Studentfest + Malmö

Ojoj, här sitter man och planerar för första gången in en studentfest! Jag som funderade på att struta i allihopa. Har ju inte vart på en enda så varför ska jag gå på den sista? Temat är ju "Så här kommer du aldrig se mig igen". Sitter just nu och disskuterar med Nissan om vad jag skulle kunna ha på mig och vi har kommit fram till allt från Barbiedocka till någon medlem i bandet Kiss. Har kommit fram till att om jag hittar mina svarta byxor så ska jag vara Lisbeth Salander. Ni vet, huvudkaraktären i Män som hatar kvinnor?. Hon ska Nissan fixa till mig till. Om inte jag hittar de svarta byxorna ska vi gå pink all out. Dvs, jag ska bli Barbie (möjligen med en tuppkam?!). Haha, jag kan inte se det framför mig direkt. Haha. Vi får se hur det blir imorgon helt enkelt. Nissan är min personliga sminkös som jag alltid vänder mig till när jag behöver hjälp med något jag ska bli. När jag vill/ska hoppa ur mitt skal för en kväll och bli någon annan. Och hon gör det så bra. Hon går verkligen in för det. Det är jag glad över.

Så. Min första studentfest imorgon då. På torsdag vid 8 ska jag och klassen till Malmö. Bakis? Kanske. Får se. Vi får iaf inte ha med oss drika på bussen, som tur e? Vi ska iaf besöka Sydsvenskan och checka in på vandrahemmet. Äta någonstan och sen efter typ halv 5 -5 så får vi göra vad vi vill. Får se vad som händer. På fredag kommer vi hem runt 4-6 tiden. Innan det ska vi ha varit antigen i Lund och kollat in universitetet eller så ska vi vara i Malmö och kolla in museum. Vi får välja själva. Vet inte vad jag ska välja än.. hm, svårt.

På fredag när jag kommer hem lutar det mot att sticka ut med flickorna och festa. Valborg. Men vi har inte betämt något exakt. Får se :).

Har haft huvudverk hela dagen. Ska det bli åska kasnke? Urs. Ska nog snart lägga mig och läsa och vila huvudet till imorgon. Känns bra. Men innan jag lägger mig ska jag leta upp ett par svarta byxor. Om jag hittar dom.. Haha, har två men ingen aning om var någon av dom ligger! Är jag go i huvudet då? De dyker alltid upp när jag inte behöver dom.



Tråååk

Jag kände mig ganska smart i söndagskväll. Jag kände att jag ville ha lite ordning på läxor och prov och allt sånt skit som vi har kvar i skolan. Kändes skönt att få veta vad som är kvar. Ganska många prov kan jag säga! Två redovisningar varav en är imorgon, så jag måste sätta mig och läsa ut "Det fattas en tärning" av Johanna Thydell tills imorgon. Mer än halva boken kvar.. bör nog gå om jag verkligen sätter mig ner och läser. Annars är det nog inte hela världen om jag inte skulle hinna läsa ut den. Alla hinner inte redovisa imorgon.

Skulle tagit sovmorgon idag! Har ju aldrig nått att göra på dessa så kallade rörlig bild timmarna. Så här hamnade jag. Kanske ska ta och försöka leta upp grejer till morgondagens redovisning? Ska ju ändå försöka snacka om Johanna Thydell i en kvart! Om jag hinner med det.
Om ca tolv timmar får vi mer information om vad som händer i Malmö. När vi ska åka och när vi kommer hem. Vad vi ska göra och sånt. Det enda jag vet är att vi ska bo på nått vandrarhem som heter Eriks någonting och som ligger typ vid mobilia (ett shoppingcentrum) inte alls långt ifrån där mamma bor, synd bara att hon är i Stockholm denna veckan! Sen vet jag att vi ska till Sydsvenskan och kolla i olika studentkyrkor... skoj....?
Nu kom jag däremot på varför jag klickade mig in här. Skulle ju skriva hur sur jag är på sjukvården (var där igår pga armbågen som jag skadade för ett årsedan som fortfarande inte är 100% bra). På läkarna som bara skickar en till sjukgymnasten fast det inte hjälper. Gaah!! Hoppas det går bättre imorgon när jag ska till hudläkaren. De lät mer trevliga i telefonen och Marika går där och säger att dom är toppen.
Nä nu ska jag sätta mig och försöka plugga lite. Har sjukt mkt Eleonor abstinens så jag sitter och lyssnar på en lista hon skickade till mig för längesedan. Men det är Eleonormusik på den och det får mig att komma lite lite närmare henne. Kom hem <3 (jag vet att du kommer om bara någon dag, men inte snart nog x)

Kväll med tjejerna

Jobbade igår. Från 10.15 till 18.15. Nissan kom för att vänta på att jag skulle sluta. När jag väl gjorde det så strosade vi runt och handlade lite mat inför kvällens middagslagning - som blev riktigt god :). Sofie, Liza och Jasse kom förbi och vi satt och spelade Uno Spinn och nått annat kortspel som jag inte vet vad det heter. Kul var det iaf.

Runt halv tio stack vi ner till stan för att kolla om vi skulle kunna komma in på Bratt - där det är "legg 91" och då det bara var jag och Liza som var 91or så kunde bara vi komma in och inte resten av sällskapet så vi sket i det. Vi gick till Grand där vi snabbt gick ut igen för det kändes fel. Medelåldern där inne låg på 24 typ. Så vi tog oss till Zätas ist. Där satt vi och pratade. Sen stack Jasse och det var bara fyra kvar. Jag och Nissan köpte oss en drink (Nissan betalade). Riktigt god en, Summersun. När den var slut ville Liza att hon och jag skulle köpa en. Det blev någon Strawberry något. Minns inte riktigt vad den hete. När den var slut så köpte jag och Nissan (jag betalade) en annan drink. Strawberry Dream hette den. Försmaken var jättegod, typ jordgubbs milkshake. men eftersmaken var skit. Så den bästa drinken var nog den första.

Under tiden som vi satt där och sjöng och pratade så kom det fram ett gäng killar och satte sig vid vårt bord och vi fatta ingenting. En kille blev riktigt förtjust i Sofie, men jag räddade henne (?) och sa att han inte var hennes rätta. När vi skulle gå så tyckte han att det var tråkigt och ville ha kvar Sofie men jag tog henne med mig hem. Mohahha. Eller, hem tog jag henne inte. Men ut i friska luften iaf.

Hade en otroligt rolig kväll. Tack flickor <3.

Nationella Prov

Då var man klar med NP. Iafi svenskan. Härligt. Kändes bra. Nu ska jag bara sitta här i en timme till inann man sticker till gymmet.

P A N I K ? !

Jag fasar inför morgondagen.
I ungefär fem timmar kommer jag sitta på en stol och försöka skriva på nån uppsats i Svenska NP.
Utan musik.
Höra andras pennor glöda på pappret.
Få panik och därmed blockera all hjärnkapacitet vilket leder till att de fem timmarna inte har get mig ett j*vla skit.
Ett tomt papper.

Vänta här lite. Utan musik?! Fem timmar utan musik! Kommer inte klara det. En i klassen frågade om vi fick ha musik och läraren var osäker och sa nej bara för att hon inte visste och tyckte att det kunde vara ett störobjekt. Om någon har för högt så hör alla andra som inte vill höra. Men jag brukar inte ha så högt. Brukar bara ha bakgrundsmusik typ. Gaah, kommer bli galen. Som tur är så får jag koppla av lite efteråt då jag och Cecilia ska ta oss en tur till gymmet. Som jag verkligen behöver just nu då jag har ätit tre tårtbitar denna veckan. De där prinsesstårtorna är förbannat farliga!! Men så himmelskt goda. Spec. Pias. Jag hörde att det var hon som bakat dom och jag hoppas att jag kan få smaka en sån till någon gång. Men inte nu! Kanske nästa år (:

Well well. Försöker någon kontakta mig imorgon mellan 8 och 13 så är jag off limits. Kommer ha mobilen avstängd så det är ingen ide att ens försöka prata med mig. Just so u know :)

Love is like the wind. You can't see it, but you can feel it.

// A walk to remember
/ Nicholas Sparks

Time to cry

A walk to remember med Shane West och Mandy Moore.
Tv4Film. 21.00. Torsdag.
Dvs nu.
Ett måste ses.
Time to cry <3


Och så var det vinter igen

Ja, det känns som det. Snön har börjat falla igen. Piss oxå! Det som började bli varmare och jag som sett fram imot våren! När kommer du på riktigt? Snart är maj här. MAJ! Tänkter man tillbaka på förra året så var det la nästan samma grej då. Eller var det för två årsedan som det snöade även på påsklovet? Kommer inte ihåg. Vilket som så kan den globala växthuseffekten bara ta och sticka till någon annan planet och låta vädret här på jorden vara som det brukar vara.

Undo Bonus


Då var äntligen PA redovisningen över! Nu kan man pusta ut och känna att livet är härligt igen. Inte riktigt kanske. Har alla NP kvar! Ett ska jag klara av imorgon. Ska ställa mig upp inför klassen och babbla i fem minuter på svenskan om anorexia. Hur tusan ska det gå? Jag vet igentligen inte ett skit. Men tillräckligt för att kunna prata mig igenom fem minuter, hoppas jag. Sen kan jag pusta ut fram till på fredag då nästa NP är, även detta i svenska. Ska sitta på en stol i fem timmar och skriva så både penna och papper glöder. Lär aldrig hända för jag kan inte klämma fram något ur huvudet som möjligtvis skulle kunna bli bra och som jag skulle kunna bli nöjd med. Men det får gå ändå tycker jag. Sen får jag iaf pusta ut från svenskan och i en vecka innan engelska NP kommer.

Gaah, varför måste man ha NP? (Jag vet svaret, men kände bara för att ställa den just nu.)

Hur gick det på PA redovisningen undrar kanske ni? Det gick.. förvånadsvärt bra. Jag hade inte förberätt mig lika mycket som alla andra klasskamrater gjort utan stod bara och babblade på om vad jag gjort och hänt. Vet faktiskt inte exakt vad jag sa. Tror ingen fattade vad jag sa. Men det kändes lite skönt iaf att jag hörde några
tjejer i klassen pusta/sucka lättsamt när jag nämde varför jag valde just namnet Undo Bonus och vad det betyder. De kom fram till mig sen efteråt när vi hade en liten rast och sa att det hade dom inte tänkt på. Att det var sista året och allt sånt. De hade tänkt på det, ja. Men ändå så känns det som en chock när någon säger det. Hemskt. Hemskt tråkigt och ledsamt. Men ändå hemskt härligt.

Tips till alla ni som sitter och har projekt arbets timmarna framför dig:
- Gör något du tycker är kul!
- Håll dig fast vid det och börja i tid!
- Arbetar du med en kompis, se till att ni kommer bra överrens och att ni har ungefär likadana tankebanor så att arbetet blir så bra som möjligt.
- Spara arbetet på mer än en dator! (Gör inte som jag och spara det på ett USB minne som kan gå sönder utan förvarning)

Snart. Snart. Snart. 25 skoldagar kvar. Nej. Nej. Nej. Är detta verkligen sant?

P.S Vill ni se resultatet av mitt projektarbete;
Undo Bonus
Har ni någon text ni vill se publiserad på sidan, meddela gärna mig så kan jag fixa det. Ni får vara anonyma när det gäller signaturen :)

PA

PA redovisning imorgon! Klarar inte av att stå framför tre klasser (hela media) och snacka om vad jag gjort och blabla. Klarar knappt stå inför min egna klass, som jag ska göra på onsdag när det är Sv NP. Gaah, idag är det essay på Shakespear på engelskan. Ett plus är att vi bara har engelska i en timme ist för en och en halv. Men inte mkt att göra åt. Matten var en pina. Fick lova läraren att gå och lägga mig tidigt ikväll. Varför? För jag är dödstrött pga att jag jobbade sent igår.
Ha det super.

An evening with the spring sun and my wonderful friend, called Nissan

Bilder jag tog idag när jag och Nissan var vid Skrea Strand.. (alla bilder är oredigerade)








Nissans Morotsmin

"Fågeln flyger in i ljuset" Citat av Nissan


Nissan tar kort igenom ett hål i bänken
Så här blev mitt resultat när jag tog kort genom hålet.


Men vart har Nissan tagit vägen ?


"Jag ska börja träna mina armmuskler!" Citat av Nissan




Nissan goes for a swim


Tidigare under dagen testade jag ta kort med Nissans kamera igenom mina solglasögon. Cool effekt. Tänkte, det kanske funkar på min. Denna bilden och nästa är ett resultatet som blev från min kamera och solglasögonen :)
Solglasögon + Kamera = Sant
Underbara fina bästa vän <3

Den här bjuder jag på :)
Även denna knasiga bild bjuder jag på idag




Säger hejdå för denna gången :)

Hoppas ni har haft skoj när ni kollat på ett urval av alla de kort som tagits idag :)

Våren står vid dörren

Lite bilder jag tog igår när jag var på Skrea Strand. (alla bilder är oredigerade)


Åka bil är att gå för långt

Det står det på mitt cykelstyre och jag kan inte låta bli att le varje gång jag ser det.

Studentmössa

Fick sms innan idag strax efter att jag och Cecilia var klar med vår träning. Min studentmössa hade kommit och jag kunde komma och hämta den efter kl. 17:00. Det var precis vad jag gjorde. Samtidigt tog jag med mig kameran och stack till Skrea Strand för att ta kort... lägger ut dom sen.

Men nu är nästan allt klart inför både student och bal. Bara skor och väska som fattas!

Katter har nio liv .. ?

Ja, man säger ju att en katt har nio liv. Men jag vet inte om jag ska tro på det. Jag började fundera på det i morse när jag sneglade mot tidningen som uppslagen på en sida där det var en artikel om en katt som varit borta men kommit hem igen - med en skottskada. Jag läste aldrig artikeln så jag har ingen aning om om vad som hänt, mer än att katten blivit skjuten men fortfarande lever.

 

Jag tänkte att, jo en katt är smidig och klarar de flesta fall. Men tänk om de en dag faller från en gren och bryter nacken och har bara använt 2 av sina 9 liv (eller något sånt). Då lär han/hon ju dö iaf. För nacken kan la inte bara självläka bara för att han/hon har 7 liv kvar? Det är ju ganska logiskt.

 

Så varför säger man då att en katt har nio liv? En katt jag ägde när jag var yngre. Pelles (RIP) bror. Han blev påkörd här ute på gården av en bil som skulle in och vända. Och denna katten hade ju inte förbrukat sina 9 liv. Inte ett enda. Men ändå så reser han sig inte upp och går därifrån. Det är ju oxå ganska logiskt när tarmarna hänger ut från en. Så nu kommer frågan igen. Varför säger man att en katt har nio liv?

 

Är det för att den är så smidig som man säger det eller beror det på något annat? Kan Du svaret så skicka gärna iväg en kommentar för jag är nyfiken :)

/kramar


Spotify Premium

Hört att denna länken ska funka för att få gratis spotify premium. Vem vill inte slippa reklamen? Värt att testa (och det funkar :) OBS Länken öppnas i samma fönster.

13 April 23:04

Finaly! Har suttit och sträckläst en bok jag lånat på bibblan idag. En självbiografi om Hannah Österberg. Hennes privata dagboksanteckningar genom hennes svåraste tid som anorektiker. Väldigt bra bok får jag säga, jag som brukar hålla mig borta från självbiografier. Har faktiskt en sådan stående i bokhyllan som jag inte hann läsa förra året, men den ska jag ta itu med nästa år.

Anledningen till att jag sträckläste Hanna Österbergs bok Varje dag har vi en liten tävling, var att jag ska skriva ett tal om anorexia (och bulimi) till NP i svenska... Som vi faktiskt ska äm mindre än i morgon! Jag skulle aldrig ha sträckläst den då. Jag skulle inte ha läst 191 sidor på ungefär 7 timmar med ett par uppehåll inkluderade om det inte var för att jag var tvungen.

Jag fick iden om att prata om anorexia och bulimi på NP talen pga föreläsningen som jag var på i torsdags tillsammans med Nissan och Annso. Kollade med läraren om det var OK i fredags.. men fick inte svar förrän tidigare idag så jag mailade henne om det. Jag ångrar inte att jag tog chansen att låna boken, det tycker jag även du själv som sitter och läser detta inlägg ska göra om du känner för det. Ingen tvång!

Annars idag, så har jag löst problemet jag fick igår. Jag skulle vara på två ställen samtidigt den 29 april. Nämligen i skolan för att skriva Eng. NP och sen ska jag även sitta i en buss/på tåget på väg till Malmö med klassen på en liten klassresa på två dagar. Yey. Överförtjust. Not. Alla andra mediatreor får åka till Stockholm men inte vi, vi ska till Malmö (där man annars aldrig har varit i hela sitt liv (ironisk) ) för att programmet inte har några pengar. Yippi. Tjuter av glädje -.-. Men men, som jag sa till Cecilia idag när jag klagade över detta så kan det kanske det kan komma en positiv grej från det. Det är att jag får en annan syn på staden Malmö. Får se helt enkelt.. Så istället för att göra eng. NP samma dag så får jag göra det veckan efter. Visserligen är killarna på APU den veckan så jag har ingen aning om det blir den enda engelska "lektionen" jag har på några veckor. Eller om jag ska sitta där själv i klassrummet tillsammans med läraren. Får se vad hon säger senare. Samma dag som jag ska göra Eng. NP så ska jag även ha ett prov i matte. Inte NP som tur är.. Det är säkert bara jag som lyckas, jag har redan haft matte och engelska prov på samma dag, så gick det skit på engelskan och super på matten. Nu ska det ske igen. Inte helt överförtjust i detta heller men det är inget att göra åt. Kanske "försova" sig till matten så man får göra det senare. I don't know. Det löser sig nog :).

Fick sms undertiden som jag höll på at läsa de sista sidorna ur boken. Ett sms som glädjde mig. Eleonor kommer snart hem =D och då har vi bestämt att vi ska leka.

Okej. Då undrar ni kanske nu om jag inte har koll på varken tid och datum då det står 13 april 23:04 som titel men inlägget igentligen publicerades 14 april 15:20. Det är för att jag just nu ligger i sängen och skriver av mig på ett papper (som jag nu har skrivit in här på bloggen). Det händer ibland att jag inte orkar starta datorn men att jag behöver skriva som jag faktiskt skriver för hand. Lite skrivkramp får man kanske men det är inte hela världen :).

Godnatt.. eller ska jag säga godeftermiddag?
Nä jag säger nog Godmorgon, godmiddag, godkväll istället. Jag vet ju faktiskt inte vilken tid det är nu när du sitter och läser..
//kramar

... vilket vackert väder, solen skiner idag ...

Ni vet säkert i vilken sång min titel kommer ifrån. Om inte, så lyssna på videoklippet här nedanför.
Det var den första låten som började spela när jag satte på min iPod när jag skulle ta och cykla hem och jag var bara tvungen att spela den två gånger och sjunga (nästan) för full hals. NU är det VÅR :D.
Skulle bara in och säga det, nu ska jag ut i solskenet och plugga :) .. problemet jag fick idag tar jag upp senare. Orkar inte tänka på dom nu (:

"Shall I compare thee to a summer's day?"

// William Shakespeare

Söndag kväll = spelkväll

Har vart i Borås nu på eftermiddagen :) Kom hem för någon halvtimmesedan. Dock är datorn så seg nu för tiden så det tar tid attt koppla upp sig och komma någon vart på de olika hemsidorna. Om en kvart ska jag bege mig hem till Emma och ha spelkväll med henne och Nissan. Självklart hänger kameran med. Och imorgon börjar jag officiellt cykla igen. Kommer nog kännas skönt att få vinden i håret och vara smått flåsig när man kommer till skolan.. blir nogså de närmsta veckorna, har ju inte cyklat på jätte länge. Så nu ska jag ner och kolla med pappa om han inte kan pumpa däcken lite ^^.
Hoppas alla har det bra i vårsolen :)

I'm running out of air



fitnessXpress

Då var man hemkommen från ett intensivt träningspass med Cecilia på fitnessXpress. Ca en timme och 45 minuter hoppade vi runt och testade på olika maskiner. Roligt roligt. Härligt härligt.
Gick till Ica och köpte frukt i massor för vi bestämde oss för att göra en fruktsallad. Ska la snart påbörja den salladen, men först ska vi skriva ut gamla högskoleprov som vi ska plugga till.
Skepp och hoj. Hör av mig senare.

Strike

Gårdagen var toppen! Den började (typ) med att jag stack och köpte blommor (pencer) och åkte sedan till Annso för att hämta henne. Efter det hämtade vi Nissan och åkte sedan in till stan. Där skulle vi gå på en föreläsning om anorexi och bulimi - och det för till hon som föreläste som skulle ha blommorna. Det var faktiskt mer intressantare än vad jag trodde att det skulle vara så två timmar flög förbi. Den första timmen fick vi se en film om hur en bulimier beter sig och om några bra vårdhem för anorexi och bulimi.
Ingrid, som hon som föreläste hette, har själv haft bulimi och hade gjort manus och var ideskapare bakom filmen. Detta gav mig även en ide om vad jag ska snacka om på nationella proven (talet) som vi ska börja på i nästa vecka. Skickade precis iväg ett mail till läraren för att kolla om det går bra :)..
Efter detta körde jag hem Nissan och Annso, som jag även umgicks med hela dagen. Lagade mat och spelade spel. Hade ett par trevliga timmar innan vi stack in till stan igen för att möta Cecilia. Vi tre gick till FitnessExpress där jag och Cecilia skrev in oss (äntligen!!). Så idag ska jag och Cecilia börja gymma för första gången igår.... Efter 4-5 (?) månaders tjat så har det äntligen blivit av. Härligt!
Efter detta så satte vi tre oss på Ica och åt lite frukt innan jag och Annso skulle möta Natsa, Nadja, Victor, Stefan och hans kompisar för att spela bowling (medan Cecilia åkte hem till sig). Det var ganska kul, ganska tråkigt dock när man är 4 på samma bana.. man får vänta så länge på sin tur :(. Men jag fick iaf gjort 2 strike :). Tror jag fick typ 348 poäng eller nått. Kommer inte riktigt ihåg, men jag förlorade inte iaf, var någonstans i mitten :).
Sen var dagen slut och det finns inte mer att berätta. Idag? Jo, har jag redan sagt. Lite av det iaf. Ska ju ner till gymmet om någon timme och sen ska jag och Cecilia hem till mig och plugga inför högskoleprovet som är imorgon (och som jag inte har pluggat ett skit till) och sen kanske kolla på nån film innan vi somnar in.

3-4 April

Det var superkul i lördags kväll. Danni, Annso och jag hade bestämt oss för att vi skulle samla några vänner och dricka och spela spel. Det blev till slut bara vi tre och två till, Nissan och Liza. Men det var roligt ändå.
Danni och Annso kom tidigt, redan vid 4. Vi satte igång med att äta påskmat och sen satte Danni och Annso igång med att baka chokladmuffins medan jag städade undan. Undertiden som muffisarna höll på att bli klara kom Nissan och Liza. Efter att ha trykt i oss goda muffins började vi spela Veckans Värsta. Vem vann? Ingen aning. Inte var det jag iaf ? Eller det kanske var jag iaf? Kommer inte ihåg. Tog iaf fram sanning och konka efter det (som vi köpt på gekås dagen innan). Många roliga skratt. Jag vet inte vad som hände men efter ett tag så hade jag på mig Dannis kläder och hon hade mina .. sen fick jag Nissans socke. Jag vet inte vad som hände där.
Mitt i natten, typ vid 3 tiden, stack vi ut och gick. "Till skogen" skulle vi, men vi hamnade på Stommakulle. Innan det så var den nån snubbe som försökte ge oss lift in till stan eller nått. Men den gick vi inte på ;). Vi var iaf hemma och låg under täcket vid 4 tiden och då fick Annso sms av Telia. Det är la det jag kommer ihåg och som är värt att skriva ner.
På morgonen så låg vi och myste och orkade inte gå upp från madrasserna. Härligt var det :) Ska vi nog göra om.. till sommaren eller nått.. fast med mer personer inkl killar :)

Fredag, 2 April

Idag hämtade jag Annso, Danni och Cecilia i stan strax innan nio och åkte för att hämta Alicia för att vi skulle spendera några timmar på Gekås hade vi tänkt.
Roligt :) Fick köpt lite nödvändiga grejer så som en ny tandborste och tandkräm och nya sängkläder (örngott och påslakan). Köpte även två snygga tavlor - som Tobbe och Danni hjälpte till att välja - som ni kan se här nedanför.
Påbörjade städningen när jag kom hem vid tre efter att ha kört hem alla och fått lunch hemma hos Annso. Hittade gamla cd-skivor som jag har letat efter. Vid 5-6 ringde Nissan och undra om jag ville hänga med på filmkväll hos Sebbe. Så där var jag fram till strax efter 11. Orkade inte fortsätta städa så jag gick och la mig.
Har ni aldrig sett "Förhistoriska Parken" så kan jag säga att ni inte har missat något! Jag satt verkligen igenom hela "filmen" igenom och sa vad jag tyckte och det var inga positiva kommentarer kan jag säga. "Push" var något bättre, hängde inte med så mycket dock för jag smsade med Danni :)

Kvällens känsla

LyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLycka.

RSS 2.0