Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Om inte..

Nu kan inte pappa och Marika komma och säga att jag inte gjort något i huset! Att jag bara sitter vid datorn och vid tv.n är inte sant ! Jag pluggar oxå.. och jag städar (mitt rum iaf). Men idag får de nog ta tillbaka allt dumt de sagt om hur lat jag är och alla bråk vi haft om att jag aldrig hjälper till.
För att jag har nämligen tvättat mina kläder (för en gångs skull) städat hela övervåningen (brukar göra det lite då och då.. men ändå)... Jag gör ingenting sålänge som de tjatar på mig. Jag vägrar. De ber inte ens snällt och ändå måste jag be snällt om de ska göra nått för mig.. Men de bara "nu städar du där innan du lägger dig" och blabla. Gillar inte sånt :(
Om dom inte säger tack när de kommer hem ska jag nog inte vika en tum för dom om de säger att jag ska göra något för dom... känns mktmkt bättre om man får ett tack för nått man har gjort!
Inte för att de kommer läsa detta men det struntar jag i.. Jag har ett liv :O  (som jag tydligen skaffade i Kina innan jag stack till USA för att hälsa på Ajje, enligt Ajje då..)
(behövde bara "klaga av" mig lite, blir så himla arg på dem ibland bara)


Just nu har jag tagit en paus i allt städande för att kolla på Smallville :D gamla avsnitt, men det gör inget. Smallville som Smallville (a)
Jag har även fått skolfoto idag. Inte skolkatalogen tyvärr, men enskilda kort och klasskortet fick jag iaf :) Kunde vart ett bättre klasskort kan jag säga x) Ajja, bara att sitta och vänta på skolkatalogen då då ..

Kommer inte på mer så ska dra och leta upp två löjliga bilder på internet :O En av mina lärare vill det. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0