Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Noo

Jaha, vad gör man om man kommer till skolan och upptäcker att ens filmrulle inte är i skåpet som man tänkt sig? Skulle ju framkalla mina bilder idag! Nu får jag istället snällt sitta och vänta i två timmar innan nästa lektion börjar då läraren inte vill ge mig någon annan uppgift "jag vet inte vad du ska göra, får du hitta på själv".

Nu är det iaf en timme kvar.. plus fem minuter.. Jag är hur utråkad som helst och orkar inte med det här. Orkar inte cykla hem och hämta rullen och när jag ändå skulle kommit tillbaka skulle han bara säga att det är för sent för att börja framkalla. Så det är nått man får göra imorgon.. Om jag inte glömmer den imorgon oxå.. Hoppas jag inte, måste hitta den bara (!) Var ju så säker på att den var i skåpet, men där hittar jag bara en tom filmrulle, och en tom filmrulle kan man juh inte framkalla (!)

Ajja, får sitta på bdb så länge då det var ett tagsedan jag kollade på alla bilder, fler blir det varje dag. Kollade på lite mer än hälften igår i skolan, så nu får jag ta den andra hälften, plus de som laddat upp bilder efter det.

Det är det som är så tråkigt med skolan.. att man inte har nått att göra, sen att det är så långa lektionstimmar -.- Men man får la stå ut. Lite mindre än ett och ett halvt år kvar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0