Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

En vecka.

Ja, nu har man gått i skolan i en vecka. Nya ämnen och ett par få nya lärare har man fått (plus ett myggbett :O )
Att komma tillbaka har vart kul, lixom att få träffa alla igen, men nackdelen är ju att nu kommer läxorna igen, hehe.. Men än så länge så hänger jag med :) Håller för tillfället på med att skriva om jazzdans (imellan åt skriver jag på bloggen) för läraren på estetisk verksamhet, där jag har valt just dans.
Idag började oxå i-valen vilket betyder att jag började läsa mandarin/kinesiska idag, kul faktiskt, MEN svårt redan ^^ nä inte riktigt kanske, har bara gått igenom enka utal och även lite tecken :) skojskoj.

För första gången sedan skolan börja så satt man och åt med Nissan, Chelsea och Cecilia (Chelseas klasskompis), och något chockande var det, för jag trodde aldrig att jag skulle äta lunch med en P. 'Nissan' Svensson så länge som jag gick på gymnasiet i fbg. Men nu får jag det.. någon gång då och då :) vilket är kul :D

Kom hem för nån halvtimmesen och satte på ugnen för att sätta in en fiskgratäng, så den är nog klar snart.. och när den är det så ska jag springa ner och hämta den (och om jag inte är klar här så får jag fortsätta medans jag äter (a) )..

Fick/köpte träningsoverallen som vi beställt på träningen, rätt snygg var den ändå.. när det kom till kritan ^^ men inte mega snygg.. så här lagom :) - skulle nog beställt ett par M byxor för L var lite långa iaf .. Jag minns inte, men jag har för mig jag beställde M byxor och L tröja, men fick tvärtom.. hmhm men jag är inte säker på den saken, jag kan använda det iaf så för mig spelar det ingen roll :)

Annars har det inte hänt så mkt. Träning och skola är det enda på mitt schema typ. Känns som om jag inte har mkt fridtid, även om jag kanske har det. Men jag tycker att det flyter på bra ändå :)

Jo och för att nämna något började jag, michelle och louise redigera vår film som vi filma in förra veckan. Det blev mkt skratt där kan jag lungt säga, men jag tror den kommer bli någorlunda bra iaf :)

Nä, jag vet inte så mkt mer vad jag ska nämna, kanske det att jag snart ska med Ajjeh till göteborg och att Ajjeh ska hänga med mig till Malmö någon gång senare. Får se när det blir bara för vi har inte bestämt något exakt. Men snart förhoppningsvis.
Och på tal om Ajjeh så ska vi se Wall-E på min födelsedag har vi bestämt :) ska bli skoj :D förhoppningsvis går den i Falkenberg, annars åker vi till Vbg och kollar :P Kanske kan få med någon mer om någon vill och kan och orkar med oss .. haha nä men ändå :) får se hur det blir, kolla på den ska vi göra med eller utan fler personer :P

Nä nu ska jag ta och fortsätta äta på min fiskgratängdel (lite mindre än halva) som jag fick från ugnen. Efter blir det nog glass om jag orkar ;D Hehe. Nä ska fortsätta både med det och leta information om Jazzdansen - som jag inte hittar så mkt av numera. Hittar bara olika jazzkurser men det vill jag ju inte ha, utan information x).. ajja..

Btw, jag hittade mitt cykellås som jag hade glömt i bilen x) så nu behöver jag inte ha mitt moppelås eller skaffa något nytt.. skönt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0