Jag ser det snöar (regnar)

Jag ser det regnar,
jag ser det regnar,
det var väl roligt hurra,
Nu är det sommar,
nu är det sommar,
som vi önskat hurra.
Nu tar vi regnjackan på,
och paraplyet fälls upp,
och sen vi springer i backen,
ohej vad det går.

Kastanj eller Tomat?

Något jag har kommit på i sommar är att det finns en underbar pryl som verkligen tar hand som huden och skyddar en när det är sol ute. Jag pratar så klart om solkrämen.
Varje sommar bränner jag mig och ser ut som en röd tomat. Dessa dagar som jag vart på stranden har jag tagit solkräm för att jag haft en liten flicka med mig som inte ville ta solkräm om jag inte gjorde. Och det faktum att jag tog det så har jag inte bränt mig fullt lika mkt som jag skulle ha gjort. Lite röd är jag väl på vissa ställen men jag är mer brun än röd och det är jag väldigt stolt över :)
Tänkte bara säga det till er stollar som inte använder solkräm som jag inte heller gjorde för ett par dagarsedan; det är en väldigt bra uppfinning och man slutar bli bränd och ha ont i flera dagar för att man är dum och för lat att ta på sig lite salva.
En på mitt jobb sa faktiskt en gång till mig när hon stod och packade upp solkräm på en hylla; Man kan faktiskt använda solkräm som vanlig lotion. På så sätt slipper man ju först ta på nån lotion och sen solkräm :)

RSS 2.0