Nu går det undan!

Ja nu springer verkligen tiden iväg. Hyresvärden ringde mig igår kväll och sa att jag kunde ringa killen som bodde i lägenheten vi ska flytta in i för att kunna få nycklar. Så halv åtta ikväll är det fritt fram att fly landet in till stan. Så nu har jag åkt iväg med två stora sopsäckar + två bananlådor fulla med krafs till Röda Korset. Imorgon flyttar jag nog över det mesta till lägenheten och sen till helgen när jag har flytt-hjälp så tar jag de tyngre grejerna. Så härligt det känns - å då har vi inte ens fått nycklarna än.

Vi har även fått bokat in en semester till vintern. den 29 november sticker jag, Jocke, Stina, "Patte" och Micke till Thailand !!! Ska bli sjukt skoj! Får inte glömma att inhandla en bra backpackväska! Men det ska jag nog hinna med :). 

Har ännu inte hört nått från Sportbaren på Gekås, men har inte väntat heller. De kör intervjuer denna veckan ut så först nästa vecka ska jag få reda på hur det gick :)

Var det nått mer nu då? Nej , inte vad jag kan komma på just nu. Vi hörs!

Köpenhamn 25/8-12

 
På väg ner till Malmö så var min pojk lite trött.. och mycket söt :)

Ny Frissa

FÖRE
 
 
EFTER
 
 
 
 
 
 
 

Chocktillstånd

Jag surfade in på min mail för att tänka mig att jag skulle finna ännu mer spam och reklam i inkorgen. Ett mail jag fått var från Gekås (eller som vissa känner till det som Varuhuset (serien) "Ullared" - men det heter Gekås!) men det brukar jag få ungefär en gång i halvåret för att få en påminnelse att om jag fortfarande är intresserad av jobb så får jag uppdatera cv m.m. Fast rubriken var annorlunda denna gången.
 
"Mötesinbjudan från Gekås Ullared" stod det. Nyfiken som jag är klickar jag in på mailen och läser att jag är en av de nya kandidaterna för den nya sportbaren som de håller på att göra klart.
 
Så nu ska jag tro det eller ej upp till Gekås om nästan exakt en vecka på intervju. Får se hur det går. Man får hoppas att man får det och isf att man fortfarande kan jobba kvar på ICA Kvantum där jag har jobbat sen 2008.
Oh, nu är allt i ett virrvarr. Jag är glad, nyfiken och nervös och mer därtill som jag inte kan sätta ord på. Jag blir inte ledsen om jag inte får det då jag redan har ett jobb som jag gillar.
 
Men jag lovar att ge en uppdatering så fort jag kommer hem från mötet :)

RSS 2.0