Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Körkortet i handen

Ja, här sitter jag. Det är onsdagen den 20 januari 2010 (ja, jag vet att det inte är det nu när ni läser det och det inte är publiserat då men jag kommer till det). Som jag skrev igår, detta kommer vara en stor dag. Det är en stor dag. Jag fick nämligen godkänt på förarprovet idag. Förra veckan hade jag skrivningen och blev godkänd där med. Så jag fick körkortet idag. Det är helt sjukt hur galet det känns. Nu slipper jag fråga pappa/Marika varje gång jag ska iväg någonstans och cykel inte är något alternativ.

Så nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem. Tårta, ballonger och serpentiner är på plats. Nu fattas bara pappa. Men han kommer inte förrän om någon timme. Sen ska jag sticka iväg, för första gången på egen hand, till min kompis och överraska henne. Vi ska ändå va idag så jag har inte berättat det för henne än. Det får hon reda på när jag kommer.. hihi.

Anledningen till att jag inte publiserat det här innan är för att min bror och mamma inte ska få reda på något. Jag vill säga det till dom personligen. Jag berättade för mamma nu nästan precis, klarade inte av att säga det i telefonen för jag vill gärna se hennes min när jag berättar det. Ska ringa min bror snart och berätta det med. Säger jag det till han först så skvallrar han bara.
Bilder från dagen då jag körde upp;
Idag, 29 januari, hämtade jag ut körkortet på posten. Helt otroligt vilken känsla, känns fortfarande ganska weird :D

Kommentarer
Postat av: Eleonor

SV: Vad bra! japp blev lite trött på den gamla :)

Haha vad gullig du är :D



Grattis ännu en gång, det kickar ass att åka med dig ;)

2010-02-09 @ 10:32:46
URL: http://www.peleonor.wordpress.com
Postat av: Eleonor

Du vet han där Dolph Lundgren ifrån Melodifestivalen som gjorde karate på scen? fick reda på nyss att det var på riktigt :O han har hållit på med kampsport så det är inte så konstigt! xD

2010-02-09 @ 12:45:25
URL: http://www.peleonor.wordpress.com
Postat av: Eleonor

SV: Haha okej läs på dessa länkarna:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2010/article6569875.ab



http://sv.wikipedia.org/wiki/Dolph_Lundgren



Här har du;) xD

2010-02-09 @ 13:11:22
URL: http://www.peleonor.wordpress.com
Postat av: Eleonor

SV: I know! den är sjukt braaa! :D

2010-02-09 @ 19:08:07
URL: http://www.peleonor.wordpress.com
Postat av: Maximilianmarita

I bookmarked this guestbook. Thank you for good job!

2011-03-14 @ 13:22:14
URL: http://maximilianmarita.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0