Stockholm

Idag, om ca en timme, sticker jag till vår kära huvudstad. Sticker därifrån till Malmö på fredag. Så jag skulle tro att det blir rätt dött här på bloggen trots att det är lov. Men det kanske kommer något mobilinlägg. Ingen aning. Får se.

Tycker att alla ska ha en super vecka, alla som har lov -> se till att slappa och ta det lungt. Och ni som fortfarande går i skolan -> Gilla läget. Det är snart jullov :D

Glöm nu inte att det är vintertid nu, ställ tillbaka klockan en timme så att ni inte kommer förtidigt till något viktigt ;) Haha.

//Kramar


Tidig Halloweenfest med laget

Igår (igentligen i förrgår), fredagen den 23 oktober, hade laget Halloweenfest. Nissan kom hem till mig efter skolan för att "hyssa till mig". Men tyvärr fick hon inte vara med på själva festen. Men det var kul ändå.
Nissan Fixar
Lite av resultatet..
Dags för håret.
"NIssans monster är klart"
Dannie, Anso, Alicia, Lubna och Sara
Olivia och Anne
Lefie och Sara

Veckan och lite till.

Vad kommer hända i veckan? Jag har ingen aning. Idag ska jag försöka plugga i körskoleboken, för jag ska försöka palla mig ner till körskolan efter skolan imorgon och sitta vid datorn och göra nått test eller så. Så ska jag röja i gaderoben och om jag hinner, vilket jag gärna vill, så ska jag till träningen oxå. Just nu har vi ingen textkommuniktion, det börjar igen efter höstlovet. Om två veckor! Ca Tre timmar håltimma! Nästa vecka är det lov och då sticker jag till stockholm (sön-fre) och på fredagen så sticker jag direkt ner till Malmö och hälsar på mamma och kanske om det går så ska jag tatuera mig :D. Men iaf, det är typ det enda som händer i veckan, städa gaderoben och lite plugg och packa. Ska jobba på lördag oxå. Igår efter att vi (jag och pappa) lämnat Älsklingen på stationen, övningskörde jag en runda.. körde till ställen jag aldrig varit på förut! Fast sista biten kände jag nästan utan och innan för där sprang jag ganska ofta förr i tiden ^^. Senare på kvällen så fick jag övningsköra igen. Hämtade Nissan och åkte sedan till Heberg och dansade och övningskörde sedan hem igen. Tycker faktiskt det gick riktigt bra ^^ Det tyckte pappa med. Tror, om jag inte minns helt fel, så ska jag övningsköra på körskolan efter skolan på onsdag. Kommer inte ihåg vad det var vi skulle göra då. Typ landsväg eller nått. Men det är jag nästan proffs på, jag och pappa kör typ endast på landsväg :P. Nä nog om det, skola. Håltimma. Inget att göra. Kanske är därför som jag sitter här i regigeringen och bloggar? Yey! Har ingen aning om när sista lektionen börjar, om någon timme tror jag :/. Får se vad som kan fördriva tiden .. innan man får komma hem. Jo just det. Sista lektionen ska vi kolla på film/dokumentär. Kommer inte ihåg vilket det var, men den sistnämda skulle jag tro. Nice ^^ Hoppas alla har det bra och inte har lika tråkigt som jag har på mina håltimmar. Kramar

Frisyr

Just ja, kom på att jag inte laddat upp en bild på hur mitt nya hår ser ut. Lovade ju det för ett bra tagsedan. Jag håller det jag lovar trotts att det kanske tar en stund innan saker och ting händer.

STS Reunion Party

Igår fick man träffa alla underbara människor igen. Okej, det var kanske inte precis alla men nästan. Band som ClubZebra var där, det var ett till band som jag inte kommer ihåg namnet på. Kan vara för att de inte var min typ av musik xP.
Sen var det lite danstävling, baskettävnlig, bästa bildtävling, bästa klädnad och lite sånt. Härlig musik och ... roligt återseende. Synd bara att man antagligen inte kommer ses igen :( Kanske om man springer på varandra någon gång eller bestämmer träff med någon/alla. Men annars tror jag inte det blir mycket med att ses :(.
Tyvärr har man ganska ont i fötterna efter att ha hoppat runt och spelat lite basket i typ 10cm klack ^^ Kul, ska bugga ikväll.. undrar hur det går XP
Två bilder från gårdagen..
2009-10-17
Aida, Marcus, Anton, Anna, Emmie och Nellie
2009-10-17
Morris, Clara, Emelie och Jaquline

Projektarbete: Drömmer mig bort för en stund

Har igentligen textkommunikation nu, men vi har inga uppgifter där - inte vad jag vet iaf. Så jag sitter med mitt projektarbete (så jag kan sluta tidigare kanske). Sitter och drömmer bort till olika collage värden runt och just nu, i drömmen, sitter jag i Brighton som är "the most fun place to be if you are under 25". Låter ju.. roligt? Hehe, nä men det finns så många ställen som jag vill åka till efter studenten. Antigen för att plugga eller bara att se. Jag har sagt till mig själv att jag någon gång innan jag blir 25 så ska jag tågluffa i Europa. Man kan ju bara hoppas att den drömmen blir verklighet. Men det får tiden utvisa. Att fortsätta läsa utomlands ligger oxå på min att-göra-lista. Men allt handlar om pengar. Tyvärr.
Ytterligare en studentfest som man missar, det är imorgon och temat är "P". Man ska vara utklädd till något som börjar på P. Jag har hört att någon ska vara pumpa, präst, pingu m.m. innan svenskan så skämta(?) dom lite om att man kunde var Påverkad med xP. Synd att jag missar, men det gör jag gärna denna gången då Udo kommer :). Nä nu ska jag fortsätta drömma mig bort i världen. Vart ska jag nu? Australien eller Nya Zeeland?

School

Då har jag nog kommit till den där punkten då jag börjar försova mig. Har kommit försent till skolan varje dag denna veckan. Okej, det är bara tisdag idag, men ändå? Kan ju säga att det är nog ett rekord för mig. Så nu ska jag försöka lägga mig tidigt hädanefter. För det suger verkligen att komma försent.
Annars så var jag hos syven igår (nej mamma inte tjuven) och kollade om jag kunde läsa matte nästa termin. Sent påkommet, men bättre sent än aldrig, visst? Ska lämna in lappen om det senare idag när jag beger mig ner i stora huset, sen är det upp till rektorn att besluta om jag får eller inte. Haha, hatar verkligen matte, men det är något som måste läsas om jag ska ha bättre chans om jag ska fortsätta läsa senare. Men det har jag inte funderat på ännu.
Nu? Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Har rörlig bild och som vanligt gör jag ingenting. Men ska sitta och fundera ut nån reklam iaf, jag som inte har nån fantasi..
Ha det bra /Kram

Death Cab For Cutie - Transatlanticism

Lite musik? Jag håller på att plugga för fullt just nu, men ikväll efter träningen om jag hinner och orkar så hade jag tänkt fortsätta skriva om USA resan. Det har vart lite slappt med det men jag lovar det kommer :P

Vad var det nu då?

Jag vet att det var något som jag skulle blogga om innan, men nu kommer jag inte ihåg vad det var. Sitter i skolan och har rörlig bild. Pausar lite nu då vi har jobbat hela tiden sen kvart i 12 ungefär. Slutar om en timme och 15 minuter typ.
Efter skolan ska jag sticka till bibblan och möta Annso, Chelsea, Nissan och några till antagligen om jag fattar saken rätt och fika. Men jag vet inte när vi ska träffas :S Vet ingenting.
Jag är trött och vill bara hem och vila hjärnan som vart på högvarv sen kvart över 7 i morse då jag började övningsköra på bilskolan. Blä, om jag gör innertag så får jag straff att krypköra och svänga allt jag kan åt höger/vänster. Inte kul xP. Han skrämmer mig lite, men han är rolig ändå :)
//Kram

Voxtrot "Your Biggest Fan"

Sitter i skolan och tråkar. Det finns verkligen ingenting att göra!! Här kommer iaf en bra låt, enligt mig.
/Kram

Sukie In The Graveyard - Cartoon

Kan inget annat än att bara digga denna musikvideo. Men jag tycker ändå att låten är bättre ^^

Fotohumör puts väck

Jag har inte haft fotohumör på länge. Dvs det var längesedan jag tog kort. Senast var nog då jag var i USA.. Orkar bara inte ta kort. Men imorgon tänkte jag ta lite kort på hur mitt hår ser ut just nu och på skorna jag köpte innan idag :) Annars har det inte hänt mycket idag. Förutom skolan har jag bara varit hemma och läst i körkortsboken. Ska snart kolla på heroes innan jag lägger mig för att läsa lite i The Hobbit :)
Hoppas alla haft en fin dag//Kramar

Kanelbullensdag

Hej allihopa. Idag är det Kanelbullens dag och jag hoppas att ni äter många kanelbullar. Själv har jag fått en idag, men klockan är ju bara 10.20 än så länge så jag hinner nog trycka ner några bullar till innan dagen är slut.

I fredags efter skolan så stack jag till Malmö. Direkt när jag kom till stationen så undrade mamma om jag orkade gå på Entre då och självklart gjorde jag det. Så vi stack dit och gick i affärer. Köpte bara en kalender för 2010. I lördags köpte jag en kofta på lindex innan jag klippte mig. Därifrån åkte vi hem för att några minuter senare åka iväg igen med Leif till Skurup och till ett nyöppnat café "Tre glada hjärtan" som jag tycker att ni kan besöka om ni är i närheten. Efter det åkte vi kustvägen till Ystad och åt lunch på en kinesisk restaurang "Loong-Sching" tror jag den hette. Väldigt trevlig personal, spec den gamla gubben ^^ Diggar honom.. haha. Nä men det var oxå gott. Efter detta åkte vi hem och jag och mamma färgade håret på mig. Idag ska jag och mamma iväg till Jägersro och köpa skor och kolla på kläder. Sen kanske vi åker till Entre idag med för att köpa ett par snygga skor som jag prövade när vi var där i fredags. Men det är om jag inte hittar några andra på Skopunkten. Sen så sticker jag faktiskt hem till Falkenberg igen. Tyvärr blir det ingen dans idag för mig.. men jag överlever nog :)

Hoppas ni alla har haft en bra helg och får äta kanelbullar idag ^^
//Kramar


RSS 2.0