England

Hej!
I veckan som var har jag faktiskt varit ute och vandrat på både Brightons och Londons gator.
Min kusin har pluggat där och ska stanna kvar till augusti innan hon kommer hem till Sverige igen så jag har passat på att hälsa på henne och se hur Englad är. Jag har bara varit på flygplatsen vid mellanlandningar så jag har ju inte sett så mycket av England kan man säga.
 
Vi har gått väldigt mycket och testat på den engelska kulturen - som t.ex. ätit Fish and Chip samt tagit en Afternoon tea. Jag har även fått se väldigt många (ca 200 st) nakna kvinnor och män cykla förbi.. Jag har aldrig sett så många nakna kroppar på samma gång i hela mitt liv.. kommer nog aldrig göra det igen. Riktigt kul var det faktiskt. Kul och överraskande. Naked Bike Ride kallade dom det och det var nått som dom ville säga med detta men kommer inte riktigt ihåg vad. 
 
Det blev faktiskt inte så mycket shopping som jag trodde att det skulle att det skulle bli. Men jag är nöjd med resan ändå. Fick se mycket av både Brighton och London - eftersom vi gick 90% av tiden så gick tyvärr mina fina skor sönder men det var nästan värt det! (Så nu ska jag ut och leta upp nya skor :) )
 
Lonon Eye och Big Ben (Elizabeth tower som den heter sen 2012) samt Westministerpalatset.
(London, England)
 
The Naked Bike Ride.
(Brighton, England)
 
Piren i hyfsat bra väder
(Brighton, England)
 
Tower Bridge och ebb i Themsen
(London, England)
 
Buckingham Palace samt Victoria Memorial
(London, England)
 
Piren i blåsigt väder
Brighton, England
 

RSS 2.0