Pay it forward

Filmen som är helt fantastiskt underbar! Pay it forward eller som vi svenskar kanske är mer vana vid Skicka vidare är en film som jag rekomenderar till alla där ute som funderar på vilken film man ska se här näst. Riktigt fin snyftare :) och ett plus till den urgulliga Haley Joel Osment.
Jag kommer inte berätta vad filmen handlar om för er som undrar men jag säger bara det, den är värd att se tusen gånger om. Jag har kanske inte sett den tusen gånger men det är iaf mindre än tio, men det hjälper inte att jag börjar lipa varje gång ändå.


Jag frågar inte ut dig på en dejt!

Precis efter att jag kommit tillbaka från min första rast idag kommer en manlig 60+ kund fram till mig och kommenterar;

"Så du jobbar här fortfarande?"
Jag: "Ja, det gör jag"
Kunden: "Blir du inte trött på kvällarna?"
Jag: "Nja, inte varje kväll."
Kunden: "Nej jag frågar ju inte ut dig på en dejt eller så om det är det du undrar"
Jag: "Haha, nej det förstår jag"

Kunder alltså ^^

[ Biees ]

Jag stod lite granna i frukten igår och plockade. Fram kommer en ikke engelsktalande (ingen nordisk talande heller) man och frågade efter "fresh biees" och när jag sa att jag inte fattade vad han menade så visade han visade han 'så här liten är den' och sa "biees" samtidigt. Jag fattade fortfarande inte. Som tur var hade han en vän med sig som visste vad det hette.
Kan ni gissa vad "Biees" ska betyda? "Blueberrys".
Jag bara skratta innombords medan jag gick före och visa dom det sista paketet vi hade! Dom hade tur :)

Det Ullared?!

Igår kom en kund fram till mig och sa;
"Jag har sätt att det är skyltat Ullared här utanför"
Jag: "Ja?"
Kund: "Är det Det Ullared?"
Jag: "Det Ullared?"
Kund: "Ja Det Ullared! Det stora varuhuset"
-.- Serien Ullared för förstört Gekås namn lite granna tycker jag.
Igår kom en kund fram till mig och sa;
"Jag har sätt att det är skyltat Ullared här utanför"
Jag: "Ja?"
Kund: "Är det Det Ullared?"
Jag: "Det Ullared?"
Kund: "Ja Det Ullared! Det stora varuhuset"
-.- Serien Ullared för förstört Gekås namn lite granna tycker jag.
Så för er som bara sett serien Ullared.
Det stora gula varuhuset de filmar i heter Gekås.
Varuhuset Gekås ligger i ett samhälle en bit utanför Falkenberg, som kallas Ullared.
Nått jag glömt :)?

Helgen vecka 27

Hej hopp alla läsare!

Här sitter jag på Jockes soffa.
Han är iväg och jobbar sen några timmar tillbaka, han mamma och syster stack precis ut genom dörren för att åka iväg och handla lite i Ullared.
Jag själv ska snart ta och bege mig oxå. Ta bussen in till stan och gå hem därifrån. Varför tar jag inte bilen kanske ni undrar då? Jo jag kom hit i lördags natt då jag var lite alcoholpåverkad och han var snäll att hämta mig, så jag hamnade här.

Jag var alcoholpåverkad för att jag och min underbara vän Nissan hade festat under kvällen. Sjukt skoj, händer inte ofta och jag träffar henne inte så ofta heller. Så det är en kväll att lägga till minnet :)

Som sagt, sitter och bloggar nu medan jag väntar på bussen. Då tänkte jag att jag lika gärna kan berätta om söndagskvällen med nu när jag ändå har berättat om lördagskvällen.
I går kväll åkte jag, Jocke, hans mamma och syrra och en till upp till Hedevi, Ullared och kollade på Digeloo som kommit till oss. Det var en helt okej show, kunde haft bättre platser men jag klagar inte. Ibland såg man stjärnorna på ganska nära håll ändå. Vem var stjärnorna kanske ni som inte sett det i år undrar? Jo det var bla Linda Bengtzing, Charlotte Perrelli, Jessica Andersson,Thomas Di Leva, Magnus Carlsson och Lasse Holm! Underbart att se, dock lite segt ibland.

Nej nu har jag inget mer att säga, fortfarande ett par minuter kvar innan jag ska iväg så får försöka underhålla mig på annat sätt tills tiden är inne. Ha de :D

6/11 ca kl 15.30 = årets första dopp!


RSS 2.0