Tandläkaren

Då var man hos tandläkaren idag. Tror det var 3 årsedan sist så lite chockade var det när tandläkaren sa att jag inte hade några hål (!!) bara lite bakterie å inflamation i tandköttet som ska åtgärdas om ca 2 veckor.
Jag är absolut inte den personen som borstar tänderna varje dag å äter godis bara en dag i veckan. Så jag är väldigt glad att det inte är några hål.

Nu ska jag gå å lägga mig å hoppas på friskare tider då jag gått och blivit sjuk.
Ha det bra sålänge så hörs vi sen :)

All or Nothing

Då var det upp till bevis om jag har lyckats med vad jag ville med denna månad.
 
Min startvikt den 1 Augusti var;
Vikt: 84.1 kg

Mage: 102 cm
Rumpa: 114 cm
Lår: 67 cm
 
Och nu, 1 September, ligger jag på;
Vikt: 79.2 kg (-4.9 kg)

Mage: 98 cm (-4 cm)
Rumpa: 111 cm (-3 cm)
Lår: 66 cm (-1 cm)
 
Resultatet var fantasktiskt! Chockad men lycklig :)
Med sådana här resultat är jag taggad med att fortsätta med 5:2 dieten och träningen. Men jag ska inte träna 7 dar i veckan. Utan ska trappa ner det så att jag vilar på mina fastedagar och kanske en dag till. Så cirka 4-5 träningstillfällen per vecka.
Konditionen ville jag ju skulle förbättras. Det har den lite granna men jag kan fortfarande inte springa så långt så nu hade jag tänkt ta tag i det med ett "spring-schema" som jag har hittat i en tidning och som verkar lovande.
 
Kommer inte uppdatera varje dag från och med nu, nu blir det nog bara när jag känner att jag gjort något bra. Något som jag vill dela med mig av. Och så återkommer jag om en månad igen när jag mäter och väger mig. 
 
Men bara så ni vet. Jag kommer börja med godis och läsk m.m. men kommer bara ta det en dag i veckan om jag skulle vara sugen på det den dagen (lördagar) annars får jag stå mitt kast den veckan och vänta till nästa lördag. Men det ska inte vara i mängder. Kanske bara någon liten chokladbit, inte en hel godispåse t.ex.
 
Det var nog allt för denna gången. Ha de :D

Dag 31

Steg: 12623
- Cykla till jobbet samt gick mycket på jobbet.
 
Dagens träning: Promenad
- Tog mig en morgon promenad för att hitta den perfekta 3 km rundan.
Misslyckades. 

Ätit: 1563 kalorier
- av ca 2000 kalorier.

RSS 2.0