Ingen rubrik idag.

Här sitter man då. Inget att göra (facebook) och inget man kan hitta på. Pojken min ligger och sover som vanligt, kan vara för att han somnade sent och jag runt tolvsnåret. Vad händer idag? Inte mkt. Om typ tre timmar ska jag hoppa på bussen till Ullared för att shoppa bort mina pengar tillsammans med Eleonor. Nästa vecka händer det kanske igen - att jag sticker till Ullared och slösar pengar igen.

Det var alldeles dött igår på jobbet, och ännu värre var det för mig som satt i "dödskassan". Den kassan ingen ser och man sitter och stirrar in i en vägg hela tiden. Så jag tog tag i en korsordstidning, som jag köpte, och börja lösa korsord. Kanske om jag har tråkigt, kommer jag nog ta upp tidningen lite senare och lösa lite mer. Får se vad som händer.

Det kan vara sådana här dagar man tänker "vad är meningen med livet" men sen, orkar man inte tänka längre för man orkar ingenting. Men är bara slö och slapp. Det är synd att nästan alla mina vänner är i skolan, dom som inte är det jobbar... eller ligger och sover.

Nä nu ska jag ta tag i mitt liv, köra lite korsord, vara på facebook eller nått sånt dyligt.

The Studio

Jaha, då har även jag varit på The Studio. Ganska kul faktiskt. Men alla vi tre tjejer som åkte upp dit tillsammans var ganska missnöjda med sminkningen. Men! Det är inget man ska gå och sura över. Bilderna blev faktiskt ganska bra ändå. Här är två exempel. Naturligt vis fick man i färg med, men ni valde jag att publicera just två svartvita.

Facebook owns you

F*n. Jag har verkligen inget liv. Kommer hem från jobbet och tänkte "Hm, ska kanske ta och kolla vad som har hänt på fb medan jag har jobbat". knappar in facebook.com i adressfältet som vanligt. MEN jag kommer inte fram. Det funkar inte. Går in och kollar min mail för att lite senare kolla om det går att komma in på fb. Men nej, det funkar inte då heller. Har inget annat att göra vid datorn förutom facebook. Facebook är mitt liv. Fy F*n vad tragiskt. -.-
.. Hoppas Facebook funkar snart igen..

Jag lovar! Det här vill du inte missa. xD


Phu!

Okej! Nu tycker jag att jag har varit duktig! Jag har städat mitt rum, tvättat bilen, tagit fram dynor och tvättat halva altanen, och hjälpt pappa (eller snarare pappa som hjälpte mig) att sätta ihop min grill som jag vann i julas på jobbet. Så nu är jag nyduschad och redo inför kvällens event. Ska ha en liten grillkväll här tsm med några av mina vänner. Ska bli skoj, har sagt hela sommaren att jag skulle inviga min grill, men det har inte blivit av förrän idag. Ska bli kul och testa den faktiskt.

RSS 2.0