Fotbollsfantast

Jaha, det trodde jag inte. Här sitter jag på en sten i okome, under ett träd. Solen skiner och det duggregnar. Såg en regnbåge innan när jag var och hälsade på eleonor. Nu regnar det ännu mer, fast jag anser forrtfarande att det duggregnar. Tur att det finns ett träd precis här som skyddar mig från det mesta. Sitter inte här på stenen själv utan anledning. Det är så att min älskling är där ute på planen just nu och spelar. Nummer 12, back (tror jag att han är iaf, han är närmast sin medspelare som är målvakt.) Han spelar på bra, ändå har det bara gått ca 7 minuter av matchen. Jag antar att jag sitter här och tittar på fotboll bara för att han spelar. Är inte så speciellt förtjust i fotboll igentligen. Fast ärligt talat har han fått mig att öppna ögonen lite när det gäller fotboll. Förr, innan jag träffade honom hatade jag fotboll. Men så kom fotbolls VM och jag fick sitta med och kolla på olika matcher. Jag förstår mer av spelet nu sen VM så jag är inte helt emot fotboll längre. Nu gjorde min älskling precis ett inkast. Tror jag ska sluta skriva nu och kolla lite på matchen, kanske ta upp en bok och läsa lite.. Får se. Det har slutat regna nu iaf. Hoppas alla har det bra där ute, vad ni än gör. Kram

Heartbeats

Jag kom på en grej i morse när jag körde till jobbet. Jag älskar verkligen tidiga morgonar. Jag klarar inte gå upp tidigt, men om jag måste så klarar jag av det.

När jag kom halvvägs till jobbet och skulle precis köra in i rondellen så såg jag solen på väg upp, en kylig bris kom in i bilen (på nått höger och vänster) och en härlig ren doft (som det luktar efter en regnskur) kände jag med. Jag kom på att jag verkligen älskar livet och tidiga morgonar. Livet är bara allt för härligt.


(btw, titeln har inget att göra med innehållet)

Eclipse

Jaha, då var det min tur att se Eclipse. Alla har typ redan sett den, men jag och en kompis har sagt, redan innan Twilight gick på bio, att vi skulle se den tillsammans. Och nu, idag, hittade vi en tid vi båda kunde. Så ikväll beger vi oss iväg till Varberg för att se på denna underbara film. Det har tagit tid, men det är bättre sent än aldrig ellerhur?

Sprängda högtalare? Nej tack.

Jag har länge, sedan "jag" satte in en ny stereo i bilen, vetat att jag behövt nya högtalare oxå. Men att det var såå illa visste jag inte.

Efter Eleonor och jag varit på Gekås och innan Nissan skulle komma för att vi två skulle fortsätta måla mitt rum tänkte jag som så "eftersom det inte regnar kan jag ju lika gärna ta och byta dom där högtalarna i bilen så jag får det gjort". Och det gjorde jag. Skruvade loss det jag behövde och när jag vände på högtalaren så var den minst sagt färdigspelad. Visst det kom fortfarande ljud i den, men om ni kollar på bilden nedan så kanske ni förstår vad jag menar.

Jag gav upp mitt projekt när jag upptäckte att jag var tvungen att koppla ihop olika sladdar. "smart" som jag var hade jag köpt wienerbröd till pappa, så när han kom hem sa han "har du wienerbröd hemma?" Någon timme senare var högtalarna fixade och wienerbrödet uppätet. Nästa projekt är att köpa en till kaka och se till att han fixar ljuset då helljuset är lite halvkasst.


One day at school..

Jaha, idag började en av mina vänner i skolan. Första klass, friskvård. Imorgon ska resten av mina kompisar som inte gått ut skolan än börja. Vad händer med mig? Jo jag ska fortsätta jobba. Kommer känna mig övergiven då jag inte kan ringa, smsa, umgås med mina vänner när jag vill och hur länge jag vill längre. Men jag tror jag kommer överleva :) Så länge de lever så lever jag.
Men det känns ändå vemodigt, jag kommer inte återse varken min gamla klass från grundskolan eller från gymnasiet. Kommer inte få tillbringa mitt liv med dom längre. På ett sätt saknar jag skolan, och det är alla vänner som fanns runt om en varje dag. Att inte gå till skolan efter 14 års tid är.. hemskt och befriande på samma gång. Nu finns det bara minnen kvar. Om jag hamnar i skolbänken igen en dag, det får tiden utvisa. Men det blir inte än på ett tag iaf.
Till er som ska tillbaka till skolan, eller kanske redan har börjat; Hoppas ni får ett bra skolår :)

An evning with exiting fans, The Black Widows, Good Charlotte, Takida and P!nk.



The Black Widows


Good Charlotte


Takida
P!nk

































Don't be afraid, be you, life's too short to be somebody else.

Det är kanske bäst att skriva lite så ingen tror att jag gått och dött eller nått. Det har jag inte kan jag meddela er, jag lever och är (nästan) fullt frisk! Har fortfarande kvar lite hosta från min förkylning jag fick för.. några veckorsedan, kommer inte ihåg riktigt när. Jag har bara mkt att göra, eller det där var en lögn, jag har typ inget att göra. Förutom jobb som är typ 2-4 dagar i veckan. Snart tar mitt sommarschema slut och jag har inte fått höstens schema än, det är lite nervöst för jag vet att jag inte kommer få så många tider, jag behöver verkligen pengar i höst med då jag inte får studiebidrag längre. Vad gör jag när jag inte jobbar? Jo jag umgås med min underbara pojkvän och med mina vänner. Nu de senaste dagarna har jag hjälpt min kompis med hennes blogg. Fixat design och header, ganska nöjd där faktiskt (bild nedan(om du klickar på bilden kommer du till min kompis blogg)). Om jag inte minns fel så utlovade jag oxå bilder från P!nks konsert i förra inlägget. Därför startar jag på ett nytt inlägg nu snart för dom bilderna.

RSS 2.0