Roxy




Tillfällig hundpassare

Min kille smsa mig innan idag och undra om vi ville ha hand om en Golden Retriever fram till att vi åker. Paret som äger hunden har tyvärr separerat å de ska hitta ny ägare. En av dom jobbar för mkt för att behålla henne å den andra ska flytta hem till sitt land, England, eller vad det nu var. Så nu har jag pratat med tjejen å hon kommer förbi med hunden, Roxy, om några timmar. Vad spännande, då får verkligen jag och Jocke reda på om vi passar att ha hund - vi funderar ju på att skaffa en egen, ingen golden retriever kanske men en liten hund :).

Var ju ute med grannens hund igår då de båda jobbade samtidigt å inte kunde gå ut med honom mitt på dagen. Så fick smak för att gå ut med hund å ha hund då. Det var oxå en stor hund vid namn Rambo. Aldrig träffat han innan, men han var en riktig nallebjörn å gjorde allt man sa till honom. :)

Sen vecka

Måndag: Jobba 15-22.15
Tisdag: Ledig, Tvätta
Onsdag: Jobba 15-22.15
Torsdag: Jobba 13.30-18.30  - 22.15
Fredag: Jobba 15-21.45
Lördag: Jobba 16-22.15
Söndag: Ledig, Gratta farsan på fars dag!
 
Jag har bara fått jobba sent i veckan. Tråkigt har det varit. Det är det alltid de sista två timarna typ. Men det är tur att man har goa arbetskamrater som förgyller tiden :) Oh självklart underbara kunder som kommer och håller en sällskap!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cupcakes on fire!








Alla helgons dag

Ja. Dagen ska väl egentligen tillbringas vid gravarna å sända tankar till de sina som gått vidare utan oss. På kvällen brukar vi unga festa till det å klä ut oss.

Ja det är vad en sådan här dag ser ut annars. Men idag har jag inte varit vid någo grav för jag har fått jobba hela dagen så har inte hunnit. Får gå dit imorgon. Sänt en tanke till de mina har jag gjort iaf.

Nu var det tänkt att jag skulle festa jag med. Var faktiskt taggad till det... men så blev jag förskyld tidigare i veckan å har jobbat så har inte kunnat krya på mig så jag fick tyvärr hoppa kvällens fest å spara utklädnaden till nästa år. (Berättar då var det jag ska bli ;-) ).

Så nu har man skickat iväg killen på fest, skalat morötter, satt på te-vatten och satt på tv. Så det ska bli film å sova å bara helt enkelt kurera mig så mycket jag kan idag och imorgon innan jag börjar jobba igen på måndag. Känner mig faktiskt lite bättre än innan idag vilket är ett plus :-).



Morötter och te = nyttig hemmamys

Mums :)

Köttfärsfylld paprika med smällt ost och cremé fraiche.
 

RSS 2.0