Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Back in school

Ja, tillbaka i skolan och har en halvtimme kvar innan nästa lektion börjar.

Otur som jag hade så blev bilderna förstörda bara för att jag glömde trycka på en knapp så att man kan rulla in filmen i filmrullen. Så all den tid jag la ner på att gå ut i det kalla vädret var förgäves -.- Fick motion iaf, det är det enda posetiva i det hela. Antar att jag måste ut imorgon igen -.- Orkar inte !! Lånar inte hem någon kamera idag heller då jag antagligen inte hinner.

Efter skolan ska jag troligtvis till Madde snabbt och ta lite bilder för en skolgrej.. Men får se hur det går då jag inte har några gamla kläder ^^ Sen ska jag till tånga för att stå vid seketariatet för killarnas match som börjar 8. Så jag hinner inte ta kort. Kan ju ta lite kort när dom spelar ;) Behöver ju rörliga bilder x) Hehe.. Men nä jag hoppar det tror jag ?

//Kramar


Kommentarer
Postat av: Eleonor

SV: Gud vad snäll du är :D jo om jag får hänga med så gör jag det gärna (A) det hade vart kul!

Jepp då har jag mina fräna glasögon! ;)

2009-03-10 @ 16:11:09
URL: http://eleonorfreak.blogg.se/
Postat av: Eleonor

SV: Jag vet :D det blev SOOOOOVA :)

2009-03-10 @ 16:12:26
URL: http://eleonorfreak.blogg.se/
Postat av: Eleonor

Creativity ;)

2009-03-11 @ 12:52:16
URL: http://eleonorfreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0