En-rubrik-man-inte-kan-komma-på-just-nu

Just nu, om man blandar texterna på låtarna det enda jag vill, someone is watching over me och I lay my love on you (början på den) så känns det helt rätt. Eller nått. Dessa tre låtarna spelas iaf hela tiden på min mediaspelare just nu.

Kan säga, att samtigt kolla på en bild från julen 2006 och lyssna på "someone is watching over me" är inte bra om man inte vill gråta. *tusan vad jag saknar den julen, och den människan på kortet* det går inte att beskriva. Men saker händer, och saker förändras och man måste leva med det. Även jag antar jag ^^ Men jag kan säga, att när jag lyssnar på den så kommer tanken flygandes till filmen den är med i och då kan jag inte låta bli att tänka på bror min.

Och sen om man lyssnar på "det enda jag vill" och längtar efter någon så längtar man ännu mer kan jag säga. Men, man kan inte få allt här i livet.. Inte på en gång iaf - den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge ^^ Men även om jag blir glad av tanken, så känner jag mig ändå sorgsen .. typ.

Låten "I lay my love on you" gillar jag verserna på ^^ tycker orden e fina helt enkelt. Någon bättre förklaring finns inte. Men ändå kommer och går tankarna på varelser jag känt som inte längre finns, även de som jag känner och som står mig nära *och en speciell vän*. Blandade känslor kommer och går. 

/ Jaa, kanske låter som om jag deppar eller är ledsen eller nått just nu med tanke på att jag lyssnar på låtarna och har dessa tankar i huvet. Men det är jag inte, det kan jag garantera .. :) \

Idag har jag faktiskt varit duktig - nästan iaf. Var tvungen att kolla de sista tjugo minutrerna på Smallville innan jag skulle börja plugga - dvs läsa ut en bok till nästa måndag - har kommit ca 1/4 av boken nu :) Fast, jag har fortfarande 3/4 kvar plus tre-fyra bilder att fixa innan måndag! Plus ett prov som jag måste plugga till som kommer infinna sig på fredag. Lala, kommer inte hinna. Och så i helgen händer allt på en och samma gång. Jag ska på fest (:O) jag ska kolla på minst en match och kanske spela en.. om jag inte kollar på båda matcherna villsäga. Och sen ska jag till halmstad om jag inte kan skjuta upp det *hoppas* .. Sen måste jag hinna med att filma musikvideon. Och även där har jag inte ens alla ditaljer klara Oo. Aarh, going crazy soon. Måste plugga till ett prov som man har nästa vecka oxå. Sen ska jag ha gjort några uppgifter på kinesiska, varesig vi har den lektionen imorgon med en vikarie eller ej. För min del hoppas jag att vi inte har det. Då kan jag kanske hinna hem och sätta mig och läsa, plugga och läsa och plugga igen. Och kanske hinna titta på Smallville som man inte får missa (a) men om jag sett avsnittet får jag fortsätta plugga som om ingenting hänt ^^.

Andas - Måste hitta en ny person till min musikvideo då jag precis skitit i en av dom Oo bara för att hon inte vet om hon kan eller inte. Hit med en ny ?! Nissan gav mig två tips. Igentligen tre men den tredje ville inte agera tjej x) Haha förväntade jag mig inte heller. Nä ska kolla med Chelsea och Annso och se vad dom säger *Hoppas* Måste få filmat i helgen! Kan inte göra det annars. Kan inte göra det på en veckodag, visserligen kan jag kanske det. Men då måste det vara ljust ute och med tanke på att ingen som ska hjälpa mig slutar samma tid så skiter det sig lite där. Och jag kan inte göra det nästa helg för då kanske jag inte hinner redigera den.

Jaop. Typ om fyra vekor är det höst lov :D Längtar som in i norden :O 
Ska ta och stänga ner här och lägga mig och fortsätta att läsa min bok (försöka hinna med ett kap. till) innan jag somnar. Klockan slår ändå Elva om cirka tio minuter ! Skulle stängt ner här för någon timmesedan igentligen. Som tur e har man sovmorgon - en timme  :O
Japp lika bra att lägga mig nu så jag får den timmen ^^ Ha det gött :) Kram

Dålig vana..

Jag har kommit på att jag har fått en väldigt dålig vana. Vilket är att när jag kommer hem från skolan så sätter jag mig vid datorn/tv och slösar bort eftermiddagen framför den. Och just nu har jag inte råd att förlora mer tid! Jag ska läsa ut en bok - 407 sidor - på en vecka! Kunde börjat för två veckorsedan, men då läste jag redan en annan bok och jag klarar inte av att läsa två böcker samtidigt - blandar bara ihop böckerna.
Vilket fall som helst, jag har 378 sidor kvar att läsa på en vecka minus ett par timmar! Plus ta tre-fyra kort som representerar boken - så att man kan redovisa det för en liten grupp i klassen.
Sen har jag ju prov på fredag som jag måste klara av oxå! Hade prov idag med..

Så nu frågar jag mig själv, varför sätter jag mig vid datorn/tven när jag vet att jag har läxor att göra istället? Jag är en hopplös unge på två ben.

Så på med träningskläderna och stäng av alla tekniska prylar och sätt igång och läs Sara!!

Nån som har ett tips på hur man kan få bort denna dåliga vanan ? (a)
Ajja, bäst att sluta medans timmen är ung och innan träningen börjar.. Kan man cykla och läsa samtidigt kanske? Nä lite friskt vågat, hoppar över den iden tror jag.

N, nu ska jag verkligen gå och inte sitta och skriva/prata skit. Bye.. ^^

Match | Bosna-Falkenberg

Jag, Natsa, Nadja, Olivia, Göste En bild på halva laget som var med på matchen i göteborg där vi mötte bosna idag. (mer bilder kanske dyker upp på min bdb)

Matchen slutade 77-34 till dem, tyvärr. Men vi kämpade och hade skoj, det är la det viktigaste. Men innan matchen så körde vi vilse i gbg medans vi letade efter gympasalen vi skulle vara i. Liten sightseen där kan man säga. Men vi förlorade tid på att värma upp, vilket vi kunde göra i tio minuter ungefär!
Att det alltid ska hända nått när man ska ha match, spec. borta mach ^^

Efter matchen åkte vi in till Möndal och åt på McDonnalds där. Jag och Anne som inte gillar hamburgarna där (och Anne som inte gillar deras vegetariska) beställde Pommes och glass. Eller jah, det var fler som beställde glass oxå, men alla andra beställde hamburgare oxå. Men det var kul iaf.

"On the road" var mkt roligt. Både dit och hem. Fast mot slutet av hemresan hade man lyssnat på låtarna ett x-antal gånger så man blev rätt trött på dom. Men skoj hade vi iaf. Dansade/diggade till musiken, pratade m.m. Mkt trevligt. Mer trevligare än när vi hade typ tre bilar att åka med.

Kan oxå nämna att jag gjorde mina två första mål i en match. *stolt* :O Så 4 poäng är av mig. Men Annso, Anne, Alicia, Nadja och Pamela vad några av de andra som oxå satte :)

Nästa match är nästa vecka. Hemma match mot cdc Libertad.

Pelleplutt :)

Ja, om två timmar har jag börjat jobba. Det var ett tagsedan sist. En månadsedan kanske? Någonting i den stilen var det nog för det var verkligen längesedan.. Kommer inte komma ihåg mkt ^^ Får ta med mig min fusklapp :P

Om 21 timmar åker jag, Chelsea, Annso, Alicia, Nadja, Natsa, Lubbie, Olivia, Anne, Pamela och Gözte (vet ej hur hon stavar sitt namn) till göteborg, jag tror inte jag glömt någon iaf ^^ Jo, tränaren Lavelle ska ju med :P Ingen aning om Johan ska det oxå, får se imorgon.
Det blir vår första match för säsongen, spännande, då vi ska möta helt andra lag än förra säsongen.
Och om jag känner mig rätt kommer jag vara rätt så trött i morgon när vi ska åka för att jag är med och stänger affären ikväll. Så jag kommer inte hem förrän vid halv elva eller elva - beror lite på hur snabbt jag cyklar och så, och så måste jag upp vid minst halv tio för at hinna äta och klä mig och komma ner till samlingsplatsen. Men det blir säkert bra ändå :)

Efteråt planerar halva teamet att äta på McDonnalds så jag får göra ännu ett besök där iår, men e inte sugen på hamburgare eller nått sånt så jag ska nog bara ta glass - och kanske pommes ? :). Vilket fall som helst så kommer det säkert bli roligt :)
Ingen aning om när vi kommer hem sen. Inte allför sent hoppas jag för jag har läxor jag måste hinna med. Satt lite med musikvideon och planerade den, men kom på att jag skulle äta och nu har jag ingen ork att fortsätta med den..

Hop nu kommer Pelle plutt och joinar mig här i soffan, han e go han :) Han är en förståndig gammal katt. Han hoppade upp och satte sig bakom mig för att komma framför mig - så att säg. Lyfter över honom så att nu kom mellan mig och datorn. Han läger sig och trycker sig mot mog för att jag ska kunna fortsätta skriva på min blogg - ändå ligger han inte på mig. Älskar honom väldigt mycket <3 Även om hans klor tar död på mig ^^

Nä har inget mer att säg, kom på nu att Nissan sa till mig häromdan att när man läser min blogg så är det nästan som att prata med mig Oo. Hm tack för det Nissan, antar jag ^^

Ska ta och gosa med pelle nu - som spinner (som en spinnrock). Nä jag har ingen humor så strunta i det skämtet där. Ha det bra iaf :) Kramar

Help?

Okej. Sitter här och har lektion - vrf skriver jag då blogg igentligen ?

Jo tänkte kolla om det finns någon därute som kan hjälpa mig med att komma på vad man ska filma på en musikvideo...
texten är
"Are the details in the fabric
are the things that make you panic
are your thoughts reslults of static kling"

sen har vi ..

"Is it Mother Nature's sewing machine"

Och

"Are the thinigs that make you blow
hell no reason go on and scream
If you're chocked itäs just the faoult
of faulty manufacturing"

Det är väl ungefär det som jag inte kan hitta på något att få bild på så att säg.
Tack på förhand ^^

En fin dag :)

Jaha, var man här igen. Ingen aning om vad jag ska skriva.. Bara klickade mig in hit. mest för att jag inte har något att göra.
Hade iaf tänkt att springa lite idag eftersom det inte var någon idrott, men så klart så gjorde jag inte det - förvånande att jag inte gjorde det, jag som e så lat av mig ^^ ..
Nä men jag var iaf ute idag :) Promenerade bort till grannen "Babsan" som jag numera vill kalla henne :O och hängde med henne till Skogstorp där jag, Julia, Maja (och så småningom Nissan) sjöng. Efter det åkte jag hem igen med "Babsan" där jag fick promenera hem igen. Inte så farligt, härligt väder. Kunde gått längre så det var ju synd att hon inte bor längre bort från mig. Ajja trevligt var det iaf :)

Smurfig som jag är har jag kollat up vad jag skulle heta om jag var smurf vilket skulle vara Willy Wonka Smurf.
Men om jag tar mitt smeknamn som Nissan har på mig så skulle jag heta Friendly Smurf.
Jag gillar det testet :P Testar på alla möjliga sortes namn bara för skojs skull :) Testa själv vet jag :P  -> http://bluebuddies.com/smurf_fun/what_is_your_smurf_name/what_is_your_smurf_name.htm

Och helt appropå så messade min kompis mig (Ajjeh) och sa att Andersson, Svensson och Johansson är de mest populäraste efternamnen i sverige. Jag har ingen aning om vrf hon skrev det. Hon kanske syfta på att jag, Nissan och hon själv har de efternamnen ?

Kan säga då att Idol börjar nu och om en timme kommer Heros :D läängtar !  till heros asså ^^
På tal om heros, gjorde ett test tsm med Nissan (vi snackade i telefon och gjorde testet samtidigt) för att se vilken superhjälte vi var. Jag är tydligen Fantomen till 86% ..

Förutom att det vart en underbar solig dag så skulle den vart underbar ändå. Gått lite på moln idag kan man la säga (: Dessutom har jag hoppat upp och ner av irritation (typ) av att tiden inte går tillräckligt fort.. Vill att det ska bli höstlov av många själ, tror jag.. kommer bara på en anledning nu när jag tänker efter xO men det hindrar inte mig från att hoppa upp och ner för att det aldrig blir höstlov?! Men den kommer la tidsnog hoppas jag! Lycka.

Hm, träna imorgon, 17.30 till 19 tror jag att det är ha ringen koll pådet så måste kolla upp det nu.. och nu har man kollat upp det, snabbt och enkelt och det gick på ca. en minut ^^  och jag hade rätt angående när vi börjar. Vet inte när vi sluta för det svara hon inte på. Men det spelar inte så stor roll tycker jag. Måste ändå cykla hem i mörker, utan gatlyktor eller cykelljus. Men icke behöver jag vara rädd för det - vilket jag brukar vara när mörkret är framme och man ska hem och inte har något lyse - för jag har nu hittat ett annat ljus i mörkret som leder mig hem ^^ :) tack.

Nu har Heros börjat :O Kan säga att med tankte på hur lite jag skrivit på en timme är att jag har gjort lite annat undertiden :P Ska iaf kolla på den nu.  Ha det bra undertiden :)

.. senare idag

Japp.
Tidigare idag skrev jag ju om nån dubbeldäckare i stan..
Ska inte skriva så mkt nu heller..
Men måste bara berätta (vet inte varför, men måste bara :O) att nätverket har satt igång igen :D

Först funkade inte internet bara, men pappa fixade det när han kom hem :P
Så nu hoppar man nästan till när telefonen ringer :O Tänker inte längre på att vi har en :O
Den har inte låtit på hela denna månaden! Ändå har säkert väldigt många ringt.
Aja, glad för det :)

Imorgon är man hemma nästan hela dagen. Ingen skola iaf :)
Skulle haft idrott och sen sluta sen, men några i klassen frågade läraren om vi skulle komma även om vi bara hade den lektionen och han bara nä då skiter vi i det. Stackars dom som har grafisk bild. Dom får gå till skolan iaf.

Vet inte vad jag ska göra imorgon bara, nått förslag någon?
Ska iaf till skogstorp en stund och tralla eller vad man ska säg - kören börjar imon lixom :O
Hoppas bara att Nissan är tillräckligt frisk för att komma, har inte sett henne på länge - tror jag :S
Sen har jag inte heller sett Emma på länge ! Henne måste jag bara träffa. Sen är det väl småungarna oxå :O Fattar inte hur jag står ut med de där underbara, jobbiga och söta ungarna. Men jag får väl göra det då jag inte kan gå på tisdagar. Ajja, inte hela världen att bli påhoppad :D

Slipper iaf att åka ner till stan imorgon för att låna dator på bibblan :)

Nä vet inte vad jag ska skriva mer så .. bye ^^ igen .. :O

Kort inlägg..

Blir inte så mkt idag. Ska bara berätta en grej som hände i morse när jag var på väg till skolan.

Jag var trött och tänkte inte så mkt. Men jag vet vad jag såg!
Kommer till shell och ska över vägen, innan det kör en röd dubbeldäckare - sånna som finns i england - in i rondellen och fortsätter bort mot willys hållet. Aldrig sett en sådan förut - bara på tv. Men jag trodde att jag vaknat upp någonstans typ i england, bara det att det såg ut som fbg ..
Jao, har fortfarande den bilden i huvet :O

Ajja, klart slut för mig :O
Mkt kort inlägg idag ^^

Om lite allt möjligt..

Japp. I helgen var det ett litet kalas för mig. Släkten kom + Anna, broren min och hans far :) Trevligt var det.
Och stackars Olof fick stå ut med mig och Sofie under mattiden.
Medans jag och Sofie tå-flirtade med varandra - och prata om allt möjligt så kollade Olof på mig hela tiden - konstigt, han kollade mkt konstigt på mig och jag förstökte ingonera det men Sofie börja ju nästan skratta när hon såg honom så det gick ju inte så bra.

Men när jag skulle öppna en present - fick bara ett paket i år, resten var kuvert och blommor.
Men jag hade iaf inte hjärta att ta sönder detta vackra paket (bilden) så det tog säkert en kvart om inte mer att få upp paketet utan att förstöra den :) Och sen när jag fått ut innehållet - hittar man tvåhundra kronor i den. Visst man måste jobba för sina pengar - men brukar man inte lägga pengar i ett kuvert, som alla andra gjorde?
Men det gör inget. Jag tog ut pengarna och stoppade tillbaka lådan i presentpappret igen och fick det att se ut precis som det gjorde innan - nästan. (bilden är tagen då - efter att jag öppnat den). Men min fyndiga (ingifta) faster är så duktig i detta att jag är avundsjuk på hög nivå kan jag säga.
21 sep. 08  paket gjord av Kate  tog en kvart att öppna  hittade tvåhundra kronor i   :O

Annars har det inte hänt så mkt i helgen. Pluggade lite och fick tränat igår. Visst det var inte helg igår men man hade ju studiedag :)
Känner mig nöjd med gårdagens insatser på basketen faktiskt - och det är inte ofta jag gör. Men jag kunde nog vart "på" mer så att säg. Men det var mörkt ute och jag var trött.. Varför måste täningen ligga så sent? Ajja, träning idag igen. Åtta till Nio. Skulle vart till Tio men alla tycker att det är så sent så vi tar bara en timme där :) På söndag är det match :O:O Pirrit! Bortamatch är det oxå.. Vet inte om jag ska vara med än men det får man la reda på på fredag, för idag kommer det dock ingen coach. Men vi klarar väl oss själva?
Angående matchen.. Vi kommer att möta helt andra team än förra året och denna söndagen möter vi bosinen så vi ska upp till gbg där dom håller till. Först trodde vi det var libertad men nej då. Båda teamen är ju bosatta i gbg så att säg.

vad ska man hitta på idag tro? Jo efter skolan ska man ju va med Madde :) Det var längesedan man såg henne och innan eng. lektionen börja så bestämde vi att hon skulle hämta upp mig när jag slutar :) Ska bli skojsigt - vet bara inte vad vi ska göra. Får se om hon kanske vill ströva omkring i stan lite kanske, har inga pengar med mig men det är la alltid mysigt att bara gå och kolla med? :)

Kom på mig själv nu att jag gör väldigt många smilisar, både här på bloggen och på msn :O (ännu en till) men jag kan inte låta bli, ni får stå ut med dom helt enkelt :)

Jag vill träffa nån jag inte träffat på länge nu, typ eleonor, ellen eller frida ! Okej, frida såg jag visserligen i matsalen, men hon och jag har en oupklarad promenad på stranden. Så måste träffa henne snart iaf :O
Kom på mer minnen.. Eller Sofie hade ett minne med oss som jag inte hade en aning om att vi gjort.
Tydligen hade träffat kronprinsessan Viktoria ( eller var det drottning Silvia? - minns inte vem av dom) och Göran Person riktigt nära . Vi hade tatt stolar och kuddar och klätt dom i klänningar och annat och satt något som huvud (vet inte vad) och eftersom vi inte visste hur vi skulle göra armar använde vi våra egna.
Undrar om det kanske finns foto på det någonstans där hemma eller hemma hos henne, skulle väldigt gärna vilja se det ^^

Hopp en halvtimme kvar av rasten. Nått man kan göra? Antagligen inte. Orkar inte leta upp någon spelsida och spela.. har jag gjort på tok för mit den senaste tiden så jag är trött på det :O ^^ Får la sitta här och försöka hitta på något att skriva ist ^^
Skulle ju kunna kolla mina mail. Men om jag öppnar dom så stängs sidorna ner och då måste jag skriva om allt jag skrivit nu, och det orkar jag inte, så jag avstår från det. Kanske kolla lite på bdb ?

Händer i veckan utom att vara med Madde, träna och kanske spela match då.. ? Jo, visst ja, jag ska ju jobba på lördag - stägning - tråkigt :/ .. Man har ju så lite att göra den/de sista timmarna att man inte vet vad man ska göra. Plus jag kommer nog göra väldigt mkt fel för jag har inte jobbat på en månad eller kanske en och en halv. Måste leta upp min hjälp lapp så jag kommer igång :) Kanske ska ta och sätta mig ner och plugga på den med? Har ju ändå lite annat man måste plugga på så vrf inte ett till papper?
Hade föresten matte prov innan lunch. Blev tyvärr inte klar så jag fråga om jag kunde få göra klart det nästa gång och det fick jag :) Sen är det ju nationella prov i matte v. 50 - så nu har jag några veckor utan matte ? eller har jobbat klart i den boken jag är på nu, så jag vet inte vad jag ska göra . .Kanske får jag extra uppgifter eller nått. Får se nästa vecka helt enkelt ^^

Oj tänkte visst fel innan. Det var 40 min då, och 20 min nu tills nästa lektion börjar. Så tokit det kan bli ibland ^^

Slut på nått att säga.. Så vad ska man göra i 20 min ? Får hitta på något så att jag inte sitter här och kommer tråka ut er med en massa text som inte innehåller något. Inte för att nått av det sista jag skrivit nu kanske gör det. Vill ju försöka få tiden att gå så man (jag) skriver bara lite onödiga saker - inte så kul kanske ?!

Btw ser att klassen vart på "hemmakväll" och köpt godis. Nej tack till det, åt för mkt i helgen :O
Tack och hej för mig denna gången. Ha det så bra :)

Orientering och minnen :)

Igår orienterade jag. Skulle ju sprungit med Sofie J men hon har gått och blivit sjuk typ. Men jag träffade Alicia där så hon erbjöd sig att springa med mig.. hon skulle bara fråga en från hennes klass först. (Jag fick springa med dom även för Oskar, tack :P.) fast visst kunde jag ju sprungit själv, men alltid kul att ha nån med som man kan snacka skit med typ.
    Det blev inte så mycket med att snacka skit faktiskt, mest bara spring och flås och kolla på kartan - plus fråga varandra var vi var på kartan och springa vilse i en liten skog ^^. Kul var det i alla fall, även om mitt knä gav sig mot slutet och sa att den inte ville springa mer. Så på slutspurten fick jag gå, men det var la inte så farligt antar jag.

Kan säga att det tog ca en timme att komma runt banan på 8 kontroller och att jag fick vänta på Alicia och Oskar i ca en kvart bara för att våra klasser inte startade samtidigt, så där slösade jag bort en kvart (sluttid ca 1.15).. men men inte hela världen tycker jag, jag är i alla fall glad att jag slapp springa tävlingsrundan som var ännu längre. Men lyckligtvis köpte jag det där knä-stödet i förrgår, för det hjälpte väldigt mycket. Fram till slutet i alla fall..

Mellan kontroll 6 och 7 skulle vi hoppa över en bäck (en smutsig en) för att komma tillbaka till elljusspåret efter vår lilla tripp i den lilla (täta) skogen. Tyvärr lyckades jag inte komma över torr, hela foten upp till ankeln plus lite till tog ett onödigt dopp. Efter det hoppet började knäet säga ifrån kan jag säga..


Eftersom jag slutade efter orienteringen stack jag hem, men innan dess följde jag med Alicia till skolan och åt lunch med henne eftersom hennes kompisar inte kommit tillbaka till skolan än. Där pratade vi gamla basketminnen. Oj så skoj vi haft asså, och det även om vi förlorat!


Typ som den gången vi skulle ha borta match mot Lerum (tror det var Lerum i alla fall).. Först körde vi fel, istället för att köra till en idrottshall så körde vi till ett bostadsområde. Miro, som åkte först med sin gps med fyra andra i laget, ledde oss helt fel. Jag och tre andra (kommer tyvärr inte ihåg vilka) inklusive pappa som hjälpte till att köra oss denna gången fattade ju att vi var på väg åt fel håll då vi bara såg hus. Vi åkte i alla fall tillbaka en bit och hittade stället vi skulle vara på. Matchen gick hyfsat bra kan jag säga och alla var på bra humör på vägen hem. Minns inte vem som satt i samma bil som mig på vägen tillbaka - utom pappa och Alicia då asså. Kan ha vart Olivia och Mariam, men är mycket osäker för tillfället. Vilket fall som helst så kommer vi till Varbergstrakten och skulle upp för en backe på E6. Men bilen ville inte upp, vi kom nästan ända upp på backen innan bilen dog helt!

Och vad ska man göra på en motorväg några mil hemifrån? Jo man ringer Johan. Men han kunde varken hjälpa eller hämta oss för han skulle på kalas. Men han ringer i alla fall upp Miro som ringer mig och frågar var vi är - där fick pappa telefonen för jag visste inte :O

Där stod vi, Jag, Alicia och de andra två baskettjejerna (vem de nu än var) stod där och väntade på att Miro skulle komma, och ju mer tiden gick desto mer orolig blev jag att jag skulle missa tåget - skulle till Malmö samma dag. Marika, som kom med vår andra bil för att bogsera hem den andra, kom innan Miro och det var inte bra. Men det tog inte alls lång tid innan Miros bil dök upp och alla kom hem :) och jag lyckades komma till stationen utan att missa tåget :)

Det är ett minne för livet x)


Sen var det en gång när vi skulle spela mot Kullavik (tror jag att det var i alla fall). Jag och tre till satt i Johans bil och körde efter Miros bil där det fanns fyra andra spelare. Det började regna, ösregna så man inte ser vägen framför en typ, innan regnet avtog så körde bilen framför oss av motorvägen och vi hängde med för att vi trodde att det var Miros bil.. Men det visade sig att det inte var det. Johan satte på sin gps för att hitta rätt men nejdå, vi skulle tydligen tillbaka till Falkenberg igen enligt gps.n :O Vi lyckades i alla fall hitta Miro och de andra i laget och ungefär då hittade vi också idrottshallen vi skulle vara i. Tyvärr förlora vi matchen men kul var det :)

Även detta blir ett minne.. ett tag till framöver i alla fall.


Kommer inte på så många mer basketminnen just nu, utom ett där vi hade hemma match. Minns inte mot vem, men vi förlora i alla fall (dåliga jag vet, men vi blir faktiskt bättre gång för gång :) ... Men i alla fall så hade vi inga matchkläder. Miro kom aldrig med dom.. Vi började värma upp i våra vanliga kläder som vi kommit i.. Men när det var en halvtimme eller en kvart kvar visste vi inte vad vi skulle göra. Men han kom! Vi fick våra kläder och bytte om i ett nafs och fortsatte att värma upp. Men samtidigt som vi värmde upp i våra vanliga kläder så hade vi kul med min och Annes kameror. :)


När man ändå är på den banan på att tänka tillbaka på roliga händelser (eller knasiga ?) så kommer jag ihåg en gång för väääldigt länge sedan. Som när jag och Eleonor stod och bakade tillsammans med Emily, till min pappa, Eleonors pappa och till Mats (fars dag). Det blev väldigt gott - vad det nu än var vi gjorde till dom - Tyvärr kunde inte Eleonor vara med på festligheterna för att hon skulle åka hem till sig, men hennes far fick sin del av kakan - eller vad det nu var vi gjorde ^^

Minns en annan gång med Eleonor, när vi två, Mats, pappa och Eleonors pappa (Ewha kan ha vart med då, om det inte var en annan gång) åkte till Gekås. Tidigare samma dag hade vi gått runt och sjungit på ".. du är så söt min kära lilla ponny, du är så snäll min kära lilla häst..." och så bytte vi ut orden och sånt i den så att vi sjöng om våra pappor istället - någon vers var om Mats, om jag inte minns fel :S... Covern på den låter var faktiskt bra ^^ minns inte till hundra procent hur den gick men nått i stil med "... du är så söt min kära lilla pappa, du är så snäll min kära lilla far, du säger ingenting min kära lilla pappa. Men du är den jag gillar bäst.." sen var det nått om att hålla hand och nått. Har inte världens bästa minne kan jag säga, men detta var ju för flera år sedan också. ^^

Men även om jag inte har världens bästa minne så har jag kommit ihåg en del av det och jag lär göra det ett bra tag till antar jag :)


Hm, kom på nu också att jag, Frida och Emily en helg hade gått/cyklat till gröna affären och köpt nått kilo godis för ca 100 kr. och var inne på mitt "rum".. hade det lilla rummet då, eller rum är det ju inte för de är en del av vardagsrummet, hade bara en skiljevägg så man kan la kalla det för ett litet extra rum, vilket fall som helst så spelade vi sönder en låt "Vildar" och dansade till den.. istället för "vildar" sjöng vi antigen Frida Berg, Emily, Sa-ara eller elgitarr. Blev nått i stil med "..oh, elgitarr, elgitarr knapast någon människa. elgitarr, elgitarr dem liknar inte oss, de måste vara onda, slå på trumman det blir kriiig.." Kan säga så här att det var hur skoj som helst och vi mådde inte så bra dagen efter pga godiset. Även om vi inte åt upp allt.. Men det är ett minne jag kommer ha med mig många år framöver :)


Och ett annat minne med Frida och Emily är att när vi var väldigt mkt yngre än vad vi är nu så lekte vi bubmibjörnarna under mitt kastangeträd ^^ Haha så skoj vi hade :) Ibland var det mer än bara vi tre som var med i "bumbibjörns-leken" men det var skoj för det. Vi mosade vinbär som blev vår bumbibärssaft xD

Kommer ihåg en gång med Frida.. Vi tog lite vinbär, jordgubbar och hallon och gjorde saft av det - gick sedan till grannarna och sålde x) Det var bara Markus mamma som ville köpa xD
Detta minnet påminner oxå lite om en sommar för längesedan när jag och min kusin gjorde saft och sylt av allt grönt och rött som gick att äta i deras trädgård - det gick faktiskt att äta - även om de vuxna inte ville ha det ^^

Ibland vill jag bara åka tillbaka i tiden så jag får ta del av dem igen .. :P

Ni som har läst klart (hela vägen) får ha en underbar dag för jag tror inte det blir mer minnen .. kommer inte på några mer för tillfället. Ikväll blir det basketträning, innan dess får jag se vad jag ska göra. Ha det bra ändå .. :)


Allt och ingenting..

Hm, hjärnan tänker för fullt just nu - men samtidigt tänker den inte överhuvud taget .. Kan inte förklara hur det går till, har iaf lektion nu.. Borde kanske inte skriva blogg samtidigt som jag skriver en artikel - men jag måste koppla bort hjärnan ibland så att jag inte börjar skriva om helt andra saker, det skulle bli helt knasigt om jag gjorde det ^^.
Har textkommunikation btw. helt okej ämne, lite svårt att skriva som en journalist bara ^^

Hade ljudmedia innan, och då planerade jag min musikvideo - funderar på att byta låt.. har "Details in the fabric" just nu, men är inte så säker på om jag ska använda den längre.. får lyssna igenom några låtar när jag kommer hem och ta någon lätt - är ensam om detta så det får inte bli allt för svårt.
Nu när denna lektionen slutar ska jag ha fotografisk bild - och då ska vi framkalla våra fotton :) spännande att se hur dom ser ut :). Sedan kinesiska då, får se vad vi ska göra. Fick iaf gjort min läxa i helgen iaf - som tur e för kom på nu att vi hade läxa till idag ^^.

Måste till stan idag och köpa stöd till knät (eller vad det nu heter). Hatar Nissans skåp som slog mig.. eller jag kanske var lite klumpig så det är nog mitt fel oxå. men men, jag överlever :)
Imorgon ska vi origentera - på slätten - ska köra motionsrundan med Sofie - och sen slutar vi :D eller iaf jag och de andra som har rörlig bild. För hur onödigt är det att komma tillbaka till skolan och ha 20 min lektion för att sedan sluta? Helt onödigt ^^ Så det blir en slapp dag (08.30 + en till två timmar) - bara det inte regnar för då blir jag inte glad.
    Men bara vi inte behöver köra med pass, för jag kan inte hantera sånt :O, om man måste så tar jag med den men kommer nog inte använda den (A) klarar mig bra utan. Har origenterat där två ggr förut, inte för att det är någon fördel men ändå..


Ser nu på mitt schema att ljudmedier idag (och resten av alla onsdagar) börjar 09.30 och inte 09.25 eller 09.20 som jag först trott - och som det först stått på schemat - men jag kommer inte försent iaf ^^, för den delen har jag inte behövt springa från cykeln upp till media en enda gång den här terminen, okej, det har bara gått tre, fyra veckor men ändå - känner mig stolt över det :P haha.


Oj, ser nu att denna lektionen är hur lång som helst! (11.40 - 13.05) Jag orkar inte göra mer på arbetet, som jag skriver på i mellan åt.. Och jag tror jag ska göra om hela artikeln igen, men jag har iaf börjat och vet - typ - hur jag ska skriva, just nu skriver jag inte så som jag ska skriva om man säger så ^^ Vår lärare är skön, han hittar på egna namn till artikeln och dom e rätt roliga - Tarzan Kerstinsson, Mats-Elvis Gosskropp och Tryggve Königsson - vad är det för namn igentligen Oo (=  ...

Helgen, visst ja.. var ju i GBG ^^ Kanke kan berätta lite vad jag och Ajjeh gjorde ^^.
Vi gick direkt till Nordstan när vi kommit fram och gick runt i några affärer - hittade ett par gympabyxor, men köpte dom aldrig för jag hann inte så långt x) - annars hittade vi inte mer, jo Ajjeh köpte en bok till sin lillebror :) Vi åt mat på McDonalds oxå, det var väldigt längesedan jag gjorde det kan jag säga. (efter det köpte ajje boken) Vi skulle tillbaka till samma McDonalds för att möta en av Ajjehs kompisar, men vi hittade inte dit xO stod där i centrum av alltihop och visste inte vart vi skulle. Efter 5-10 minuter vet vi vart vi ska och hittar hennes kompis - eller han hittade oss ^^. Btw han är/var väldigt lik bror min så jag gick och tänkte på Olof där ett tag, lite störande ^^ Men vi kom iaf till Backaplan med hjälp av Kaj (ajjes kompis). Där fann vi Ajjehs familj och så gick vi in och handlade. Sedan fick jag och Ajjeh och sassi (Ajjehs mammas hund) stå och vänta på att bli hämtade för att alla fick inte plats i bilen ^^.
Lördagen då.. hände inte mkt. Jag och ajjeh lagade tacco och bakade muffins - som kattungarna blev helt galna i Oo. Vi kollade även på film - Håkan Bråkan och joseph - inte så bra men det var tidsfördriv iaf :)
Söndag hände inte heller så mkt. Spelade spel med hennes bröder sen kolla vi på två underbara filmer som jag bara måste ha eller se igen iaf ^^ Efter det åkte vi buss/spårvagn till stationen och fick vänta där i någon timme innan tåget anledde - under tiden gick vi och kollade på böcker och åt pommes frites på burger king ^^.

Det var väl det som hände, glömde säkert något ^^ .. Men det var en skojig helg.. Borta bra men hemma bäst..
har nog tömt mig själv på vad jag ska säga, kommer inte på mer iaf så jag har nog skrivit klart för idag. Om ni fortfarande läser så säger jag tack och adjö för denna gången. ha det super :D


Göteborg snart..

Japp göteborg om några timmar då (ca. fem timmar). Kan inte tiden gå lite fortare?
Sitter och väntar på Nissan som slutar 10.50. Ska äta med henne idag :D ska bli skoj :) Hon är en fin människa.

I onsdags blev det inte alls som jag planerat efter skolan. Jag Aje och Nissan skulle ju fika på Stålboms, men nä. Aje skulle till Gekås, jag slutade tidigare. Och nissan skulle hem och hämta pengar och mina presenter. Så eftersom Aje inte skulle va med så kom Nissan på det att hon kunde baka en tårta och så skulle jag kunna komma hem till henne och fira lite. Mycket skratt och prat blev det :) Och fina presenter och en go kladdkaka med glass till. Plus ett litet konstverk som skulle föreställa mig när jag spelar basket - i vit choklad xD haha den brann nästan upp för ljusen x) Men hon är rolig hon :P

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Ska igentligen ha engelska nu, men schemat är ändrat så man har värsta långa rasten nu :/ .. Kan ju göra kina-läxan men den vill jag göra hemma nu i helgen - men jag är ju inte hemma i helgen så får bli innan träningen på måndag. Ack ja, mkt som händer .. Hmhm, vill träna :O Ska igentligen göra det idag, men lite svårt att träna om man går runt på femman Oo. Får träna extra mkt på måndag :) .. om jag orkar (a)

Jaha.. Nä har inte så mkt mer att skriva.. Får ta och tråka vidare i en timme ^^ Ha det så bra :)

I think I need a hug..

Ja, aldrig trodde jag att jag skulle gråta på min födelsedag mer.
Japp idag är man 17 och antar att jag ska va glad, vilket jag vart halva dagen iaf.
Men efter att jag, Lubna, Chelsea och två andra (som jag inte känner) fikat på folkmanska så kommer man upp till media och känner verkligen att något har hänt och man hittar en liten grupp av klassen som gråter. Sikken stämning asså, jag visste inte vad som hänt, alla bara grät eller var nedstämda utan att själv veta varför.
Men sen fick man veta. En i klassen, Jeffan, ska opereras - igen. Han åker upp till göteborg igen i veckan, och när han tala till klassen, nä då kom tårarna asså.. för alla tjejer, men killarna håller masken, även om man ser att även dom är nerstämda.

Jeffan är nog den starkaste människa jag känner, han är glad jämt, det var första gången idag om jag såg honom vara ledsen och gråta, trodde aldrig det skulle hända. Han håller ihop klassen, han har sin charm. Så vi får göra det vi snacka om innan, vi skickar honom ett stort kort på oss så han slipper se den vita väggen han inte vill se. Och så hoppas jag att han inte ska bli opererad imorgon.. den 11 sep.
Nä nu börjar jag snart gråta igen ..

Ja, eftersom jag fyller år idag så jag, Nissan och kanske Ajje ska fika på stålboms senare. Ska igentligen ha lektion, men lärarna tyckte att vi kunde ställa in det. Så en av dom, Per, gick och ställde in våra i-val för idag. Så sitter och väntar på Nissan.. Ska snart iväg.. Senare ikväll ska jag nog ut och springa lite tror jag, om jag orkar och känner för det.. Annars blir det film. Internet funkar fortfarande inte hemma så datan är bara att glöma !

I helgen ska man ju upp till Göteborg med Ajjeh oxå :) Ska bli skoj, komma bort från allt som Falkenberg innebär. Fast jag vill bara bort just nu. På sekunden. Bara fara iväg någonstans. Precis som i morse. ^^ Först ringer mamma och väcker mig - på min sovmorgon och jag hade en underbar dröm! - sen fick jag några tusen sms så jag kunde inte somna :/ Men låg iaf och halv sov, skönt det med :). Nä ska gå nu.. se om jag hittar Nissan och kan få min kram som jag tror jag behöver just nu.. *tår*

Ha det bra alla :)

Skola

Japp. Så sitter man här igen, fast denna gången är man inte hemma på den sjuukt långa rasten utan är faktiskt i skolan. Orkar inte cykla hem idag (a).
Skulle haft lektion nu igentligen men eftersom vi skulle ta klassfoto samma tid som lektionen börja, så läraren sa att vi skulle skita i den lektionen då och att hon hade missat det totalt - där var den läxläsningen borta för idag.

Sitter och gör en annan läxa istället, skulle igentligen gjort klart den i förrgår, meen jag hade inte ork tyvärr, och jag kunde inte göra den igår för jag kom hem från stallet vid halv tio igårkväll. Super kul där, men jag kunde spenderat tiden bland läxor istället. Men jag ångrar mig inte för fem öre <3. Ska försöka checka med pappa om jag får börja rida igen, även om jag inte har tid till det.. men ändå (a).. kanske bara någon gång då och då ? Nä får se vad han säger om saken.

Den där läxan jag håller på med.. jag har ingen insperation till att göra den så det går lite segt :/ Ska försöka samla lite kraft i att fortsätta på det lilla jag gjort på den iaf :) Träffa Nissan för en kort stund, trevligt som alltid, men hon skulle gå och ha matte (tror jag att det var) så vi har sagt hej då till varandra för idag iaf.

Nä vad ska man göra idag när man kommer hem? Läxa kanske om jag inte gjort klart den. Jo visst ja, har ju läxa i kinesiskan till imorgon - den måste jag ju göra! Sí, Lío .. Nä, fråga mig inte vad det hette.. Siffrorna asså ^^ Sí var nog iaf åtta, kanske sju. Nått var det iaf ^^. Ni Hao är iaf Hej eller goddag om man vill ^^

Jo, nätverket verkar ju vara sönder igen därhemma så man kommer ju inte ut på nätet suck. Den är ju sönder stup i kvarten, det är inte kul längre :/

Hade svenska innan idag och vi skriver krönikor där.. Jag fortsatte på den som jag börjat med för ett tag sedan, men sen helt plötsligt bytte jag ämne och skrev om nått helt annat.. men ändå lite om samma sak? Nä det var nog något helt annat förresten, och den tog mig bara 20 minuter att skriva (lite mer än ett A4, handskrivet) *stolt*

Nu verkar jag ha fått upp farten lite på läxan, så får ta och sluta här innan den farten försvinner ^^ Ha det gött allesammans




Och sen när den där låånga rasten/håltimman tagit slut (10.45-14.35) så har man bara en halvtimmes lektion. Trevligt värre. Mkt irriterande var det :O

Olycka på olycka

Ja, då sitter man här igen - lyssnar på musik från den nya CD.
Haha, jag kunde inte låta bli och köpa den, den stod där så fin och jag har den ju inte.
Snackar om Smurfarna - Smurfparty. Det är verkligen kul :O Många låtar som jag inte gillar är med här, men dom är något bättre nu kan jag säga (a). Är ett litet fan till smurfarna kan jag säg ^^  Smurf-rock - de är cool, ja! (Hard rock hallelujah).

Okej, okej. Jag erkänner - är ett smurf-fan :) Men jag kan inte hjälpa det, dom är ju så gulliga. Bilden btw. gjorde jag själv sommaren -06 tror jag, men det kan ha vart sommaren -07 oxå, vilket fall som helst jag har gjort den själv ^^. Bilden har man ju då gjort själv förra året.. Tänkte att passade bra att lägga upp en bild på smurfar när jag ändå lyssnar på en av deras album ^^

Men annars gör jag inte så mkt just nu. Pratar med Nissan på msn och Ola och Aje på sms:P

Inte världens gladaste skoldag men den har haft sina stunder, spec. på matrasten :)
Det hela började med att jag försov mig, men skickliga jag kom inte så värst försent ändå, max 3 - 4 min. Första lektionen var fotografisk bild. Där skulle vi ta kort med en rund liten brurk. Gruppen jag var med (Mattias å Jesper K)  vi lyckades inte så super bra kan jag säga. Den första bilden vi tog blev svart när vi framkallade den. De andra två blev vita.. Men den fjärde kom det en liten bild på iaf :) Mörk bild och så blir den ljusare upptill och man ser lite bilar på :O - så man lyckas ju :).. Sen hade vi iaf matte, och jag fick inte gjort så mkt för jag satt och hosta mest hela tiden :/ men fick gjort några tal iaf :).. Innan den lektionen var klar så fick vi veta att vi inte skulle ha några lektioner på eftermiddagen och vi fick inte direkt veta vrf Oo. Vi fick bara två uppgifter vi skulle göra. Men jag stanna kvar i skolan nästan i två timmar efter det att vi slutat. Var ju med Nissan, Aje och Annso på lunchen. :) Mkt trevligt, sen när Aje och Annso började gick jag och Nissan till hennes skåp för att hämta hennes grejer. och då hände det ju, jag bevisar att jag är osmart! Nissan ber mig stiga in i hennes skåp för att bevisa att man kan stå där inne, och när jag hoppar ut därifrån så slår jag givetvis i knät i skåpet. Typiskt mig asså.

Senare gick vi och satte oss för att vänta på Nissans lärare skulle komma, och när han kom upptäckte jag min underbara kusin sitta på andra sidan bokhyllan. Eller aa det var Nissan som upptäckte henne först för jag stod med ryggen emot. Men där fick man sig en liten pratstund med henne oxå. Trevligt :)
Ja när Nissan nu hade lektion (lika så min kusin) så skulle jag bege mig av hemmåt, går till min cykel och upptäcker att jag har fått punka på bakdäcket !! Tack så mkt :/ Fick gå hem med den .. Men den underbara pappa fixade den på ett par minuter när han kom hem, får se bara om jag kan cykla med mig knä imorgon :/ Kunde inte de när jag testade innan. Ajja, en dag i dag och en dag imorgon.

Jo och appropå det att jag slåg i knät, berättade det för Aje nyss och hon började snacka om att jag ä blond.. men jag är inte blond, bara på halva tiden. För jag gör inte alltid knäppa grejer (inget illa menat till er som e blonda!! Man har ju skog även om man är blond :P)
Aje: Du får lära mig att bli blond
Jag: Nej!
Aje: Varför:O
Jag: För jag vet inte hur man blir det. Det faller mig bara naturligt :O
Aje: Det vet jag:O. Men du e ju som du e med:O

Ja, Ajje lilla hon är galen hon :P Nä ska kolla mitt schema inför morgondagen, vet att jag har sovmorgon och när jag börjar.. men vet dock inte vilka lektioner jag har. Men jag vet iaf vad jag ska göra efter skolan. men det är lite oklart för mig fortfarande om exakt vad som händer :S.. Ska iaf träffa Ajje och Ola då :) Och vad jag uppfattar det som så ska vi hem till mig så jag kan byta om så jag är redo för att åka till stallet, och äta lite. Men sen fattar jag inte.. Aje sa nått om att jag skulle till hennes farmor oxå.. så jag är lite förvirrad på den punkten, men det ordnar la sig.. (jag vill jag vill jag vill rida :O) Men söta Aje kanske fixar så jag får det när vi är i Gbg. Älskar den tjejen asså. På tal om göteborg vet jag inte hur det blir på lördag.. vi skulle beställa biljetter då.. men dom är redan beställda (av mig) Oo.. hehe kanske ska ta ut dom då? Får se hur det blir. Wall E på fredag :D:D (a) Och det slog mig plötsligt att imorgon är det sju dagar till jag fyller :O

Nä.. det var nått jag tänkte skriva ner.. men glömde av den nu ^^ Kommer la på den någon annan gång :) Inte hela världen. Ska försöka väcka Nissan oxå, hon verkar ha somnat :O
Ska ta och sluta skriva nu.. för er som har fortsatt läsa ända hit iaf :)

Ha det så bra :)

Host, host och åter host.

Ja, här sitter man på en stol och bara hostar hela tiden (nästan). Inte speciellt kul när alla andra har lektioner och inte är inne på MSN ^^ men jag har en liten go sms-kamrat som jag snackar med (om man kan säga sms-kamrat ??) Trevligt iaf. :)
Annars har jag precis lyssnat klart på min nya cd-skiva som kom med posten idag :) A little bit longer med Jonas Brothers. Mkt bra CD, fast jag gillar nog deras andra skiva bättre.. Men ändå :P

Annars när jag vart sjuk så har jag städat och gett bort kanske lite mer än halva min gaderob till röda korset Oo och så har jag pluggat lite granna.. Inte så kul.. men jag har iaf haft nått att göra :)

Sitter nu och väntar på att klockan ska slå 15.10 (eller var det 15.05 ?) för då ska jag till TVn och kolla på smallville, vilket jag inte hinner göra så ofta nu för tiden :(. Men har sett de flesta avsnitten faktiskt, men det gör inte så mkt att se om dom (a).

Well, i veckan händer inte så super mkt. Ska till näset med Ajje och kolla när hon rider (jag vill med rida !!! det var så sjuk längesedan :( ) sen på fredag har jag och Ajje bokat biljetter till premiären av Wall.E och på lördag åker vi hem till mig (jag sover över hos henne efter bion) och beställer biljetter till gbg och givet vis hem oxå :) Mysigt värre (a).
Jag har nått att se fram emot iaf :)

Vad mer ska jag göra idag tro... eller i veckan? hmhm... ingen aning. Jo jag ska ta in tvätten senare idag xO men inget annat vad jag vet.. Skolfoto på torsdag. Nice, efter gympan och allt :O.. Annars får jag se om jag kommer gå till träningen imorgon, eftersom jag inte ska gå idag och inte kan på fredag så får jag försöka gå imogon - om ja överhuvud taget får vara med för tränarna.. Man brukar inte få det när man är eller precis varit sjuk :( Inte skoj.. men kan ju alltid hoppas :)

Nä jag ska ner och äta lite frukost - fast klockan är ju 14.50 så det får la bli lunch eller nått.. sov alltför länge idag - vakna 12.15 eller liknande. Nä får se till att få nått i min toma mage. Ha de fint :P

RSS 2.0