Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Något är det la..

Pelle har fått nått för sig. För han springer upp och ner för trappan nästan hela tiden. Nyss så slutade han och sprang vidare till fotöljen istället. Han la sig säkert där :).

Annars händer inget idag.. ska till träningen. Ska mestadels bara springa för att få tillbaka den kondition som försvunnit medans jag varit off i typ två veckor. Ska se.. kanske skottar lite oxå.. Det var säsongens sista match i lördags. Den spelades hemma mot Kortedala. Tyvärr var jag inte med då jag jobbade.. Men kollade snabbt upp vad resultatet blev. 24-47. Bra jobbat tjejer, jag tror att ni kämpade på bra iaf :) Hoppas på att jag får bilderna från Natsa idag, har inte fått några bilder på länge för att den lilla glömska busungen glömt usb-minnet hemma. Men idag hoppas jag på att få hem den :)

Hm, nje.. vet inte vad jag ska skriva mera ^^ Ska ner och ta winerbrödet som någon gett mig (antaglien Marika).. *mums* ^^

//Kramar

Kommentarer
Postat av: A -*

kolalr på gg, och dator :D

sjdå)?

2009-03-30 @ 15:43:44
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: A -*

Heheh okej :)



fråga gärna en fråga i frågestunden också :D

2009-03-30 @ 16:28:59
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: A -*

åå tack för frågorna :D

svaren kommer imorgon :D

2009-03-30 @ 22:08:35
URL: http://amandavardet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0