Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Ännu fler kattungar ..

Jaha, då har man smitit in här igen..

Det var en fin höstdag igår. Dock så förstördes den rätt tidigt av att jag gick in i fårhuset för att jag fått höra att vi har ännu en till kull kattungar där bakom höbalarna. Det första jag ser på golvet är en av kattungarna som ligger stilla.. stilla.. i samma ställning som Simbas pappa gör när han dog i Lejonkungen ni vet.. (?) Vrf den dog har vi ingen aning om.
När jag några minuter senare räfsar löv under kastanjeträdet hör jag en kattunge jama. Kollar bort mot fårhuset och tryckt mot dörren sitter en svartvit liten kattunge och skriker och kollar på mig. Fåren bräker typ som "få tyst på na' någon gång".. jag funderade lite på vad kattungen försökte säga... kanske att jag skulle hjälpa hans/hennes syster/bror. Jag vet inte. Vet inte ens om det finns mer kattungar som inte vågat sig fram ännu. Måste be pappa när han kommer hem att han kollar det + begraver den stakkarn'. Sedan får vi a och ringa runt i området och se vem dessa tillhör. Pappa har en aning om att det kan vara grannen "rakt ner" så att säg. Ingen aning om vad dom heter, gillar dom inte för att mannen i huset är så himla lat att han tar bilen för att komma till brevlådan som ligger 20-30 meter från hans dörr! En gång såg jag iaf att han gick och då blev jag glad. Men en sak som jag inte förstår är att vrf kattmammorna vill ha sina kattungar hos oss. I vårt fårhus. Har de inte egna :S? De gör visserligen ingen skada, men ändå ?!

Annars gjorde jag inte så mkt igår, utom att jag fick ett samtal från chefen och undra om jag kunde komma och jobba tre timmar samma eftermiddag. Sure sa jag och la på. En minut senare ringer hon igen och kollar om jag kan jobba på fredag oxå vilket jag inte kan så någon annan fick la det jobbet antar jag. Fick iaf jobbat och efter det så väntade jag i en timme för att få åka hem med Marika, orkade inte cykla xO. Undertiden som jag väntade pratade jag med broren min och hyrde filmer på hemmakväll och handlade lite på Ica.

Det var min dag igår. Idag ska jag nog forsätta "plocka" löv.. fast innan det ska jag kolla på Smallville som jag missade igår. Men den är snart slut. Så ska ut och jobba lite, sen kommer jag in igen och kollar om "Hem till byn" är något att se på idag annars går jag ut igen.. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag.. jo jag ska ju äta Thai idag med tjejerna i laget :D innan det måste jag nog ner till stan och kolla upp en grej :)

Ha det så bra :) Kramar

Pelle kommer och kollar på och håller mig sällskap :)
Efter halva arbetet (typ 30-40 min) ser kärran ut såhär..löv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0