Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

:)

Kan inte fatta att klockan inte ens har hunnit slå tolv! Har ändå hunnit med rätt mycket. Typ som att ha vart i skolan - en lektion, duschat, städat rummet lite granna, skrubbat (säger man så?) fönsterbläcket (eller vad det nu heter) fri från mossa och gammalt skit som samlats där (frö och sånt). Sen har jag tagit massa kort på blommor och framförallt fåglarna i trädet utanför mitt fönster :) En bild blev jag speciellt nöjd med :) Kanske jag ska ta och ladda upp den här? Hmm.. Får tänka över det, men om det skulle vara så att jag lägger upp den så kommer den nog fram snart :)
Undertiden kan ni få kolla på några andra bilder som jag tog. Som ni ser så är det ett fantastiskt väder även idag - så det blir till att plugga ute igen :)
Han/hon sjunger :) Ser ni duvan ?

Kommentarer
Postat av: MJ

Jupp, hon såg ju skräckinjagande ut, skådespelerskan ^^ Fan, omöjligt att läsa Twilight böckerna här, de tar slut på en gång :(

2009-04-02 @ 12:34:17
Postat av: Eleonor

Vackert vackert!

Btw, kan vi snacka idag? :)

2009-04-02 @ 13:19:43
URL: http://eleonorfreak.blogg.se/
Postat av: A -*

Vet inte riktigt:P

jag och F kanske åkter till min kusin på söndag:P:D

2009-04-02 @ 13:57:16
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Eleonor

SV: Det tycker jag låter som en utmärkt idé :D

2009-04-02 @ 15:51:57
URL: http://eleonorfreak.blogg.se/
Postat av: A -*

yeah haha :D

2009-04-02 @ 21:25:00
URL: http://amandavardet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0