Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Jullov

Hej hopp alla människor. Nu har jag jullov. Lovet börjar fint med att man inte orkar cykla hem, så jag sitter på bibblan och surfar runt lite tills mitt alternativa skjuts slutar klockan 2. En timme och en kvart kvar.
Efter att ha suttit i kyrkan i crika en halvtimme gick jag och Olivia tillbaka till skolan där vi skilldes åt när hon skulle söka upp Lubna och jag mötte Cecilia. Stack till Ritz och fikade, gick sedan till bokhandeln och sedan vidare till Trafikskolan. Men där stannade vi inte länge - kunde inte koncentrera mig. Får sitta där några timmar på måndag istället :)

Men nu är det lov och det känns inte som det ännu. Men jag älskar det ändå. Vad händer ikväll då? Jag ska nog ta fram nån kär gammal film kolla om jag får öppna julmusten och sno en massa pepparkakor - då vi inte har godis hemma - och mysa ner mig i soffan. Kanske med Pelle Plutt bredvid sig? En vanlig fredag med andra ord. Om inte, så sticker jag till träningen x) mest troligt att jag inte gör det. Men vem vet, jag kanske får nån impuls att jag måste sticka ner och då får jag väl göra det :)

Hej hopp på er :)
Hoppas den riktiga snön kommer snart. Här har vi bara några fläckar med snö, inte mer.

Kommentarer
Postat av: Eleonor

SV: Ja självklart kan han vara det :D då får jag ju träffa honom också. Två flugor i en smäll ju ;) härligt gumman! :)<33



JULLOV!!!

2009-12-18 @ 14:24:30
URL: http://www.peleonor.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0