Höstväder






Emporia

Ja det blev en spännande dag. En lugn morgon hade jag fram till två då jag och mammas kompis Leif tog oss till Emporia (mamma hängde inte med då hon skulle jobba). Vi gick la där i två-tre timmar innan vi sa att vi ger upp för allt folk. Man orkade knappt in i butikerna för det var så mkt. Vi bestämde oss att ta oss en kopp kaffe å sedan gå. Medan vi går å letar upp Espresso House så börjar det tuta ganska högt i gallerian. Först trodde jag det var ett larm till en av butikerna som gått på. Men helt plötsligt meddelar en manlig röst att alla ska bege sig till närmaste utgång för det hade börjat brinna.

Jag har ingen aning om var det började brinna någonstans men efter många minuter å trängsel kom man ut. Så klart var det kaos på vägen utanför för alla korsade den samtidigt som bilar och bussar skulle försöka ta sig hem. Galet var det.
Men jag kom hem till mammas lägenhet tillslut å efter en liten stund åkte jag tillbaka till samma ställe för att ta tåget hem till mig. Och då var det lugnt på gatorna igen.
Ja å nu har jag precis kommit hem. Skönt att stiga in i värmen bprt från kylan som smugit sig på.


Utrymningen från Emporia.


Emporia.



On the way!

Med kaffet å biljetten i en hand, mobil i den andra, väskan på axeln och musik i öronen hoppar jag på tåget som förhoppningsvis ska ta mig till Malmö.Imorgon är det invigning av den nya gallerian Emporia. Det ska bli spännande. 

Music in my ears

Jag har blivit så beroende av P!nk nu sedan hon släppte sin senaste platta "Truth about love". Lyssnar på den och alla andra låtar hon gjort så fort jag får chansen. Gärna på väg till/från jobbet.

Jag får en sån jävla skön kick av hennes låtar. Blir genast glad å sprallig.. ibland undrar jag om förbipasserande tror att jag har en skruv lös eller något. Men jag bryr mig inte ett dugg i just det läget faktiskt!

Lyssna gärna;
http://open.spotify.com/user/nissansviskan/playlist/4MfGDcTU7q7zG6pJt7xOdz

Jaa!

Äntligen har den kommit! Blogg.ses app för android! Nu kanske jag kan börja blogga lite mera ;-).

Tack så mycket. Den har varit efterlängtad :-)

Mums!

Ja, mums får man verkligen säga! Ett nytt bröd från Polarbröd har kommit. Äpple & Kanel. Hur gott som helst! Smakar verkligen kanel och äpple å man känner småsmå bitar av äpple med. Först tänkte jag att det är nog inte alls gott det här brödet, men så frågade jag en kunde som köpte om hon hade smakat det och hon kunde rekomendera det varmt! Jag skickar vidare denna rekomendation! Mycket god :) Smaka och testa själva :D
 
 

Hej!

Oj vad tiden springer iväg. Det har snart gått två månader sen jag flyttade hemifrån. Det är snart en månad till jag sticker till Thailand och göttar mig i tre hela underbara veckor. Det är snart två månader kvar till julafton! Och om bara ca två veckor är det Halloween! Jag hinner inte med i svängarna.

Nästa vecka planerar jag en miniresa ner till Malmö, de ska ju öppna ett nytt köpcentrum. Emporia. Det ska bli spännande att vara med på invigningen... iaf på invigningsdagen.

Nått mer nytt kan jag inte säga att jag har att skriva. Hörs :)

Min vecka (test!)

 
 
Bara till att klicka på bilden för att få den större :)

De första bilderna på Lägenheten :)


Kanelbullens dag!

Jag lovade ju en bild igår på hur våra fina kanelbullar såg ut.
 

18 September -12

Har man tråkigt och är hungrig å killen inte är hemma så är man duktig och gör mat enligt tallriksmodellen. Tycker den ser mycket god ut (och det var den med kan jag säga :))
 

28 Septemeber -12

Jag och E stack till Göteborg för att vi egentligen skulle gå till Bokmässan men vi kände att vi orkade inte så vi tog en lunch på McDonals och sen shoppade vi lite på Nordstan. Här nedanför ser ni två trötta men nöjda tjejer på väg hem :)
 

Kanelbullens dag!

Hoppas ni ska äta många kanelbullar idag. Mums :). Jag ska köpa några på jobbet sen när jag slutar. Våra är en lite hyllnig till den rosa månaden som oktober också kallas. De har rosa socker och rosa bullpapper. Söta att se och goda att äta :)
 
Så här ser dom ut. Även en av mina arbetskamrater som idag kommer ha fullt upp med att baka bullar.
Ni ska få en närbild sen när jag kommer hem från jobbet så ni ser lite bättre ;)

Nya skor :)


R.I.P. Michael Clarke Duncan

Ja, jag vet att jag är en månad försen med att skriva ett inlägg om detta, men som jag skrev i förra inlägget - jag har inte haft internet på en månad heller.
 
Den 52 åriga akrtören/livvakten Micheal Clarke Duncan har avlidigt, En underbar skådespelare som man verkligen känner igen pga hans kroppsbyggnad och längd (196 cm lång).
 
Han var mest känd som den dödsdömde fången John Coffey som han spelade i filmen The Green Mile / Den Gröna Milen. Riktigt bra film för övrigt men ännu bättre med han som en av huvudrollaktörerna. Han spelade även Bear i filmen Armageddon som jag faktiskt inte sett ännu men som jag defenitivt ska se nu snart!
 
När Duncan inte spelade roller i olika filmer var han även livvakt åt bland annat Will Smith, Jamie Foxx och LL Cool J.
 
Han föddes i Chicago, Illinois, USA den 10 december 1957 och avled av en hjärtinfarkt i Los Angeles, Kalifornien, USA den 3 september 2012. Han träffade sin fästmö Omarosa Manigault 2010.
 
Michael Clarke Duncan 1957-2012.
 
Ducan som John Coffey i filmen The Green Mile.
Här tillsammans med David Morse (Brutus "Brutal" Howell) och Tom Hanks (Paul Edgecomb).
 
Michael Clarke Duncan tillsammans med sin fästmö Omarosa Manigault.
 

Im Back :)

Jag vet att det varit dött här ett litet tag (igen) men nu kan jag inte skylla på att jag haft skrivkramp. Nu är det för att jag inte har haft något internet på nästan en månad pga flytten.

Japp ni läste rätt jag har flyttat så nu är jag en stadsbo :) - om man nu kan kalla lilla Falkenberg för stad... eller jo det kan man .. snarare är frågan om man kan kalla folk som bor i centrum i Falkenberg som stadsbo? Jo det borde man kunna antar jag? 
 
Jaja nu lämnar vi det ämnet. Nu är jag tillbaka iaf och får se om jag kommer skriva lite mer nu när jag förhoppningsvis fått lite mer kli i fingrarna så att säg.
 
Vi hörs senare!

RSS 2.0