Vårstädning 2.0

Jag blev lite chockad att killen självmant ställde sig och rensade ur sin gaderob bara någon dag efter att vi varit på tippen med allmänt skit. Så jag hakade på och rensade min gaderob på kläder med. Det slutade med en stor fylld svart säck samt en stor gekåspåse med kläder som fick åka till en klädinslamlingscontainer. Kändes skönt att bli av med sånt som bara hänger ivägen :)
 
Jag fick även tummen ur röven och lade upp lite olika inredningsgrejer m.m. till salu, så nu är det bara att vänta och se om det blir sålt. Annars blir det en tur till nån annan insamlingsföretag som vill ha det... eller tippen.
 
Snart kan man börja köpa nya grejer till en ny spännande framtid som börjar snart.
.. och för att inte säga för mycket så lämnar jag skrivadet nu.

Ha de :D

Vårstädning 1.0

Det kanske inte är vår än då årets (och vinterns) första snö föll i förgår kväll, men ändå har jag fått för mig att slänga allt, inte bara glas och kartonger som man kan slänga i sopcontainer som finns lite överallt i stan. Nu ska allt som inte går att använda och är allmänt skräp som man har samlat på sig ut. 
 
Fram till nästa städning (2.0) kommer vi försöka sälja saker som vi inte behöver. Går inte det så får vi skicka det till second hand eller liknanade, bara man slipper se det. Det kommer även bli en rensning av våra gaderober på kläder som vi inte använder, som är sönder eller som blivit för små.
 
Sista städningen (3.0) får damsugaren och moppen fixa, från golv till tak. 
 
Jag hoppas verkligen att min kille kommer att ha ork till att göra allt detta (latmask som han är). Men tar man det i omgångar och inte allt på en gång så kanske man kan få hjälp av honom med :)
 
Här ska man kunna komma in och röra sig i alla rum innan sommaren hoppas jag :).
 
Wish us good luck.

RSS 2.0