Snart rullar December in

Nu kan advent komma precis när hen behagar. Igår kväll letade jag upp adventljusen å satte upp det.

Idag blir det ännu en omgång i den gamla lägenheten innan vi är helt klara. Jag gjorde klart hela köket å alla gaderober igår. Idag får det bli allt annat, dvs golv element, väggar å tak. Kärleken får ta fönster å toalett när han kommer hem ;)

Mina advetsljus



Inflyttade

Eller inte helt inflyttade. Vi sov bara i den nya lägenheten idag. Vi har fortfarande lite småkrafs å städningen kvar i den andra lägenheten, men det får bli efter jobbet idag.

Men först! Frukost med fönsterbänken som bord! Vi ska köpa nytt bord så kommer få äta vid soffan ett tag framöver, men får komma iorning i vardagsrummet först.



Flyttlass

Idag går de stora möblerna bort till nya lägenheten. Så idag när jag ska iväg till jobbet går jag ifrån den gamla lägenheten, sen när jag slutar kommer jag hamna i den nya lägenheten för att sova. Hehe, konstigt ändå. Vakna på ett ställe och somna sen på kvällen på ett annat. Att allt kan gå så fort.

Smågrejerna har vi redan flyttat iväg, det mesta iaf. Vi har fortfarande en hel del smågrejer kvar. Men det tar vi troligen på torsdag, samt städning. Förhoppningsvis är vi klara till torsdag kväll så man kan lämna nycklar och sånt till den nya hyresgästen redan då.

Pappa var här igår en liten snabbis och hjälpte till att ta ner vårt bort (som satt fastskruvat i väggen) och tog även ner teven från väggen. Lamporna tar vi ner idag eller imorgon. Eller.. inte jag, det får bli pappa och pojkvännen :).

Man känner sig lite handikappad nu när man inte har bil. Man skulle vilja åka iväg med grejer till den nya lägenheten, men lite svårt att göra det när man bara har ben och en cykel att tillgå. Ajja, får vänta till imorgon ^^.

Om ungefär en timme ska jag in till stan och fika med en gammal arbetskamrat som har kommit på någon affärside med en av hennes kompisar och tyckte att jag kunde vara med och hjälpa till. Jag har ingen som helst aning vad det är, de ville träffas på en kaffe och prata om detta med mig. Har hört rykten om att det är nått om att sälja, men jag vet inte. Kan återkomma om detta ^^.

Nu ska jag ta och fortsätta med lite plock innan jag måste bege mig mot stan :).

Nycklar

Älsklingen var å hämtade nyckeln till den nya lägenheten redag idag så vi ska förhoppningsvis börja småflytta redan nu i helgen. Bärja med alla lådor å påsar så kan man ta de stora möblerna senare.

Om en liten stund ska jag iväg och bowla med några vänner. Det är tjejkväll i en bowlinghall strax utanför Halmstad. Ska bli kul.

Var ju hos frissan igår med. Oj vad kort och tunt mitt hår känns nu! Härligt men kommer sakna löshåret lite granna.

Hoppas ni har det bra :) hej på ett tag

Snart dags.

Ja nu är det bara drygt en vecka kvar innan vi flyttar. Vi ska ringa den nya hyresvärden idag eller imorgon och se om vi kan flytta in på måndag eller fredag redan. Annars blir det på söndag men då den nya lägenheten stått tom i en månad snart så tror jag inte det ska bli några problem.

Lägenheten vi har nu har nog inte i vår ägo vart så här ren och stökig på samma gång. Det står bananlådor/flyttlådor och påsar över allt. Hyllor och skåp är rengjorda i köket. Ugnen drog jag ut och rengjorde bakom nu på morgonen. För varje drag man tar med trasan känns det bättre å man vet att man snart kan flytta på riktigt. Inte bara flytta ner i massa kartonger å påsar.

Men snart ska jag till frissan för att ta ur mitt löshår, färga och klippa till mitt riktiga hår lite innan det är dags för jobb i ett par timmar.

Jag har gjort vad jag kan i lägenheten för idag. Killen har änsålänge inte rört ett finger, kan la inte klaga då han går upp 7 och sticker direkt iväg till lastbilskursen han går på för tillfället. Men jag hoppas att jag kan få hjälp av han i helgen. Så jag tar nog semester från detta fram till helgen ^^.

Ni får ha det så bra. Kram

(Bild på hur rent å stökigt köket är på samma gång, vet ej om man kan se renheten men den finns där :) )




Spinning å packning

Det blev ett spinningpass idag med. Efter det blev det lite promenad på löpbandet med bara för att ta ut sig lite extra. Men det var skönt när man väl fick det gjort.

Flytten närmar sig. Den 1 dec ska vi vara utflyttade och lämna över nyckeln. Så i veckan ska jag passa på att packa ner så mycket jag bara kan. Jag jobbar bara på torsdag (vad jag vet om) så jag borde hinna med nästan allt i veckan. Det sista, möbler och lite tallrikar/bestik å glas samt mat får bli det sista man packar ner. Men det ska bli spännande att få komma in i en ny lägenhet och skönt att få slippa denna vi bor i nu. Nästan bara skit med den. Haha. Vi väntar på soffan vi köpte i förra veckan med. Ska bli spännande att få in den i den nya lägenheten så för hoppningsvis har den kommit in i butik igen till nästa vecka (deras försändelse på ust den soffan var försenad) och så kan vi kasta soffan vi har nu för den är trasig och ful rent ut sagt. Den har hängt med på tok för länge, men än håller den. Hoppas den håller sista veckan med :).

Nä om man ska ta och dricka upp kaffet och börja packa? Ha de :D

Intensiva träningspass

Idag, om min telefon inte lurar mig, har jag bränt lite mer än 1000 kcal - och då har klockan inte ens hunnit slå 12!!
Dagen började med ett halvtimmes spinningpass följt av ett lugnt promenadtempo på nästan en timme på löpbanden för att till sist avsluta med en timmes intensiv bodystep. Bodystep är ett träningsprogram som liknar aerobic lite granna i grunden. Nu kan jag inte säga exakt hur lika de är då jag inte gjort aerobic på flera år.

Men intensivt var det och nu är man helt slut. Funderar starkt på om man ens orkar hoppa in i duschen? Men borde göra det då man ska till jobbet om ca 3 timmar. Sen är man ledig hela helgen och jag planerar att spendera den framför tv tillsammans med träningsvärken. Jo och det klart, ska ju till kära far på söndag och fira honom :)

Hej hopp från en svettig men mycket nöjd tjej :)

mums

I brist på att hitta något gott mellanmål så här i kvälltider och man inte kommer på eller orkar göra något större så får det bli en skål med äpple. Både gott och nyttigt. Just detta är mina favoriter; jonagold.
Har ni något gott mellanmmål som ni vill dela med er av så säg till :) alltid kul att hitta på något nytt :)
 

Spinning

Tidig morgon. Kl. 8.20 satt jag på en spinningcykel för att göra mitt första spinningpass. 30 min.
Det var jobbigt och bara efter 10 minuter var man rätt trött i bena och svetten bara rann. Och efter de här 30 minuterna så var man helt slut på ett väldigt skönt sätt. Plus att man vaknat och får mer energi för dagen. Efter detta blev det ca 30 minuter på löpbandet, dock blev det bara rask gång.

Mitt nästa pass, på onsdag, som jag har bokat in på gymmet är MoveIt. Det är olika stationer med styrkeövningar som man ska ta sig runt i en halvtimme. Har för mig det var 30 sekunder-1 minut på varje station. Första gången jag gör sånt med så ska bli spännande.

Jag har även precis beställt en stegräknare som även räknar ut bl.a. distansen och förbrukad fettvolym. Så ska bli spännande att se hur den fungerar och samtidigt hoppas man att man blir mer taggad på att förbättra sig för varje dag. Ta 10 steg mer, gå 1 km längre m.m. Ska bli kul :)

Nähä, det är min lediga dag så ska ta och sätta igång städningen nu tror jag. Ha det :)

Månaden som gått...

Min senaste kontroll den 2 Oktober var så här;
Vikt: 77.2 kg (-2 kg)

Mage: 97 cm (-1 cm)
Rumpa: 108 cm (-3 cm)
Lår: 64 cm (-2 cm)
 
Idag 3 November; 
Vikt: 76.3 kg (-0.9 kg)

Mage: 94 cm (-3 cm)
Rumpa: 109 cm (+1 cm)
Lår: 65 cm (+1 cm)
 
Ja, lite plus blev det visst. Allt hamnar runt rumpa och lår stämmer visst. Ändå har jag gått ner i vikt och runt magen. Får känna mig mer än nöjd då jag under mina 6-7 sjukveckor knappt åt mycket nyttigheter. Ärligt talat blev det rätt mycket kakor och sånt mot slutet. 
Men nu har jag tagit tag i det hela igen. Jag har börjat på 5:2 dieten och börjat gymma så nu ska la det hända saker igen som det gjorde första månaden. 
 
Ha det gött :)

RSS 2.0