Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Musik någon ?

Det känns som om de två senaste dagarna har pågått i minst 7 år eller nått. Känns iaf att det var årsedan som det var helg. Jag vill ha helg igen, vilken helg som helst där jag är ledig hela helgen så att jag får sova så länge jag vill på morgonen. Det var längesedan jag fick göra det. Kommer jag nog inte få göra förren på julovet är jag rädd :/
Men, det finns oxå en annan lösning på det hela än att slösa bort förmiddagen på att sova. Det kallas att lägga sig tidigt. Tyvärr finns inte det i min värld. Men jag ska försöka införa det från och med imorgon eller nästa vecka eller nått (a).

Idag har inte hänt mkt. Har äntligen fått intervjun med Chelsea den busen så nu ska jag bara skriva den oxå, och det hoppas jag kommer gå fort. För jag vill inte komma efter i det vi håller på med just nu heller. Ajja, jag kommer att komma ifatt allt som jag halkat efter i så småningom =)

Snackade med min bror innan. Vet inte vrf, var inget vettigt prat. Han ville mer fråga om han kunde komma i helgen och repitera på bugg x) haha. Men tror han får vänta med det då jag har andra planer =)
Annars har jag inte gjort mkt idag. Letat youtube-klipp och kollat på dem, fram till det att datorn inte orkade mer typ.. så nu har jag slutat med det och ska nog snart lägga mig.
Medans jag sökte på olika klipp så hittade jag min barndoms favorit. Lambert. Han e gullig oxå x). Bara att ta en titt lite längre ner om ni vill se =).

Sen har jag oxå fått "musik-brist" orkar inte lyssna på de låtarna jag har. Och de är en hel del.. men ändå inte.. iaf, måste hitta nya låtar. Bra låtar. Någon som har nått bra tips? Låt, band/artist. Spelar ingen roll. Lyssnar på allt så tänkt inte på vilken genre det ska vara. Bara att den är bra ^^ hehe.

Ajja, har inget mer att meddela antar jag .. ska ta och lägga mig och läsa innan jag somnar =)

//Kram :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0