Working 9 to 5.

Jag tycks gilla långa arbetspass. Häromdagen jobbade jag ca 14 timmar. Idag blir det 12. Då var det i kassan och idag är det på golvet. Jag vet inte vad som är mest tröttsamt. Att stå hela tiden och lyfta varor. Eller att le och säga hej och göra exakt samma rörelser hela tiden och känna sig som en robot?

Vilket som så är det skönt att jobba lite på golvet ibland för att sträcka på benen så att säga. Även för att få lite bättre kunskap om var alla varor ligger någonstans.

Förr riktigt hatade jag att gå upp tidigt, jag var med andra ord en riktig kvällsuggla. Nu, i dagens läge, kan jag vara precis tvärtom. Det är rätt skönt att stiga upp tidigt. 4 tiden kanske är lite tidigt men då när solen tittar fram typ vid 6-7 tiden. Då är det riktigt mysigt tycker jag.

Nähä får ta och göra mig klar till jobbet. Ha det gött :)

Workday

Solen lyser in genom fönstret samtidigt som jag sakta vaknar till liv med en kopp kaffe i handen.
Bilar som åker förbi för att låta dess ägare hinna i tid till jobbet. Jag hör hur grannarna börjar vakna till liv - springer i trappor och stänger igen sina dörrar - även de på väg till sina jobb.

Ja och själv sitter man här med sin kopp kaffe i handen och undrar öm man själv ska dra sig till jobbet så småningom. Nej, inte just nu. Just nu vill jag sitta kvar en stund till och vakna till liv innan verkligheten börjar på riktigt. (För visst är det okej att ha en lugn frukost efter att ha jobbat cirka 14 timmar dagen innan?!)

Vårdag

Det är sådanahär dagar som idag då jag vill ut och gå. Det spritter i kroppen för att komma ut å få lite d-vitamin å frisk luft. Tyvärr får jag nog hoppa det idag då jag gått och blivit förkyld. Det var samma väder igår såg jag från sovrumsfönstret. Me längre än så kom jag inte. Var sängliggande hela dagen - mest för att Jocke var tvungen att ha kompisar över å jag ville inte smitta någon å han skickade aldrig hem dom förrän ett argt sms om att jag var rastlösa och uttråkad. Var skulle jag annars vara öm jag sovit och varit vaken om vart annat sen halv nio på morgonen då jag vaknade för första gången på den dagen.

Jaja, det löste sig ändå. En av dom ville hem ändå så Jocke hade tur och slapp skicka ut dom. sur var man ändå då man redan kl 1 hade gett antydningar om att de gärna få gå hem. Men ingen gjorde nått åt saken (får väl lägga till att de inte stack hrm förrän halv sju på kvällen). Det positiva av det hela är väl ändå att nivåerna i halsen som jag haft i två dagar förvandlades till en vattenkran till näsa. Så kommer kanske snart ur den här förkylningen så jag kan få lite d-vitamin och frisk luft.

Ha det gött och undvik förkylningar och allt annat som är i farten nu.

Tidig morgon och nytt nyårslöfte på köpet.

Det är måndag morgon och klockan är snart fem. Det är tredje dagen i rafter som jag måste gå upp tidigt. Öppnade butiken både lördag och söndag (Öppnar 7.00 och börjar 5 minuter innan det ungefär). Idag börjar jag klockan 6 och ska vara på golvet istället för i kassan. Jag här nog aldrig gått upp så här tidigt så många dagar i rad samtidigt. Jag brukar säga "det händer ju inte så ofta så det är okej att gå upp 4-5 på morgonen för att starta dagen. Det enda positiva med att gå upp tidigt på morgonen är att man blir så mycket tröttare på kvällen och somnar mycket snabbare.

Så man kanske ska ta börja gå upp tidigare bara för detta. Iaf varje vardag. Nu för det börjar bli mer vårväder här så kan man ju gåmut och gå det första man gör (och börja öva upp konditionen sakta men säkert). Detta får bli mitt nyårslöfte - öm man kan sätta sådana tre månader för sent. Men det får bli start med detta öm minst två där och max en vecka. Imorgon ska jag sova ut pga mina supertidiga morgnar jag haft. Haha.

RSS 2.0