Hej! För dig som råkat hamna på min blogg kanske undrar vad den handlar om? Den handlar mest om min vardag, men även om något annat som hänt i världen som jag har lust att skriva om. Jag skriver inte för att få så många läsare som möjligt utan för att få "skriva av" mig. Hoppas ni trivs.

Projektplaner. Prov.

Då var det klart. Vid lunch idag fick vi skriva i vad vi ville göra på projektarbetet nästa år. Själv - om jag inte ändrar mig, men i nuläget kommer jag inte göra det - ska jag göra nån hemsida och den ska jag fylla med egna resereportage och reseinformation. Får hoppas att det går som jag tänker iaf.
På sista lektionen idag fick vi tillbaka provet vi gjorde i .. torsdags? nej det var nog för exakt en vecka sedan vi hade detta provet. Iaf fick som sagt tillbaka det och jag trodde inte jag hade klarat det. Men jag fick faktiskt G vilket är väldigt bra med tanke på hur lite påläst jag var på detta. Försökte ju plugga men här hemma snickrades det så man kunde inte koncentrera sig (nej jag skyller inte ifrån mig ?)
Well, imorgon tar jag sovmorgon. Vet inte om vi har nån textkommunikation imorgon.. om vi inte har det börjar vi vid ett, annars blir det 11.40 .. Hm, kan ju ta och åka till skolan och se om det är nån lektion då.. om inte får jag la sitta och se om jag kan skriva lite på en idrottsuppgift eller köra lite på textkommunikationen iaf. Får se :)
//Kram

Kommentarer
Postat av: MJ

Världen skulle nog vara trevligare =P

2009-05-20 @ 11:29:56
Postat av: beatrice [foto, kläder & vardag]

jo haha :)

2009-05-20 @ 12:16:11
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: matilda

hoppas du har en jättebra dag! :D

2009-05-20 @ 16:32:56
URL: http://elitecyclist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0