Städat.

Städat och tvättat hela dagen. Men nu är det klart. Rummet ser jätte fint ut nu. Man ser golvet! Helt otroligt. Man kan tom se skrivbordet! Härligt som tusan!
Nu sitter jag och kopplar av. :)
Tog en paus i städandet innan för att laga mat. Det blev faktiskt riktigt gott! Ska jag göra om faktiskt.
Något jag stod och tänkte på när jag lagade mat var: "Eleonor och jag får ta en heldag på att bara baka och laga mat en dag. Kanske till sommaren?" Men jag fick inget svar på det. Hoppas jag får det nu ;). Haha, men seriöst Eleonor, det skulle vara kul.
Nu ska jag kolla in min Fb-sida och se vad jag har missat idag. Inte allt för mycket hoppas jag.
//kramar

Kortfattat.

Jobbat hela dagen. Melodifestivalen är slut. Anna Bergendahl och Peter Jöback gick vidare till final medan Pernilla Whalgren och Neo gick till andra chansen som är redan nästa vecka. Köpte två böcker på rean när jag var i Malmö, en var en kokbok. Hitta ett lockande recept som jag vill testa. Ska testa den imorgon faktiskt. Försökspersoner: Pappa och Marika. Bandspaghetti med kyckling- och paprikagu står på menyn. Hoppas det går att äta :). Köpte balklänning igår. Dom skickar hem den till mig. Får den på måndag eller tisdag. Beställde även biljetter till Green Day imorgon. Konsertsommar i sommar. Det gillar vi. "Vi" är Eleonor och jag, möjligtvis Daniella oxå. Tänkte kolla på Swordfish. Ser inte bra ut så bytte kanal till fyran där Crocodile Dundee II visas. Vet inte hur många gånger jag sett den innna. Ett par gånger. Han är grym.
Och nu? Ingen aning. Förutom att laga mat imorgon blir det städa, städa och städa. Ingen skola på måndag och tisdag. Skoj. Typ.

RIP Pelle <3


Den sista bilden jag har på datorn som är på min lilla älskling <3

Har lyckats samla mig tillräckligt för att kunna skriva lite om vad som hänt idag. Men det kommer nog inte bli så mycket känner jag.

I morse, eller förmiddags rättade sagt, när jag precis gått upp så ringer min telefon. Det är pappa som ringer och säger att han har en dålig nyhet att berätta. "Pelle finns inte längre."
Jag kan fortfarande inte fatta det. Ändå så fick jag detta samtalet för nästan 5 timmarsedan. Men det har inte gått in ännu.

Pelle blev 16 år och 5 månader och 23 dagar. Han har alltid funnits i mitt liv. Han är som min bror.

Tydligen fick han någon hjärnblödning eller nått och pappa och marika fick åka till veterinären som sa att Pelle skulle få somna in om dom ville. Klart, vill ju inte att han ska lida. Men jag fick inte säga hejdå.
Nä, får skriva mer senare, kan inte tänka.

Älskar dig Pelle <3 Kommer sakna dig som f*n.


En av de sista bilderna <3


Nyckelpiga mitt i vintern?

Jag vet inte om det är den enda som har sett en livs levande nyckelpiga hittills i år. Kan det vara den första i år överhuvudtaget?
Vilket som så hörde jag en liten duns på fönstret och såg att det var nått som kröp. Skulle kolla var det var - Nyckelpiga? - nej kunde inte fatta att det var en. Men jag har bildbevis för er som inte tror mig.
Två prickar :)
Jag vet att det är en otydlig bild. Ser inte att det är en nyckelpiga, men det är det. Tänkte bara visa att för er som tror att jag tagit den första bilden i somras eller något sådant så visar jag här att det är snö ut på gården och nyckelpigan är på fönstret.

Ännu mer vintriga bilder


(från och med nu har pappa har tagit bilderna)

Ännu mer snö, men fest blir det ändå.

Det snöar och det snöar och det snöar och det snöar och det snöar och det snöar och det.... nä ni kan nog veta vad jag tänker skriva. Är trött på snön nu. Enligt pappa har det snöat typ 28 cm bara igår och idag tillsammans. Var ute innan idag och tog kort. Dom bilderna komma dyka upp någon gång imorgon eller senare under nästa vecka kanske. Hinner inte nu då jag strax ska göra mig iordning för jobbet. Efter det ska jag iväg till Nissan och snabbt göra mig iordning - från en kassörska till en festtjej - för att sticka ner till stan och fira Nissans första gång ute som en laglig flicka :)
Istället för vintriga bilder blir det en bild på tre klänningar som jag funderar på att ha under balen :) ska ut och kolla på dom på tisdag troligtvis.

Taggad inför sommaren. Jobbigt lov!

Fett sugen på att hänga med Eleonor på Green Day när dom kommer till Ullevi den 5 juni!! Får se hur mycket pengar jag har när lönen kommer. Är sjukt fattig just nu! Och då är jag skyldig pappa massa pengar! Men jag SKA till Green Day. Taggad till tusen, hur jag ska få pengarna vet jag inte. Men det löser sig nog, jobbar ju så jag har ju egen inkomst :).
Ska snart till jobbet btw, på en kurs om självskanning (Y). Efter det ska jag hem och vila innan jag sticker ner till stan igen och filmar. Imorgon blir det jobb ett par timmar sen förhoppningsvis ska jag och Nissan ut och festa och fira hennes 18 årsdag på riktigt :).
Lov snart!! Fast ska plugga ihjäl mig som tusan på grund av mitt USB-minne som har laggt av! Allt arbete ligger på den. Så mitt VIKTIGA tips som jag tycker att du ska ta till dig. Använder du USB-minne så lägg arbetena på en annan dator oxå! Ifall USB-minnet skulle gå sönder eller nått sånt så har du alltid ditt arbete någon annanstans och då behöver du inte göra om precis allt du  gjort.

We are the world 25 for Haiti

P!nk, Miley Cyrus, Will.I.Am, Jennifer Hudson, Jimmy Jean-Louis, Akon, T-Pain, Lil’ Wayne, Jamie Foxx, Sean Garrett, Harry Connick Jr, Vince Vaughn, Randy Jackson, Isaak Slade (aka The Fray), Jeff Bridges, Adam Levine, The Jonas Brothers, Jason Mraz, Earth Wind & Fire, Julianne Hough, Mary Mary, India.Arie, Mya, Justin Bieber, Sugarland, Bebe Winans, Raphel Saadig, Melanie Fiona, Heart, Joel & Benji Madden, Natalie Cole, Brandy, Heri Hilson, Brian Wilson, Gladys Knight, Celine Dion, Jeff Bridges, Jordin Sparks, Kid Cudi, Tyrese Gibson, Musiq Soulcid, Patti Austin, Randy Jackson, Usher, Rob Thomas, Katharine McPhee, LL Cool J, Snoop Dogg, Kayne West, Nichole Richie, TJ Jackson, Drake, Robin Thicke, Faith Evans, Ethan Bortnick, Taj Jackson, Trey Songz, Zac Brown, Rashida Jones, Anthony Hamilton, Barbra Streisand, Freda Payne, Tony Bennett, Carlos Santana, Taryll Jackson, Josh Groban, Fergie, Enrique Iglesas, Bone Thugs And Harmony (Bizzy Bones), Mann, AR Rahmen, Nikka Costa, Tony Braxton, Mary J. Blige, Il Trio, Al Jardine, Iyaz, Plain Pat, Orianthi, Farnsworth Bentley, Nipsey Hussle och Keith Harris har tillsammans med producenterna Quincy Jones, Wyclef Jean, Lionel Richie, Rickey Minor och Red One spelat in We Are The World (Skriven av Micheal Jackson och Lionel Richie) för Haiti-galan som var för ett bra tagsedan nu. (Hoppas jag fick med alla nu, hämtade "listan" här)

Ni har säkert redan hört den, men den är fin och det är så många bra artister (varav hälften känner jag inte ens till) som medverkar så jag tycker den är värd att höras om och om igen :)
… och sen är det ju för ett gott ändamål – Haiti.

Lyssna :)


"You make me feel like dancing. I wanna dance the night away."

Brorsan frågade tidigare i veckan om jag ville hänga med till Grand idag. Eller tekniskt sett igår, då det är en ny dag nu när jag skriver detta. Jag hängde med - på ett villkor, att min bror betalar inträdet. Och visst har man världens bästa bror om han gör det? Vilket min gjorde :) Han är så snäll, han brukar alltid säga nej annars men denna gången sa han ja, hur kom det sig?
Iaf, Sannex spelade, helt okej band. Ganska roliga faktiskt. Men det var inget ös på dansgolvet, inte från min sida. Som jag skrev till Nissan i ett sms medan jag stod och glodde "Tacka vet jag Västerhagen" och jo, det är sant. Där hinner man knappt ta ett andetag innan någon frågar upp en. Mer folk är det där med. På grand. Tja, jag stod nog och glodde den mesta tiden. Inte så skoj när man inte känner någon - och den man känner, bror, är ute på dansgolvet. Min danskompis - från i sommras - dissa mig då han hittade en annan flicka. Men jag led inte - inte så mycket iaf för mot slutet hittade jag en annan jag med - haha. Ska dit nästa vecka med med min stora flicka Nissan, hon fyller ju år i nästa vecka. Så stolt över henne :).
Nä, klockan är mycket, halv 3. Är visserligen inte trött, men jag ska ta och hoppa ur mina kläder och i någon mysig pyamas och bedda ner mig i soffan och kolla på "Om Lucy Faller" som precis började på fyran, men kommer nog somna innan den är slut (4.20).
Hoppas ni alla har det bra.
Hey, det slog mig nyss. GLAD ALLA HJÄRTANS DAG :D

The Vampire Diaries

Just nu är det reklam.. på den serien vars titel detta inlägg har.. Sjukt bra serie med sjukt snygga killar. Det bästa är att det kommer ett till avsnitt idag efteråt. Dubbelt upp.
Serien är ganska lik Twilight faktiskt. Men nu hinner jag inte skriva mer.. nu börjar den igen. Men har du inte sett den - se den :D

My life is over - for now

Jaha, det fattades bara det. När man väl kommer igång med ett arbete kan man inte fortsätta för att all material ligger i ett litet usb-minne som inte vill öppna när man sätter in den i datorn! Vem kan ha sån otur? Jo, jag! Jag hatar det. Usb-minnet är mitt liv. Nu är mitt liv slut. AhH!

Jaa!

Äntligen har jag kommit igång på riktigt med mitt projektarbete :) Känner mig nöjd. Men stressad! Tur att jag har gammalt material i bakfickan som jag kan använda.
http://undobonus.webblogg.se/ är adressen till sidan jag nu har skapat.. det har inte kommit in något inlägg just nu, men det kommer så småningom. Jag ska prata lite med min handledare och se om jag kan sätta mig i mac-salen någon gång och kopiera en eller två sidor ur tidningen från datorn som jag sedan kan lägga ut på sidan i samband med mitt resereportage. Men får se hur det blir med det :)
Men nu är jag äntligen igång. HÄRLIGT!
Nu däremot ska jag hem och tråka. Vet dock inte vad jag ska göra. Hm, städa vore bra, får ju finbesök på fredag. Nissan kommer och vi ska kolla på filmen "Barnhemmet". Vilket påminner mig att jag har lite filmer jag har sett som jag ska skriva om och publicera :) Kan jag nog oxå göra om jag hinner. Sen de sista raderna på rörligbild-analysen. Jo, jag har visst något att göra.. dags att sticka hem och inte slösa tiden i skolan x).
Ha det super // Kram
Ps. Gillar inte safari när jag bloggar, mina stycken blir inga stycken.. eller vad man ska säga, allt blir en enda röra. Får börja använda internet explorer igen eller firefox. Men det får jag göra senare x)

Norge

Satt nyss och snacka med min kusin i Norge. Det är nämligen så att jag och min yngre kusin vill hälsa på i Norge en helg. Det var det jag och min äldre kusin snackade om. När vi skulle kunna komma. Jag och min yngre kusin bestämde oss idag för första helgen i mars, och stanna till måndagen eftersom vi har studiedag då.
Imorgon ska jag se till att hitta min yngre kusin och lägga fram de förslag som min äldre kusin sagt. Även om vi är välkomna den där första helgen i mars. Så, kanske blir det en resa till Norge snart. Längtar verkligen. Om den inte blir av nu blir den så fort all, eller nästan all, snö är borta :)
Det blev bara ett litet kort, förvirrande(?), inlägg om mina ganska lösa planer.

Körkortet i handen

Ja, här sitter jag. Det är onsdagen den 20 januari 2010 (ja, jag vet att det inte är det nu när ni läser det och det inte är publiserat då men jag kommer till det). Som jag skrev igår, detta kommer vara en stor dag. Det är en stor dag. Jag fick nämligen godkänt på förarprovet idag. Förra veckan hade jag skrivningen och blev godkänd där med. Så jag fick körkortet idag. Det är helt sjukt hur galet det känns. Nu slipper jag fråga pappa/Marika varje gång jag ska iväg någonstans och cykel inte är något alternativ.

Så nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem. Tårta, ballonger och serpentiner är på plats. Nu fattas bara pappa. Men han kommer inte förrän om någon timme. Sen ska jag sticka iväg, för första gången på egen hand, till min kompis och överraska henne. Vi ska ändå va idag så jag har inte berättat det för henne än. Det får hon reda på när jag kommer.. hihi.

Anledningen till att jag inte publiserat det här innan är för att min bror och mamma inte ska få reda på något. Jag vill säga det till dom personligen. Jag berättade för mamma nu nästan precis, klarade inte av att säga det i telefonen för jag vill gärna se hennes min när jag berättar det. Ska ringa min bror snart och berätta det med. Säger jag det till han först så skvallrar han bara.
Bilder från dagen då jag körde upp;
Idag, 29 januari, hämtade jag ut körkortet på posten. Helt otroligt vilken känsla, känns fortfarande ganska weird :D

Kärleksfeber

Jag vet inte hur många av er som vet att Kärleksfeber är årets tema på Falkenbergs Revyn.
Min kväll har tillbringats tillsammans med pappa, Marika och ett par gamla goda vänner (mest till pappa) på stadsteatern och sett just Kärleksfeber. Hur kul som helst, eller ja, roligt var det iaf.
Något jag inte kommer glömma i första taget är iaf att jag fick träffa min barndoms"idol" - Fågelskådarn!!!! :D:D Fy vad jag älskar han asså. Han ser allt bra för rolig ut :)
Annars så har jag ju vart i Malmö i helgen. Orkar inte skriva om vad jag har gjort, så ni får (om ni vill) läsa om det här och här Ha det så bra :) //Kramar

Vintriga Bilder

Igår, 2 februari, var det Groundhog Day i USA och Kanada. Det är den dag som de driver upp ett skogsmurmeldjur ur sitt bo. Ser murmeldjuret sin skugga (förutsatt att det är klart och ljust väder) pågår vintern i ytterligare 6 veckor.
Jag hörde på radion i morse att våren kommer om 6 veckor. Så jag antar att murmeldjuret(en) såg sin skugga(or) igår :).
Tills den riktiga våren kommer så kommer några vintriga bilder som jag har tagit idag.

Lys upp (i) vintermörkret

I torsdags var jag och pappa på fotoklubben här i stan. Pappa har vart medlem där i åratal, säkert hundra år (kasnke inte, men länge iaf), men har inte gått på några "möten" och i fredags var min första dag x). Det handlade om blixtar och sånt. ("Lys upp (i) vintermörkret" hette dagens program)
Mot slutet tog jag mod till mig och började fota manuellt med min kamera och använde massa tekniska grejer till det. En kille i fotoklubben ställde snällt upp som modell :)
Här nedan visas en av de bilder jag tog. Tyvärr blundande han på alla kort, men kan inte klandra honom. Det var säkert blixten som var för stark ^^

Baka baka liten ..

Jaha, nu står jag här. Som ni kanske kan gissa på rubriken så står jag och bakar. Men jag bakar ingen kaka. Utan bagels! Som jag har längtat efter bagels. Nu har jag tagit mig själv i kragen och köpt indegrienser. På fredag ska jag och Eleonor smaska i sig dom på väg ner till Malmö.. om dom går att äta vill säga. Haha.
Nu står dom och jäser. Vilket kommer ta ungefär en timme eller så. Nu ska jag ut och ta kort på snön och sen ska jag slösa min tid på nätet.

Snö kaos

Så här mycket snö har det inte varit sen.. jag minns knappt när det snöade så här mycket senast. Allt är vitt, något som det inte varit på länge här, iaf inte i Halland.
Hörde nyss av en kompis som åker buss till skolan att alla bussar i länet blivit inställda. Det kanske finns folk som inte kommer till skolan bara för det. I morse var bussarna tydligen försenade oxå. Jag har iaf tur att jag fick åka bil - trotts att jag fick gå ett par 100 meter till skolan. På väg hem såg jag och pappa minst 5 plogar ute på vägarna - och det är inte så jätte långt från skolan och hem till mig igentligen. Typ 4-5 km.
Och detta vädret ska hålla i sig till imorgon! Kanske ännu längre! Visst man blir alltid glad över den första snön, men nu räcker det. Fortsätter det såhär blir vi la snart insnöade med. Pappa skämtade med en arbetskamrat som han snackade med i telefonen i morse att vi inte fick upp dörren, om han menade ytterdörren eller bildörren vet jag inte för han svarade inte när jag frågade (typiskt), men jag fick iaf reda på att han skämtade - för jag tyckte det lät lite mysko då katten försvann helt plötsligt (han hade blivit utsläppt).
Men nu ska jag sluta gräva ner mig i mina beskymmer om vädret. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" som man säger. Nu ska jag ta och krypa ner i en varm (?) säng och läsa en tråkig (!) bok på engelska. Jag har ingen aning om vad som händer, fast jag sett filmen (Star Wars). Men jag fattar ändå vad som står. Men den är sååå tråkig, boken inte filmen ^^. Precis börjat på den, så jag har ett par dagar/veckor att läsa ut den/dom. Tre böcker i en.
Ha det super. Snöiga kramar och snöbollar till er alla x)

RSS 2.0