Första dagen på nya jobbet

Ja, som rubriken lyder så vad det första dagen på nya jobbet idag.
Kändes hur bra som helst. Mycket nytt men samtidigt en hel del som man kände igen som innan.
Det blev en del anteckningar. Mest kassaträning idag.
Fick testa på att göra i ordning lite korv och värma mackor med. Men för det mesta så sålde jag bara korven å så fixade de andra i personalen i ordning den. Men blir nog mer sånt nästa gång kanske.

Men i övrigt kändes det okej, jag hoppas (kändes som det iaf) att mina nya arbetskamrater jag jobba med idag kände likadant.

Inga dramatiska händelser som hände annars idag. Det blir till att vila fötterna nu någon timme till och sen ut med någon promenad med min fina underbara vovve.

Nytt jobb

Ja, då var man på arbetsintervju i fredags.
Ett nattjobb på en mack strax utanför stan.
Ska testa på att jobba där i nästkommande vecka och se om jag trivs där..
gör jag det så kommer jag börja jobba redan 7 september.
 
Men jag kommer inte sluta jobba på Ica för det.
Då jag kommer jobba 7 nätter i veckan och vara ledig 7 nätter så kommer jag ha några timmar kvar på ica för att fylla upp 100%. 
Just nu har jag knappt 50% på Ica - och mer erbjuds inte. På macken får jag 70-80%.
 
Det känns spännande och lite pirrigt att få börja där då jag aldrig jobbat natt förut, men jag är ju lite av en nattuggla så nattetid ska nog inte vara några problem. Det är la mer att man ska vänja sig vid att jobba vid den tiden.
Men det ska bli skönt att få lite struktur på livet. Just nu jobbar jag ju så oregelbundna tider att knappt jag själv håller koll på tider och dagar.
 
Men som sagt längtar att få börja jobba där.
Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas och de andra där gillar mig så jag får stanna. Vill så gärna komma bort från Ica ett tag då jag jobbar där i 7 år! Vill inte sluta jobba helt på Ica heller för jag trivs där med.. men eftersom man inte får så många timmar där så får man söka annat.
 
Berättar mer sen när jag väl börjat där :)
 
//

New Tattoo

Ja i måndags så var jag nere i Skåne och hälsade på min gamla arbetskamrat och Jessies förre ägare.
Hon har hittat en sån fantastiskt fin lägenhet och verkar trivas där. Verkligen glad för hennes skull.
 
Det var inte enbart för att träffa henne som jag åkte ner, utan även för att tattuera mig.
.. och jag blev hur nöjd som helst med den. Bättre än väntat.
 
Har ändå funderat på den i ca 3-4 år. Tanken från början var helt annorlunda än slutresultatet. 
 
Denna bild såg jag i en tattueringstidning för ca 3-4 årsedan. Tänkte att en sån vill jag ha men med en annan text. Så jag började fundera ut lite olika texter, mest någon rad ur en låttext.
Långt om länge.. kanske 2-3 år så hittade jag texten "fivehundred twentyfivethousand sixhandred minutes" från låten "Season of Love" med "Rent". Tänkte att det vill jag ha, men inte minuter så ändrade det till moments - för att man ska ta vara på varje minut i livet.
Efter ett tag fastnade jag för fjäder och fåglar och att det skulle bli motivet till den nya tattueringen tillsammans med texten jag redan bestämt mig göra. Efter kanske 1 år av samma fundering och tanke i huvet så bokade jag tid hos en tattuerare och gav henne lite fria tyglar till designen men berätta ändå hur jag tänkt mig.
Jag visste redan (nästan) från början att jag ville ha den någonstans på ena armen men att jag ville se slutresultatet först innan jag bestämde var på armen.
.. och såhär blev slutresultatet.. och som jag sa innan, jag är hur nöjd som helst.
 
 
 

Semester

Ja då var det min tur att ha semester. Fast denna sommaren har jag bara tagit ut en semestervecka.
Jag hade ju nästan två veckor strax innan midsommar då jag var i Italien.
Sen så ska jag och killen och Jessie till Tyskland under en weekend någon gång i sensommar/höst och då blir det att ta semester för att vi jobbar inte samma helger.
Sen vill mamma ut på en eller två veckor med mig i höst med så får se om och vart det blir. Inget planerat. Annars blir det bara strödagar lite här och där fram till nästa semesterperiod.
 
Jag börjar egentligen inte min semester förrän på måndag men har lång ledig helg innan så började i torsdags kväll.. eller jag skulle om jag inte hade fått feber under mitt jobbpass i onsdags. Så fick gå hem tre timmar tidigare och sjukskriva mig till dagen efter. Inte alls tråkigt. Kände mig krasslig redan innan jobbet men jag tänkte att jag skulle kämpa mig igenom. En vanlig förskylning dör man inte av, men så kom febern och jag kände att jag kunde inte koncentrera mig och det blev en del fel - som gick att rätta till i efterhand som tur va!
Men nu känner jag att det går åt rätt håll. Hostar bara som mest på morgonen och känner mig i övrig kry.
 
Jag ska, har jag bestämt, vara frisk på måndag iaf då jag själv ska ut på äventyr. Jag ska ner till Skåne till en gammal arbetskamrat och Jessies gammla ägare för att träffa henne och se hur hon har det där nere. Jag ska även passa på att tattuera mig hos en av hennes bekanta som har en studio där nere. Så ska bli spännande. Längtat ganska länge på detta så jag hoppas verkligen inte att min förkylning tar en oväntad sväng och blir sämre.
Återkommer med bild på den nya gadden när den är gjord. :)
 
Annars har jag inte planerat att göra så mycket mer på semestern. Förhoppningsvis blir det någon sväng till stranden med både hund och kille. Kanske en tur till Varberg och promenera där. Får ta dagarna som de kommer och planera därefter. 

RSS 2.0