Härligt!

Då var träningen avklarad! Det blev en timme å tio minuters pass på step-masinen (vet ej vad den heter igentligen). först en halvtimmes pulshöjande och sen 40 minuter sakta. Skönt att vara tillbaka i "spåret" igen. Nästa gång blir på fredag efter jobb. De var så snälla på motionshuset där jag ska småbörja, att jag fick 2 veckor gratis. Hon som äger stället och som även skrev in mig frågade om jag varit där innan... Jag sa att det var typ 10 årsedan sist. Hon skratta å sa att hon tyckte att hon kände igen mig å välkomnade mig tillbaka. Känns bra.Denna vecka ska jag även försöka börja på 5:2 dieten med. Imorgon får bli en sådan dag för då ska jag vara ledig å ha en härlig träningsverk hade jag tänkt ;). Nu blir det duschen och äta något innan mitt jättelånga arbetspass börjar på 4 timmar och 20 minuter. Haha.

Head in the game

Japp. Nu är det dax. Att börja träna alltså. Ska dra iväg till gymmet och se hur otränad jag blivit på dessa 6-7 veckor som jag varit sjuk. Återkommer efteråt med mer info. Ha det gött :)

I'm back in buisness!

I fredags var min första dag tillbaka på jobbet på 3 veckor! Hade en skön träningsvärk under lördagens arbete och när jag kom hem var jag helt slut. Under söndagen var iaf träningsvärken över vilket var tur, men tro mig, jag sov i minst 12 timmar. Trött? Japp det kan man mist sagt säga att jag var. Har inte gått upp tidigt på ett tag och så kommer två dagar jag måste gå upp innan kl 7 på morgonen xD. Men jag överlevde helgen och nu har jag en veckas arbete framför mig.

Senast jag skrev hade jag bara en vanlig rejäl förkylning som jag hoppades skulle gå över soppas mycket att jag kunde hänga med mina arbetskamrater över till Danmark och roa mig över en helg. Dock blev det inte så för dagen innan vi skulle åka åkte jag själv på en öroninflammation och fick ligga hemma i feber och olidligt ont i örat samma helg. Inget Danmark för mig. Öroninflammationen gick över på någon vecka, men hade fortfarande ont i örat och kunde knappt höra vissa dagar. Andra dagar kunde jag vara jättekänslig mot ljud. Jag testade ändå att jobba en dag men fick gå hem efter tre timmar för det var för mycket ljud runt omkring.
Men nu är jag tillbaka. fortfarande med lock i örat men jag hör iaf någorlunda bättre och tål ljudet iaf. Och det känns skönt att få komma tillbaka till vardagen igen får jag säga.

Ang. min träning och diet så ska jag se om jag ska börja på den nästa vecka redan. Dieten kan jag börja på men det beror lite på hur jag känner nästa vecka om jag vågar börja på träningen... Återstår att se.

Jag hoppas att ni mår bra och slipper långdragna förkylningar och öroninflammationer och allt annat man kan få. Ha de ! :)

Små steg frammåt

Det var 1 september jag mätte och vägde mig sist, då såg resultatet ut så här;
Vikt: 79.2 kg (-4.9 kg)

Mage: 98 cm (-4 cm)
Rumpa: 111 cm (-3 cm)
Lår: 66 cm (-1 cm)
 
 
Idag den 2 Oktober ser det ut så här;
Vikt: 77.2 kg (-2 kg)

Mage: 97 cm (-1 cm)
Rumpa: 108 cm (-3 cm)
Lår: 64 cm (-2 cm)
 
Jag känner mig väldigt nöjd med dessa små resultat med tanke på att jag har ätit som vanilgt, stoppat i mig godis och läsk m.m. samt inte tränat alls då jag fick en lätt förkylning först i början på september, och sen, någon vecka in i september, en dunderförkylning som fortfarande håller i sig(!!).
 
Så fort jag blir frisk så ska jag ta tag i 5:2 dieten och träningen igen. Men som sagt så är jag fortfarande nöjd trotts det lilla resultatet.
 
Nu ska jag gå och bota min förkylning och hoppas att det försvinner innan helgen kommer då man ska gå upp med tuppen och åka till Danmark med ett gäng från jobbet. Ska bli skoj så man har nått att se fram emot under denna dystra förkylning.
Hej Hopp gott folk :)
 

RSS 2.0