Another music part

"Music is... a higher revelation that all wisdom and philosophy" 

Ja, det här har en berömd tonsättare sagt. Hans namn var Ludwig van Beethoven. Själv tycker jag att han har helt rätt, jag kanske inte tycker det hela tiden, men ofta.

Musik sprider ju budskap på alla möjliga sätt. Ibland är den tydlig. Ibland får man ta och leta lite efter budskapet, men den finns där även om man inte märker den i första taget kanske.


Jag har nog mest musiken att tacka till den jag kan vara när jag vill vara någon annan. En annan som jag knappt själv känner igen. Så fort musiken är på så blir jag glad på bara några sekunder. Sjunger till (tyst om det är i skolan) dansar runt eller nått liknande. Kan vara precis som jag själv vill. Musiken bestämmer vem jag "är".. eller aa det är låten. Så som den går, texten och tonerna, sån blir jag med. Ibland. Ofta när jag sitter på cykeln på väg hem från skolan.


Så nu kommer det ännu en gång (då jag tyvärr måste avrunda för idag för att jag ska jobba om 30-45 minuter)

- So I say; Thank you for the music, the sons I'm singing. Thanks for all the joy they're bringing. Who can live without it? I ask In all honesty. What would life be, without a song or a dance, what are we? So I say; Thank you for the music, for fiving it to me

//Kramar


Music

§ Turn on that radio as loud as it can go. Wanna dance until my feet can't feel the ground.

Musik spelar en stor roll i mitt liv. Man kan säga att musiken är en del av mitt liv. Med hjälp av musik kan jag bli en person jag aldrig är annars, vilket är väldigt skönt ibland. Jag kopplar helt enkelt av och låter musiken styra, om ni fattar vad jag menar. Fast, det är inte många som har sett denna "musik-jag" några få personer i mitt liv kanske. Men ytterst få.

 

§ Say goodbye to all my fears, one good song and they all disappear. And nothing in the world can bring me down.

När jag är ensam hemma, vilket jag är rätt ofta, känner jag att det behövs musik för att koppla bort rädslan över att det kanske smyger någon nere på undervåningen (kan faktiskt kännas som det ibland då det "knäpper" i huset lite då och då) När musiken väl är på så försvinner all rädsla och jag kan känna mig lugn och vara en annan jag, så att säga.

 

§ Music's in my soul. I can hear it every day and every night.. Music's got control and I'm never letting go.

Det går inte ett dygn utan att jag lyssnar på musik. Jag lyssnar när jag är vaken och när jag sover. Varje gång jag cyklar någonstans. Åker någonstans överhuvudtaget; bil, tåg, buss. Vart jag än är på väg så finns det musik i öronen med hjälp av min iPod. Detta är bara på dagen, på natten så har jag radion på. Om den inte är på.. ja, då kan jag inte sova. Eller jo, jag kan sova utan radion/musiken oxå. Sover utan musik hos mamma då det inte "knäpper" i huset som det gör här hemma hos mig. Mitt hus har en egen anda, en anda som kan skrämma mig ibland.

 

§ Can't imagine what it'd be like, without the sounds of all my heroes, singing all my favorite songs, so I can sing along. All night long.

Jag är typ av en allätare inom musikbranchen. Kan lyssna på nästan vadsom helst. Utom artister, som jag har någon anledning inte gillar (personligen:S), fråga inte varför för jag kan inte svara på det. Sen lyssnar jag inte på hårdrock. Mest är det la pop, hip-hop och rap. Sen förekommer lite allt möjligt, både i skivhyllan och "datalåtarna". Självklart är det mest engelska låtar, sen kommer svenska. Sen har jag även några låtar på franska, tyska, ryska och lite allt möjligt. Om jag inte kunde låten på svenska (barnlåtar; bumbibjörnarna och snövit och de sju dvärgarna, jobblåten ni vet?!) skulle jag inte fatta ett enda ord om det inte var nån känd låt annars.


 

§ Pickin' up my favorite band, from my favorite CD-stand. My heartbeat goes astray, when pressing "play".

Ja, genom åren har det blivit många skivor. Lite för många kanske? Nä, kan aldrig få för mycket av musik :). Den första CD-skivan jag fick var nog.. Hansons - 3 Car Garage. Detta var år 1998, köpt på Sjönevad marknad. Det skulle bli min födelsedagspresent (pappa köpte och jag valde ut), men pappa glömde bort den så jag fick den nått år senare. Jag kan ha fått nån CD innan detta, men det är inte något jag har nått minne av. Kanske kan ha vart nån Aqua, Spice Girls eller Copy Kidz. Men det var ju för så många årsedan så jag kommer inte ihåg riktigt. Men jag minns ändå vilken singel som var min första. Westlife - Uptown Girl. Men det var också längesen.

 

§ I am hangin' on my stereo. I don't need another place to go. In my room I'm stayin' all night long. Playin' all the records on and on.

Även om en del skivor är borta och/eller så repiga att man inte kan spela dom längre så kan det vara roligt att sätta på en gammal skiva och sjunga med av gammal vana. Bli förvånad att man fortfarande kan texten, fast man inte hört låten på flera år. Men jag antar att kan man låten en gång utantill, så kan man den för alltid - även om det kanske är lite rostigt mot slutet.

 

 

§ They tell you a good girl is quiet and you should never ask why 'cause it only makes it harder to fit in

Många som inte känner mig, men som ser mig någonstans, kanske tror att jag är just den tysta, blyga tjejen (vad vet jag?). Men jag kan berätta att jag inte är den personen igentligen. Bara när jag är i folksamlingar, bland folk jag inte känner så himla jätte bra. När jag väl är bland mina vänner så är jag pratglad och busig och allt möjligt. Jag är helt enkelt raka motsatsen när jag är med mina sanna vänner. De är de som lockar ut mig ur mitt skal, de som jag känner mig självsäker och hemma hos. Om jag inte är det så får man inte se mitt sanna jag..

 

§ Make 'em listen 'cause there's no way you'll be ignored. Not anymore, say "Here I am"

Jag är absolute inte den populära tjejen, vill inte vara det heller. Jag har blivit den där tysta snälla(?) tjejen som står en bit bakom alla andra. Kan vara lite tröttsamt ibland, men jag antar att den enda jag har att skylla på är mig själv då jag kan ta de där stegen fram till resten och säga "Hej" eller nått i den stilen, men jag tar aldrig det steget. Nästan varje nyår har jag sagt till mig själv att just det ska bli mitt nyårslöfte. Men det blir aldrig så. Fast, jag klagar inte heller, för ibland är det faktiskt skönt att vara själv.



§ Så jag antar, att musik och vänner bär fram mitt sanna jag

So I say; Thank you for the music, the sons I'm singing. Thanks for all the joy they're bringing. Who can live without it? I ask In all honesty. What would life be, without a song or a dance, what are we?

So I say; Thank you for the music, for fiving it to me.


Texter från sångerna; Play my music (Jonas Brothers/Camp Rock), Hangin' on my stereo (Poets), Here I am (Peggy/Camp Rock) och sist men inte minst, Thank you for the music (Abba).

  


//Kramar


Prov

Dagens låt;
Every day is like the weekend - Amy Ward
Ja, provet som jag hade i Foto A tidigare idag gick inte så bra. Kunde gått mycket bättre då jag bara svarade på typ hälften av frågorna. Får hoppas på att jag får göra omprov. Ska kolla med läraren på tisdag då vi har nästa lektion.
Nästa prov däimot är redan på fredag. Kinesiska. Känner mig lite mer säkrare där, men man vet ju aldrig hur det går. Senaste provet vi hade fick jag G har jag för mig och det är jag helt nöjd med.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Slappat och tat det lungt i skolan typ. Fått betyg på mitt "dåliga" yrkesporträtt. Intervjuade ju pappa igår, på det fick jag G. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas på att en i klassen kommer tillbaka imorgon eller på fredag så jag kan kolla upp en grej med henne.
Nu ska jag fortsätta kolla på One tree hill och sedan ska jag ner och äta och sen plugga. Kommer troligtvis vara lite off på bloggen tills på fredag. Men det dyker säkert upp nått inlägg till innan dess.
//Kramar

Fattar nada..

Okej, sen sist jag skrev så har jag kollat på en rätt rolig film, faktiskt. En amerikansk komedi från 1986 vid namn Hem dyra hem, någon som har sett den? Rätt rolig som sagt :) Se den ^^
Efter det satt jag och pappa där nere i typ en och en halv timme med att försöka dra ut på ett yrkesporträttsintervju så att det skulle bli tre minuter. Det fattas typ 25 sekunder och pappa är så genomskinlig när han läser högt. Man hör det verkligen. Man hör oxå när han tänker på vad de står. Så har försökt få honom att inte läsa från nått papper, men det går ju inte bra det heller. Får se hur det går när vi spelar in nu när han kommer upp hit om en liten stund.
Så, nu försöker jag läsa 16 sidor som vi har fått ut till ett prov som vi ska ha imorgon. Okej, 16 sidor är inte så jätte mycket. Men man fattar ingenting då meningarna inte hänger ihop och det är typ stavfel lite här och var, så man måste försöka gissa om det ska stå. När man väl tror att man vet vad det ska stå så har man glömt bort vad man läst innan. Så jag läste bara 2½ sidor innan jag gav upp. Så jag har ingen aning om hur det kommer gå för mig imorgon. Skit antar jag. Hoppas jag har skrivit ner så att jag fattar någorlunda. Har blocket i skolan då jag trodde att jag inte skulle behöva ta hem det. Men det tror jag var ett litet misstag. Får sitta och plugga på nån rast imorgon. Och försöka läsa vidare så gott det går och hoppas att jag ens får ett -G imorgon.
Well well, ska inte slösa bort min tid här då om jag måste läsa om de 2½ sidorna igen och sen resten av de 13½ sidor som är kvar.
//Kramar

"Ny" tv

Nu har jag invigt den "nya" (begagnad) tvn (: Pappa fick den på en auktion i helgen.
+Större bild
Helt okej bild
-Inga bra program på tv x)
Fast det är lika bra det då jag har prov imorgon. Tror det är imorgon.. Får iaf läsa igenom alla papper ändå :/ (Många sidor som man fattar noll på)
Idag kom jag även på ett ämne till reportaget. En basketmatch ska det handla om. Funderade faktiskt lite på det redan från början men slog ifrån mig den tanken då det känns som om jag bara skriver om det. Men idag kollade jag med läraren och han sa att det lät som en bra ide. Och att jag även skulle se hur killarnas lag har det på matcherna. Inte bara tjejernas. Då pga av att jag kanske helt plötsligt måste springa ut på plan och spela. Så det lär bli om två matcher och sen lite fakta runt omkring laget/lagen och basket i allmänhet.
Det blir nog bra (:
Nä, nu ska jag ta och stänga av tv och data och plugga. Ha det så bra =)
//Kramar

Ändrat datum.

FIck ett brev från STS idag. USA resan ni vet?
"På frund av transporttekninska skäl har resans datum ändrats. De aktuella datumen för resan är;
20/7 - 9/8"
Det betyder alltså att resan flyttats fram två dagar. Spelar la ingen roll igentligen. Bara resan blir av så är jag nöjd :)

En helg.

Veckans Skådespelare;
Hilary Duff
Okej, helgen är snart över och jag har inte kollat på ett enda smallville program på hela helgen. Så det får bli någon annan gång. Har delvis inte orkat och sen har internet inte varit det bästa heller.
Förutom matcherna i lördags så har jag kollat på film, så det har vart en lugn helg för mig. Ingen aning om vad som händer nu i veckan. Träning och jobb är det enda som är klart. Okej, skola oxå .. men ändå (a).
Tusan oxå, antigen får jag vänta tills pappa kommer hem eller så får jag fixa en grej imorgon. Skulle ju intervjua honom xO skolgrej. Ljudmedia. Men, har inte blivit av denna helgen heller. Så jag vet inte vad jag ska göra på den lektionen imorgon :/. Sovmorgon imorgon så jag kanske kan fixa det innan jag sticker till skolan om jag går upp som vanligt? Nä, vet inte. Får se hur det blir.
Nån som har gjort nått skoj i helgen?
//kramar

Match (Falkenbergx2 - Kullavik/Lundby) Resultat

Okej, har inte fått tag på bilderna ännu. Här kommer iaf resultatet på matcherna i lördags.
Falkenberg - Kullavik (tjejer); 22-49
Falkenberg - Lundby (killar); 65-60
//Kramar

Vad har jag gjort?!

Får jag fråga vad det är jag har gjort denna gången?! Jag satt ju bara och kollade på en film där nere? Varför bli sur över det? Nej tack för att äta nu. Var inte hungrig vilket fall som helst.

Förlåt att jag finns. Förlåt för att jag var i köket först. Förlåt om tv inte där uppe funkar. Förlåt för allting som jag inte ens behöver förlåta för! Jag fattar inte vad det är jag har gjort!!

AHH, Är sur som satan just nu så jag har ingen aning om vad jag ska göra. Antagligen sitta här på mitt rum tills de sticker till dansen som är vid fyra skulle jag tro. Kanske fem. Ska iaf sitta här och om jag blir hungrig undertiden som de är hemma så får jag väl stå ut med det. Eller om jag skulle svälta ihjäl av hunger, då får jag väl äta godis som jag har tonvis av här på mitt rum. Inte nyttigt och jag har ingen lust att äta godis idag. Men palla prata med dom idag. Vill inte ens se dom idag heller. 

Bye så länge

//Kramar

Match | Falkenbergx2 - Kullavik/Lundby

Yes. En hungrig och oduschad tjej, som planerar att skriva om de båda matcherna så gott det går, har nu kommit hem efter att ha vart på match. Både spelat och "kollat". Första matchen. Vår match så att säg, tjejerna som spela.
Falkenberg - Kullavik; Just nu kommer jag inte ihåg resultatet på våran match, men 20 (nått) - 40 (nått) tror jag det blev. Återkommer med resultatet. Inte så super farligt. Men jag vet iaf att vi förlorade :(.
På uppvärmningen så trampa jag snett, trodde nästan att jag skulle stukat foten då, men jag hade turen med mig :). Matchens första poäng kom från Sara K. (2-0 till oss :)
Väldigt bra match trotts förlusten.
Spelare; Jag, SaraK, Natsa, Nadja, Olivia, Banin, Lefi, Alicia och Annso
Falkenberg - Lundby; Yes, killarnas match. Här var jag, Lefi, Mobina, SaraK och en domare (som inte dömde matchen, Sara) som stod vid sekretariatet. Jag tog hand om poäng tavla. Mobina och Lefi tog hand om 24 sek (mest Mobina). De båda andra Sarorna skrev i protokollet (mest domar Sara). Jag kommer inte heller ihåg vad resultatet blev här, men Falkenberg vann. Kan la ha vart 63-52, nått i den stilen. Men en bra match här med.
Det är väl så mycket som jag berätta vad som hände då jag inte kommer på så mycket mer. Men det har vart en skoj och seriös dag idag. Några olyckor hände, men inget allvarligt.
Då det var en timme mellan tjejernas och killarnas matcher så stack jag och Lefi ner till Coop och köpte lite att äta. Tur var det, skulle dö annars eller nått.
Men nu, medans jag skrivit här så har jag ätit lite oxå. Så nu ska jag snart hoppa i duschen, äta det sista på tallriken bara. Sen, när jag fått bilderna och vet vad slut resultatet blev så kommer ett inlägg till ^^
Ha det så bra till dess :)
//Kramar

Väntar..

Ja, matchen närmar sig. Om tjugo minuter sticker jag iväg. Värma upp i nån timme innan det är dags. Halv tolv, om 1 timme och tio minuter, börjar matchen.
Känner mig inte 100% taggad idag, men det ska la funka ändå. Nu ska jag förbereda mig med att sätta på mig matchkläderna och sen cykla iväg. Nervös? Ne, vrf skulle jag vara det x)?
När jag komer hem och fått bilder från Natsa (tror inte att jag tar med min kamera då jag inte fattat den ännu om man säger så) så skriver jag om hur matchen gick.
//Kramar

"Varför står jag fel då?"

Haha, ja ni.. Det hände nått roligt på träningen idag.
När vi höll på att träna på down-screan och precis bytt offense- och defense platser så att vi, de "gula" (limegröna) laget, var offense så bytte vi ju självklart position. Vi hade nog kört igenom det en gång (kommer inte ihåg riktigt) innan en från det "gula" laget (Fatima) säger
"Varför står Olivia fel?"
Coach; "Olivia står inte fel"
Fatima: "Men varför står jag fel då?"
Jisses vad skoj det lät x). Men träningen i sig var rolig ändå. Som en träning ska vara. Seriös med några droppar komedi. Vad lär man sig annars om det inte är roligt? Men jag är glad för att det är dessa människor i laget. Glad att få lära känna dom. Om det vart helt andra personer som bara störde (som det faktiskt var när jag började ibland).
Imorgon är det match. "Match Halv tolv. Halv tolv. Och jag säger det inte bara till dig utan till alla andra. Halv tolv" Precis som coachen sa. Kanske inte exakt, men likt =). Halv ett börjar matchen :) sen runt halv tre skulle jag tro börjar killarnas match. Får se om jag stannar kvar och hejjar på dom då de möter Lundby. Själva möter vi Kullavik. Här har vi en chans att vinna då de bara slog oss med fyra poäng sist. Och då hade dom en mann mer än oss då en i vårt lag var utfoulad och några skadade. Så fyra riktigt kämpeglada tjejer tog sig ann sista perioden. Vet inte riktigt vem de var som spelade sista perioden. Men det var inte Alicia eller Natsa iaf, kan ha vart Olivia och Sara och två andra. Men sak samma, det är historia nu eller nått x).
Nått som jag själv har kommit på därimot är att jag inte kommer kunna vara med på de flesta borta matcher. Kanske bara en eller två :(. Jobbar ju varannan Lördag och varannan Lördag spelar vi borta. Fast nästa vecka (då det är borta match) då spelar vi faktiskt på en söndag. Och sen tre veckor efter det så spelar vi oxå borta match på en söndag. Så förhoppningsvis kan jag iaf vara med då :)
Men en sak jag måste göra nu de kommande veckorna (så gott det går) är att träna! Jag har hur dålig kondition som helst! Men det känns inte så trevligt att springa nu, i sånt här blåsväder och slaskiga vägar. Några gör det och jag är verkligen imponerad på de personer. Men jag är inte så tålig. Vill gärna att det ska vara någorlunda varmt när jag sticker ut på en runda. Får se närmare till våren. Undertiden får jag väl ta risken att inte halka i trappan, för då kan jag ju springa upp och ner där ^^
Nä nu ska jag ta och bädda ner mig själv och sätta datorn i knät och kolla på film. Får se vad det blir för något :) Eftersom jag är inne lite på Hilary Duff denna veckan så blir det säkert nån av hennes filmer. Men vem vet? Jag kanske chockar mig själv och tar en annan film?
Offense wins games  Defense wins championships
Offense wins games.
Defense wins Championships.
//Kramar

Hur smart får man igentligen vara?

Eller hur behöver man ett inspelningsbart band till en DV-videokamera?! Eller är jag helt ute och cyklar?
Skrev ju i ett inlägg tidigare idag att jag skulle låna hem videokamera för att filma lite hemma imorgon. Eftersom jag har eget DV-band så behöver jag ju inte ett till. Men nu är det så att jag glömde det bandet som just nu ligger i mitt skåp. Hur ska jag nu kunna filma i helgen om jag inte har ett band? För det är ju lite onödigt att köpa sådana band bara för att sedan filma några minuter?!
Så jag undrar hur jag ska göra nu .. Med arbetet menar jag.. För själv ska jag ju byta om och göra mig redo för träningen.
Haha, zappade lite på tv här nere medans jag bloggar lite, när jag slog på barnkanalen så hade Vintergatan precis börjat. Introt spelades. Ojojoj, jag trodde de hade slutat sända det programmet x). Jag minns hur mycket jag älskade det programmet när jag gick i.. hm kunde det vart trean? Vilket fall som, det är fortfarande samma skådespelare som då oxå. Hehe, kan verkligen säga att det var längesedan jag såg det. Sist i fyran kanske? Det ser ut som om det typ är det alldra första avsnittet. För de utforskar skeppet och eh, ja har precis fått se jorden och den där mystiska rösten kom "Resenärer från planeten jorden".. Oj, nä det var visst inte första avsnittet :O Det var han, eh taxichauffören som berättade för han som äger macken. Vilket som så tror jag att jag ska fortsätta zappa vidare.. Ska nog "zappa" vidare här på internet oxå.
Ha det så bra =)
//kramar

Snö och Cykel

När jag gick ut till cykeln i morse, såg jag att det hade snöat på morgonen =) Mysigt. Det regn-snöade lite granna när jag stack till skolan. Men det blåste desto mer!
årets andra snö Snön i morses
Min cykel har även agerat knasigt. Eller vad man kan säga. Den har vart nått på hjulet som slog emot nått annat (kommer inte ihåg vad det heter). Har vart så ett par dagar nu, kanske lite mindre än två veckor? Men det var blivit värre nu de senaste dagarna och jag stör/störde mig på det så mkt! Men när jag väl kom hem så glömde jag av att jag skulle kolla däcket.
Men idag kom jag ihåg det och gissa vad jag såg då..
Japp, en bula på däcket. Hur ofta händer lixom det? Ser rätt knasigt ut (bilden nedanför). Så nu vet pappa oxå om det så jag hoppas att han fixar det innan skolan börjar igen på måndag. Helst innan jag sticker iväg till matchen/matcherna imorgon. Både killarna och tjejerna spelar match imorgon lixom :P Ska kolla på tjejernas, om jag orkar med killarnas match vet jag inte men det får jag se då.
sönder! :O Min cykel har en "bula"
Ska försöka fixa min kamera oxå, ta reda på hur man tar rörliga bilder så att det inte blir så jättesuddigt. Så det blir min uppgift idag. Förutom det så ska jag till träningen senare i eftermiddag/kväll.
Nä kan inte slita mig från Smallville som går just nu på tvn. Så sk ata och sluta skriva för en stund. Det roliga med det hela är oxå att jag redan har sett det här avsnittet minst två gånger innan x). Men jag kan inte få nog av dem ^^
Ha det så gödde tills vi hörs nästa gång (eller vad man säger)
//Kramar

..?

Har precis sänt iväg ett mail till min vän i Uganda. Han ska tydligen också till USA, men inte samtidigt som mig och Eleonor. Han ska till Colorado i slutet av året om allt går som det ska. Och det hoppas jag att det gör :).


Och vad ska man göra nu? Slutar vid halv tre någon gång. Lektion i fyra timmar (två timmar kvar) skoj? Nope, men vad gör man? Inget att göra då jag varken kan filma eller fixa med yrkesporträttet. Kanske ska dra hem tidigare, om nån timme kanske? Får se hur tråkigt jag har då x) Ska iaf kolla om jag får ta med mig kamera hem så jag kan filma lite på matchen på lördag. Skolstuff, you know?! ^^

Sen vill säker coachen att jag filmar hela matchen ändå bara för att nån har kamera, får se.. Kanske är med i matchen och då kan jag inte filma. Men ska iaf försöka få tjejerna till att köra en "team" utan mig ;) Filma det lixom :S


Men nä, nu ska jag ta och kolla vad det finns för roliga spel. Ha det så gödde =)

//Kramar


Snabb dag.

Ja, snart är klockan tio och jag trodde att jag skulle lägga mig tidigare än så (runt typ nio) men så blev inte fallet idag. Har piggnat till lite nu mot slutet av dan. Inte för att jag gjort nått speciellt för det. 

Jag vet inte var eftermiddagen har tagit vägen. Kom hem strax innan fyra och kollade på Smallville, som jag föresten såg hade börjat igen :D Så himla bra, äntligen nått att se på x) Fast jag brukar ju missa typ tre av fem program/vecka bara för att jag slutar fyra två av dagarna och sen att jag är i skogstorp med en sjukt go grupp människor den tredje dagen och kommer inte hem förrän mot halv fem då den slutat för länge sen (fem över fyra).
  Iaf fick se en kvar på programet idag då jag slutat tidigare och för att pappa hämtade mig =).

Efter det satte jag mig otroligt nog på mitt rum och plugga. Mest översatte jag texter från kinesiskaboken till svenska. Imellanåt, när jag hade skrivkramp, så satt jag och läste lite bloggar. Nu det senaste så skrev jag klart en .. jag vet inte vad man ska kalla det .. kanske "fotoinformation" ? Iaf, ska fotografera en känsla och vi ska/skulle skriva ner exakt hur bilden ska/kommer se ut innan vi tar kortet. Skulle vart inne idag, men då jag glömde lappen hemma så har jag inte kunnat lämna in den (och tur var väl lite det då jag inte hade skrivit i den då, men kunde gjort det på lektionen) men den ska in imorgon istället. Blir nog bra =).

Har suttit och funderat lite granna idag om jag ska försöka fiska fram en ny header. Får se om jag orkar pilla med nått imorgon eller mer framåt helgen..

På tal om helgen så tror jag nog att jag ska ha en smallville-helg denna helgen. Precis som jag hade för nån vecka sedan (fast med Summerland). Fast denna gången blir det nog fler helger än bara en för smallville har mer säsonger än Summerland. ^^  Men det är en annan historia ^^

Nu ska jag se om jag kan gå och lägga mig så att jag somnar innan klockan slår tolv. Sovmorgon imorgon :D.

Jag hoppas att ni haft en bra dag =) 
//Kramar

Reportage

Yes, skriver jag igen, och jag har fortfarande inte slutat skolan. Har tagit mig igenom två lektioner nu och är inne på den tredje. Men har ingen aning om vad jag ska skriva om.

Har precis avslutat en uppgift (resereportage analys) för att nu påbörja nästa (reportage) och man får välja ämne helt själv. Och just nu har jag noll i fantasi. Och sen kan jag inte koncentrera mig bara för att jag fortfarande är trött sen imorse. Fick inte riktigt piggna till innan jag stack till skolan, så jag antar att jag kommer vara trött i princip hela dagen.
Skoj? Nope.

Efter denna lektionen som slutar om 40 minuter (redan haft den i en halvtimme), så har vi vår sista lektion för dagen. Trög lektion även den, men förhoppningsvis lär den bli lite roligare nu fram över då vi håller på att göra nått produkt aktigt.. Kommer inte ihåg exakt x). Men kan berätta lite mer om det när jag kommer hem om jag orkar.

Nä, nu ska jag ta och fundera vad jag ska hitta på att skriva om. Om ni har nått förslag så tipsa gärna :)
//kramar

Snabb Morgon.

Gissa vad som hände mig imorse?

Rätt! Jag försov mig! Första gången på hela detta året. Visst har kommit nån minut försent ett par gånger, men aldrig försovit mig så mycket som jag gjort idag. Tacka vet jag pappa som gick upp för att han inte hört att jag rört mig.
Tack pappa för att du väckte mig och körde mig till skolan <3

Så det blev till att slänga på sig kläderna, sätta på lite smink och borsta håret. Äta en skål med flingor och fil (då jag inte skulle hinna med att bre en macka) och sen borsta tänderna och sen springa ut till bilen. Allt detta på en kvart!
Och eftersom pappa var snäll att köra mig så kom jag precis i tid till lektionen. =) - Tur e så har jag sovmorgon imorgon iaf x) sen ska jag nog lägga mig tidigare ikväll oxå så att jag är pigg när mobilalarmet ringer imorgon bitti ^^

Nä, nu ska jag ut till Natur, inte för att prata med Nissan, utan för att jag har lektion där nu för tiden. Naturkunskap! Inget favoritämne, men jag överlever nog.
Så ska nog ta och sluta här då det är tio minuter kvar.

Hej hopp allihopa =)
//Kramar


Home

Jaa, nu är jag hemma igen efter att ha vart hos Madde några timmar. Nice och roligt var det =)

Vi började med att spela Yatzzy (stavning:S?) där jag förlorade stort de två sista gångerna.. Den första gången förlora jag inte fullt så stort ^^ Men skoj var det.
Vi fortsatte eftermiddagen med att kolla på Mamma Mia(hann inte se klart hela, kom till "Supertruper"-låten). Sen vid tretiden började vi på med att baka pannkakor sen satte vi oss ner vid bordet tsm med hennes bror och åt =) gott var det =)
Sen stack jag hem för pappa kom för han skulle iväg på annat senare.. Kunde ju cyklat med det blåste jätte mycket och det skulle blitt motvind. Som tur är så var han snäll att hämta =)

Nu sitter man här igen och ska översätta några kinesiska-rader till svenska. Sen sätter jag nog på en film, får se vilken det blir.. :P

Ha det så bra allesammans =) //kramar

Ett år kvar..

Dagens låt;
Caught in the sun - Course of nature

Nu har jag bäddat ner mig själv i sängen, med kläderna på och allt. Frös jätte mycket innan, stolen skaka typ :s, men nu är det lite bättre. Fortfarande kall men börjar bli varm då pappa var snäll att höja tempraturen i elementet. Det ordnar sig.

Jag är faktiskt lite besviken på mig själv just nu då jag lät mig luras av min klocka. Den har nämligen sackat efter en timme, fick jag reda på idag. Så när jag skulle ner och kolla om pappa kunde köra mig till träningen fick jag se att klockan inte alls var tio i fem utan tio i sex. Så jag sket i träningen :/. Dumma klocka x).

Så istället för att träna har jag suttit vid datorn och spelat spel.. När jag tröttnade på det efter nån timme slog det mig att om ett år ska jag veta vad jag ska göra efter gymnasiet! Och jag har noll-koll på vad jag vill bli. Jag kan ärligt säga att titt som tätt smyger en känsla upp inom mig som säger att jag inte skulle gått media iaf, att jag skulle valt estet. Men sen så känns det som om media är helt rätt, bara det att jag valde rörlig bild istället för graf då jag verkligen älskar att fotografera och sånt. Visst jag gillar att filma med, men det är klippningen som inte är så spec kul. Sen så kan jag tänka så att jag inte vill nått av de, rörlig/graf asså, utan "jornalisik" är min grej. Men alla dessa tankar ändras så snabbt. Media, estet.. har till och med funderat på om jag vill jobba inom resturangbranchen. Men jag vet inte. Försökt leta upp "vilket yrke passar bäst dig-"tester, men jag hittar inga bra. Testat typ tre olika tester, och jag vet att man inte ska lita på sånna tester igentligen.. men det är ju alltid kul att se vad det blir..

En sak vet jag.. funderar på om jag typ ska ta ett sabbatsår, så ska jag se om jag hittar någonstans att jobba (om jag inte får jobba kvar på Ica villsäg ;). Men sen har jag ingen aning. Funderar ju lite på om jag ska plugga utomlands.. Finns en kurs, foto och jornalistik, i USA. Just nu känns det rätt så aktuellt faktiskt. Men man vet aldrig hur jag vill ha det om ett år.

Nää, min hjärna slår snart knut, tänker så det knakar om vad jag vill bli efter studenten. Tur är så har jag iaf bestämt mig så långt som ett sabbatsår. Sen får jag se.
Eleonor och jag snacka ju lite om jorden runt-resa men jag vet inte hur seriösa vi var på den saken, och om det blir av inom en snar framtid. Men något som jag vill göra efter studenten är iaf att tågluffa i Europa. Kanske kan få med mig någon på resan? Lite trist att åka själv menar jag ^^

Nä nu ska jag se om det finns nått annat att hitta på denna afton.
//Kramar

P.S Nu funkar inte tv igen :(, den börjar bli som "min" (Olofs) gamla moped. Startar han så startar han, startar han inte så gör han det inte. Eller hur är det "Brevbäraren Dag Otto" säger om sin moped? D.S

På äventyr

Nu har jag kommit hem efter att ha vart i skolan, plus vart och handlat och tagit en (stor) omväg hem från affären. Om någon timmer sticker jag hemmifrån igen. Men inte för att gå till skolan eller för att handla, denna gången för att träna^^ Okej, då kanske jag sticker till skolan, men bara till idrottshallen (a).

Jaa, orkade inte ta mig upp imorse. När jag väl kommit upp och fått i mig frukost var jag "tvungen" att sitta kvar och kolla på nyheterna för att Marika sa att det var ett plan som hade landat i vatten i USA. Jag kollade och råkade bli kvar vid tv några minuter till efter det inlägget tills jag plötsligt kom på att det faktiskt är fredag och jag igentligen ska iväg till skolan vid just den tiden. Inte sitta och kolla på tv. Oklar som jag var slängde jag på mig mina vanliga kläder och gjorde iordning mig snabbt och cykla iväg. Hade turen med mig idag. Tåget var oxå försenat idag så även läraren var försedan till lektionen idag - tur där ^^.

Jaa, första lektionen gick bra, kinesiska som vanligt.. Efter det gick jag upp till Media och hade inget att göra så satte mig i datasalen och väntade på Cecilia skulle komma då jag skulle hänga med henne till Coop för att köpa kattmat.
Väl där kunde jag inte prata Oo?! Eller joo, prata kunde jag men sa fel.
Som tex. när jag hittade en ny sprite sort "Lemonade och Lime" sa jag Lijmon (/Lajmon). När jag skulle säga att russin inte alla russin kom från Californien sa jag "Vinrussin" och inte "Vindruvor". Hmm, en liten kortslutning där kanske?
Iaf, kom tillbaka till media då Nissan precis skickat iväg ett sms till mig.
Vi stack och åt och sen gick vi runt lite. Och lite upp och ner och hit och dit. Sen skulle jag ha lektion så jag stack x). Tråkig lektion där btw.

Kom hem och tog det sista av rabarber/vinbärs pajen. Pelle blev galen och ville ha av den. Sen stack jag och pappa och handlade. Jag körde, fast lite mot min vilja då jag inte kan parkera i en p-runta ännu x). Men som sagt jag fick köra och parkeringen gick bra. Där inhandlade jag en bok Överlevare mot alla odds av Barbara Biggs. Den handlar om hennes historia. Verkar riktigt bra, men det lär nog ta ett tag innan jag får läst den då jag har många böcker på kö, och de är inga tunna böcker precis.
Jag och pappa körde därifrån med någon hundralapp fattigare (vet inte hur mycket alltihop gick på) Körde en väldigt stor omväg hem.. Bort mot glommen, morup och sedan långås. Hm, ja lååångt typ. Iaf, bra vägar och ingen krock x).

Och som sagt, nu är man hemma igen och väntar på att träningen ska börja. Ska nog ta och göra mig iordning snart..
Men först, kan någon svaret på;
En svensk, en intelligent norrman och jultomten var ute och gick.
Plötsligt ser de att det ligger en tusenlapp på vägen framför dem.
Vem plockar upp den?
Satt och läste lite i en tidning och hittade skämtet där. Nån som vet eller vill försöka gissa? Säger isf om det är rätt eller fel, eller om ni vill så kan jag alltid publicera svaret nästa gång jag bloggar, vilket troligtvis blir imorgon eller på söndag.

Nu ska jag ner och kolla om det går bra om jag får köra till träningen oxå. *hoppas* Iskallt ute juh x) Hehe. Om inte jag får köra så kan väl han köra? Hehe ^^ Ha det så bra =) 

//Kramar

Something in NY.

I morse ville jag bara stanna kvar i sängen och mysa då det var väldigt kallt utanför täckets omkrets så att säg. Men jag kände att jag var tvungen att gå upp för skolans skull. Så när jag kom ner och satt lungt och stilla och åt sa Marika helt plötsligt att jag skulle kolla på nyheterna halv bara för att det var ett plan som hade kraschat.

Jag kollade, och precis som hon sa "Airbusen A320" hade kraschlandat i New Yorks flod Hudsonfloden efter att motorerna hade gått sönder efter bara 2-3 minuters flygning. Ni har säkert redan sett detta på nyheterna, hört det via radion eller läst i tidningarna. Fast när jag hör ordet kraschlanda då tänker jag direkt på att ett plan landat och planet är sönder lite här och vad (om man säger så) och några personer är allvarligt skadade/döda. Jag skule mer säga att detta var som en liten oplanerad landning. Typ.. Men han var ju sjukt duktig, inga döda eller allvarligt skadade personer, bara chockade och lite småskador (eller vad man säger :S) människor :).
- Så jag säger bara 'Skit vilket bra pilot!' och som jag sa till Marika "Honom vill jag ha som pilot när jag åker över till USA"... Nästan som om man blir rädd att detta ska hända.. Fast chanserna är ju minimala och jag lär nog ha glömt bort denna händelsen innan dess, om inte får la Eleonor lugna ner mig eller nått x) Hah, nä men jag tror det kommer gå bra även den resan.

//Kramar :D

...

Det har vart kyligt ute hela dagen idag. Men när jag cyklade hem efter skolan strax innan ett så var det solsken. Något som man inte sett på ett litet tag. Fast det var fortfarande kallt :/.

I morse, då vi skulle ha idrott, kom en annan idrottslärare och sa att vår lärare var sjuk (krya på dig Andreas) och att de inte hunnit skaffa en vikarie till honom och hon tyckte att om vi ändå hade kommit och var ombytta så kunde vi vara med på hennes lektion med alla estet-tjejer. Vi spelade brännboll först, där det laget jag var med i förlorade tydligen - skit samma ^^. Sen fick vi välja om vi ville spela basket, badminton, volleyboll eller vara i gymmet. Självklart valde jag basket tillsammans med en tjej i estet (som oxå går på basketen) och sen 4 andra från min klass. Tycker det gick bra =).
Efter gympan var det.. Svenska, hände la inte så mkt. Läste ett stycke ur en bok "Tristan och Isolde", och jag tror nog att jag ska ta och försöka låna den boken eller nått för den verkade bra. Filmen är iaf bra, men tydligen är filmen i helt fel variation. Men ändå. Sen pratade vi om en italiensk författare på 1200-talet, Dante .. något hette han.
Lunch - inte så spec. gott idag kan jag meddela x)
Sista lektionen satt vi bara med uppgifter och pratade med varandra när de uppgifterna var klara. ^^ Typ
 - Det var min lilla skoldag idag =)

Och så har man ju gått i skolan i en vecka, och nästa vecka bytar vi schema. Skönt då jag får sovmorgon på måndagar oxå :D Sen är det la nästan precis samma, lite ändrade lektioner lite här och var men inget annat allvarligt. Engelskan och Matten är slut. Sen börjar naturkunskapen nu på måndagar och tisdagar. Det har aldrig varit mitt favoritämne så jag vet inte hur det ska gå. Kan nog alltid prata med lilla Nissan om det blir läxa och jag inte fattar nått. Hon hjälper mig säkert då hon är tossig i mole(stavning?) *10 upphjöjt i nått ...* Det är det enda jag kan där x) Men det ska la gå bra ändå =) 

När jag kom hem tänkte jag kolla om tv tänkte fungera idag, och det gjorde den :D Fast det gick inga bra program -.- runt fyra så stack jag och pappa till Okome kyrka för att byta ljus på graven.. sen stack vi upp till Kleven och sen hem igen. Lite krångel på vägen då ljuset och värmen sluta fungera, men det var nått med tenningen eller vad det nu var så jag fick fortsätta och köra hela tiden x) (nära på att pappa skulle ta över för han inte kunde fatta vad det var för fel på ljuset, så skulle han köra tillbaka till Kleven och kolla om Marika kunde hämta oss där. När han satte igång bilen igen så funkade alltihopa x) ). *Jag har inte gjort nått ^^

Well, nu sitter jag här och frossar i mig nybakad rabarber/vinbärs paj med glass. Gott =)

//Kramar
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/56619/saarandersson?claim=dlfdxu6cxzn">Följ min blogg med bloglovin</a>

Dokumentär(er).

Dagens Artist:
Lil' Bow Wow

Var det någon som kollade på tv4 igårkväll kl. 21.00? På programmet "Systrar som sitter samman: 16-årsdagen"? Jag var iaf en som kollade på den igår. Såg inte hela då jag slutade träningen tio över nio och kom hem runt tjugo över nio. När jag hade hämtat lite kläder uppe på mitt rum och gick förbi tv så såg jag nått som förbluffade mig. Jag såg två tjejer, som hade en kropp men två huvuden, och jag stanna till på direkten. Jag fastnade framför tvn fram tills det att det blev reklam. Under reklamen hoppade jag snabbt i duschen och sen fastnade jag framför tvn igen.

För er som inte såg den så fick man följa två tvillingar, siamesiska tvillingar. Brittany och Abby. Dessa två flickor skulle fylla 16 år och de körde bil. När de tog körkortet på deras födelsedag fick de köra upp två gånger, det även om man tvekade lite om de skulle behandlas som en eller två personer.
Det var ett helt fantastiskt program, lite läskigt, eller vad man säger, att se dom, men man blev fast.
Om jag inte minns fel så hade dom utvecklat två olika personligheter oxå. Sen sa dom att dom aldrig ville skiljas åt. Kommer inte ihåg så mycket mer om programmet.

Såg nu när jag kollade upp vad den hette (på tvplaneten.se) att det har varit en annan dokumentär om dom. Fast då var de elva år. Den såg inte jag, men skulle nog gärna vilja det.

Vissa dokumentärer fastnar jag helt för medans andra vill jag inte se, helt ointressant helt enkelt. Kommer ihåg en dokumentär som har gått minst två ggr (har själv sett den två ggr). Vet inte riktigt vad den heter, men det handlar om några unga tjejer och killar som är dansproffs. Man får följa de under tävlingar, träningar och förberedelser, hur de är på jakt efter nya danspartners då den andra antigen "slutade" eller inte var "tillräckligt bra" om man själv ville komma vidare. Helt fantastiskt. Men jag tycker fakstisk lite synd om dom.. iaf när jag tittar, kan inte komma på nu varför. Men det var nått med att deras föräldrar (iaf en flickas mamma) som riktigt sminkar och klär upp flickan inför en tävling. Ger henne allt i dansväg och gör allt för att hon ska se snyggast ut ute på dansgolvet. Men vad vet jag om danstävlingar och sånt? (Vet inte mer än det som vi kallar för "Let's dance"). Men "Let's dance" och dessa stora elit-tävlingar är inte samma sak. Inte på långt håll..

Men iaf. fick även se i sommras (tror jag att det var) en dokumentär om hur "the blair witch project" blev till eller vad man säger. Riktigt hemskt (kommer inte på det rätta ordet, men lite mildare än hemskt så att säg) och elakt var det!

Summerland

Vet ni vad? Jag har inte lyft så mkt som ett finger denna helgen. Eller ja, talesätt.. inte bokstavligt. Jag har bara legat i sängen/soffan och kollat på Summerland. Jag kände att jag hade lust att små kolla på programmet, men det råkade bli båda säsongerna. Och eftersom jag inte hade kanal 5 när den gick på svensk tv för nått årsedan så fick jag nöja mig med dålig kvalité och utan svensk text. Fast det där med svensk text kan man ju skippa så länge som man kan engelska, ellerhur?
Men jag gillade den vilket som, den gav mig skratt och tårar. Synd bara att the WB inte ville producera mer av programmet. Ajja..

Jaha, då har jag nog berättat hur min helg såg ut. Nu sitter jag iaf och funderar på vad jag ska göra fram till halv 9 då jag ska börja göra mig iordning för att åka till skolan. Kom på, när mobil-alarmet ringde, att jag inte behövde gå på matten idag. och eftersom det är första lektionen jag har för dagen så tryckte jag på snooze ett par gånger. Så istället för att gå upp runt kvart i sju, så blev den halv åtta. Skönt, fast de sista fem minutrerna i sängen fick jag huvudverk :/ fast den är borta nu.. tror jag :P.

Så.. vad händer övrigt idag? Skola och träning skulle jag tro. Kanske ska sätta mig och göra någon "läxa" oxå. Bara så att man får gjort klart uppgifterna så att man kan gå vidare till nästa lixom ^^.
Nä, nu ska jag ta och hitta på nått annat.. börjar få ont på ord, eller vad man säger.

Ha en bra dag =)
//Kramar

Take a picture of your life and you have a memory that last for ever.

Jaa, som jag skrev i nått inlägg igår så sa jag ju att jag kanske skulle lägga upp mina favoriter 2008. Här kommer några av bilderna. Några har ni säkert sett innan.. men ska oxå säga det att många bilder har jag tagit bort då det blev uppåt 70 bilder eller nått. Nu ligger de runt 20-30 bilder skulle jag tro.. Om du vill kolla närmare på en bild är det bara att klicka på den så blir den större ^^
Men vsg, här är mitt år 2008 i bilder.
Tidigt på våren. Februari-Mars någon gång. Jag hade ett projekt i skolan och Nissan skulle vara min modell tillsammans med den bruna hästen. Men den Vita vill gärna vara med på ett hörn oxå. (Fick senare en bild som jag ville ha den utan den vita)
Nissan och C. Borgs hästar. 

De fyra bilder som kommer nu har ni säkert redan sett då jag redan haft framme dom en gång tidigare. Men jag gillade dem så här är dom igen.
Ute   Ute   Ida   Julgodis

Någon bild som ni känner igen? De två första bilderna har jag iaf oxå haft framme någon gång tidigare. Den 23 december någon gång skulle jag tro.. Medans den sista bilden.. Som är på mig. Är tagen samma dag. Kan säga att det är få bilder som jag gillar som är på mig själv. Denna är en av dom.
Nya kameran   Ny kamera   Jag
Dessa två bilder i tagna på sommaren när jag var i Malmö. Här sitter vi vid stranden (handikapsbadet) och grillar. Jag personligen tycker det är svårt att fånga Smulan på kort då hon inte kan sitta still soppas länge, men här fick jag en chans och är nöjd med resultatet. Den andra bilden, jaa det kan man la se vad det är? Solnedgång =)Smulan   Malmö

I Maj, den 10 kanske det var.. Så var jag med Ajjeh och hennes kusin Frida. Vi gick till en pizzeria där jag beställde kebabtallrik av min gamla vän som jag inte hade träffat på nästan ett år. När jag fått maten så snodde både Ajjeh och Frida av mig. Men jag är van Oo. Resten av dagen spenderade vi vid studsmattan.
Jag   Jag

En dag kände jag för att ta kort på mina älskade får. Jag tror det var innan vi fick lamm. Eller aa, innan fåret på bild fick lamm. Kommer inte ihåg exakt när detta var men det kan la ha vart vid vårkanten där någon gång? Hursom helst, är hon inte gullig? "Vad är det för smaskens du har där?" Hon är ett litet matvrak! Hon kan sno min glass eller dricka eller nått annat ätbart som jag har i handen om jag inte passar mig! Men hon är världens bästa <3
Pontus  Pontus

En dag med Madeleine. Vi kände för att äta glass. Jag hade ingen hemma så vi gick och köpte på shell. En bit att gå, men vad gör det? Fin solnedgång var det iaf. Fin dag överhuvudtaget. =)
Sol   Glass
Denna scarfen/sjalen fick Nissan av mig i födelsedagspresent eller så var det julklapp.. Kan ha vart konfirmationspresent oxå. Kommer inte ihåg. Men anledningen till att jag tog kortet var att jag och Nissan satt och väntade på Emma för att vi skulle ha en spelkväll.. Och för att fördriva tiden så satt man och tog kort.
.Scarf
Hon är bara för rolig och gullig! Emma. Jaa, hon var den första av oss fem som hade sällskap inne på Liseberg som vann på ett av chokladhjulen. Men du Emma? Jag vann mer än dig ;). Spelar ingen roll nu men.. aa, bilden talar för sig själv. Eller?
Emma på Liseberg
Vem är den roligaste personen jag känner och som alltid blir bra på kort? Jo mina damer och herrar, den flickan kallas Nissan. Jag menar, kan man inte se på kortet att hon är galet rolig (och det även om man inte känner henne)?
Nissan
Det underbaraste och nästan oväntade tillskottet i årets kull av lamm. Visserligen blev det bara ett lamm år 2008 men aldrig har ett lamm varit sötare. Just look at him.
Lill killen några dagar
Jag hängde med Ajjeh till hennes mamma i Göteborg en dag i September. Där fann man denna underbara, gulliga och söta katt. Zelda =).
Zelda
Yes. Du såg honom på bild när han bara var någon dag gammal. Nu, på denna bilden, har han blivit 2 månader. Fortfarande lika söt och nu med namnet Lillkillen/GentaTorkel (eller TorkelGenta)/Kalle.
Lillkillen två månader
Jag och några tjejer från basketen lekte med våra kameror när vi käkade Thaimat tillsammans i höstas. En underbar flicka som är den enda i gruppen som är i min ålder. Sak samma igentligen då alla kommer lika bra överrens.
.Alicia - Thaimat 
På julaftons middag var jag och pappa över hos Anna och åt lunch. När jag skulle ta kort på värdinnan så sa hon att Olof skulle vara med oxå. Ett underbart kort blev det om jag får säga det själv. Jag älskar båda två <3.
Olof och Anna 
En dag, ja det var endast en dag som jag och min vän Emma var på stranden tillsammans i sommras. Då vi inte orkade ligga i vattnet och gräva ner varandra eller springa ut på djupare vatten för att doppa oss och bli offer åt småkrabborna på bottnen så målade vi i sanden. Här har vi (Emma) gjort ett hus och säljer (?) den till ett "Nice Price" som jag själv "satte" dit.
Emma
Yes.. Detta var de bilder som var mina absoluta (?) favoriter 2009. Vissa bilder är nog mest favoriter bara för att det kommer med ett så fint minne. Men alla har olika smaker, ni själva kanske inte alls tyckte om dom. How Know? Eller, jo ni själva vet ju det ^^.

//Kramar

Christian the Lion

Vid slutet av förra terminen visade en i klassen ett jäkla fint videoklipp som hon hade hittat eller fått ett tips av en annan vän eller nått. Ingen aning. Vilket som, jag visar den för er. Den e så himla gullig, sorglig och fin. En liten romantisk kortfilm kanske? ^^ Inte riktigt, men.. kolla och se själva.
Kommentera gärna vad ni tycker om den efteråt om ni har lust =) (a)



//Kramar

195 ..

Jag vet, jag vet. Dåliga uppdateringar här nu efter nyår. Men jag har bara inte orkat skriva något eller ens vara på datorn. Har inte heller läst andras bloggar på länge, inte på hela detta året iaf. Men det tog jag tag i nu innan jag började detta inlägget så nu har jag läst klart och hunnit ifatt.. Även om jag inte läste precis alla inlägg, skulle tagit för lång tid (a) Men nu är jag ifatt. Och sen om den dåliga uppdateringen.. Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det är ju inte så kul att publicera ett tomt inlägg :S Aja, det kommer nog ändra sig så småningom. ^^

När jag ändå håller på att skriva så kan jag berätta det att för någon timme sen kanske så såg jag att jag fått sms av min äldsta (?) vän att nu är allt "packat och klart". Det vill säga, resan är bokad och nu är det "dubbelsäkert" att vi flyger över atlanten tillsammans och tillbringar tre underbara veckor tillsammans med andra ungdommar på en resa mellan L A och N Y. Hehe, ni som har följt min blogg vet säkert vad jag snackar om ^^.
Jag längtar verkligen och räknar ner varje dag som går. Nerräkningen kanske ni oxå kan se högst upp på sidan? 195 dagar kvar! Det är många dagar, men de kommer säkert att flyga iväg.

Jag har tänkt på att jag under förra året har förändrats lite. Känns så iaf.. Ibland. Ni som känner mig kanske kan svara på det lite bättre? Hehe =) hur som helst så är jag glad att det nya året är här. Visst det har varat i sju dagar och sex timmar. Har jag gjort nått vettigt under de timmar? I princip nej. Pluggade i en halvtimme innan eller nått sen orkade jag inte mer. Men nu har jag iaf hittat lite material som jag ska ta och läsa igenom och skriva lite grejer om. Tror jag hade kinesiska läxa oxå x) får ta och göra den imorgon då vi ändå har kinesiska första timmen när vi börjar på fredag. Hur onödigt är inte det igentligen? Att börja skolan en fredag? Själv tycker jag att det är hur onödigt som helst. Varför inte börja på måndag nästa vecka så att vi får en extra dag ledigt? Men nejdå. Ajja, det får la funka ändå. Träffar ändå några av vännerna som jag inte sett på hela lovet. Och sen träffar jag ju klassen igen =).

Nää, nu ska jag ta och fortsätta att inte göra någonting (a). Ska kolla på bilder jag tagit under år 2008, kanske jag plockar ut några personliga favoriter och visar för er.. får se.. :P Hör av er om ni vill nått =) Kramar.

Ingenting..

Hejsan =)

Ja, jag vet att jag inte har skivit på några dagar men jag har haft annat att göra. Som idag, jag jobba. 

Jag gladde mig faktiskt att det skulle bli måndag för att träningen skulle börja då. Eller skulle är fel ord, ska är rätta ordet. Men nu kommer jag inte infinna mig på träningen imorgon kväll klockan kvart över sju som jag trodde. Istället åker jag till Varberg tillsammans med pappa och Marika och kommer att träffa släkten där =).
Så jag hoppas det blir fint väder på tisdag eller nått sånt. Kanske man kan ta och jogga en liten runda? Bara det inte är allt för många minusgrader x)

Körde faktiskt till Okome idag. Hem oxå. Lite jobbigare hem då solen inte längre var bakom mig. Men det gick finfint ändå. Nu har jag precis satt på x-men 2 så ska nog ta och kolla på den. 

Ni får ha det så super bra. 
//Kramar

P.S Dagens onödiga tips; Skär er inte på hårdplast eller på kartonger, det svider bara efteråt och gör ont. Alltså, gör inte som jag gjorde idag på jobbet x) D.S

RSS 2.0