Fattig, fattigare, fattigast.

Iförrgår eller dagen innan det var jag ju i Ullared för att inhandla en ny tv, vilket jag gjorde men när jag kom hem men den sa pappa att det var FEL sort. Jag ska ha en LED-TV inte en LCD-TV som jag råkade köpa. Så jag fick snällt åka upp till ullared igen och byta. Slösa ännu mera pengar. Men nu har jag en LED-TV iaf.

Varför jag inte fick ha LCD-TV? Jo, pappa anser att en LED-TV drar mindre ström. En LCD-TV drar mer ström en tjocktv vi har där uppe - om detta är sant eller ej vet jag inte för jag kan inget om tv-apparater och dess ström-funktioner.

Men jag hoppas på att denna blir lika bra ändå. Nu är jag fattigare än någonsin då jag även köpt present till min älskling. Typ 100 spänn löst eller nått sånt X) (har fått för mig att jag ska leva på 1000 spänn/månad, och det inkl. nöje, ev. egen mat, kosmetika, kläder och sånt. Tror jag får öka till 1500kr/månaden - nästa månad om det inte händer nått speciellt innan mars månad är slut. Haha.)

Fattig, fattigare, rikare.

Okej, Först köpte jag ju bilen för 3000 kr mindre än vad ägaren ville ha den för. Ett plus där. Spar tretusen kr. Alla mina sparpengar är nästan slut dock. Men det hindrar mig inte, att jag är fattig, för jag ska snart till Ullared och köpa en ny TV.. för de tusenlapparna som blev kvar efter bilen. Fattigare blir man varje dag känns det som. Som tur är så fick jag ju lön bara härromdagen, så man får hoppas att man överlever till nästa lön som jag längtar till enormt mycket. Har ju jobbat sjukt mkt februari månad och vill se lite belöning för mödan (:

Som sagt. Ska ju till Ullared, köpa tv och present till älskling som fyller på lördag! Vet inte riktigt än vad det blir, får se när jag kommer dit. Sen vet jag inte när jag åker dit idag heller, om jag väntar några timmar extra så hinner älskling komma hem från kursen han är på nu och då hoppas jag att han hänger på (så han kan hjälpa mig bära tvn). Orkar jag inte vänta sticker jag innan dess. Hänger han med får han ju se vad jag köper till honom x) Men jag tror han överlever ^^ Jag hoppas det iaf.

Ni får ha det så bra. //Kramar

RSS 2.0