Hoppsan

Glömde ju lägga upp en bild i mitt förra inlägg. Här kommer den :)




Bokrea

Ingen har väl missat att bokrean startade idag? Jag kunde inte låta bli att köpa lite böcker vi hade på jobbet.
Det blev "Fifty shades of" trilogin samt två matböcker. "Amerikas bästa mat" och "Tacokokboken". Det är precis som de låter; Amerikas bästa mat pajer, soppor, sallader, barbeques, sandwiches och öite bakverk. Olika recept direkt från mexico. Tacos på många olika sätt. Kärt barn har många namn kan man säga.

Jag har suttit å bläddrat igenom de båda matböckerna nu å riktigt rös av hur många goda recept som var i den. Riktig lyxmat i princip. Det såg så jävla gott ut att jag blev hungrig... så ska ta å gå och förbereda lite kvällsmat.

Mer böcker kommer det bli innan rean är slut. Men får se när och vad. Får bara hoppas att pengarna räcker denna månaden :). Ha de!

Kassabidräde och plugg

Jag insåg precis att jag varit kassabidträde i 6 år å 2 dagar. Oj vad tiden går fort! Timanställd de första två åren, sen när man sluta gymnasiet blev det en deltidsanställning som pågår än idag.

Man vill inte sluta där i första taget. Men ska snart börja plugga så vet inte hur jag ska göra. Eller snart å snart, killen ska ju få ett fast jobb först och jag får väl plugga inför högskoleprovet å ansöka innan jag vet att jag ska börja plugga. men om typ 2 år skulle jag tro och hoppas.

I tisdags satt jag å hade tråkigt så jag kollade på lite olika studier å funderade på vad jag skulle kunna tänkas bli. Har varit inne i turism inriktning ett tag nu. Men blev även intresserad av webbdesign (igen får man la säg då jag ville göra nått sånt i skolan) å bagare/koditor. Men jag ska ju inte bestämma mig än så jag kan fortfarande ändra mig. Det är ganska stora hopp mellan turism, webb och bagare så ska bli spännande att se vad det kan bli.

Nu glider tankarna iväg. Ha så bra. Kram

Spring is in the air


Glad alla hjärtans dag

Stått och bakat muffins idag. Helt okej får jag väl säga att dom blev. Inte smakat än men smeten blev god så antar att den är lika god nu när den är färdig ;)



När älsklingen kom hem överraskade han mig med blommor och choklad. Jag överraskade han med en chokladros å två trisslotter som inte gav oss någon resa denna gången (nit lotter)


Ikväll ska vi till en asiatisk resturang å äta buffé mongolisk bbq samt thaimat å om det går ner även lite sushi. Ska bli gott å vi kommer definitivt rulla hem.

Februari mätning

Vikt: 77,2 kg (+0,1 kg)
Mage: 97,6 cm (+0.6 cm)
Rumpa: 109,5 cm (-1,5 cm)
Lår: 64 cm (+1 cm)
 
Under Januari månad gjorde jag en "30 day ab challenge".
Syns inte så mycket vid min mätning, men rumpan minskade ju till det bättre.
Ska se om jag hittar fler 30 day challenges.
 
Kortsiktigt mål för februari:
* Komma till gymmet minst 2 dagar i veckan.
* Äta nyttigare, inget småätande!
* Bli smalare och lättare - minst 2-3 cm/kg mindre.

RSS 2.0