Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Förberedelser

Jaha. Då var ännu en dag nästan slut. Igår blev det minigolf med mamma och Leif. Kom tvåa - fast det är pga av alla mina klantiga misstag mot slutet för jag ledde i början xP. Åkte sedan och köpte italiensk glass - mkt gott!

Idag var jag och mamma i stan och köpte det sista. Eftersom vi hittade en super snygg och stor resväska på reapris så bestämde vi oss för att köpa den. Sen satte vi oss på Kniv & Gaffel och åt Lasange. Gott och mättande.
Nu sitter man här hemma i lägenheten och bara slappar. Kollar på Star Wars :), tyvärr har jag ju missat nästan hela filmen. Men då jag sett den innan så gör det inte så mycket. Kan alltid kolla på det när jag kommer hem igen :). Om några timmar åker jag, mamma och Leif ner till Entré och för att gå på bio. Harry Potter och Halvblodsprinsen går vet ni.

Imorgon blir det packning och slappning som gäller. Sen bär det av. Upp vid runt 4 på måndag morgon för att åka till Kastrup. Men jag tror jag hinner med ett inlägg till innan dess :)

Hoppas ni har det bra //Kramar

Kommentarer
Postat av: Beatrice [foto, mode & vardag]

jag mår bra själv ? :D

2009-07-18 @ 20:40:49
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Eleonor

DU FÅR HA VÄRLDENS BÄSTA RESA GUMMAN! TÄNKER PÅ DIG UNDER TIDEN DU ÄR DÄR! UPPLEV LITE ÅT MIG OCKSÅ OCH FOTA SOM EN GALNING <3

2009-07-19 @ 00:37:48
URL: http://www.metrobloggen.se/eminemsgirl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0