Riga in 6½hours!

I helgen stack jag och min pojkvänn till Riga. Åkte bil till Stockholm och sen tog Färjan över till Riga. Detta för att jag fyllde år förra helgen och vi kunde inte ses så Älsklingen köpe denna resan till mig. Mysig och fin helg :)

Grubbel och Grattis

Här sitter jag i min säng och funderar på hur det kommer kännas att vakna upp imorgon och vara ett år äldre än vad jag är idag. Tyvärr så jobbar jag på min födelsedag, men jag skiter i vilket faktiskt. Min pojkvän kan jag ändå inte vara med som jag egentligen inte vill för han jobbar exakt hela helgen ändå. Så min helg ska bestå av jobb under hela lördagen och sedan party med några jobbarkompisar (där väldigt få (typ en) vet att jag fyller år, men de lär la få veta imorgon via facebook), så söndagen kommer spenderas bakis i sängen och bara vara och ta in att jag faktiskt är ett år äldre.
Tyvärr så hinner jag inte till systemet imorgon då jag jobbar samma tider som dom har öppet. Så min premiärdag på systemet får bli en annan dag. Men jag lider inte för det. Tråkigt kanske men jag får bara inse fakta att jag inte kan gå dit på min dag.
Imorgon är jag inte längre en tonåring. Imorgon är jag... Vad är man när man inte är tonåring längre? Det sägs att när man fyller 15 är man byxmyndig, 18 myndig och man är inte vuxen förrän man fyllt 25.. Så jag är la nått mellanting mellan tonåring och vuxen.. vad det nu betyder.
Nej jag ska inte sitta och grubbla, jag bjuder på en bild nu när jag ändå ska lämna tonåren (från 2010 11 28)... Jag ska sova och vara utvilad till en låång dag imorgon. Ha det bra :D
Grattis i förskott till mig själv ^^

2010 11 28

07/09-11 Grillkväll med flickorna :)

Hade en rolig kväll med Emma och Nissan!

Danmark 3/9-11

Jag och pappa var över i Danmark och fotograferade. Mysig dag med far min :)
Sprang på en marknad...Byggt av bara lego!Byggt av bara lego!Mums :)Demonstration!

Nya bilder kommer snart..

Jag vet att det vart lite dålig uppdatering på sista tiden... men snart kommer lite bilder som jag tänkte visa och dela med mig av.. Först ska jag bara till Köpemhamn och ta kort ;) Sen laddar jag upp några av dom plus lite mer senare.. kanske rent av på söndag.. :)

RSS 2.0