

Regndroppar sjunger som en flummig Gargamel.

Varför dansar Gammelsmurfen?

Fira sakta ett gosigt smurfbär.

Visdom, frihet och liv.

Var är den gamla blomman?

Alla svampar kittlar stora geggiga smurfor.

Krama aldrig ett moln.

--*--
Den gamla blomman kramar lugnt ett smurfbär.

Geggiga, gamla svampar jagar snabbt en flummig, elak fjäril.

Kärlek är en stor regndroppe.

Ooh, vänskap!

Moln hoppar!

Blomman skrattar som en fluffig regndroppe.

Blommor sjunger som geggiga smurfor.

Varför smurfar smurfbäret?

Hoppa snabbt som en gammal fjäril.

Kärlek, frihet och visdom.

Var är den gamla Smurfan?

Alla regndroppar kittlar flummiga, gamla Gargamel.

Krama aldrig Smurfan.


Dessa två som kommer nu är av Emma


Det söta molnet kramar snabbt Gargamel.

Gamla, onda Gammelsmurfar griper lugnt en geggig fluffig regndroppe.

Frihet är en luktande fjäril.

Ooh, visdom!

Svampars skratt!

Smurfan sjunger som en flummig svamp.

Gammelsmurfar sjunger som söta smurfor.

Varför firar Gargamel?

Tuta lugnt som ett fluffigt smurfbär.

Kärlek, sanning och vänskap.

Var är den gosiga Gammelsmurfen?

Alla moln kramar roliga, flummiga blommor.

Kittla aldrig en Gammelsmurf.

--*--
Den söta Gammelsmurfen slåss snabbt mot regndroppen.

Geggig stor svamp välkomnar tyst en rolig smurfig regndroppe.

Visdom är en geggig smurfan.

Oh visdom!

Fjärilars tut.

Smurfan rapar som ett stinkande moln.

Smurfors smurf gillar geggiga fjärilar.

Varför hoppar smurfbräret?

Sjung snabbt som en fluffig fjäril.

Sanning visdom och vänskap.

Var är den fluffiga fjärilen?

Alla blommor älskar geggiga, roliga moln.

Välkomna aldrig en fjäril.


Och den sista är av mig.

Den stora svampen älskar lungt smurfbäret.

Stinkande, gosiga moln kittlar mjukt ett gammalt, gammalt moln.

Vänskap är en stor blomma.

Ooh, sanning!

Gammelsmurfens skratt!

Regndropparna hoppar som stinkande moln.

Blommors skratt som elaka Gargamels.

Varför skrattar blommor?

Fira snabbt som en smurfig gammelsmurf.

Liv, vänskap och sanning.

Var är det gosiga molnet?

Alla fjärilar klämmer smurfigt gamla fjärilar.

Grip aldrig en Gammelsmurfen.

//Kramar


The Phantom of the Opera

Igår såg jag att The Phantom of the Opera gick på tv samma kväll så jag tänkte att jag lika gärna kunde se den då jag ändå lovat några andra personer att se den.

Jag kan säga att det inte var den bästa film jag sett, faktiskt lite långtråkig enligt mig. Visst jag gillar att se musikalfilmer, men detta är nog den sämsta av de alla jag sett.

Iaf den handlar om en opera där det sägs bo ett spöke. Detta "spöke" är Fantomen som har guds sångröst men djävulens ansikte (kan man la säga). Han faller för Christine som är balletdansös/körare och fångar in henne med sin röst. Christine däremot är rädd att mista sin nygamla förälskelse med barndomsvännen Raoul som gör allt för att hjälpa henne.

Eftersom jag inte kan kalla The Phanton of the Opera min favorit direkt så vet jag inte rikigt mer vad jag ska skriva om den. Men i stort sett handlar det om det som jag skrivit om här ovan, i kort version. Men jag kan ändå tipsa er om att se den om ni vill :)


CD

Sitter just nu och lyssnar på en gammal CD skiva som jag fått från en gammal go vän - som jag förövrigt saknar och tycker att man borde ses någon gång snart!

Det är låtar från Kult Klassiker, där bland annat fågeldansen är med :P Men gillar hela skivan. Den får mig att tänka på den gamla goa tiden - och jag har ingen aning om varför - men jag bryr mig inte om varför.
Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Typ film maraton ? Troligtvis att det blir så för det är urkasst väder :/
Imorgon eller på söndag ska iaf ta tag i att läsa bloggar igen. Ligger verkligen efter - de bloggar jag lagt in på bloglovin' är det typ strax över 100 inlägg som jag ska läsa - och mer lär det bli. Men jag har verkligen inte haft humöret att läsa några bloggar - knappt ens mina vänners heller :/ - men får se om jag orkar i helgen.

Ikväll kommer iaf den efterlängtade serien Smallville, säsong 8. Det finns nog ingen annan serie som är så bra som Smallville. Kärlek till den :)

Hubba bubba zoot zoot   x)  (den låten är bra x) )

//Kramar

Brudens bäste man

Efter att ha haft en rolig eftermiddag med Emma stack jag hem för att byta kläder. Skulle ner till stan och möta Alicia och kolla på bio - Änglar och Demoner.
Vi köpte lite godis på Hemmakväll och gick till Storan, men när vi kommer dit står det på en liten lapp "Ingen film visas ikväll" och vi bara "ameh, det stod ju i tidningen!" vi gick till stadsbion för att se om det kanske var tryckfel, men där fanns ytterligare en "ingen film visas ikväll"-lapp.

Vi gick tillbaka till Hemmakväll och valde ut en film vi kunde kolla på istället. Vi bestämde oss för Brudens bäste man och stack sedan hem till mig och kollade på den. Kan säga att den är värd att se om man inte sett den innan.

Brudens bäste man handlar om Tom. Toms bästa vän Hannah åker till Skottland i sex veckor för ett jobb. De hatar att vara ifrån varandra och mobilteckningen är urdålig. Medan Hannah är iväg försöker Tom trösta sig genom att göra samma grejer som han och Hannah brukar göra, fast med andra tjejer. Han inser oxå att han har känslor för sin bästa vän. Hannah kommer hem och visar upp sin skottske fästman Colin och frågar Tom om han vill bli hennes brudtärna. Han säger inte ja direkt, men efter att ha pratat med sina andra vänner säger han ja. Han vill ju självklart göra allt för henne, även om det innebär att förstöra hennes bröllopsdag.
Man åker till Skottland för att ha bröllopet där. Tom blir desperat så på hennes möhippa berättar han för henne att han älskar henne, men hon stannar ändå hos Colin så han åker hem. 

Om ni inte har sett den så tänker jag inte skriva slutet för det är la alltid kul att se själv hur det slutar utan att ha läst om det först?


Han gör vad som helst för att få brudgummen ur bilden.

En dag med Emma

Är med Emma just nu och vi har precis gjort några roliga dikter på en sida som vi sedan har översatt till Svenska. Vi tänkte dela med oss av dom till er.
(Det var bestämda ord på vissa ställen och så fick man sätta dit några andra på de tomma ställerna. Det fanns olika spalter och stod det tex 5, 7, 2 så skulle först ett ord i spalt 5 stå där och sen 7 och sen 2. Så jag och Emma räknade hur många ord det fanns i spalten och sa tex. 9 om det fanns nio valord i spalten och så sa den som gjorde dikten kasnke "3" och så skrev den andra personen ord nummer 3. Hoppas ni fattar vad jag menar för jag är inte så bra att förklara.)
De vi "hittade på" är märkta såhär de som är "fasta" ord så att säga ser ut såhär

Vi börjar med min ena dikt.
The smurfy gargamel quietly loves the smurfette.
Fluffy, evil papas calmly chase a funny, smelly cloud.
Faith is a big mushroom.
Ooh, frendship
!
Butterflys jump!
The smurfberry toots like a pretty flower.
Raindrops sing like fuzzy gargamels.
Why does the papa dance?
Celebrate softley like a cuddly smurfberry.
Wisdom, freedom, and life.
Where is the old flower?
All mushrooms tickle big, squishy smurfettes.
Never squeeze a cloud.

Här kommer min andra dikt
The old flower softly hugs the smurfberry.
Squishy, old mushrooms swiftly chase a fuzzy, evil butterfly.
Love is a big raindrop.
Ooh, friendship!
Clouds jump!
The flower laughs like a fluffy raindrop.
Flowers sing like squishy Smurfettes.
Why does the smurfberry smurf?
Jump swiftly like a old butterfly.
Love, freedom, and wisdom.
Where is the old Smurfette?
All raindrops tickle fuzzy, old Gargamels.
Never hug a Smurfette.

Emmas dikt kommer här
The pretty cloud sweetly squeezes the Gargamel.
Old, evil Papas calmly embrace a squishy, fluffy raindrop.
Freedom is a smelly butteryfly.
Ooh, wisdom!
Mushrooms laugh!
The Smurfette sings like a fuzzy mushroom.
Papas sing like pretty Smurfettes.
Why does the Gargamel celebrate?
Toot softly like a fluffy smurfberry.
Love, truth, and friendship.
Where is the cuddly Papa?
All clouds hug funny, fuzzy flowers.
Never tickle a Papa.


Våra gamla dikter har jag redan laddat upp, men här kommer dom igen bara för att :) Den första dikten är Emmas, den andra min.

The pretty Papa swiftly fights the raindrop.
Squishy, big muchrooms quietly welcome a funny, Smurfy raindrop.
Wisdom is a squishy smurfette.
Oh, wisdom!
Butterflys toot!
The Smurfette belchs lika a smelly cloud.
Smurfettes Smurf like squish butterflys.
Why does the Smurfberry jump?
Sing swiftly lika a fluffy butterfly.
Truth, wisdom, and friendship.
Where is the flyffy butterfly?
All flowers love squish, funny clouds.
Never welcome a butterfly.

The big mushroom calmly loves the Smurfberry.
Smelly, cuddly clouds softly tickel a old, old cloud.
Friendship is a big flower.
Ooh, truth!
Papas laugh!
The raindrop jumps like a squishy cloud.
Flowers laugh like evil Gargamels.
Why does the flower laugh?
Celebrate swiftly like a Smurfy Papa.
Life, friendship, and truth.
Where is the cuddly cloud?
All butterflys squeeze Smurfy, old butterflys.
Never embrace a Papa.



Detta är en bild från december månad när jag och Emma flummade runt på youtube.

//Kramar

Gaahh :D:D

Fick brev från STS idag :D. Ett tjockt lager med information. Sitter och läser det nu.
Hur kan man vara glad bara genom att få se symbolen från STS? Jag flyger högre än molnen när jag får reda på nått som innehåller information från resan. 
*suck* vad jag längtar !!  - men det är ju ändå bara 60 dagar kvar!
//Kramar

Projektplaner. Prov.

Då var det klart. Vid lunch idag fick vi skriva i vad vi ville göra på projektarbetet nästa år. Själv - om jag inte ändrar mig, men i nuläget kommer jag inte göra det - ska jag göra nån hemsida och den ska jag fylla med egna resereportage och reseinformation. Får hoppas att det går som jag tänker iaf.
På sista lektionen idag fick vi tillbaka provet vi gjorde i .. torsdags? nej det var nog för exakt en vecka sedan vi hade detta provet. Iaf fick som sagt tillbaka det och jag trodde inte jag hade klarat det. Men jag fick faktiskt G vilket är väldigt bra med tanke på hur lite påläst jag var på detta. Försökte ju plugga men här hemma snickrades det så man kunde inte koncentrera sig (nej jag skyller inte ifrån mig ?)
Well, imorgon tar jag sovmorgon. Vet inte om vi har nån textkommunikation imorgon.. om vi inte har det börjar vi vid ett, annars blir det 11.40 .. Hm, kan ju ta och åka till skolan och se om det är nån lektion då.. om inte får jag la sitta och se om jag kan skriva lite på en idrottsuppgift eller köra lite på textkommunikationen iaf. Får se :)
//Kram

Let the pic tell the story

Detta kunde man se på himelen den 18 maj 2009.


Prov

Hade ett litet prov nu i morse. Klar på en kvart x). Men frågan är om det blev godkänt. Men det tror jag. Det var ju inte så mycket jag inte kunde.

Nu är det en timme och en kvart kvar till naturen börjar.. har ingen aning om vad jag ska göra. Orkar igentligen inte sitta här.
......
Fick nyss reda på att jag blev godkänd. Nästan ett VG :) har lämnat in mina rörliga bilder och känsla bilden nu oxå :)

Men.. nu ska jag ta och tråka vidare i en timme och tio minuter.

/kramar


Gaahh :D:D

Wow, nu är jag glad. Kollade min mail nyss och fick se ett mail från STS. Ledsen Eleonor, ser inte ut som om du fått det - och inte kommer få. För det är en maillista på de som anmält sig till "find a friend" och eftersom jag inte var säker på om du skulle hänga med då när jag beställde så kryssa jag i den rutan.

Men iaf, superglad. Får se om man hittar nån :) och ja Eleonor, jag lovar att jag inte ska strunta i dig bara för det <3.

Längtar till avresan. Tiden går så segt.. men ändå så fort.. om någon förstår vad jag menar. Bara nått litet som påminner mig om resan eller om jag börjar tänka på det utan att veta om det så sitter jag där och ler som ett fån - ett galet fån ^^.

Men nu ska jag lägga mig. När jag hittar sladden till kameran (som på nått mystiskt sett har försvunnit :S) så kommer jag ladda upp några coola/fina bilder som jag tog på molnen tidigare idag. Häftigt var det iaf :)

Nattinatti
//Kramar

Eurovision 09

Alexander Rybak vann ju stort i lördags kväll. Island var super bra dom med, men jag är verkligen glad att Norge vann :).

I söndags när jag jobbade kom en norsk äldre kvinna och handlade lite..
"Vann han igår?" frågade hon mig
"Ja" svarade jag med ett leende
"Då får jag gå hem och dubbelfira idag då.. säger jag med min norska dialekt" (bryter starkare på norska där)
"Hehe, ja han vann ju överlägset"
"Men vad kul, jag kollade bara på hans låt, sen stängde jag av"

Det var inte bara denna norska kvinna som undrade hur det gick och frågade om jag gillade den eller om jag tyckte någon annan skulle vinna. Så det var ett stort ämne.

Men även om jag älskade Norges bidrag så gillade jag Nordens andra bidrag oxå. Tycker dock att Findland skulle få mer poäng än vad de fick. Azerbaijan hade ju inte så dålig låt ändå :) så precis som nån sa eller skrev (kommer inte ihåg om jag läst eller hört det) så kan man ju säga att Sverige kom på bättre plats ändå för Arash sjöng ju med AySel, och han är ju bosatt här i Sverige ^^

Vem tycker ni skulle ha vunnit? Var Alexander Rybak värd första platsen? Ska ni till Norge och sitta med i publiken i nästa års eurovision? Jag vet iaf att jag är helt nöjd med årets resultat :) Och jag ska se om jag kanske kan ta mig en tur till grannlandet och kolla in detta spektakel live. Men får se hur det går ^^


Eurovision Song Contest

Litauen och Israel har sjungt, nu är det Frankrike och sen kommer Sverige. Kom igen Malena.

Men jag hejjar ändå på Norge - som verkar vara stor favorit.

Vem hejjar ni på?

Nu kommer Malena så ska sluta skriva ^^

//Kram

Liseberg

Jaha, vad har vi åkt? Hm, allt utom de som vi inte hann med eller inte fick.. som tex. barnattraktionerna - förutom Rabalder. Sen hann vi inte heller åka Kaninresan, upp skjutet och sagoslottet. Sen fick vi inte åka Kanonen för det var typ nått fel på den. Stod i kön när den gick sönder :( men förutom det så var det hur skoj som helst.
Vid 5-6 tiden åt vi. Det skulle jag inte berätta igentligen, men jag gör det denna gången bara för att det hände nått roligt där inne på Lisebergs restaurangen (eller vad den heter). Jag, Emma och Chelsea stod i samma kö till kebaben. Jag hade precis sagt vad jag ville ha så medan han som stod där bakom hällde upp salladen på min tallrik säger Emma till mig "Jag kanske inte ska ha någon sallad". Killen fryser till med typ andra skoptag sallad och vänder huvudet mot mig och säger oroligt "Skulle du inte ha sallad?" efter att jag sagt ja på den frågan börja vi skratta alla tre. Efter det så tror jag att Emma fick sitt straff för det (bilden nedan) och det skrattade vi gott åt x).
En grej som en av personalen sa till oss när vi stod i kön till SpinRock och han skulle släppa in oss
"Tjabba tjena mittbena" det är nått jag inte hört sen jag typ gick i 5.an eller 6.an så det tyckte jag var lite kul :)
En lite irriterande grej som hände oxå, var att mina skor gick sönder. Eller dom har vart sådär lite halvtaskiga ett bra tag nu.. men de har ju hängt med ett tag oxå. Men de ska slängas nu när jag får chansen. Snubblade några gånger, men det får man ta :)
Jag och Emma checkade in Ben & Jerry's glassbar när vi ändå var på Liseberg. Vi delade på en bägare med två kulor i och det var lika gott som annars :) Tyvärr blev jag inte så blöt som jag ville bli och jag vann ingenting heller. Men jag hade superkul ändå och njöt av varje sekund tillsammans med mina vänner.
Vi som spenderade tiden på Liseberg tillsammans. Tack tjejer för en rolig dag :)
//kramar

Skorna

Mm, såhär ser mina nya skor ut. Ska försöka leta upp andra skor nu när jag sticker till Malmö.. kanske redan på torsdag..? ^^ Anledningen till att jag måste det kommer i nästa inlägg ..


Ny-gammalt rum

Ja, jag har ju möblerat om mitt rum. Här nedan kommer lite bilder från när det var som stökigast..



På denna bilden är iaf sängen och skrivbordet på rätt plats. Men det är fortfarande stökigt på golvet. Kan säga att jag slängde 36 nallar i en låda - men behöll 73 + 8 nallar som tillhör pappa - men som säger att jag ska ha dom på rummet och inte i nån låda (a)


Här är rummet klart. Ingonera den vita bokhyllan för den ska bort när pappa nu orkar med det. Förhoppningsvis imorgon eller på söndag.


Eurovision song contest semi2

Kollar på Eurovision.. orkar inte lägga in några bilder från gårdagen eller på mitt nu klara rum. 

Hejja Norge ^^

//Kramar

en fantasirik rubrik

Jag ska bara kolla på ett tvprogam som börjar nu. Sen ska jag fixa det allra sista på mitt rum. Håller ju på att möblera om och körde en vårstädning samtidigt. Har "slängt" ganska många gosedjur, men några favoriter får ändå stanna kvar :) 

I reklamen springer jag ner och hämtar glass.. Sen när rummet är klart så får jag la ta och visa lite efterbilder, glömde ta förebilder ^^. Men jag kan säga att jag har MYCKET mer space nu, nästan som ett dansgolv x)

Men nu ska jag ta och fokusera på programmet. Ha det gött

//Kramar

Längtat..

.. och längtat på denna dag och nu är den här. Onsdagen den 13 maj 2009. Går bara till typ tolv idag för sen blir det Liseberg :) Ska bli skoj att få slappna av och bara skratta och njuta av att vara med vännerna. Och självklart åka en massa åkattraktioner. Sen är det ett måste att besöka Ben&Jerry's glassbar när man ändå får chansen till det. Läste på blogg.se's framsida för nån vecka sen eller nått att dom hade öppnat på Liseberg.

Jag vet att jag kommer vara super trött imorgon som vanligt eftersom jag kommer hem typ halv tolv eller nått - men brukar inte komma isäng förrän tolv-halv ett. Men jag klarar mig, i bästa fall blir det bara en promenad på skrea-strand medan klassen simmar på Klitte. Jag vill oxå simma <3. Har inte simmat på sjukt länge, men det är fortfarande kallt i havet så det går juh inte alls :(. Får försöka prata ihop mig med Andreas (läraren) och se hur vi ska göra med mig och simningen - för jag har ingen lust att få underkänt bara för att jag inte kan simma på Klitte, det är bara orättvist!

Jag får se om jag kanske ger nån uppdatering när jag är på Liseberg (skriver väl isåfall på min Twitter).. men vem vet, jag kanske får skickat iväg ett inlägg oxå.
Nä jag får ta och hitta på nått annat nu de sista tio minutrerna innan jag tar och trampar mig iväg till skolan´för jag har ingen aning om vad jag ska skriva om nu ^^

//Kramar


Efterlyses

Nu är det så att jag har lovat min granne Barbro att bränna en skiva med låtarna
Sommar, sommar och sol med Sven-Ingvars
och
Sommartider med Gyllenetider.

Jag hittar inte Sommartider och undrar nu om det är någon där ute som har den låten liggandes på sin dator och skulle känna sig snäll nog att skicka till mig. Skulle vara mycket tacksam för det. Det är bara till att komentera i detta inlägget så kan ni få min mail-adress (eller msn-adress).

Vill helst ha låten ikväll..
helst ingen liveinspelning!

Tack på förhand :)



UPPDATERING Found it ... med hjälp av min räddare i nöden. Anna/Emma.. Tror det var Anna :D Men tack både Anna och Emma ;) (försäkerhetens skull)


Stan med Nissan

Okej, då var man hemma igen. Trött efter allt gående på stan ^^ Men vi hittade det vi skulle hitta så är nöjd med dagens inköp :) Sen hur filmandet gick vill jag inte ens tänka på x). Jag får iaf hoppas att det blev nått av det som man kan redigera ihop. Annars har jag och Nissan en backup-plan - som Nissan kom på (som jag har haft i tankarna några dagar men slängt bort den) men som jag ska genomföra. OM jag nu får låna en liten kamera på onsdag. Annars får jag ju nöja mig med dagens inspelning.
Backup-planen är att jag kan filma alla känslor på Liseberg. Då får man ju många känslor i en och samma "film" - kanske kan få extra poäng för det där ;). Hehe, men det är ju såklart om jag får låna kamera eller inte.
Nä, nu ska jag sluta skriva och börja plugga.. känner mig hämsk för att jag inte påbörjat det innan, men jag har inte haft orken att plugga så jag får ta den smällen över att jag sitter här dagen innan två prov.. Ett av dom ska jag kolla om jag kan få skriva på onsdag istället - men det gick ju i stöpet redan nu. Är ju på Liseberg - eller iaf på väg dit, när jag har den lektionen.. attans. Nä får se om jag får göra det imorgon eller till nästa vecka kanske *hoppas, hoppas nästa vecka*
//Kramar

Dumma rubrik ^^

Jaha, ingen sovmorgon idag då :/ Men vakna till rätt fort ändå sen :). Var hos sjukgymnasten i morse för min arm. Fick med mig lite grejer hem som jag ska använda + några övningar. Hoppas armen blir bättre nu bara :)
Skolan sen, har vart helt okej. Lite tråk mot slutet. Vi gick en promenad på naturkunskapen för att kolla löv/träd och när vi kom tillbaka hade vi ett litet prov på de träd vi sett. Solen värmde iaf :)
På lunchrasten gick jag och Cecilia till Kullens igen (var där för typ två veckorsedan kanske). Denna gången var det jag som köpte skor, som kanske dyker upp senare ^^
Nu om en timme ska jag möta Nissan. Leta efter nått till en person - berättar mer om det om någon dag eller två ^^. Ska se om jag kan sno Nissan till VeroModa och JC sen oxå ^^ Sen får jag se om jag kan genomföra en annan plan - skolgrej. Ska försöka filma gestaltningen och jag hoppas att Nissan har lust att låna sina ben och kanske cykel till den - om inte kanske hon kan hjälpa mig filma ^^
Men får se om det blir nått av det, fick för en gång skull med mig banden till videokameran med mig hem - som jag glömt förut.
//kramar

The Butterfly Effect

Igårkväll kollade jag på the butterfly effect och det ångrar jag inte att jag gjorde. En superbra thriller med Ashton Kutcher. Även om jag är mer van vid att han är med i komedifilmer så tycker jag att han gör jättebra jobb i thrillers oxå.

The butterfly effect handlar om Evan som får en rad blackouts när han är yngre. När han blir äldre upptäcker han att han med hjälp av sina gamla dagböcker han skrivit från sju års ålder kan hjälpa honom att gå tillbaka i tiden. Förändrar han tiden när han var yngre förändras oxå framtiden. Han gör vad som helst för att allt ska bli som vanligt igen. Om han till slut får den framtid han vill ha.. det vill inte jag säga för jag rekomenderar denna filmen till er som gillar thrillers. Kanske inte direkt till de som inge gillar hämskheter - för det förekommer.

Rollista (De som är med mest i filmen)
Ashton Kutcher - Evan (grymt bra)
Amy Smart - Kayleigh (grymt bra i många scener)
Elden Henson - Lenny (väldigt bra skådespelare)
William Lee Scott - Tommy (speglar mycket mot den yngre Tommy, men i en framtid är han helt annorlunda)
   John Patrick Amedori - Evan, 13 år (super gullig)
   Irene Gorovaia - Kayleigh, 13 år (super söt)
   Kevin G. Schmidt - Lenny, 13 år (rollfiguren är lite bakom flötet tycker jag)
   Jesse James - Tommy, 13 år (sjukt elak rollfigur, men grym skådespelare)


Jag har sett att det finns en The butterfly effect 2 som jag gärna vill se. Men den verkar inte lika bra som ettan.
 


Softa

Soft dag igår. Hade endast idrott och svenska och slutade vid tjugo i elva. Tog och åt en baugette med Cecilia - vill inte prova Apelsinfisken x) - efter det stack jag till vårdcentralen och fick tid hos sjukgymnasten :) Efter det stack jag hem och softade. Sedan var det kör där jag och Emma var själva med Barbro för ett litet tag innan småungarna kom.
Idag är oxå en soft dag. Kinesiskan ställdes in idag för att det skulle bara vara tre elever (av typ 9) som skulle närvara. Så jag börjar om cirka en timme (halv tolv). Då blir det prov och sen hem igen. Måste antagligen stanna kvar efteråt oxå men då blir det la typ datorn eller nått.
Skönt :) Nu ska jag fortsätta kolla på smallville :)
//Kramar

Tisdags kväll ...

I tisdags kväll var nog en av de roligaste kvällarna i mitt på länge - det måste jag nog säga!
Det var ju så att kören hade en liten avslutnigskväll igår kan man väl säga där familjen var inbjudna. Vi sjöng några sånger och efteråt blev det kaka, glass och saft/kaffe. Och det var under denna stund - fikastunden - som var sjukt kul. Även innan när jag hjälpte Barbro att bära in tallrikar och sånt. Då busade Emma och Nissan runt med Nissans kamera (som finns lite längre ner).
Även efter fikat när de små gått hem med sina föräldrar och det var typ jag, Emma och Nissan (plus Barbro) kvar så var vi tre ute och sa hejdå till varandra och det blev massa fumm.. fast nej, flummet fortsatte även där ute får man säga, om än lite mer än inomhus.
Klicka bara på bilderna om du vill se dom i ett större format :)
Tittut :D
(Emma:) "Okej vad händer ?"
(Jag:) "Hey, hon torkar sig på mig ?!"
(Jag:) "Nej inte mer !"
(Nissan:) "They are crazy. I don't know them :)"
Jag "snodde" Emmas sjal och hon jagar mig för att få tillbaka den..
Jag och Emma goes Vampires. (Emma jagar mig fortfarande)
Vi är vänner igen.. och jag får en puss på kind av Emma ?!
(Jag:) "Se upp, flygande äpple" (Emma:) "Aah" (Nissans ide;)
Emma och jag skrattar åt det flygande äpplet ?
Jag kan säga att Emma har noll koll på balansen
Hon trilla på mig två gånger under typ 5 sekunder!

Jag måste bara säga att jag älsar er tjejer, ni gjorde min kväll i förrgår. Tack :) <3

//kramar

School

Hehe, ännu en dag då man måste gå tidigare får kinesiskan :D För typ två/tre veckorsedan så skulle jag jobba.. denna gången är det läkarbesök.
Marika ringde dit imorse och de ringde tillbaka nån halvtimme/timme senare och sa att jag kunde komma samma dag - så man behöver inte vänta länge x).

Nästa onsdag kommer jag oxå att missa kinesiskan. Inte halva (som jag kommer göra idag) utan hela :D:D - då slutar jag redan klockan tolv. Så vid den här tiden om exakt en vecka så är jag hemma och förbereder mig infören super rolig "heldag" på Liseberg :D

Imorgon slutar vi oxå tidigare för att det inte blir någon mediakommunikation - så slutar strax innan 11 tror jag det blir. Så jag slipper äta Apelsinfisk imorgon - har ingen aning om vad det är och vill inte veta heller x)

Iaf, nu sitter jag och läser Kenzas och Blondinbellas bloggar och försöker hitta information om dom x) - nått tips om nån annan aktiv bloggare som många känner till? Säg gärna till då :) Sitter på lektionen - tro inte att jag inte jobbar för det gör jag - trotts att jag skriver i min egna blogg - men håller på med skoltidningen och jag skriver ju om "kändisbloggare".

Nä, tror jag ska ta och leta vidare, ha det så bra :)

//kramar


Kom på..

Jag kom på att jag har två personer jag måste gratta :D

Den ena är Celsea som fyller 17 år idag :D
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ! <3

Den andra är Ewha som gifte sig i lördags, tyvärr kunde jag inte komma :(
GRATTIS EWHA <3



.. snart sommarlov ..

Jag har inte varit på humör direkt för att skriva. Är igentligen inte det idag heller men skriver ändå xP - jag är nog inte ens på humör för att sitta vid datorn över huvudtaget. Men jag har inget att göra så jag får försöka fördriva tiden på nätet i en och en halv timma ^^.

Varför är jag inte på humör då? Jo, det är pga "saken" där hemma. "Saken" brukar jag kalla pappa när jag är arg på honom, vilket jag är just nu. Han bara bråkar och bråkar. Som tur är så är det snart sommarlov och då är jag förhoppningsvis inte hemma så ofta som jag är nu - stranden :D (eller jobb).

Ikväll blir det sång med "glass till barnen och kaffe och bulle till de vuxna" som det stod i pappret. Sen blir det väl plugg, även innan och efter.

I söndags kom tjejen som ska hyra hos oss och kollade på lägenheten - och tog den -.-  - så att flytta dit in efter sommaren är visst inte tal om :( Jag får väl kolla med pappa (eller Ulf) om (och isf när) det skulle bli ledigt i en lägenhet framme vid "skolan" - jag vet precis vilken lägenhet jag vill ha där. Mats gamla mysiga tvåa. Men den är ju upptagen just nu, och vem vet för hur länge?
Kommer du ihåg när vi alltid sprang upp till Mats Eleonor? Minns en gång när jag hade en "ny" mobil med kamera som man kunde filma med och allt, hur vi med den körde en show och allt sånt. Ooh, saknar er två och den gamla goda tiden <3

Men men, då är det en timme och en kvart kvar. Dags att hoppa iväg till en annan hemsida och se vad jag kan fördriva tiden med där. Hoppas ni har det bra :) här regnar det :( Men jag slipper iaf gå ut och ta några kort för läraren sa att det funkade med dom bilderna jag hade :) - och han gillade verkligen min känsla bild :D - skrattade nästan åt den för att man kunde se direkt vad den förmedlade x)

//kramar

2 maj

Idag har jag och mamma vart i stan. Inhandlade ett par shorts samt en tröja på vero moda. Sen blev det en film på Åhlens.. Sen blev det nog inte så mycket mer för mig.

Efter stadsturen åkte vi ut till Falsterbo och åt bruch på en av deras golfbanor. Mycket gott var det :) gick sedan en liten promenad där. Sen fick vi en sight-seeing runt Falsterbo/Skanör. På ett ställe (i Skanör) fann vi väldigt många svanar må jag säga. Sen var det tre killar i typ 10 års åldern kanske som fiskade. Sen åkte vi hem.



Senare på kvällen åkte vi ner till stranden och grillade. Det blåste inte så mycket men det var ganska kallt ändå. Solnedgången var fin som vanligt iaf. 


Alla bilder (utom den sista) kan man klicka på om man vill se en större version.

Har haft en bra och rolig dag :) 
//Kramar

X-Men Origins: Wolverine

Igår var jag och Aje på biopremiären av X-men Orginis: Wolverine. Jag tycker det var jättebra, även om de andra X-men filmerna är lite mer "fantasiaction" i. Denna har "bara" action så att säga.

Man får ju följa Wolverine från det att han är runt 10 år till det att man möter honom i ettan (ungefär). Får se hans kärlek och när han är med i kriget. Hur han möter andra mutanter och massa sådant. Hur han får stål in i kroppen och massa sånt ^^

Vill inte berätta för mycket för er som vill se den och inte vet så mycket om den. Men ni som gillade de första X-men filmerna - ni kommer inte bli så besvikna tror jag. För i filmen finns humor, spänning, romantik och ilska samt mutanter ;D
Tipsar om denna filmen :)




//Kramar

En eftermiddag med Ajjeh

Jag stack till Lund idag. Var där strax innan ett. Där mötte Ajjeh upp mig och vi gick runt i stan och letade efter affärer som var öppna - vilket vi inte hittade - förutom Åhlens och cafeer och mataffärer xP

Vi blev hungriga och hittade McDonnalds och gick in och beställde Happy Meal - jätte längesedan jag åt sådan! - men det var gott :) fick nån konstig leksak med som Arvid och Oskar får kivas om nästa gång jag träffar dom.. om dom vill x)

Efter detta gick vi hem till Ajjeh en liten stund. Träffade Simone - jätte söt :) - sen efter en liten stund så gick vi tillbaka till stan och gick på bio. Wolvorine. Biopremiär idag :D. Jag måste bara säga det att SF biosalongen (1) i Lund är skit snygg! Filmen var super!

Efter filmen stack jag till Malmö igen...



Mamma mötte upp mig vid busshållsplatsen och vi gick till Coop för att jag skulle kolla hur mycket Twilight DVD kostade där. Hittade den och köpte den tillsammans med en Nogger Mint. ♥
 



Från och med idag är jag nästan beroende av mini morötter - en stark konkurrent till glassen må jag säga. Kanske inte så kul att veta - men det kallas onödig fakta :)

//Kramar

RSS 2.0