Promenad

Idag fick den "riktiga" kameran följa med på dagens långpromenad. Även om det var ganska dimmigt när vi kom ner till stranden så var det skönt att gå där. Mötte endast en duktig löpare, annars vad jag kunde se så hade vi stranden för oss själva. Fick några fina bilder som jag kände att jag bara måste dela med mig. 
Hoppas ni gillar dom, orkar inte redigera dom.
 
Hela rundan slutade i nästan 10 km. Men skoj hade både jag och hon.
Jag tycker att man verkligen ser hur hon njuter och älskar det fria och öppna ytor. Underbart att se!

 
 
 
 
 
 

Jag 2 - 0 Lathet

Ibland förvånar jag mig själv.
Hela dagen har jag gått och funderat på om jag ska köra lite intervallträning idag men har dragit mig till att göra det - hellre gå ut med hunden några rundor. 
Men när jag satt och läste som bäst ur en bok så tog kroppen över min hjärna och styrde själv. Stängde igen boken, tog på mig träningskläderna, kopplade hunden, satte träningsappen och stack ut och intervallade. 

.. och nu såhär efteråt så känns det jävligt bra får jag säga! Bra gjort kroppen som inte lyssnar på hjärnan :). (1-0 blev det härom veckan, skrev om det så bara att leta upp det inlägget om ni känner för. Bör vara i närheten ;) )

1-0 till mig

Wow!
Nu är jag riktigt stolt över mig själv.. Jag har, sen jag slutat jobbet varit väldigt trött i kroppen speciellt i bena då jag stått i förbutiken hela dagen. Har haft huvudverk på detta med, somnade nästan i soffan efter maten.
Men för en liten stund sedan tog jag mig i kragen och sket i att jag var trött och hade huvudverk och med Jessie på andra sidan av kopplet så stack vi ut och sprang.. eller snarare körde intervaller.. men jag kom iaf ut på en tur vilket jag aldrig trodde jag skulle orka idag.

1-0 till mig.

RSS 2.0