Fredag

Idag börjar min pojk jobba igen. Dock är det först 4 veckors praktik och sen 6 månader provanställning - men då får han iaf lön. Efter detta hoppas att han får heltidsanställning som företaget här lovat tre personer nu som börjat idag. Apovet heter stället och det är ett lager inte långt ifrån där vi bor. Det är ett djurapotek så för veterinärer beställer saker får de packa ner det i lådor och skicka iväg och rädda djuren ;). Lycka till Jocke ♡

Något mer som händer idag är att jag strax ska till Varberg och hämta en bil som vi köpte i tisdags. Eller köper gjorde vi inte - vi skrev på ett kontrakt. Ska betala den när jag kommer dit idag. Ska bli kul :)
Extra jobb ikväll och sen får jag se vad som händer och sker.

O.o!!

Bara titta på denna 2 åringen som är helt sjuk! Nästa Micheal Jordan??
 
 

Tidig morgon.

Natten här varit sikt rent ut sagt. La mig runt nio igår kväll för att kunna ta mig upp vid halv fem denna morgon. Det knackar på på dörren å sen fönstret å sen dörren igen vid två tiden å det är då helvetes natten börjar.

Jocke är borta å jag vet inte var han är. Smsar å får som svar att han är på en bar å köper cigg. Dom som knackar på håller på med en moppe eller liknande motorljud iaf å strax innan jag bestämmer mig för att faktiskt gå upp å ut å skälla på dom då försvinner de.

Vid detta lägret är jag klarvaken. Smsar rn stund med Jocke å håller till slut på att somna man då börjar släkten i sovrummet låta å blir så irriterad på den att jag nästan monterar ner den själv i mörkret men gör det inte utan stänger av den på strömbrytarknappen istället.

Nu är klockan hunnit tre å mobilen ringer öm en timme. Jocke kommer hem med en kompis å de är väldigt tysta vilket jag är tacksam för. Bilar kör förbi i sån hastighet utanför att väggarna skakar - det kan ha varit bussar med för de brukar få väggarna att skaka lite. Under den sista timmen glider jag in och ut i sömnläge å när klockan ringer snoozar jag länge. Jag hör att Jocke fortfarande är vaken så smsar å kollar om han kan sätta på kaffe. I samma stund som jag skickar smset hör jag något som kunde vara antingen kaffebryggan eller en som snarkar på soffan.

Det visade sig vara två två koppar kaffe som höll på att bryggas. Så underbart.

Nu är det frukost sen smink å sen pälsar på sig för att möta kylan å gå till jobbet som idag startar 6.55.

Bye.

RSS 2.0