Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Promenad

Ojojoj ! Jag och Ragge Rövare. Hade faktiskt riktigt trevligt och kul med na' - men det har jag ju alltid :D. Jag kanske ska presentera Ragge Rövare. Hon - tro det eller ej ;) - är en person som jag har känt läänge, en påhittig person - haha, klart det är ju Nissan jag snackar om :D.

Hon kom till mig runt två tiden, vi stack direkt ut på en promenad i det underbara vädret. Kom några meter innan vi vände igen och hämtade lite pengar för vi bestämde oss att ta och köpa oss en glass. Tänkte först att vi skulle köpa nått på Shell men där var glassen en krona dyrare än på Ica så vi bestämde oss för att gå ner dit xP. Sagt och gjort, det gjorde vi. Väl där köpte vi oss varsin Sandwich - den nya sorten med chokladbitar i vaniljglassen - den var faktiskt riktigt god :). Jag föreslog sedan att vi kunde strosa runt i stan, men några meter efter det så sa Nissan att vi kunde gå till Skrea Strand ist - och jag följde självklart på :D. Så stranden blev det, gick barfota från kyrkan och dit. Fötterna ömmade rejält när vi kom ut till slutet av bryggan! Vi stannade där på bryggan lite granna, gick ner för trappan och doppa fötterna - ungefär här försvann solen ganska helt och hållet -, gick tillbaka till stranden och gick i vattnet en liten bit innan vi gick ut i vattnet och doppa bena oxå. Isande kallt men samtidigt härligt! Efter det satt vi och snacka lite i vid strandkanten innan vi gick tillbaka till parkeringen och bortade av skona och bestämde oss för att ringa efter någon som kunde hämta oss. Så vi fick åka bil hem - ingen av oss orkade gå tillbaka x). Så ca halv sex var vi hemma igen! Nästan 10km har våra stackars fötter fått gå. Vi klarade oss med bara några blåsor och ömma fotsulor - känns helt okej ändå :)

Tack Nissan för en go promenad och pratstund :D

Några bilder från idag :)

Kommentarer
Postat av: Eleonor

KALLT!?!?! x)

2009-04-14 @ 20:02:01
URL: http://eleonorfreak.blogg.se/
Postat av: Ragge Rövare

Tack du med Viskan! Det var ett riktigt skoj äventyr! Men nästa gång tycker jag vi cyklar !

2009-04-14 @ 21:13:18
URL: http://cleawather.bloggagratis.se
Postat av: MJ

Fan vad fin bryggutsikt! :O Måste till Falkenberg snart igen känns det som. Du måste vis mig bryggan då, det är ju rena konstverket det där kortet!

2009-04-16 @ 08:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0