Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

God morgon

Ännu en skoldag har börjat, höll på att somna när vi läste några artiklar innan på förra lektionen.. lite piggare nu iaf. Sitter just nu och skriver lite om resan.. ett resereportage som ska in i skoltidningen vi håller på att göra. Härliga tillbaka bilckar är det, trotts att jag inte ens kommit långt. På pappret har vi inte ens hoppat på planet ^^ .. men snart !

Kollade lite på min blogg innan för att se om jag skrivit nått om när planet gick och sånt.. men det har jag inte. Så det kan jag ju skita i.. och vänta tills jag kommer hem. Såg därimot att det är 14 dagar kvar tills jag fyller år :D Känns underbart!

När jag kommer hem (hinner inte nu) planerar jag att skriva om min dag igår. Hände ganska mycket. Var inte hemma mer än en timme drygt sammanlagt (från det att jag vakna till det att jag la mig). Känns lite fel ^^ .. men men, tar det när jag kommer hem.

Ha det så bra så länge // Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0