Be good to those friends you want to keep for the rest of your life.

Hej alla trogna läsare. Sorry för all dålig uppdatering! Det händer mkt och jag orkar inte sätta mig vid datorn för att blogga. Blir mest en snabbis in på FB lite då och då men inte bloggen. Det är dålig stil av mig tycker jag. Blir nog bättre till hösten/vintern får jag hoppas.

I fredags var jag, Eleonor, Daniella och Liza i Göteborg och kollade på P!nk. Fett kul och fett nice var det. Förband var The Black Widows, Good Charlotte och Takida. Superbra band det med. Inget regn trotts alla tunga moln på himlen på morgonen. Btw, har jag sagt att vi gick upp vid fyra-fem tiden och började köa vid sju?! Tiden gick förvånadsvärt snabbt. Till skillnad från Green Day som jag och Eleonor var på tidigare i sommar, så var det ingen som direkt trängdes. Man hade gott om plats. Vilken plats hade vi då? Jo, vi stod nästan längst fram på innerplanen. Typ andra raden om man ska räkna det så. Bilder kommer när jag är på rätt dator.

I lördags, alltså igår, tog jag och Eleonor oss vidare till Malmö. Inte via tåg som vi brukar, utan via bil. Fick ett litet äventyr på vägen, körde lite fel - men visste ändå var jag var. Men vi kom fram efter några km extra körning. Nu ska vi strax till IKEA där jag ska leta efter förvaringspallar av något slag som jag ska ha på mitt rum.

På tal om mitt rum.. det håller på att bli riktigt fint där nu. Det är långtifrån klart, men det börjar bli en mkt roligare vägg. Bilder på det kommer senare.


Tidrusning

Ojoj, vad tiden springer iväg! Nästa vecka är det P!nk som gäller och då ska jag, Eleonor, Liza och Danielle sätta oss i min bil och köra upp till Kungsbacka och ta tåget därifrån till Göteborg. Samma visa gäller när vi ska hem med (fast tvärtom naturligtvis ^^)

Om sex dagar är det exakt ett årsedan jag åkte iväg till USA. Det är sjukt. Känns inte alls som om det var ett årsedan jag var där senast! Och jag har inte ens dokumenterat klart "resedagboken" för er. Fy skäms på mig! Jag lovar att ta tag i det när jag har tid och ork vilket jag verkar sakna nu.

Nej, mina vänner mer än så här blir det nog inte idag. Är tom i huvudet, vakna nästan precis av att mamma ringde och väckte mig. Btw skaffat ny telefon, den som jag pratade om för ett par inlägg sedan. X10 mini pro. Fett nice är den :). Håller på att lära mig den lite smått. Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen och skaffa mig lite mat i kistan och gå ut i solen som täcks av moln lite då och då.. Men vad gör det? Så länge det inte är kallt ska man inte klaga :).

Kramar

Frukost i morgonsolen

Har sovit hemma för en gångs skull.. Ska göra det två nätter till innan jag sticker till pöjken igen. Börjar tidigt dessa tre dagarna så det känns bättre att få sova hemma då jag har närmare till stan och har en tendens att sova länge när jag sover med honom.

Men men, här sitter jag nu, i morgon solen och äter frukost och njuter av solen. Behagligt varmt och allt. Lite bakgrundsmusik och fågelkvitter är allt som behövs denna morgon. Samtidigt försöker jag bygga på min solbränna nu någon timme innan jag måste in igen för att göra mig iordning för jobbet.

Livet är bara för härligt just nu, just i denna stund. Paus.

RSS 2.0