Långpromenad i skog och strand

Vilken dag! 
För det första tog jag sovmorgon för att jag kände att jag behövde det efter 9 dagars "hårt" arbete. Hur skönt som helst att sova 2 timmar extra ;)
Efter att killen varit hemma på lunch och vi sagt hejdå på en stund när han skulle börja jobba igen så tog jag med Jessie ut på en liten tur. Jag hade tänkt gå en helt annan runda men de hade spärrat av vägen för mig pga vattenflödet i Ätran - det står fortfarande ganska högt sen det regna så mycket häromveckan. Så istället för att gå ute på landet så gick vi till stranden och sen tillbaka hem. Det blev en sandig skogsrunda kan man säga, som tog ungefär två och en halvtimme att ta sig runt - nästan 13 kilometer (exakta resultat kan ni se på sista bilden).
Jag hoppas verkligen att jag fått lite bonuspoäng hos henne nu när hon har fått springa lös så mycket.
 
 
Smutsig blir man när man badat och rullat sig i sand, tång och snäckor.
 
 Hejdå matte. Haha, nej inte riktigt va? ;)
 
 

Kvällsrunda

Då avslutade man precis en kvällslöptur. Löprunda var det väl inte direkt, körde intervall och hade vovven med mig. Det gick rätt bra faktiskt. Blev några oplanerade stopp när man skulle springa, men fick upp farten ganska snabbt ändå.
Både jag och Jessie fick ut vad vi ville, hon har precis slutat löpa och fått en valps energi så nu flåsar vi båda ikapp. Hoppas man sover gott nu :)




RSS 2.0