Home

Nu är man hemkommen. Kom hem för två dagarsedan (i onsdags) men jag har fortfarande lite Jetlag kvar, kan vara för att jag har fått jobba från dag ett när jag kom hem. Så har inte riktigt hunnit komma in i svensk tid än, men det kommer jag nog snart. Bilder på resan kommer komma snart. Mellandagarna kanske? Jag jobbar mycket så får se om jag hinner.

Idag, nu innan jobbet, så har jag fått hängt upp en jultavla och slått in några julklappar - men tejpen tog slut så kunde inte fortsätta. Nu ska jag iväg till stan innan jag sticker till jobbet för att leta upp nån julig brosch/armband. Har inte någon direkt julklänning, men vill ha den ändå så ska se om jag hittar nått annat jag kan ha på mig som är mer juligt - annars får jag ta och ändra klädvalet bara.

Nä ska la iväg så jag inte kommer försent till jobbet. Vi hörs :)

Backpacking in Thailand

Yep, å jag lever livet. Känns inte som om jag har semester än å då har ändå halva resan flygit iväg redan. Alla måltider spenderas vid stranden, eller soppas så att man kan se den. Minst 30° varje dag. Saknar inte mitt kalla snötäckta hemstad just nu.

RSS 2.0