Midsommarhelgen

Jaha, då var denna veckan snart slut. Det har för en gång skull varit en ganska händelserik helg.

I fredags så jobbade jag ju i ett par timmar innan jag åkte hem till min kusin för att sedan köra vidare till en fest. En rolig fest, en grej som var rolig var rimmen vi hade fått.. Det var bordsplacering och på varje plats fanns ett personligt rim.
Sara, Sara, Sara sist på listan hon står,
därför inget rim hon får.
Värdarna trodde inte jag skulle komma till maten så de hade inte gjort nått rim till mig. Men de andras rim var ändå ganska bra. Dock kände jag bara fyra om man inte räknade med min kusin och mig x). Men som sagt, det var kul ändå. Spelade kubb, sjöng kareoke tills rösten svek en och kom inte i säng förrän vid sju tiden morgonen därpå.

I går, lördag, hände inte så mkt egentligen. Jag var hemma en sväng innan jag stack tillbaka till pöjken min, han var där jag lämnade honom. I sängen. Han och Affe var helt döda igår kan jag säga, ingen gjorde så mkt. Jag var då mer piggare kan jag säga, jag bestämde en träff med bästaste Eleonor och utan att ha bestämt det så gick vi på promenad och snackade. Det var härligt. Fick varm choklad sen när vi kom in igen :) Eleonor gör en god varm choklad :) Sen stack jag tillbaka till min pojk som fortfarande inte hade rört sig ur fläcken och joinade både han och Affe i filmtittandet.

Idag träffade jag och pöjken Emily, Aurora och Kutte på Ica och hängde med dom till lekplatsen. Sen stack vi och bada fötterna och sen stack vi hem till dom och grillade och hade mysigt och spelade några omgångar kubb. Trevlig eftermiddag måste jag säga. Rolig och härlig, men ändå ganska slapp dag.

Hoppas alla har haft en bra midsommar, för det har jag haft.

En lång uppdatering denna gången

På Eleonors begäran kommer en liten uppdatering om vad som händer/hänt det senaste. Ni får förlåta mig för den dåliga uppdateringen, men ni förstår, det är sommar och jag är inte hemma så mkt om dagarna (känns som om jag skriver det här i varje inlägg nu det senaste ^^)

Hm, vad är det som har hänt? I söndags, två veckorsen på söndag, så begravde vi Pelle. Trodde jag hade gråtit klart, men det hade jag tydligen inte. Men nu är han begravd iaf, på kullen i hagen där han kan se ut över gården han har vakat över sen han kom hit. Saknar honom, ska senare någon gång, hitta någon hjärtformad sten och skriva hans namn därpå med nån speciell målarfärg och sätta vid graven. Det tyckte iaf Marika att jag skulle göra, och det klart att jag ska göra det :).

Idag tog jag mig en tripp till Ullared, och på vägen plockade jag upp Eleonor. Men vi var inte själva för jag drog med mig min pöjk som skulle hjälpa mig att välja ut en bra bilstereo. Vad inhandlades då? På gekås inhandlades lite mejslar och sockerbitar till bilen och hörlurar till Ipoden. På NetOnNet, några meter därifrån, inhandlade Eleonor en ny mobil som jag är sugen att lägga vantarna på och leka lite med, och jag inhandlade en bilstereo. Sen stack vi hem. Skulle försöka sätta i stereon med lite hjälp av Jockes (min pöjk) kompis, men det gick sådär. Vi får fortsätta att pilla med det nästa vecka. :) Jag hoppas innerligt att det inte blir alltför krångligt för jag vill ha den installerad och klar och veta om jag behöver skaffa nya högtalare till bilen med innan 23 Juli då jag Eleonor och Daniella ska på P!NK konserten i Göteborg.

Imorgon är det midsommarafton och direkt efter jobbet ska jag plocka upp min kära kusin och åka och festa. Ska bli skoj. För en gångskull ska jag inte vara med (halva) släkten och fira midsommar. Brukar bara vara jag som är det enda "barnet" där... och sitta och lyssna på en massa 55+:are är inte så skoj ^^ även om det brukar vara god mat. Nä, nu ska det nog bli lite ändring i det hela, kommer ha skoj antar jag. Har alltid skoj i närheten av min kusin och det ändras nog inte imorgon heller.

Nä klockan är mycket och jag hoppas att min älskade Eleonor tycker att detta var en bra uppdatering. Mer kommer senare - nästa gång hon börjar tjata om en uppdatering ;) - haha nä, kanske inte väntar så länge. Jag får se hur snabbt tiden springer iväg. Hoppas ni alla har det bra. Kram och ha en mysig midsommar oavsätt väder (hoppas på solsken i hela landet), vem ni är med och vad ni gör.

Kort uppdatering

Tro det eller ej, men jag sitter hos Emily. En gammal vän till mig som jag nyligen fått upp kontakten med. Hon tankar musik till skivor, jag sitter och slöar på internet och våra killar är ute och pysslar med Emilys nyinköpta bil. Om typ 3 timmar bär det av hem igen, för att göra mig i ordning inför kvällen -> ska äta middag med familjen plus två andra familjer. En tradition som alltid är trevlig :). Hoppas alla har det bra och överlever min dåliga uppdatering. Jag lever livet, det är sommar och hinner som oftast inte logga in och skriva nått här i bloggen.

Solen lyser. Ska fortsätta surfa. //Kramar

En fyra åring som kan sina kungligheter

Måste bara berätta vad som hände på jobbet idag.

Ungefär vid 5-6 tiden kommer det en äldre man med en liten flicka på fyra-fem år. Denna flickan ser tv-skärmen vi har utanför kassorna och säger. Det där är ju Daniel Westling. Eller hur är det Daniel Westling? Jag tittar mot tv-skärmen trotts att hon inte tilltalat mig, men jag var bara tvungen at se. Och där. Där på tv-skärmen är faktiskt Daniel Westling. Inget stort visserligen. Varför skulle inte han synas på tv nu när han är gift med våran kronprinsessa? Nä det jag tänkte på var mer.. en fyra åring som vet vad Daniel Westling heter, hur han ser ut och allt. Det är imponerande.

Övarraskning..


Fotbolls VM 2010

Jaha, då har fotbolls vm 2010 i sydafrika officielt börjat. Snart är det första matchen. Mexico-SydAfrika. Jag är helt fotbollsintresserad, så varför kan jag det här? Varför kollade jag på invigningen? Jag måste vara sjuk :)

Course of Nature

Jag har hittat min nya passion i livet. Eller passion är det inte. Mer favoritband. Course of Nature heter dom. Har bara lyssnat på Caught in the sun med dom innan men nu när jag sitter och väntar på Jocke hemma hos honom tog jag steget och började lyssna på fler låtar med dom. Kärlek i allra högsta grad. Ska strax kolla upp lite mer av dom. Googel är bara för överskattat så man kan ju hoppas att man hittar nått :)


För jag har tagit studenten, fy f*n vad jag är bra(!)

YesYesYesYesYesYes... Äntligen! Studenten och skolan och allt sånt ligger bakom mig. Jag kan fortfarande inte fatta det trotts att det nästan gått en vecka! Jag lever i nuet nu, inga läxor kvar, ingen mer skola. Inga mer betyg, inga fler deadlines! Hur härligt som helst.

Bilden här nedan är.. självklart jag. Nyklippt som jag är i kortkort frisyr och en söt vit klänning från MQ (haha, reklam ;) ) och skorna kommer från Deichmann. Hela studentveckan var hur vacker och fin som helst. På många olika sätt. Denna veckan är precis tvärtom, tycker synd om dom studenterna som går ut denna veckan.

I måndags, på studentveckan, för en vecka sedan så försvann min mobil. Någon som har stulit den så för er som inte blivit uppdaterade på fb och som har mitt nummer så ska jag säga det att ni kan inte nå mig på det nummret längre. Det är spärrat lika så min mobil. Ska skaffa ny så fort jag får ut pengar på försäkringen. Förhoppningsvis så hoppas jag på att det blir en Xperia X10 Mini. Blev lite förtjust i den igår när jag satt och kollade på en möjlig nybliven kamrat. Men får se hur det blir med det. Jag klarar inte av min tillfälliga vän, Nokia 1112. En snäll följeslagare men det är pappas mobil så jag kan inte ha den för evigt. Känns bra, nergraderad från en flashig Samsung Ultratuch till en Nokia 1112. Typ likadan som Nokia 3310. Men jag överlever ett litet tag till iaf :). Tror ingen vill sno den iaf ^^. Är det någon som tycker att Xperia X10 mini är en dålig mobil eller bara vill tips mig om någon annan bra mobil (helst liten och smidig) så tveka inte att skriv en kommentar. Jag tar tacksamt emot alla förslag fram till det att jag skaffar en mobil. Så ni har ca en - två veckor på er att fundera.

Dagen efter studenten tog Eleonor och jag tåget upp till Göteborg för att kolla på Green Day. En underbar dag utan ett moln på himmelen. Kom la dit vid halv 1 tiden och då var det redan ganska många där som köade. Skulle inte bli insläppta förrän vid 5 tiden, men det är ju alltid kul att komma dit tidigare så att man får en bra plats. Dock så försvann våra bra platser när Green Day dök upp på scenen för då ville alla långa killar ställa sig framför oss. Det var inte så skoj. Men annars var det sjukt roligt och häftigt att se Green Day live! Billie Joe är sjukt rolig med :) Tyvärr så var konserten slut någon halvtimme efter att sista tåget hem gått. Så vi var strandsatta på Göteborgs centralstation någon timme innan jag fick fatt på pappa och några till som var på väg hem från Kungälv. De kände att även om de redan hade en full bil, så kunde de inte lämna oss ensamna där att sova och vänta på ett tåg som kom vid 8-9 tiden morgonen därpå, så de svängde in till Göteborg och hämtade upp oss. Så vi som satt där bak fick knö och trängas och mysa tillsammans i någon timme innan vi var hemma.




Balen och lite studentvecka-information

Jaha, är verkligen inte alls sugen på att blogga just nu. Kanske ni märker på min dåliga uppdatering? Men jag tänkte att jag skulle ändå smyga in ett litet inlägg och lägga upp en bild från balen när jag ändå är här och checkar läget.

Det har vart sjukt härligt väder i veckan. Igår var solen framme och alla studenter var på stranden och hade Gymnasial. Dvs, staffetter. Sjukt kul, fram till dess att man märker att man blivit sjukt bränd över armar, axlar skuldror m.m lite i ansiktet med. Känns härligt. Liknar en rödblekt tomat typ. Inte alls trevligt. Ni vet säkert hur det är att ha en hemsk solbränna? Men jag hade iaf trevligt. Imorgon blir jag en nybakt STUDENT. Fett nice! Längtar.

Skulle igentligen vara med klassen just nu, fast sa att jag skulle städa.. men så hamnade jag här istället. Så jag får ta och skriva klart här nu och börja städa så jag kan joina klassen sen när jag får reda på var dom är. Här nedanför kommer visst två bilder på mig och Jocke när vi gick på röda mattan. Den första bilden har pappa tagit och den andra bilden har en av Jockes kompisar tagit.


RSS 2.0