Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Packat och klart

Nu ska jag snart gå och lägga mig.. och ändå är klockan bara kvart över 6! Men jag ska upp vid fyra och vill vara utvilad iaf, om jag känner mig bra så kommer jag inte kunna sova nu när jag lägger mig. Men jag ska försöka.

Nu kommer pirret i magen. Nu när jag har packat klart och allt och inser på riktigt att jag verkligen ska iväg. Kan fortfarande inte tro det. Men 07.50 imorgon så flyger jag iväg.

Jag ska ta jätte många bilder. Har inget som hindrar mig då jag nu har ett minneskort på 8G och två på 4G och om det inte skulle räcka så har jag med en på 2G oxå ^^ Men dom bilderna ska jag lägga in på min webshots och kanske några på facebook så att ni kan få se om ni vill.

Får se om jag uppdaterar något medan jag är i USA, men det hoppas jag att jag hinner och kan göra. Annars kommer det komma ett par inlägg när jag kommer hem.
Nu .. vet jag inte vad jag ska säga. Ska tillägga en grej till innan jag går och kollar min mail och sedan stänger av; hoppas alla har det super i sommar var ni än kommer att vara. Så kramar jag alla mina vänner - även dom som vill ha en kram trotts att dom inte är min vän ^^

//kramar


Kommentarer
Postat av: Eleonor

JAG KOMMER SAAAAAAAAAAAAKNA DIG! HA DET BÄST GUMMAN!

JAG ÄLSKAR DIG! <3

2009-07-19 @ 20:37:53
URL: http://www.metrobloggen.se/eminemsgirl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0