Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Smurfaroo

Jaha, här sitter man och äter frukost på pappas kontors-stol igen. Det var visserligen ett tag sedan nu men ändå ^^.
Mamma kommer om en timme ungefär och då bär det av till Gekåsoch sen direkt till Malmö - där det kommer hända massor.

Igår var min packa och städa dag. Har fortfarande städning på listan men allt som ska med till Usa är som gott som packat. Emma var hemma hos mig några timmar på förmiddagen/kvällen oxå - smurf-filmer hela tiden. Super. Friska upp sitt minne sådär är bra :) Hade glömt alla avsnitt som jag har, tyvärr så är en av banden jag har sönder oxå :( Visst man kan titta på det, men man stör sig bara på att bilden hoppar upp och ner och att det brusar nästan lika högt som smurfarna pratar. Jag och Emma upptäckte oxå att vi har "Smurfarna i Egypten" och "Smurfarna i Urtiden" båda två, men fodralen är inte densamma. Min bruna "Egypten" kasset är grön i Emmas ägo, medans min lila "Urtiden" är grå-lila för Emma. Vi hann inte kolla på dessa - om de innehåller olika scener oxå, vi upptäckte iaf at det var olika inspelningsår på dom, men jag tror det är den samma ändå. Nej, jag ska inte tråka ut er som inte är Smurf fans (btw.  Smurfarna säger "Smurfaroo" ofta så jag har fått det på hjärnan). Utan jag ska nog gå upp och packa det sista och städa så att man kommer hem till ett fint rum ^^.

Ha det så bra :) //Kramar

Kommentarer
Postat av: -Milly-

du är tillagd :)

2009-07-15 @ 09:22:54
URL: http://memilly.se
Postat av: / M;

Jag är med i veckans blogg hos Sandra. Och jag vill verkligen vinna. Men behöver din hjälp! skulle du kunna rösta på mig ( nr.1) skulle vara jättegulligt av dig! :) ♥

http://sandraarvidssons.blogg.se/2009/july/veckans-blogg.html#comment

2009-07-15 @ 12:32:47
URL: http://mobina.blogg.se/
Postat av: Beatrice [foto, mode & vardag]

härligt! :)

2009-07-15 @ 13:00:29
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: matilda

hoppas du får en awesome klockren kväll! :)

2009-07-15 @ 20:31:23
URL: http://elitecyclist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0